6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ano Pan, teď u vím, kde byla chyba, starala jsem se a moc a chtěla, aby vichni včetně manela byli spokojení, věřila, e to ocení, teď u vím, e to bylo patně, e to byla cesta do pekel. Otázka je, jestli u není pozdě něco zachraňovat, jestli to má jetě vůbec cenu. Samozřejmě pro případný přítí vztah si z toho můu vzít ponaučení, ale co tento současný? Do poradny k psychologovi jsem objednaná na přítí týden, snad mi to pomůe některé věci vyjasnit.
Zuzi, má pravdu, taky mi připadá, e manel hledá nějakou podobnou jako jsem já, potřebuje, aby k němu bylo vzhíeno, nikdy neměl moc velké sebevědomí a jak mi sám řekl, potřeboval si dokázat, e prý je chlap a dovede sbalit i jinou enskou. Tato si pořád stěuje na manela a on je ten hrdina, který ji můe utěit, povzbudit a dát jí sílu.Mám obavu, e pokud si tato paní přece jen usmyslí rozmetat svoji rodinu, můj manel za ní půjde jako dobytče na poráku a nic ho nezastaví, ani já, ani nae děti. Teď nemá kam jít, proto vyčkává, jak to dopadne u té druhé. A má Zuzi pravdu, můe to trvat ne měsíce, ale třeba i leta. Take sama pro sebe zatím vidím dvě monosti, buď ho vypakovat, a si jde kam chce a rozhoduje se jinde po nějakou vymezenou dobu s tím, e mi pak řekne, jak se rozhodl, nebo zůstane doma, já se od něj pokusím citově odpoutat, budu si dělat svoje věci,mít své zájmy a budeme ít zatím kadý svůj ivot.
Není tady
Ja si myslim, ze ty jako manzelka jsi ve vyhodnejsi situaci, nez ten tvuj manzel. On nema v tuto chvilu nic jisteho a ponekud si to neuvedomuje. Pritelkyne - zije s manzelem a ma dve male deti, ktere matka nikdy neopusti. Takze nema uniku a ani kam jit. Tvuj manzel si hraje na oportunistu - kdyz to vyjde s pritelkyni -tobe zamava, kdyz ne, tak se k tobe vrati a vzdyt se vubec nic nestalo a ty to prece pochopis
Za toto bych k nemu nebyla vubec solidarni. Rozmyslela bych se, zda to s nim ma cenu nebo ne. Pokud ano, tak se musite snazit oba a on by mel okamzite ukoncit sve vztahy. Pokud ne, tak bych mu s radosti sbalila veci a zavezla je ke dverim pritelkyne a jeste bych tam s usmevem zazvonila. Manzelovi bych oznamila, ze jeho luxus u tebe skoncil a ze klepat na dvere muze sve pritelkyni.
Není tady
Daphné napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Sorajo,
Někde jsi prostě udělala chybu. Starala ses a moc, nejspí příli posluhovala celé rodině, vstoupila jsi při tom asi i do jeho prostoru - vzala jsi mu monost, aby byl tvůj rytíř.
Tohle je hodně cenná informace pro případ, e chce manelství zachránit.
Zkus navrhnout manelskou poradnu a najdi skutečně kvalitního poradce.Jene, Pan, to samo o sobě je dost těké, to zrytířtění partnera. Zvyk je elezná koile, a to z obou stran. Pokud se nenaučil otevřít a podret otevřené dveře, abys mohla projít, bude se furt cpát jako první, případně tě nechá, a si otevře sama - například. Já vím, e tohle je nepodstatná banalita, ale jednak z nich se skládá souití a jednak je na tom vidět, jak pracná je vlastní změna chování....vlastně očekávat ty otevřené dveře a udiveně se zahledět, pokud tomu tak není, to chce pro začátek pořádnou dávku trvalé sebekontroly. A co teprv vechno ostatní, ten dennodenní koloběh....
Navye teraz je podža mňa ten úplne nahorí čas začíba s tým... Keď je zamilovaný, je u neskoro - mono a sa "odmiluje". Myslím, e jej mu by si v tejto chvíli nevimol, ani keby sa Soraja zmenila na ruového slona. Proste mu pohžad smeruje niekam inam...
Není tady
e ty chlapy berou takový chudinky :-/
Není tady
Niektorých niektoré. Môjmu bývalému zaimponovala dáma 190cm/cca 85kg, a hlavne tým, e vedela oférova 1203-ku a bola dobrá obchodníčka. Lidé jsou rúzné....
Upravil(a) Selima (20. 6. 2010 17:34)
Není tady
tak to tady čtu snad poprvní můj ex teda taky tvrdil, e ta nae milenka je děsná chudinka, doma týraná, manel ji ubliuje, bije ji, ona se ho bojí, nemá kam jít. ve finále se ukázalo, e týranej je doma spí její mana
to tenkrát exovi spadla čelist, kdy to zjistil
Není tady
sorajaa napsal(a):
Holky,tak včera se manel ukázal a večer, e mi musí něco vysvětlit. Byl prý s chlapama celou noc po hospodách, chtěl prý na svoje starosti zapomenout tím, e se totálně opije a pak se vzpamatovával a dospával jednoho z těch kamarádů, je prý rozvedený a ije sám.
Pak mi začal vysvětlovat to o té druhé, i kdy jsem se ho na nic neptala. Prý se do sebe hrozně zamilovali, ale je to platonicjý, prý spolu zatím nic neměli.Její manel mic netuí, bydlí v bytě v paneláku a mají čas se vydívat jen chvíli po práci, ne se vrátí její manel domů. Večery a víkendy jsou čistě v rodinné reii. Prý je v manelství neastná, její mu je ten, co má ve vem hlavní slovo, ona nesmí nic. Mají dvě kolní děti. To s mým muem e je pro ni únik, na který se těí, jak to chce řeit dál, prý neví, jestli se chce rozvést, taky neví, jen to, e je hrozně zamilovaná a je jim s mým muem spolu moc dobře.
Manel taky neví, jak to má řeit, prý si musí ve rozmyslet, rozvádět se mu zatím asi nechce, kdy neví, jak to bude u ní, ale vzdát se jí taky nechce.
Vůbec holky nevím, co si mám o tom myslet, co dělat. I kdybych věřila, e je to mezi nimi jen platonický, není to nakonec jetě horí, ne kdyby spolu i spali? Takto to má pro ně své kouzlo zakázaného ovoce a můe se to vléct hodně dlouho. Teprve a kdy ti dva spolu ijí, přestanou se vidět navzájem růovými brýlemi, přijde i ten normální ivot s normálními starostmi, takto si pro sebe kradou jen krátké chvilky a má to úplně jiný nádech.
Mám mu dát čas a čekat, e to vyumí, ale zase jak dlouho, jak říkám, můe to být běh na dlouhou tra. Co byste dělaly vy?
No, já bych mu i věřila... chlapi jsou někdy divní...
Kadopádně bych mu řekla něco v tom smyslu, e je dospělý, já mu nemám co dovolovat a pokud je paní v tak strané situaci, tak a s ní to kafíčko vypije. Ale e jaksi zapomněl, e já nejsem povinna akceptovat tuhle jeho hru na rozmylenou a to mu asi nedolo, take a zapojí závity znova a rozmyslí si, co vlastně chce, nebo kam se na tu dobu, ne se rozmyslí, přestěhuje. Ten kámo rozvedenej, co se u něj tak hezky přemýlí... třeba...
On ti klíďo řekne, e se rozvádět nechce, ale vzdát se jí taky nechce... to toho moc nevymyslel. Pořád je to o něm, ne o vás... Jako kdy chce vzít capartovi lopatičku, která není jeho, ale Pepíčkova... Vzteká se a dupe.
Místo chlapa, o kterého je moný se opřít, má najednou batole kterýmu bere hračku...
Upravil(a) javena (20. 6. 2010 22:04)
Není tady
Sorájo,
já si myslím, e nikdy není pozdě a pravý čas je vdycky ten, kdy si věci uvědomí a poskládá dohromady, pak je vdycky můe začít měnit. Jen ty sama ale musí vědět JAK. Tedy co vlastně ty sama chce.
Nebýt muova "zblbnutí", své chování si neuvědomí. Nijak se za ně ale ani nemusí obviňovat, prostě jsi to jinak neuměla, teď se to můe JINAK naučit Prospěje to vem, předevím tvým dětem, pokud změní svůj vzprec chovánjí, nebudou u to, e ena se můe přetrhnout pro blaho rodiny, povaovat za normu. A to je moc důleité jak pro tvou dceru, tak i pro syna.
Teď záleí jen a jen na tobě, co udělá a pokud to udělá ze srdce, tedy bez přetvařování a různých manipulativních her, věř, e ti to přinese jen to nejlepí, co z této situace můe vytěit.
Hodně těstí ti přeji
Není tady
PPavlaa napsal(a):
tak to tady čtu snad poprvní můj ex teda taky tvrdil, e ta nae milenka je děsná chudinka, doma týraná, manel ji ubliuje, bije ji, ona se ho bojí, nemá kam jít. ve finále se ukázalo, e týranej je doma spí její mana
to tenkrát exovi spadla čelist, kdy to zjistil
Tak vo tom ádná - ona sa tie vtedy rozvádzala a jej "sviniar" si naiel inú enu. Keď som nesmelo namietla, e to mal urobi dávno (ona sa k nemu správala ako k psovi, poniovala ho, zhadzovala pred demi aj pred nami - boli sme niečo ako rodinní známi... ), tak som bola blbá a nič som nechápala. Nakoniec, samozrejme, vylo najavo, e inú enu si naiel, a keď sa rozhádali tak, e u nebol ochotný ďalej znáa jej ikanu a o.i. nechutné intrigy... Ale bývalý to nechcel vidie, tak holt nevidel - tak mu treba, dos dlho splácal svoj omyl, obrazne aj doslova.
Není tady
Sorajo, pokud ti mu sdělí, e miluje jinou, toto snad ani nemusí chápavě poslouchat. V ivotě jsem si prola veličím, ale byla jsem ochotna zůstat ve vztahu, kde Já jsem pro něho ena, se kterou chce ít. Jinak si tuto situaci nedovedu představit, asi bych, pokud se mluví u takto konkrétně, otevřela dveře a vypakovala ho,protoe co je to za vo......la, který udělá své eně takový podraz a jetě jí jak mamince vyjeví své hluboké city k jiné eně. Sorajo, co pro něho v tuto chvíli znamená ty?
Není tady
javena napsal(a):
sorajaa napsal(a):
Holky,tak včera se manel ukázal a večer, e mi musí něco vysvětlit. Byl prý s chlapama celou noc po hospodách, chtěl prý na svoje starosti zapomenout tím, e se totálně opije a pak se vzpamatovával a dospával jednoho z těch kamarádů, je prý rozvedený a ije sám.
Pak mi začal vysvětlovat to o té druhé, i kdy jsem se ho na nic neptala. Prý se do sebe hrozně zamilovali, ale je to platonicjý, prý spolu zatím nic neměli.Její manel mic netuí, bydlí v bytě v paneláku a mají čas se vydívat jen chvíli po práci, ne se vrátí její manel domů. Večery a víkendy jsou čistě v rodinné reii. Prý je v manelství neastná, její mu je ten, co má ve vem hlavní slovo, ona nesmí nic. Mají dvě kolní děti. To s mým muem e je pro ni únik, na který se těí, jak to chce řeit dál, prý neví, jestli se chce rozvést, taky neví, jen to, e je hrozně zamilovaná a je jim s mým muem spolu moc dobře.
Manel taky neví, jak to má řeit, prý si musí ve rozmyslet, rozvádět se mu zatím asi nechce, kdy neví, jak to bude u ní, ale vzdát se jí taky nechce.
Vůbec holky nevím, co si mám o tom myslet, co dělat. I kdybych věřila, e je to mezi nimi jen platonický, není to nakonec jetě horí, ne kdyby spolu i spali? Takto to má pro ně své kouzlo zakázaného ovoce a můe se to vléct hodně dlouho. Teprve a kdy ti dva spolu ijí, přestanou se vidět navzájem růovými brýlemi, přijde i ten normální ivot s normálními starostmi, takto si pro sebe kradou jen krátké chvilky a má to úplně jiný nádech.
Mám mu dát čas a čekat, e to vyumí, ale zase jak dlouho, jak říkám, můe to být běh na dlouhou tra. Co byste dělaly vy?No, já bych mu i věřila... chlapi jsou někdy divní...
Kadopádně bych mu řekla něco v tom smyslu, e je dospělý, já mu nemám co dovolovat a pokud je paní v tak strané situaci, tak a s ní to kafíčko vypije. Ale e jaksi zapomněl, e já nejsem povinna akceptovat tuhle jeho hru na rozmylenou a to mu asi nedolo, take a zapojí závity znova a rozmyslí si, co vlastně chce, nebo kam se na tu dobu, ne se rozmyslí, přestěhuje. Ten kámo rozvedenej, co se u něj tak hezky přemýlí... třeba...
On ti klíďo řekne, e se rozvádět nechce, ale vzdát se jí taky nechce... to toho moc nevymyslel. Pořád je to o něm, ne o vás... Jako kdy chce vzít capartovi lopatičku, která není jeho, ale Pepíčkova... Vzteká se a dupe.
Místo chlapa, o kterého je moný se opřít, má najednou batole kterýmu bere hračku...
koda, es to přepsala. včera jsi mě tím cos napsala původně fakt rozesmála.
Není tady
Selima napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
to tenkrát exovi spadla čelist, kdy to zjistilTak vo tom ádná - ona sa tie vtedy rozvádzala a jej "sviniar" si naiel inú enu. Keď som nesmelo namietla, e to mal urobi dávno (ona sa k nemu správala ako k psovi, poniovala ho, zhadzovala pred demi aj pred nami - boli sme niečo ako rodinní známi... ), tak som bola blbá a nič som nechápala. Nakoniec, samozrejme, vylo najavo, e inú enu si naiel, a keď sa rozhádali tak, e u nebol ochotný ďalej znáa jej ikanu a o.i. nechutné intrigy... Ale bývalý to nechcel vidie, tak holt nevidel - tak mu treba, dos dlho splácal svoj omyl, obrazne aj doslova.
jak dlouho s ní byl Sel ? myslím tvůj ex ?
Není tady
Petro 1234, opravdu tyto manelovi zamilované výlevy nechci poslouchat, ptala jsem se ho, proč mi to říká, prý abych ho pochopila, prý kdybych se v podobné situaci ocitla i já sama, budu jednat stejně, to podle něj zřejmě znamená rozbít dvě rodiny se čtyřmi dětma, by pravda ty nae jsou ji odrostlé, hodit za hlavu víc jak dvacet let manelství a neohlíet se na nic a na nikoho, to ve jen pro to, e se bezhlavě zamiluju. Já to pořád nedovedu pochopit, tu enu zná krátce, doteď s ní podle něj nic neměl, její děti jetě ani vůbec neviděl a u uvauje o tom, e s ní bude ít. Co my, co její manel, její děti? Prý jestli ho budu tlačit, aby se rozhodnul co nejdřív, tak udělá zbrklé rozhodnutí a to nechce. Ptala jsem se ho, co teď cítí ke mě, prý mě má svým způsobem pořád rád. To má stačit? Prý si ve uvědomuje, jak mi ubliuje, je prý vůl, ale stejně si nemůe pomoct. To vichni chlapi, kdy se zamilují, jednají stejně? Zatím pořád bych ho chtěla zpátky, zkusit ve napravit,pokud by i on chtěl zůstat s námi a s tou druhou skončil,ale toho on momentálně není schopný. Má smysl čekat nebo ztrácím čas?
Není tady
Sorajo, tvé zranění je jetě nesmírně čerstvé, kadopádně nae touha zachovat rodinu za kadou cenu je mnohdy kontraproduktivní. Rozhodně se od něho nench vydírat, co podle mne krásně dělá a ty ze strachu, aby se ukvapeně nerozhodl, raději čeká a čeká, protoe věří, e se vzmátoří. Otázkou zůstává, jestli chceč chlapa, který se nyní chová jako trouba a neuvědomuje si, co ve je v sázce. Jsem skutečně přesvědčená, e jeho psychonátlak v tobě vyvolává reakce, které očekává. Co kdybys zkusila něco, co mu tak trochu vyrazí dech. Z vlastní zkuenosti: po dlouhém vysvětlování manela jsem k němu přila a veeeelmi dlouho jsem mu koukala do očí, pak se ho zeptala, jestli si dá čaj. Nebo jsem čekala na jeho vysvětlení jak malá holka, klepala se doma, a kdy mi něco sděloval, zeptala jsem se ho, zda-li to je stejně tak ochoten přetlummočit před dětmi, e je zavolám, protoe pro mne to nejsou ádné převratné informace, ale pořád blekotání dokola. Jednodue nenech ho vyjadřovat jeho vidění situace, ty musí být také hybatlem děje. Sice se to lehko radí, ale těko realizuje. Skutečně se neboj, co tě bude zraňovat, taky tnout do ivého. Moná mu říci, e mu nebude stát v cestě za těstím, které pro něho ona znamená, take teď bude jednat v zájmu svého a svých dětí.
Není tady
Sorajoo - sama si odpovídá. Píe, e zatím ho chce pořád jetě zpátky. Tak ti nezbývá nic jiného, ne čekat a "bojovat". Prosím tě a kde se s ní tvůj manel schází? K ní domů nemůe, k vám si ji taky nepřivede, jestli má ona děti malé, tak od nich taky jen tak odcházet nemůe. A jetě to tajit před jejím muem. Mají to chudáci těké :-)). Zná ji a jejího manela? Je-li její manel "od rány", nebylo by od věci, aby taky věděl ....
Není tady
Salen- bere mi z hlavy to, co jsem se ostýchala napsat- e by ten "čtvrtý" taky mohl vědět...... Je vcelku jasné, e by mu to neměla říkat soraja, ALE někdo by mohl..... Otázkou je, jestli třeba původní trojúhelník není u dávno mnohoúhelníkem a moná by to tomu "čtvrtému" jen ulehčilo situaci.... Těko říct, jestli je to dobře říct nebo neříct...
Není tady
Sorajoo,já bych asi ala.Podle toho co čtu tak je to váhavý střelec.Pokud je ve fázi tetřev hluec asi sám nic nerozhodne,zvlá kdy si není jistý tou paní,a zároveň cítí,e o něj pořád stojí.Doma má full servis,tak kam by se hnal.Chtěl by vás mít asi obě.Nic mu neulehčit.A se bude rozhodovat kam vlastně patří tak,jinde ne v teple domova mu to půjde rychleji.A z vlastní zkuenosti-pokud padlo spojení "mám tě pořá rád" tak bych se nedivila,kdyby byl za pár týdnů zpátky doma.
Upravil(a) sasasa (21. 6. 2010 20:58)
Není tady
A pár stovek za ubytovnu vás pro začátek tolik nerozhodí. navíc si z tebe nebude dělat maminku a svěřovat se ti. To bych mu jí zatrhla, at se svěří psychologovi, kamarádovi... je to jeho problém.
Není tady
Sorajo, po tom vem, co tu holky psaly- myslím, e pokud jetě o mue stojí, tím spí bys mu měla dát anci aby se před tebou nepokouel se shazovat, dělat z tebe vrbičku naslouchačku, "vyblívat" na sebe i tebe podrobnosti o jeho zamilování.... Pokud on tu anci nevyuije- tj. ani pokud mu nechá prostor a čas ( mimo tvou přítimnost, tvůj ivot, tvoje posluhování doma) neměla bys litovat rozchodu. Dej mu termín (nebo dej sobě termín))do kdy to chce snáet. Ne ádné měsíce a roky- za tu dobu by ti iblo, ale čím dřív to rozsekne, tím míň toho trapného od něho bude slyet. Podle mého - kdy mu nedá anci pocítit o co by přiel ,pokud ztratí tebe, nebude mu dělat problém tě trápit. Třeba roky.
Není tady
Podle mého - kdy mu nedá anci pocítit o co by přiel ,pokud ztratí tebe, nebude mu dělat problém tě trápit. Třeba roky.
Vypakovat ho bez nechutných scén,aby ti pak nemuselo být trapně a mu to "dojde" a bude se chtít vrátit.V klidu,asertivně a hlavně necouvnout a stát si za svým.
Upravil(a) sasasa (21. 6. 2010 21:44)
Není tady
Holky, díky vám vem, jsem moc ráda, e se můu aspoň tady svěřit a zároveň díky vám získat trochu náhledu na svoji situaci.
Salen, kdy se schází nevím, nejspí někde odpoledne po práci v kavárně, hospodě, venku, fakt nevím.Párkrát asi byli někde naím autem. Kadopádně večer a o víkendech ne, to musí být ona s rodinou. Její manel asi fakt zatím nic netuí. Kdo je ona nebo on vůbec nevím, jen si myslím, e bydlí ve městě, kde manel pracuje. Ani nevím, kde se seznámili. Její chlap je ten, kdo prý má ve vem rozhodné slovo, jen tak pro zajímavost vydělává prý víc jak dvakrát tolik ne můj manel a ona je ta chudinka, která musí poslouchat. Je zajímavý, jak můj manel kritizuje toho jejího, přitom ho vůbec nezná, prostě jí věří ve, co ona řekne. Můe to být pravda, ale taky nemusí.
Zuzi, taky to tak vidím, sice bych ho ráda zpátky, prostě zatím nedokáu těch dvacet s ním jen tak odepsat, ale ne za kadou cenu. Kdyby se rozhodnul teď a řekl, e chce být se mnou, snad by se to dalo ve jetě zachránit, ale takové čekání a váhání, a jak se to vyvrbí, a jak se rozhodne ta druhá, to mě hrozně zraňuje. Připadá mi, e mě má jen jako pojistku, kdyby mu to nevylo s ní, aby měl aspoň něco. Řekla jsem mu, e pokud bude tak dlouho váhat, tak i kdyby nakonec chtěl zůstat se mnou, můe u být pozdě pro mě a nevím, jestli pak budu jetě vůbec chtít ho zpět. Co ho zřejmě dost natvalo, řekl něco ve smyslu:" No tak vidí, tak se asi rozhodnu pro ni" (pro tu druhou).
No nevím holky, jestli nebojuju o něco, co nemá smysl nebo co u ani třeba neexistuje a jen já si to nechci připustit.
Není tady
" No tak vidí, tak se asi rozhodnu pro ni" (pro tu druhou)
No, sorajo, tvůj mu má evidentně mozek v kalhotách. Nebo byl vdycky takový hlupák?
Já osobně si myslím, e je zcela zbytečné jeho i jeho milenku a její rodinu řeit.
Stejně tam nic neovlivní, spí jen dosáhne toho, e mu jak trucovité dítě odejde z domu.
Nu a milenka, která je zvyklá poslouchat, nakonec stejně zůstane s manelem.
Tvůj mu se časem probere a nejspí se pozvrací sám ze sebe.
Já bych mu tu lekci dopřála. Myslím, e se zcela zbytečně trápí.
Jak u tu někdo myslím napsal: skončí to "dobře", manel tě neopustí
Vyuij čas k tomu se co nejvíce odpoutat od mue, udělej něco se svou závislostí na něm.
Má u odrostlé děti, hlady jistě neumřete, tak se neboj.
Není tady
Sorajoo:
Já ti jetě nenapsla - ale čtu tě...
Take ted ode mě malá douka - dej mu nů na krk /obrazně ) - buď já, nebo ona. A bude mít hned jasno a bude vědět, na ČEM JSI A NA TOM MŮE ZAČÍT STAVĚT.
Není tady
Nebude, Zklamaná, on podle veho neví, čí je. Kdyby mu teď dala nů na krk, odpověděl by něco lhostejno co, jen aby měl pokoj. Na tom se stavět nedá.
Není tady
sorajaa napsal(a):
Holky, díky vám vem, jsem moc ráda, e se můu aspoň tady svěřit a zároveň díky vám získat trochu náhledu na svoji situaci.
Salen, kdy se schází nevím, nejspí někde odpoledne po práci v kavárně, hospodě, venku, fakt nevím.Párkrát asi byli někde naím autem. Kadopádně večer a o víkendech ne, to musí být ona s rodinou. Její manel asi fakt zatím nic netuí. Kdo je ona nebo on vůbec nevím, jen si myslím, e bydlí ve městě, kde manel pracuje. Ani nevím, kde se seznámili. Její chlap je ten, kdo prý má ve vem rozhodné slovo, jen tak pro zajímavost vydělává prý víc jak dvakrát tolik ne můj manel a ona je ta chudinka, která musí poslouchat. Je zajímavý, jak můj manel kritizuje toho jejího, přitom ho vůbec nezná, prostě jí věří ve, co ona řekne. Můe to být pravda, ale taky nemusí.
Zuzi, taky to tak vidím, sice bych ho ráda zpátky, prostě zatím nedokáu těch dvacet s ním jen tak odepsat, ale ne za kadou cenu. Kdyby se rozhodnul teď a řekl, e chce být se mnou, snad by se to dalo ve jetě zachránit, ale takové čekání a váhání, a jak se to vyvrbí, a jak se rozhodne ta druhá, to mě hrozně zraňuje. Připadá mi, e mě má jen jako pojistku, kdyby mu to nevylo s ní, aby měl aspoň něco. Řekla jsem mu, e pokud bude tak dlouho váhat, tak i kdyby nakonec chtěl zůstat se mnou, můe u být pozdě pro mě a nevím, jestli pak budu jetě vůbec chtít ho zpět. Co ho zřejmě dost natvalo, řekl něco ve smyslu:" No tak vidí, tak se asi rozhodnu pro ni" (pro tu druhou).
No nevím holky, jestli nebojuju o něco, co nemá smysl nebo co u ani třeba neexistuje a jen já si to nechci připustit.
Sorajaa, podobně jako alkohol umí udělat z lidí jejich vlastní karikatury, tak i zamilovanost podtrhuje některé zásadní rysy. Kdy se např. zamiluje velkoduný chlap, cítí se astný a chce, aby bylo astné i jeho okolí, včetně jeho případné současné ivotní partnerky. Postará se o to, aby jí ublíil co nejméně. Bude mu leet na srdci její ivotní úroveň, její ivotní pocit.... Rozchod s takovým člověkem nebývá dramatický a bolestivý. Větinou se ani o rozchod nejedná, zůstává trvalé přátelství.
Kdy se zamiluje sobec, má na zřeteli, aby byl astný jen on sám, ostatní jsou mu u pr....
Není tady