Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1026 24. 7. 2010 22:25

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: Co mohu udělat?

K čemu poznámky?? Třeba jen pro to odlehčení... Ale to bys asi nepobrala, že to není vzhledem k NĚMU ani netaktnost, ani pavlač.

Je to JEN TAK. Suchar nepochopí.  A   pokud tě to fakt nadzdvihuje, bylo by dobré popřemýšlet proč. Jestli v tom tvém náhledu není kus nadřazenosti  a nikoliv  taktu někomu, komu je náš zdejší takt nebo netakt  šumák s kofolou....

Soraja-  k tvému dotazu. Já jsem po  rozchodu s prvním mužem   nenechala  doznít vztah a  hledala  jiný. Podle mě to byla chyba. Chtělo to čas na  zbystření smyslů a  dožití odešlého.
Po rozchodu s druhým partnerem jsme zase byla opravdu hodně  dlouho sama. CHtěně. Mužů bylo kolem mě dost ,ale skutečně jsem neměla odvahu a chuť. Bylo to  velmi poučné období.

Není tady

#1027 24. 7. 2010 22:27

sorajaa
♥♥♥----

Ještě jsem zapomněla napsat, že kromě fyzické práce mi pomáhá na ty moje smutky a depresívní nálady právě babinet. Takže holky, díky moc za to, že existujete a díky za vaši upřímnost.

Není tady

#1028 24. 7. 2010 22:29

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Možná ti unikla reakce heleny na sebe sama po mém příspěvku. Možná ti unikla reakce Pandory.

Njn, když dva dělají totéž, není to totéž. smile

kapitulation

Není tady

#1029 24. 7. 2010 22:33

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

Přesto se mi výraz "hon" zdá hodně přehnaný.
Pokud si tady početl, proč by se nemohl k tématu taky vyjádřit, že... Třeba já bych si taky jeho názor ráda přečetla.

A klidně budu netaktní, protože kdybych se měla k tomuhle pánovi nějak vyjádřit (a je mi vcelku jedno, zda v jeho přítomnosti nebo bez ní), tak bych to udělala - ale že bych o něm "skonstatovala něco milého",
to by se určitě bát nemusel. lol

Mít něco takového doma co manžela, zařídila bych se přesně tak, jak tady všichni radí soraje. Postarala bych se, aby mi nezbyly oči pro pláč a dluhy na krku. A abych měla co nejdřív zpátky svoje dívčí příjmení a komunikovala
s pánem pouze ohledně dětí.

Z pozice milenky zjistit, že mě oprašuje takovýhle dáreček, postavím ho mezi dveře a s rozběhem nakopnu
do míst, kde záda ztrácejí svůj slušný název, protože bych si  lehce spočítala, že pokud takto zachází se svou zákonitou a se svými dětmi, může totéž potkat zanedlouho mě (a případně i naše dítě).
Ono roriž kdyby pánovi jenom zahučelo v klacku a vrznul si někde bokem, tak to pochopím, já taky nejsem svatoušek,  ale takhle kolem sebe kopat a šlapat přitom i po mláďatech, to udělá jenom ubožák.
A něco takového bych vedle sebe nesnesla ani jako manželka ani jako milenka.

No, chápu, že jsem se teď zařadila mezi netaktní pavlačové drbny, ale nějak mě to nechává docela chladnou.
Dobrou noc. smile

Morálka je postoj vůči lidem, které nemáme rádi.
Oscar Fingal O'Flahertie Wills Wilde

Není tady

#1030 24. 7. 2010 22:35

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

zuzi777a napsal(a):

A   pokud tě to fakt nadzdvihuje, bylo by dobré popřemýšlet proč.

Že by to bylo to proslulé zrcadlo? va lol

Není tady

#1031 24. 7. 2010 22:35

majkafa
Host

Daphné napsal(a):

majkafa napsal(a):

Možná ti unikla reakce heleny na sebe sama po mém příspěvku. Možná ti unikla reakce Pandory.

Njn, když dva dělají totéž, není to totéž. smile

kapitulation

JJ, já jsem já a proto se vyjadřuju svým způsobem. Končím, sorajo, omlouvám se za offtopic

#1032 24. 7. 2010 22:36

Xsara
♥♥♥♥♥♥-

sorajaa napsal(a):

Ještě jsem zapomněla napsat, že kromě fyzické práce mi pomáhá na ty moje smutky a depresívní nálady právě babinet. Takže holky, díky moc za to, že existujete a díky za vaši upřímnost.

Jo, jo... takový generální úklid dělá divy. To znám. stolt
A chtěla jsem ti napsat, že tě obdivuju, jak to zvládáš, a že ti držím palce! tummenupp

Není tady

#1033 25. 7. 2010 2:14

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Vlákno po 1 000 příspěvků uzavírám, prosím o přesunutí a další diskuzi ZDE

Díky smile

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí