Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 20. 6. 2010 14:59

sorajaa
♥♥♥----

Re: Co mohu udělat?

Ano Pan, teď už vím, kde byla chyba, starala jsem se až moc a chtěla, aby všichni včetně manžela byli spokojení, věřila, že to ocení, teď už vím, že to bylo špatně, že to byla cesta do pekel. Otázka je, jestli už není pozdě něco zachraňovat, jestli to má ještě vůbec cenu. Samozřejmě pro případný příští vztah si z toho můžu vzít ponaučení, ale co tento současný? Do poradny k psychologovi jsem objednaná na příští týden, snad mi to pomůže některé věci vyjasnit.
Zuzi, mᚠpravdu, taky mi připadá, že manžel hledá nějakou podobnou jako jsem já, potřebuje, aby k němu bylo vzhíženo, nikdy neměl moc velké sebevědomí a jak mi sám řekl, potřeboval si dokázat, že prý je chlap a dovede sbalit i jinou ženskou. Tato si pořád stěžuje na manžela a on je ten hrdina, který ji může utěšit, povzbudit a dát jí sílu.Mám obavu, že pokud si tato paní přece jen usmyslí rozmetat svoji rodinu, můj manžel za ní půjde jako dobytče na porážku a nic ho nezastaví, ani já, ani naše děti. Teď nemá kam jít, proto vyčkává, jak to dopadne u té druhé. A mᚠZuzi pravdu, může to trvat ne měsíce, ale třeba i leta. Takže sama pro sebe zatím vidím dvě možnosti, buď ho vypakovat, a si jde kam chce a rozhoduje se jinde po nějakou vymezenou dobu s tím, že mi pak řekne, jak se rozhodl, nebo zůstane doma, já se od něj pokusím citově odpoutat, budu si dělat svoje věci,mít své zájmy  a budeme žít zatím každý svůj život.

Není tady

#102 20. 6. 2010 16:44

Simonas
♥♥♥♥♥--

Ja si myslim, ze ty jako manzelka jsi ve vyhodnejsi situaci, nez ten tvuj manzel. On nema v tuto chvilu nic jisteho a ponekud si to neuvedomuje. Pritelkyne - zije s manzelem a ma dve male deti, ktere matka nikdy neopusti. Takze nema uniku a ani kam jit. Tvuj manzel si hraje na oportunistu - kdyz to vyjde s pritelkyni -tobe zamava, kdyz ne, tak se k tobe vrati a vzdyt se vubec nic nestalo a ty to prece pochopis dumbom

Za toto bych k nemu nebyla vubec solidarni. Rozmyslela bych se, zda to s nim ma cenu nebo ne. Pokud ano, tak se musite snazit oba a on by mel okamzite ukoncit sve vztahy.  Pokud ne, tak bych mu s radosti sbalila veci a zavezla je ke dverim pritelkyne a jeste bych tam s usmevem zazvonila. Manzelovi bych oznamila, ze jeho luxus u tebe skoncil a ze klepat na dvere muze sve pritelkyni.

http://lb1f.lilypie.com/DZuYp2.png

Není tady

#103 20. 6. 2010 17:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Daphné napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Sorajo,

Někde jsi prostě udělala chybu. Starala ses až moc, nejspíš příliš posluhovala celé rodině, vstoupila jsi při tom asi i do jeho prostoru - vzala jsi mu možnost, aby byl tvůj rytíř.
Tohle je hodně cenná informace pro případ, že chceš manželství zachránit.

Zkus navrhnout manželskou poradnu a najdi skutečně kvalitního poradce.

Jenže, Pan, to samo o sobě je dost těžké, to zrytířštění partnera. Zvyk je železná košile, a to z obou stran. Pokud se nenaučil otevřít a podržet otevřené dveře, abys mohla projít, bude se furt cpát jako první, případně tě nechá, a si otevřeš sama - například. Já vím, že tohle je nepodstatná banalita, ale jednak z nich se skládá soužití a jednak je na tom vidět, jak pracná je vlastní změna chování....vlastně očekávat ty otevřené dveře a udiveně se zahledět, pokud tomu tak není, to chce pro začátek pořádnou dávku trvalé sebekontroly. A co teprv všechno ostatní, ten dennodenní koloběh....smile

Navyše teraz je podža mňa ten úplne nahorší čas začíba s tým... Keď je zamilovaný, je už neskoro - možno až sa "odmiluje". Myslím, že jej muž by si v tejto chvíli nevšimol, ani keby sa Soraja zmenila na ružového slona. wink Proste mu pohžad smeruje niekam inam...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#104 20. 6. 2010 17:24

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

že ty chlapy berou takový chudinky :-/

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#105 20. 6. 2010 17:34

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Niektorých niektoré. stolt Môjmu bývalému zaimponovala dáma 190cm/cca 85kg, a hlavne tým, že vedela šoférova 1203-ku a bola dobrá obchodníčka. big_smile Lidé jsou rúzné....

Upravil(a) Selima (20. 6. 2010 17:34)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#106 20. 6. 2010 17:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

tak to tady čtu snad poprvní big_smile můj ex teda taky tvrdil, že ta naše milenka je děsná chudinka, doma týraná, manžel ji ubližuje, bije ji, ona se ho bojí, nemá kam jít. ve finále se ukázalo, že týranej je doma spíš její manža big_smile
to tenkrát exovi spadla čelist, když to zjistil loltonguevissla

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#107 20. 6. 2010 21:48

javena
♥♥♥♥♥♥-

sorajaa napsal(a):

Holky,tak včera se manžel ukázal až večer, že mi musí něco vysvětlit. Byl prý s chlapama celou noc po hospodách, chtěl prý na svoje starosti zapomenout tím, že se totálně opije a pak se vzpamatovával a dospával jednoho z těch kamarádů, je prý rozvedený a žije sám.
Pak mi začal vysvětlovat to o té druhé, i když jsem se ho na nic neptala. Prý se do sebe hrozně zamilovali, ale je to platonicjý, prý spolu zatím nic neměli.Její manžel mic netuší, bydlí v bytě v paneláku a mají čas se vydívat jen chvíli po práci, než se vrátí její manžel domů. Večery a víkendy jsou čistě v rodinné režii. Prý je v manželství nešastná, její muž je ten, co má ve všem hlavní slovo, ona nesmí nic. Mají dvě školní děti. To s mým mužem že je pro ni únik, na který se těší, jak to chce řešit dál, prý neví, jestli se chce rozvést, taky neví, jen to, že je hrozně zamilovaná a je jim s mým mužem spolu moc dobře.
Manžel taky neví, jak to má řešit, prý si musí vše rozmyslet, rozvádět se mu zatím asi nechce, když neví, jak to bude u ní, ale vzdát se jí taky nechce.
Vůbec holky nevím, co si mám o tom myslet, co dělat. I kdybych věřila, že je to mezi nimi jen platonický, není to nakonec ještě horší, než kdyby spolu i spali? Takto to má pro ně své kouzlo zakázaného ovoce a může se to vléct hodně dlouho. Teprve až když ti dva spolu žijí, přestanou se vidět navzájem růžovými brýlemi, přijde i ten normální život s normálními starostmi, takto si pro sebe kradou jen krátké chvilky a má to úplně jiný nádech.
Mám mu dát čas a čekat, že to vyšumí, ale zase jak dlouho, jak říkám, může to být běh na dlouhou tra. Co byste dělaly vy?

No, já bych mu i věřila... chlapi jsou někdy divní... tongue
Každopádně bych mu řekla něco v tom smyslu, že je dospělý, já mu nemám co dovolovat a pokud je paní v tak strašné situaci, tak a s ní to kafíčko vypije. Ale že jaksi zapomněl, že já nejsem povinna akceptovat tuhle jeho hru na rozmyšlenou a to mu asi nedošlo, takže a zapojí závity znova a rozmyslí si, co vlastně chce, nebo kam se na tu dobu, než se rozmyslí, přestěhuje. Ten kámoš rozvedenej, co se u něj tak hezky přemýšlí... třeba...
On ti klíďo řekne, že se rozvádět nechce, ale vzdát se jí taky nechce... to toho moc nevymyslel. Pořád je to o něm, ne o vás... Jako když chceš vzít capartovi lopatičku, která není jeho, ale Pepíčkova... Vzteká se a dupe.
Místo chlapa, o kterého je možný se opřít, mᚠnajednou batole kterýmu bereš hračku... hmm

Upravil(a) javena (20. 6. 2010 22:04)

Není tady

#108 20. 6. 2010 22:14

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Sorájo,
já si myslím, že nikdy není pozdě a pravý čas je vždycky ten, kdy si věci uvědomíš a poskládᚠdohromady, pak je vždycky můžeš začít měnit. Jen ty sama ale musíš vědět JAK. Tedy co vlastně ty sama chceš.
Nebýt mužova "zblbnutí", své chování si neuvědomíš. Nijak se za ně ale ani nemusíš obviňovat, prostě jsi to jinak neuměla, teď se to můžeš JINAK naučit smile Prospěje to všem, především tvým dětem, pokud změníš svůj vzprec chovánjí, nebudou už to, že žena se může přetrhnout pro blaho rodiny, považovat za normu. A to je moc důležité jak pro tvou dceru, tak i pro syna.

Teď záleží jen a jen na tobě, co udělᚠa pokud to udělᚠze srdce, tedy bez přetvařování a různých manipulativních her, věř, že ti to přinese jen to nejlepší, co z této situace můžeš vytěžit.
Hodně štěstí ti přeji stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#109 21. 6. 2010 9:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

tak to tady čtu snad poprvní big_smile můj ex teda taky tvrdil, že ta naše milenka je děsná chudinka, doma týraná, manžel ji ubližuje, bije ji, ona se ho bojí, nemá kam jít. ve finále se ukázalo, že týranej je doma spíš její manža big_smile

Tak vo tom žádná - ona sa tiež vtedy rozvádzala a jej "sviniar" si našiel inú ženu. dumbom Keď som nesmelo namietla, že to mal urobi dávno (ona sa k nemu správala ako k psovi, ponižovala ho, zhadzovala pred demi aj pred nami - boli sme niečo ako rodinní známi... roll ), tak som bola blbá a nič som nechápala. Nakoniec, samozrejme, vyšlo najavo, že inú ženu si našiel, až keď sa rozhádali tak, že už nebol ochotný ďalej znáša jej šikanu a o.i. nechutné intrigy... Ale bývalý to nechcel vidie, tak holt nevidel - tak mu treba, dos dlho splácal svoj omyl, obrazne aj doslova. stolt

Brita

Není tady

#110 21. 6. 2010 15:34

Petra1234
♥♥-----

Sorajo, pokud ti muž sdělí, že miluje jinou, toto snad ani nemusíš chápavě poslouchat. V životě jsem si prošla všeličím, ale byla jsem ochotna zůstat ve vztahu, kde Já jsem pro něho žena, se kterou chce žít. Jinak si tuto situaci nedovedu představit, asi bych, pokud se mluví už takto konkrétně, otevřela dveře a vypakovala ho,protože co je to za vo......la, který udělá své ženě takový podraz a ještě jí jak mamince vyjeví své hluboké city k jiné ženě. Sorajo, co pro něho v tuto chvíli znamenᚠty?

Není tady

#111 21. 6. 2010 19:20

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

javena napsal(a):

sorajaa napsal(a):

Holky,tak včera se manžel ukázal až večer, že mi musí něco vysvětlit. Byl prý s chlapama celou noc po hospodách, chtěl prý na svoje starosti zapomenout tím, že se totálně opije a pak se vzpamatovával a dospával jednoho z těch kamarádů, je prý rozvedený a žije sám.
Pak mi začal vysvětlovat to o té druhé, i když jsem se ho na nic neptala. Prý se do sebe hrozně zamilovali, ale je to platonicjý, prý spolu zatím nic neměli.Její manžel mic netuší, bydlí v bytě v paneláku a mají čas se vydívat jen chvíli po práci, než se vrátí její manžel domů. Večery a víkendy jsou čistě v rodinné režii. Prý je v manželství nešastná, její muž je ten, co má ve všem hlavní slovo, ona nesmí nic. Mají dvě školní děti. To s mým mužem že je pro ni únik, na který se těší, jak to chce řešit dál, prý neví, jestli se chce rozvést, taky neví, jen to, že je hrozně zamilovaná a je jim s mým mužem spolu moc dobře.
Manžel taky neví, jak to má řešit, prý si musí vše rozmyslet, rozvádět se mu zatím asi nechce, když neví, jak to bude u ní, ale vzdát se jí taky nechce.
Vůbec holky nevím, co si mám o tom myslet, co dělat. I kdybych věřila, že je to mezi nimi jen platonický, není to nakonec ještě horší, než kdyby spolu i spali? Takto to má pro ně své kouzlo zakázaného ovoce a může se to vléct hodně dlouho. Teprve až když ti dva spolu žijí, přestanou se vidět navzájem růžovými brýlemi, přijde i ten normální život s normálními starostmi, takto si pro sebe kradou jen krátké chvilky a má to úplně jiný nádech.
Mám mu dát čas a čekat, že to vyšumí, ale zase jak dlouho, jak říkám, může to být běh na dlouhou tra. Co byste dělaly vy?

No, já bych mu i věřila... chlapi jsou někdy divní... tongue
Každopádně bych mu řekla něco v tom smyslu, že je dospělý, já mu nemám co dovolovat a pokud je paní v tak strašné situaci, tak a s ní to kafíčko vypije. Ale že jaksi zapomněl, že já nejsem povinna akceptovat tuhle jeho hru na rozmyšlenou a to mu asi nedošlo, takže a zapojí závity znova a rozmyslí si, co vlastně chce, nebo kam se na tu dobu, než se rozmyslí, přestěhuje. Ten kámoš rozvedenej, co se u něj tak hezky přemýšlí... třeba...
On ti klíďo řekne, že se rozvádět nechce, ale vzdát se jí taky nechce... to toho moc nevymyslel. Pořád je to o něm, ne o vás... Jako když chceš vzít capartovi lopatičku, která není jeho, ale Pepíčkova... Vzteká se a dupe.
Místo chlapa, o kterého je možný se opřít, mᚠnajednou batole kterýmu bereš hračku... hmm

škoda, žes to přepsala. včera jsi mě tím cos napsala původně fakt rozesmála.

Není tady

#112 21. 6. 2010 19:25

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Tak vo tom žádná - ona sa tiež vtedy rozvádzala a jej "sviniar" si našiel inú ženu. dumbom Keď som nesmelo namietla, že to mal urobi dávno (ona sa k nemu správala ako k psovi, ponižovala ho, zhadzovala pred demi aj pred nami - boli sme niečo ako rodinní známi... roll ), tak som bola blbá a nič som nechápala. Nakoniec, samozrejme, vyšlo najavo, že inú ženu si našiel, až keď sa rozhádali tak, že už nebol ochotný ďalej znáša jej šikanu a o.i. nechutné intrigy... Ale bývalý to nechcel vidie, tak holt nevidel - tak mu treba, dos dlho splácal svoj omyl, obrazne aj doslova. stolt

jak dlouho s ní byl Sel ? myslím tvůj ex ?

Není tady

#113 21. 6. 2010 19:36

sorajaa
♥♥♥----

Petro 1234, opravdu tyto manželovi zamilované výlevy nechci poslouchat, ptala jsem se ho, proč mi to říká, prý abych ho pochopila, prý kdybych se v podobné situaci ocitla i já sama, budu jednat stejně, to podle něj zřejmě znamená rozbít dvě rodiny se čtyřmi dětma, by pravda ty naše jsou již odrostlé, hodit za hlavu víc jak dvacet let manželství a neohlížet se na nic a na nikoho, to vše jen pro to, že se bezhlavě zamiluju. Já to pořád nedovedu pochopit, tu ženu zná krátce, doteď s ní podle něj nic neměl, její děti ještě ani vůbec neviděl a už uvažuje o tom, že s ní bude žít. Co my, co její manžel, její děti? Prý jestli ho budu tlačit, aby se rozhodnul co nejdřív, tak udělá zbrklé rozhodnutí a to nechce. Ptala jsem se ho, co teď cítí ke mě, prý mě má svým způsobem pořád rád. To má stačit? Prý si vše uvědomuje, jak mi ubližuje, je prý vůl, ale stejně si nemůže pomoct. To všichni chlapi, když se zamilují, jednají stejně? Zatím pořád bych ho chtěla zpátky, zkusit vše napravit,pokud by i on chtěl zůstat s námi a s tou druhou skončil,ale toho on momentálně není schopný. Má smysl čekat nebo ztrácím čas?

Není tady

#114 21. 6. 2010 20:10

Petra1234
♥♥-----

Sorajo, tvé zranění je ještě nesmírně čerstvé, každopádně naše touha zachovat rodinu za každou cenu je mnohdy kontraproduktivní. Rozhodně se od něho nench vydírat, což podle mne krásně dělá a ty ze strachu, aby se ukvapeně nerozhodl, raději čekᚠa čekáš, protože věříš, že se vzmátoří. Otázkou zůstává, jestli chceč chlapa, který se nyní chová jako trouba a neuvědomuje si, co vše je v sázce. Jsem skutečně přesvědčená, že jeho psychonátlak v tobě vyvolává reakce, které očekává. Co kdybys zkusila něco, co mu tak trochu vyrazí dech. Z vlastní zkušenosti: po dlouhém vysvětlování manžela jsem k němu přišla a veeeelmi dlouho jsem mu koukala do očí, pak se ho zeptala, jestli si dá čaj. Nebo jsem čekala na jeho vysvětlení jak malá holka, klepala se doma, a když mi něco sděloval, zeptala jsem se ho, zda-li to je stejně tak ochoten přetlummočit před dětmi, že je zavolám, protože pro mne to nejsou žádné převratné informace, ale pořád blekotání dokola. Jednoduše nenech ho vyjadřovat jeho vidění situace, ty musíš být také hybatlem děje. Sice se to lehko radí, ale těžko realizuje. Skutečně se neboj, co tě bude zraňovat, taky tnout do živého. Možná mu říci, že mu nebudeš stát v cestě za štěstím, které pro něho ona znamená, takže teď budeš jednat v zájmu svého a svých dětí.

Není tady

#115 21. 6. 2010 20:21

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Sorajoo - sama si odpovídáš. Píšeš, že zatím ho chceš pořád ještě zpátky. Tak ti nezbývá nic jiného, než čekat a "bojovat". Prosím tě a kde se s ní tvůj manžel schází? K ní domů nemůže, k vám si ji taky nepřivede, jestli má ona děti malé, tak od nich taky jen tak odcházet nemůže. A ještě to tajit před jejím mužem. Mají to chudáci těžké :-)). Znᚠji a jejího manžela? Je-li její manžel "od rány", nebylo by od věci, aby taky věděl ....

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#116 21. 6. 2010 20:50

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Salen- bereš mi  z hlavy to, co jsem se ostýchala napsat- že by ten "čtvrtý" taky mohl vědět......  stolt Je vcelku jasné, že by mu to neměla říkat soraja, ALE někdo  by mohl..... Otázkou je, jestli třeba původní trojúhelník není už dávno mnohoúhelníkem a možná by to tomu "čtvrtému" jen ulehčilo situaci.... Těžko říct, jestli je to dobře říct nebo neříct...

Není tady

#117 21. 6. 2010 20:56

sasasa
♥♥♥----

Sorajoo,já bych asi ala.Podle toho co čtu tak je to váhavý střelec.Pokud je ve fázi tetřev hlušec asi sám nic nerozhodne,zvl᚝ když si není jistý tou paní,a zároveň cítí,že o něj pořád stojíš.Doma má full servis,tak kam by se hnal.Chtěl by vás mít asi obě.Nic mu neulehčit.Až se bude rozhodovat kam vlastně patří tak,jinde než v teple domova mu to půjde rychleji.A z vlastní zkušenosti-pokud padlo spojení "mám tě pořá rád" tak bych se nedivila,kdyby byl za pár týdnů zpátky doma.godlike

Upravil(a) sasasa (21. 6. 2010 20:58)

Slunce svítí na všechny stejně.

Není tady

#118 21. 6. 2010 21:14

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

A pár stovek za ubytovnu vás pro začátek tolik nerozhodí. navíc si z tebe nebude dělat maminku a svěřovat se ti. To bych mu jí zatrhla, at se svěří psychologovi, kamarádovi... je to jeho problém.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#119 21. 6. 2010 21:24

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Sorajo, po tom všem, co tu holky psaly- myslím, že  pokud ještě o muže stojíš, tím spíš bys mu měla dát šanci aby se před tebou  nepokoušel se shazovat, dělat z tebe vrbičku  naslouchačku, "vyblívat" na sebe i tebe  podrobnosti o jeho zamilování....  Pokud on tu šanci  nevyužije- tj. ani pokud mu nechᚠprostor a čas ( mimo tvou přítimnost, tvůj život, tvoje posluhování doma) neměla bys litovat rozchodu.  Dej mu  termín   (nebo dej sobě termín))do kdy to chceš snášet. Ne žádné měsíce a roky- za tu dobu by ti šiblo, ale  čím dřív to rozsekneš, tím míň toho trapného od něho budeš slyšet. Podle  mého - když mu nedᚠšanci pocítit o co by přišel ,pokud ztratí tebe, nebude mu dělat problém tě trápit.  Třeba roky.

Není tady

#120 21. 6. 2010 21:43

sasasa
♥♥♥----

Podle  mého - když mu nedᚠšanci pocítit o co by přišel ,pokud ztratí tebe, nebude mu dělat problém tě trápit.  Třeba roky.
Vypakovat ho bez nechutných scén,aby ti pak nemuselo být trapně až mu to "dojde" a bude se chtít vrátit.V klidu,asertivně a hlavně necouvnout a stát si za svým.

Upravil(a) sasasa (21. 6. 2010 21:44)

Slunce svítí na všechny stejně.

Není tady

#121 21. 6. 2010 22:30

sorajaa
♥♥♥----

Holky, díky vám všem, jsem moc ráda, že se můžu aspoň tady svěřit a zároveň díky vám získat trochu náhledu na svoji situaci.
Salen, kdy se schází nevím, nejspíš někde odpoledne po práci v kavárně, hospodě, venku, fakt nevím.Párkrát asi byli někde naším autem. Každopádně večer a o víkendech ne, to musí být ona s rodinou. Její manžel asi fakt zatím nic netuší. Kdo je ona nebo on vůbec nevím, jen si myslím, že bydlí ve městě, kde manžel pracuje. Ani nevím, kde se seznámili. Její chlap je ten, kdo prý má ve všem rozhodné slovo, jen tak pro zajímavost vydělává prý víc jak dvakrát tolik než můj manžel  a ona je ta chudinka, která musí poslouchat. Je zajímavý, jak můj manžel kritizuje toho jejího, přitom ho vůbec nezná, prostě jí věří vše, co ona řekne. Může to být pravda, ale taky nemusí.
Zuzi, taky to tak vidím, sice bych ho ráda zpátky, prostě zatím nedokážu těch dvacet s ním jen tak odepsat, ale ne za každou cenu. Kdyby se rozhodnul teď a řekl, že chce být se mnou, snad by se to dalo vše ještě zachránit, ale takové čekání a váhání, až jak se to vyvrbí, až jak  se rozhodne ta druhá, to mě hrozně zraňuje. Připadá mi, že mě má jen jako pojistku, kdyby mu to nevyšlo s ní, aby měl aspoň něco. Řekla jsem mu, že pokud bude tak dlouho váhat, tak i kdyby nakonec chtěl zůstat se mnou, může už být pozdě pro mě a nevím, jestli pak budu ještě vůbec chtít ho zpět. Což ho zřejmě dost naštvalo, řekl něco ve smyslu:" No tak vidíš, tak se asi rozhodnu pro ni" (pro tu druhou).
No nevím holky, jestli nebojuju o něco, co nemá smysl nebo co už ani třeba neexistuje a jen já si to nechci připustit.

Není tady

#122 21. 6. 2010 22:46

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

" No tak vidíš, tak se asi rozhodnu pro ni" (pro tu druhou)

No, sorajo, tvůj muž má evidentně mozek v kalhotách. Nebo byl vždycky takový hlupák?
Já osobně si myslím, že je zcela zbytečné jeho i jeho milenku a její rodinu řešit.
Stejně tam nic neovlivníš, spíš jen dosáhneš toho, že muž jak trucovité dítě odejde z domu.
Nu a milenka, která je zvyklá poslouchat, nakonec stejně zůstane s manželem.
Tvůj muž se časem probere a nejspíš se pozvrací sám ze sebe.

Já bych mu tu lekci dopřála. Myslím, že se zcela zbytečně trápíš.
Jak už tu někdo myslím napsal: skončí to "dobře", manžel tě neopustí stolt

Využij čas k tomu se co nejvíce odpoutat od muže, udělej něco se svou závislostí na něm.
Mᚠuž odrostlé děti, hlady jistě neumřete, tak se neboj.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#123 21. 6. 2010 23:10

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Sorajoo:

Já ti ještě nenapsla - ale čtu tě...

Takže ted ode mě malá douška - dej mu nůž na krk /obrazně wink) - buď já, nebo ona. A budeš mít hned jasno a budeš vědět, na ČEM JSI A NA TOM MَEŠ ZAČÍT STAVĚT.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#124 22. 6. 2010 0:22

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Nebude, Zklamaná, on podle všeho neví, čí je. Kdyby mu teď dala nůž na krk, odpověděl by něco lhostejno co, jen aby měl pokoj. Na tom se stavět nedá.

Není tady

#125 22. 6. 2010 1:08

haiel
♥♥♥♥♥♥-

sorajaa napsal(a):

Holky, díky vám všem, jsem moc ráda, že se můžu aspoň tady svěřit a zároveň díky vám získat trochu náhledu na svoji situaci.
Salen, kdy se schází nevím, nejspíš někde odpoledne po práci v kavárně, hospodě, venku, fakt nevím.Párkrát asi byli někde naším autem. Každopádně večer a o víkendech ne, to musí být ona s rodinou. Její manžel asi fakt zatím nic netuší. Kdo je ona nebo on vůbec nevím, jen si myslím, že bydlí ve městě, kde manžel pracuje. Ani nevím, kde se seznámili. Její chlap je ten, kdo prý má ve všem rozhodné slovo, jen tak pro zajímavost vydělává prý víc jak dvakrát tolik než můj manžel  a ona je ta chudinka, která musí poslouchat. Je zajímavý, jak můj manžel kritizuje toho jejího, přitom ho vůbec nezná, prostě jí věří vše, co ona řekne. Může to být pravda, ale taky nemusí.
Zuzi, taky to tak vidím, sice bych ho ráda zpátky, prostě zatím nedokážu těch dvacet s ním jen tak odepsat, ale ne za každou cenu. Kdyby se rozhodnul teď a řekl, že chce být se mnou, snad by se to dalo vše ještě zachránit, ale takové čekání a váhání, až jak se to vyvrbí, až jak  se rozhodne ta druhá, to mě hrozně zraňuje. Připadá mi, že mě má jen jako pojistku, kdyby mu to nevyšlo s ní, aby měl aspoň něco. Řekla jsem mu, že pokud bude tak dlouho váhat, tak i kdyby nakonec chtěl zůstat se mnou, může už být pozdě pro mě a nevím, jestli pak budu ještě vůbec chtít ho zpět. Což ho zřejmě dost naštvalo, řekl něco ve smyslu:" No tak vidíš, tak se asi rozhodnu pro ni" (pro tu druhou).
No nevím holky, jestli nebojuju o něco, co nemá smysl nebo co už ani třeba neexistuje a jen já si to nechci připustit.

Sorajaa, podobně jako alkohol umí udělat z lidí jejich vlastní karikatury, tak i zamilovanost podtrhuje některé zásadní rysy. Když se např. zamiluje velkodušný chlap, cítí se šastný a chce, aby bylo šastné i jeho okolí, včetně jeho případné současné životní partnerky. Postará se o to, aby jí ublížil co nejméně. Bude mu ležet na srdci její životní úroveň, její životní pocit.... Rozchod s takovým člověkem nebývá dramatický a bolestivý. Většinou se ani o rozchod nejedná, zůstává trvalé přátelství.
Když se zamiluje sobec, má na zřeteli, aby byl šastný jen on sám, ostatní jsou mu u pr....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí