6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Soudní rozhodnutí má samozřejme největí váhu, ale zase nějakou dobu trvá, ne k němu dojde a ne nabyde právní moci. Do té doby se můe stát věcí.... Kdyby Sorajaa o zúení SJM poádala hned, jak jí tu holky radily, asi by u měla o starost méně.
Přesto si myslím, e alespoň něco mít v ruce od notáře, který dohodu můe udělat hned, není úplně od věci.
Není tady
sorajaa napsal(a):
Holky, to manelovo vyhroování půjčkami a naděláním dluhů je reakcí na můj včerejí příspěvek, kde jsem psala, e chci vybrat polovinu peněz a převézt na dceřin účet. Zjistila jsem toti, e on také čte tuto diskuzi a v příspěvcích poznal, o koho kráčí.
Jinak Pan, taky doufám, u kvůli němu, e neví, co plácá, protoe myslet váně to, e SCHVÁLNĚ nadělám dluhy, na které by doplatily i jeho vlastní děti, které jsou u tak vystresované celou situací, tady u končí vekerá legrace. To asi opravdu nemůe myslet váně duevně zdravý člověk, který má aspoň co by se za nehet velo cti, hrdosti, sebeúcty a tudí i úcty k ostatním, notabene k do té doby vlastní rodině.
Pak taky ovem takový člověk nemůe čekat, e já tomu budu jen nečině přihlíet.
No to je moc dobře, e čte tuhle diskuzi
Alespoň se můe vidět zepředu i zezadu
Jakej je to krasavec s hardwarem téměř po sezoně, softwarem na odpis a s ubohou patnáctkou měsíčně. Takových pomatenců můe mít na jednom prstě deset
Sorajo, neboj se, nadělat dluhy dnes není tak jednoduché, VECHNY společnosti vyadují při podpisu smlouvy občanku a pokud vidí, e je klient enatý, vyadují podpis manelky. Nu a pokud si vypujčí někde u lichváře, tak ten z něj spolehlivě sedře kůi, aby své peníze dostal zpět a k soudu jistě nepůjde. Dnes u to prostě není taková divočina, jako před lety. Chlapec jen čeří vodu, je mu nejspí jasné, e lápl do ....dejme tomu do kalue. Měl by honem rychle nabrat zpátečku a začít přemýlet tou větí hlavou Pak mu dojde, e silou si nic nevydupe a kdy, tak mu pod nohama zůstane jen spálená země. A na té se bude blbě ít i jemu samotnému. Moná by měl přestat trucovat a kápnout boskou, co vlastně přesně chce a co normálního je schopen udělat proto, aby to dostal. Zatím to vypadá, e umí jen vyhroovat a naparovat se.
Já dovedu pochopit, e si nael jinou enu, dovedu dokonce pochopit i to, e se teď v nouzi a kdy vlastně neví kudy kam, chová jak blb, ale to, e to chápu neznamená, e to toleruju. Kadý si musí nést důsledky svých činů, tedy i on.
Neboj se.
Zachovej klid a nedej se.
Není tady
Nemyslím, e manel četl nebo čte celou tuto diskuzi, prostě jen včera četl můj příspěvek, který jsem zrovna psala, musela jsem na chviličku odběhnout, protoe mi zvonil mobil a on hned koukal na počítač, co tam komu píu.
Díky Pan, Ty ví, kdy potěit, uklidnit nebo naopak správně nakopnout, musí být úasná enská.
Není tady
Sorajoo nedej se nechej ho klidně číst jaký je osel. Co si zasel to sklidí. Rychle jednej, ádost o rozvod u by měla být hotová a e půjde z cizího domu to mu musí být jasné. Teda pokud je alespoň průměrně inteligentní běloch....ačkoli, kdy pozoruju co vyvádí nejsem si jistá. Nech ho kopat kolem sebe, a se sám vyaví, na víc ne na výhruky nemá a na hrubý pytel hrubá záplata. Mně taky ex vyhrooval a to se moc divil, do mě vjel vztek zapojila jsem právníky, napojila jsem dům na hlídací agenturu a čemu bych sama nevěřila, zavolala jsem na něj policajty a ve spojení s právníkem a st. zástupcem se děly věci. Prostě mě zahnal do kouta a tak jsem se musela vykopat a nakonec myslim, e moc litoval a nebylo mi to vůbec líto, protoe vydírání je odpo.rný a na to platí jen odpo.rná odezva. A kdyby se to stalo dneska dostal by přes prsty jednou tolik. Bohuel, tvůj mu nevyuil vekorysé monosti rozejít se jako inteligentní člověk a tak to bude muset jít po zlém velká koda, jednou se bude sám stydět...teď to přes přetlak v malé hlavě nechápe
Upravil(a) xxxx (23. 7. 2010 22:24)
Není tady
sorajaa napsal(a):
Nemyslím, e manel četl nebo čte celou tuto diskuzi, prostě jen včera četl můj příspěvek, který jsem zrovna psala, musela jsem na chviličku odběhnout, protoe mi zvonil mobil a on hned koukal na počítač, co tam komu píu.
Díky Pan, Ty ví, kdy potěit, uklidnit nebo naopak správně nakopnout, musí být úasná enská.
...to se mi na nich líbí, nakonec jetě slídí co kde píem ale určitě by to sám nesnesl
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Pokud čte, tak by to chtělo přitvrdit zdejí konverzaci.... Poté by mu moná kromě brady spadla i erekce.....
...a zjistí, e je bezdomovec, který bude platit na dva vysokokoláky a skončí bud na ubytovně nebo s paní a jejíma třema ratolestma a na to ve bude mít jen 14 tisíc, tak se mu nepostaví stejně
Není tady
xxxx napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Pokud čte, tak by to chtělo přitvrdit zdejí konverzaci.... Poté by mu moná kromě brady spadla i erekce.....
...a zjistí, e je bezdomovec, který bude platit na dva vysokokoláky a skončí bud na ubytovně nebo s paní a jejíma třema ratolestma a na to ve bude mít jen 14 tisíc, tak se mu nepostaví stejně
Moná by to chtělo pojmout trochu rozverně- je pátek, dva dny volna, my máme lučník OK...... Co ty na to Xko?
Není tady
zuzi777a napsal(a):
xxxx napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Moná by to chtělo pojmout trochu rozverně- je pátek, dva dny volna, my máme lučník OK...... Co ty na to Xko?
...počkej, jak souvisí jeho patný postavení s naím lučníkem?
Není tady
xxxx napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
xxxx napsal(a):
...a zjistí, e je bezdomovec, který bude platit na dva vysokokoláky a skončí bud na ubytovně nebo s paní a jejíma třema ratolestma a na to ve bude mít jen 14 tisíc, tak se mu nepostaví stejněMoná by to chtělo pojmout trochu rozverně- je pátek, dva dny volna, my máme lučník OK...... Co ty na to Xko?
...počkej, jak souvisí jeho patný postavení s naím lučníkem?
Přece paní Kopretina má bebí na lučníčku, panáček se musí automobilově přepravovat ji konejit , tak aby měl nějakou motivaci . Představ si - pokud tam u milenky ,v okamiku ,kdy zahnal tři "vycepované " dítka do peřin, ovázal milence hlavinku obvázkem zvědavě dopadne k PC aby zjistil , jak ho tu Soraja ( chudák jedna velkorysá ,dobrotivá) podle jeho pojetí světa tepe.... No a co uvidí? Dračice, které si z něho a jemu podobných týpků dokáou udělat předloku u postele!
Třeba by se chytnul za nos a začal se Sor jednat jako člověk- tedy pokud u nadobro nezpitomněl.....
Není tady
zuzi777a napsal(a):
xxxx napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Moná by to chtělo pojmout trochu rozverně- je pátek, dva dny volna, my máme lučník OK...... Co ty na to Xko?...počkej, jak souvisí jeho patný postavení s naím lučníkem?
Přece paní Kopretina má bebí na lučníčku, panáček se musí automobilově přepravovat ji konejit , tak aby měl nějakou motivaci . Představ si - pokud tam u milenky ,v okamiku ,kdy zahnal tři "vycepované " dítka do peřin, ovázal milence hlavinku obvázkem zvědavě dopadne k PC aby zjistil , jak ho tu Soraja ( chudák jedna velkorysá ,dobrotivá) podle jeho pojetí světa tepe.... No a co uvidí? Dračice, které si z něho a jemu podobných týpků dokáou udělat předloku u postele!
Třeba by se chytnul za nos a začal se Sor jednat jako člověk- tedy pokud u nadobro nezpitomněl.....
...a jo na tu operaci jsem zapomněla, ale popravdě silně pochybuju, e kdy si to tu přečte bude se chovat líp. Oni kdy jsou tokači zamilovaní nevidí neslyí a nečtou. Jdou přes mrtvoly za svým nově budovaným hnízdem.
Není tady
Já bych mu přála aby si pročetl celé vlákno. A hlavně aby mu docvaklo ,jaký přerod se mu v Soraje podařilo svým zblbnutím vyvolat. Kdy si mrknu na její první příspěvky a pak na tuhle stránku- je to jiná enská- samostatnějí, doufám , e silnějí a furt jetě férová( co se jí zjevně ńevyplácí pro komunikaci s ním)....
Není tady
Jen a si tu pán počte.
U Soraaji měl a stále si myslí e má jistotu a spolehlivé zázemí, teď si moná uvědomil, e ho ztrácí, tak kope. Sorajaa se toti začala chovat úplně jinak, ne ji zná, tak si s tím neví
rady.
Sor, nedej se a drím ti palce !
Není tady
on si teď hned vezme půjčky a nadělá dluhy, které pak budu splácet já
Sor, mazej za právničkou a informuj se na monost vydání předběného opatření
§ 76 obč. soud. řádu
(1) Předběným opatřením můe být účastníku uloeno zejména, aby...
e) nenakládal s určitými věcmi nebo právy;
f) něco vykonal, něčeho se zdrel nebo něco snáel.
Zjistila jsem toti, e on také čte tuto diskuzi a v příspěvcích poznal, o koho kráčí.
Ale to mám radost...
Take pán jednak vidí, jaké jsou názory jiných, druhak nenadeně zjiuje, e manelku neoblbne a e to nepůjde zas a tak, jak ON si představuje. Sice zná "strategii nepřítele", jene je mu to celkem houby platný, protoe proti některým tahům není obrana. Kruci, to mu přeju...
No a jinak -
Váený pane, kterej si tu čtete - chlapa, který si zauká bokem, dokáu pochopit, dokonce i omluvit.. Ale ten, kdo pro ten uk dovede ublíit vlastním dětem a jetě se je snaí sprostě odrbat, to je duevní mrzák tak křivej, e kdyby spolknul hřebík, vyleze z něj na druhým konci vývrtka. Co takhle se "spolku místních jezinek" pokusit vysvětlit svoje pohnutky - jestli teda nejste úplněj srab?
Není tady
Zlé by se nemělo oplácet zlým. Co vyleme, to se nám vrátí. Chovat se spravedlivě, to ano. Ale zle ne. Z některých příspěvků to přímo čií. Věřím, e soraja se bude stále chovat s grácií.
Upravil(a) majkafa (24. 7. 2010 10:50)
majkafa napsal(a):
Zlé by se nemělo oplácet zlým. Co vyleme, to se nám vrátí. Chovat se spravedlivě, to ano. Ale zle ne. Z některých příspěvků to přímo čií. Věřím, e soraja se bude stále chovat s grácií.
Nevím, kde na posledních stránkách vidí "ZLO"- neboli řečeno Tvými slovy, je to tvé vidění,asi chybí petka nadhledu.... Já vidím ironii, takovou syrovou, která se mi líbí..Sarkazmus.. On je toti pro přeití taky potřeba. Někdy moná víc ne hluboké rozjímání...
Není tady
helena napsal(a):
Váený pane, kterej si tu čtete - chlapa, který si zauká bokem, dokáu pochopit, dokonce i omluvit.. Ale ten, kdo pro ten uk dovede ublíit vlastním dětem a jetě se je snaí sprostě odrbat, to je duevní mrzák tak křivej, e kdyby spolknul hřebík, vyleze z něj na druhým konci vývrtka. Co takhle se "spolku místních jezinek" pokusit vysvětlit svoje pohnutky - jestli teda nejste úplněj srab?
Proč by to měl dělat? Aby "jezinkám" dal podnět k dalím .. heh...... pavlačovým drbům?
To je mezi jím a jeho paní.
ádným "spolkům místních jezinek" se zpovídat nemusí, ani na jejich přání.
Tím nijak nehájím jeho chování k soraje a jejich dětem.
Tím nastavuju zrcadlo "spolku místních jezinek".
helena napsal(a):
Co takhle se "spolku místních jezinek" pokusit vysvětlit svoje pohnutky - jestli teda nejste úplněj srab?
Tak to ne. Mysím, e on se nemusí nikomu zpovídat, nikomu z nás tady a s tím, zda je či nění srab, to nemá vůbec nic společného.
Tohle je mezi ním a Sorajou
Není tady
Nemusel by, to je jasné... ale MOHL by. Kdyby náááááhodou chtěl.
Vezmte si dávnějí story zde vypisované, kdy se k jednomu zpovídajícímu přidal někdo ze stejné story a viděl to "ale ouplně jináč"...A pak ty přelapující diskutéři,kteří najednou nevěděli "ke komu se přidat" To teprve byla sranda pro pozorovatele s vytříbeným citem pro absurdity....
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Vezmte si dávnějí story zde vypisované, kdy se k jednomu zpovídajícímu přidal někdo ze stejné story a viděl to "ale ouplně jináč"...A pak ty přelapující diskutéři,kteří najednou nevěděli "ke komu se přidat" To teprve byla sranda pro pozorovatele s vytříbeným citem pro absurdity....
A taky divadlo pro drbny.
Ke komu se přidat? Copak je to nějaká hra "na pravdu"? Nebo na to, kdo je silnějí? Kdo má na své straně víc "přívrenců"?
Dost smutné, kdy se někteří lidé pasou a hledají srandu pro své povyraení na jedné z nejtěích událostí, které nás mohou v naem ivotě potkat.
majkafa napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Vezmte si dávnějí story zde vypisované, kdy se k jednomu zpovídajícímu přidal někdo ze stejné story a viděl to "ale ouplně jináč"...A pak ty přelapující diskutéři,kteří najednou nevěděli "ke komu se přidat" To teprve byla sranda pro pozorovatele s vytříbeným citem pro absurdity....A taky divadlo pro drbny.
Ke komu se přidat? Copak je to nějaká hra "na pravdu"? Nebo na to, kdo je silnějí? Kdo má na své straně víc "přívrenců"?
Dost smutné, kdy se někteří lidé pasou a hledají srandu pro své povyraení na jedné z nejtěích událostí, které nás mohou v naem ivotě potkat.
Vidí a v tom je právě ten úhel pohledu- já tahle období nepovauji za nejtěí událost.... Znám horí.
A srandu jsem si schopná dělat i z vlastního funusu. Zkus to, je to osvobozující.
A taky to nepojímám jako "sousto pro drbny" - spí jako jevitě nějaké hry ,kterou sleduji z pozice diváka,diskutujícího o viděném se "spolukoukateli".... a e to někdo vidí jako drbárnu? Asi to tak proívá....
Není tady
Pandorraa napsal(a):
sorajaa napsal(a):
Holky, to manelovo vyhroování půjčkami a naděláním dluhů je reakcí na můj včerejí příspěvek, kde jsem psala, e chci vybrat polovinu peněz a převézt na dceřin účet. Zjistila jsem toti, e on také čte tuto diskuzi a v příspěvcích poznal, o koho kráčí.
Jinak Pan, taky doufám, u kvůli němu, e neví, co plácá, protoe myslet váně to, e SCHVÁLNĚ nadělám dluhy, na které by doplatily i jeho vlastní děti, které jsou u tak vystresované celou situací, tady u končí vekerá legrace. To asi opravdu nemůe myslet váně duevně zdravý člověk, který má aspoň co by se za nehet velo cti, hrdosti, sebeúcty a tudí i úcty k ostatním, notabene k do té doby vlastní rodině.
Pak taky ovem takový člověk nemůe čekat, e já tomu budu jen nečině přihlíet.No to je moc dobře, e čte tuhle diskuzi
Alespoň se můe vidět zepředu i zezadu
Jakej je to krasavec s hardwarem téměř po sezoně, softwarem na odpis a s ubohou patnáctkou měsíčně. Takových pomatenců můe mít na jednom prstě deset
Sorajo, neboj se, nadělat dluhy dnes není tak jednoduché, VECHNY společnosti vyadují při podpisu smlouvy občanku a pokud vidí, e je klient enatý, vyadují podpis manelky. Nu a pokud si vypujčí někde u lichváře, tak ten z něj spolehlivě sedře kůi, aby své peníze dostal zpět a k soudu jistě nepůjde. Dnes u to prostě není taková divočina, jako před lety. Chlapec jen čeří vodu, je mu nejspí jasné, e lápl do ....dejme tomu do kalue. Měl by honem rychle nabrat zpátečku a začít přemýlet tou větí hlavou Pak mu dojde, e silou si nic nevydupe a kdy, tak mu pod nohama zůstane jen spálená země. A na té se bude blbě ít i jemu samotnému. Moná by měl přestat trucovat a kápnout boskou, co vlastně přesně chce a co normálního je schopen udělat proto, aby to dostal. Zatím to vypadá, e umí jen vyhroovat a naparovat se.
Já dovedu pochopit, e si nael jinou enu, dovedu dokonce pochopit i to, e se teď v nouzi a kdy vlastně neví kudy kam, chová jak blb, ale to, e to chápu neznamená, e to toleruju. Kadý si musí nést důsledky svých činů, tedy i on.
Neboj se.
Zachovej klid a nedej se.
Pan tak to se mylis v dnesni dobe si zenaty pan muze vzit uver treba u ceske sporitelny do pul milionu korun a ten druhy z manzelu se o tom vubec nedozvi dokud ten dotycny splaci.Meho pritele byv.manzelka si brala uvery u ceske sporitelny,komercni banky,postovni sporitelny a cetem.Pritel se to dozvedel 2 mesice po rozvodu,kdy mu na mobil zacali chodit upominky a volani z techto bank,ze byvalka nezaplatila splatku.
Kdyz zasel do sporitelny a chtel vedet kolik cini dluh v te sporitelne tak mu to pry nemohou sdelit,protoze uver si brala jeho manzelka.Jen mu sdelili,ze uver je z roku 2006 a splatka pres 3 tisice a zaroven mu sdelili,ze ten druhy s partneru si muze vzit uver bez druheho partnera do vyse pul milionu.Ale nevim proc tam jeho byvalka davala jeho cislo to pry bylo na prvnim miste jeji na druhem proto volali nejdrive jemu.
Pritelovo rodicum se pres znamou ktera pracuje ve sporitelne podarilo zjistit vyse dluhu,ale pritelovi to nerekli,protoze ta suma je tak velka,ze maji strach,ze by na byvalku vlitnul a udelal by vice skody nez uzitku.Jen rekli,ze ten dluh budou jeste splacet mozna jeji deti.
Ihned jsme udelali opatreni,ze jsme dosli za dobrym pravnikem,ktery sepsal,ze pritel o uverech nevedel,nic nepodepsal takze se ani nepodili na splaceni jejich nasekanych dluzich.Byvalka to tam dosla akorad podepsat.
Není tady
Zuzi, já taky neberu svou smrt jako něco straného.
Ale tady mluvím o něčem jiném.
Ví, např. ve statistikách je rozvod, a víme, e nejde jen o to jedno jediné stání u soudu, na druhém místě za smrtí blízkého člověka v rizikových událostech.
Mluvím o příspěvcích "spolku místních jezinek", jak svůj kolektiv nazvala helena, ne o tomto vlákně jako celku. Prostě takové zrcadlo. On kadý ví, jestli se v něm uvidí a kdy, tak jak.
I já se v něm jistým způsobem vidím. A to takovým, e někdy, díkybohu ne často, nebo mi to včas dojde, mívám sklon být členkou "spolku místních jezinek". Ale čím déle s prací na sobě iju svůj vlastní ivot, tím je to díkybohu méně časté a výjimečné. Mám ze sebe radost. e u tam patřím jenom výjimečně a e mi to v debatách brzy dochází, kdy překročím hranici, kdy poslouchám své pocity a své nitro a zastavím to.
eremuruss napsal(a):
Pan tak to se mylis v dnesni dobe si zenaty pan muze vzit uver treba u ceske sporitelny do pul milionu korun a ten druhy z manzelu se o tom vubec nedozvi dokud ten dotycny splaci.
Přesně tak. Dnes bankovní domy a dalí do jisté částky vůbec nezajímá souhlas druhého manela. Kdy tohle udělal můj manel, kdy odcházel k milence, byla jsem v České spořitelně zeptat se, jak je moné, e nechtěli můj souhlas, e jsem o tom nevěděla. Řekli mi, e bez souhlasu druhého manela dají půjčku do výe 100 tisíc. Bylo to v roce 2006 a co mám informace, teď je to jetě benevolentnějí. O různých lichvářských půjčovnách peněz u vůbec nemluvím.
Sorajo, neukolébávej se tím, e tě manel zadluit nemůe. Urychleně ře materiální stránku.
Upravil(a) majkafa (24. 7. 2010 12:49)