29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
...
Upravil(a) Dryáda (27. 6. 2010 23:54)
Není tady
no jak to má ten tvůj, ví jen on....ale když řeknu svou zkušenost, tak u sexu mluvím jen, když mě nebaví....
Není tady
Buď je nervozní, nebo má nějaký problém.
Není tady
je jenom nejistý a vyplašený, nechej ho ať se činí jenom sám a svojím tempem, na tvoji iniciativu dojde později až se trošku otrká!
Není tady
Toto je krásna "objaviteľská" fáza podľa mňa, tú by som si vôbec nekayila pochybnosťami alebo obavami alebo čímkoľvek. OBAJA ešte asi len prídete na to, čo vám robí dobre a "ako na to". (Každý človek je iný svetadiel a treba ho tak brať a neporovnávať .)
Není tady
Bety napsal(a):
http://www.stastnezeny.cz/images/smajlik/76.gif je jenom nejistý a vyplašený, nechej ho ať se činí jenom sám a svojím tempem, na tvoji iniciativu dojde později až se trošku otrká!
přesně tak
Dryádo, kolik ti je ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Bety napsal(a):
http://www.stastnezeny.cz/images/smajlik/76.gif je jenom nejistý a vyplašený, nechej ho ať se činí jenom sám a svojím tempem, na tvoji iniciativu dojde později až se trošku otrká!
přesně tak
Dryádo, kolik ti je ?
21 ročků
Není tady
aha, tak to potom jo
Není tady
PPavlaa napsal(a):
aha, tak to potom jo
Jako že jsem mladá a pitomá?
No, mě ro rozhodilo, vzrušení má snad tendenci stoupat, ne klesat. Řekl mi k tomu, že když to má být jen o něm, že ho to prostě nějak nebere...
Není tady
ale nejsi mladá a pitomá
prostě buď v klidu, nech to být, ono se to srovná, on je prostě vyplašenej
Není tady
PPavlaa napsal(a):
ale nejsi mladá a pitomá
prostě buď v klidu, nech to být, ono se to srovná, on je prostě vyplašenej
Vyplašenej? A z čeho by měl mít strach? Já ho nesním
Není tady
Dryáda napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
aha, tak to potom jo
No, mě ro rozhodilo, vzrušení má snad tendenci stoupat, ne klesat. Řekl mi k tomu, že když to má být jen o něm, že ho to prostě nějak nebere...
no, tak to ber takhle...zase jsou i polohy, kdy to může o obou naráz. Prostě to chce jen čas.
Není tady
sandra napsal(a):
Dryáda napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
aha, tak to potom jo
No, mě ro rozhodilo, vzrušení má snad tendenci stoupat, ne klesat. Řekl mi k tomu, že když to má být jen o něm, že ho to prostě nějak nebere...no, tak to ber takhle...zase jsou i polohy, kdy to může o obou naráz. Prostě to chce jen čas.
No doufám, že se to zlepší. Holt mě to zaráží, kterej chlap nemá rád orálek že jo
Není tady
Dryáda napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ale nejsi mladá a pitomá
prostě buď v klidu, nech to být, ono se to srovná, on je prostě vyplašenejVyplašenej? A z čeho by měl mít strach? Já ho nesním
z prvního sexu je většinou nervozní každej, je fuk, jestli je to holka nebo kluk. akorát, že u těch chlapů je to prostě jaksi vidět, že
moje kamarádka měla kdysi s jejím přítelem stejnej problém (taky byl panic) a když přišlo an větší intimnosti nebo mělo dojít na sex, prostě z jeho strany šlus, přesto, že chvíli před tím, bylo všechno ok. na nic se ho blbě neptala, nestresovala ho otázkama, co se děje, spíš se ho snažila uklidnit a časem se všechno srovnalo.
Není tady
Dryáda napsal(a):
sandra napsal(a):
Dryáda napsal(a):
No, mě ro rozhodilo, vzrušení má snad tendenci stoupat, ne klesat. Řekl mi k tomu, že když to má být jen o něm, že ho to prostě nějak nebere...no, tak to ber takhle...zase jsou i polohy, kdy to může o obou naráz. Prostě to chce jen čas.
No doufám, že se to zlepší. Holt mě to zaráží, kterej chlap nemá rád orálek že jo
ješiš ty jsi fakt mladá on ho nejspíš rád má, ale je nervozní, nemá zkušenosti jako ty.
co ti na to měl říct, když ses ho začala takhle hloupě vyptávat ?
Není tady
Dryáda napsal(a):
sandra napsal(a):
Dryáda napsal(a):
Dryádo, ber to tak, že na druhou stranu jsou i ženský, které třeba taky nemají rády orální sex a nebo se na začátku vztahu před svým partnerem taky stydí.....prostě to nehroť, neptej se ho, jak to, že jemu se to nelíbí...není kam spěchat.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Dryáda napsal(a):
sandra napsal(a):
no, tak to ber takhle...zase jsou i polohy, kdy to může o obou naráz. Prostě to chce jen čas.No doufám, že se to zlepší. Holt mě to zaráží, kterej chlap nemá rád orálek že jo
ješiš ty jsi fakt mladá
on ho nejspíš rád má, ale je nervozní, nemá zkušenosti jako ty.
co ti na to měl říct, když ses ho začala takhle hloupě vyptávat ?
Mládí není handicap:P Nicméně, proto to píšu sem, jsou tu zkušenější dámy a slečny No připadalo mi rozumné se zeptat, protože jsem klidně mohla dělat něco špatně a to se člověk těžko dozví, když se nezeptá. Jsem zvyklá o intimnostech mluvit otevřeně s tím druhým. Ale takhle je to mimochodem pořád, dokud spíš mazlí on mě, mohl by erekcí "bourat skály", když se začnu soustředit na něj, pá pá erekce, měj se
Není tady
zkus to prostě jednou nechat jen v jeho režii....určitě si to užívá taky, takže nemusíš mít pocit, že je o něco ochuzený, když se mu "nevěnuješ".
Není tady
sandra napsal(a):
zkus to prostě jednou nechat jen v jeho režii....určitě si to užívá taky, takže nemusíš mít pocit, že je o něco ochuzený, když se mu "nevěnuješ".
V jeho režii je to právěže pořád... copak on si nepřeje mít orgasmus? (ne, že by to bylo celé o tom, ale rozhodně je to příjemný bonus)...
Není tady
Asi je nervózní! Jestli je panic a ty už máš nějaké zkušenosti, tak se není čemu divit, určitě chce "obstát". Zkus to udělat tak, aby neměl čas u toho mluvit ani být nervózní... Co třeba 69, zkoušeli jste?
Není tady
Pag napsal(a):
Asi je nervózní! Jestli je panic a ty už máš nějaké zkušenosti, tak se není čemu divit, určitě chce "obstát". Zkus to udělat tak, aby neměl čas u toho mluvit ani být nervózní... Co třeba 69, zkoušeli jste?
Ne, nezkoušeli. On se na mě vždycky "vrhne", celou mě zulíbá, povalí a pak už nemyslím na nic No a pak už jaksi nemá smysl pokračovat, protože, když si s ním začnu hrát tam dole, zvadne...
Není tady
Je pravda,ze ne kazdy muz ma rad oralni sex. Mam s tim osobni zkusenost jak doslo u nej k oralu tak mu zvadl a nebyl zadny zacatecnik.Proste se mu to nelibilo.Kazdeho vzrusuje neco jineho.Az u vas dojde k sexu uvidis,ze to bude v poradku.
Není tady
Taky jsem si myslela, že každý chlap se může po tom, aby mu partnerka dělal orál, zbláznit. Než jsem potkala manžela - tohle je jedna z věcí, kterou moc nemusí......sám to neumí vysvětlit, nijak se jiným "experimentům" nebrání, spíš naopak
Není tady
Dryáda napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ale nejsi mladá a pitomá
prostě buď v klidu, nech to být, ono se to srovná, on je prostě vyplašenejVyplašenej? A z čeho by měl mít strach? Já ho nesním
No, jestli se k němu chováš takhle, tam bych měla strach i já, a že už mám něco za sebou
Není tady
Definitiv napsal(a):
Dryáda napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ale nejsi mladá a pitomá
No, jestli se k němu chováš takhle, tam bych měla strach i já, a že už mám něco za sebou
![]()
Ehm, jak jako? Rozhodně se na něj nevrhám, nebo tak něco. Jen jsem chtěla, aby si to taky užil. Nicméně příště už ho "nutit" nebudu, když mu to takhle vyhovuje, tak budu prostě sobecká
Není tady