29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
sorajaa: asi jsem mu ji měla pochválit, jaká to je hvězda a jaký má dobrý vkus a já jsem se začala hrozně smát,mě to v tu chvíli přišlo tak ubohý a fakt až komický, že jsem se prostě neudržela.
U toho bych chtěla být
Opravdu jsi dobrá. Moc Ti fandím a držím palce, zvládneš to.
A auto bych mu nedala, to tedy bez debat. Tobě zůstávají děti, auto potřebuješ.
Komentář na adresu Tvého muže je zbytečný ...
Není tady
Holky, ani nevíte, jak jsem ráda, že se tady můžu vypsat, jste úžasný s vaším nadhledem a vtipem, přesně to teď potřebuju jako sůl. Jinak celá ta věc s autem se odkládá až na pátek, paní prý pustí z nemocnice až v pátek. To ale nic nemění na tom, že ho budu potřebovat (kolegyni mám v záloze, ale to jsem manželovi neříkala), prostě jsem mu řekla, že auto si v pátek beru já, protože nemám jinou možnost. A pokud přece jenom chce jet naším autem pro paní, ať si naloží co nejvíc věcí, aby se pak nemusel tolikrát vracet pro ostatní. Neříkala jsem to ve zlosti, tentokrát už ne, prostě to tak cítím, že to bude lepší. Ještě třeba před týdnem to tak ale nebylo, to až teď, ty poslední dny. Nevím přesně, kdy a proč se to stalo.
Ale i manžel pochopil, že to tentokrát myslím vážně, začal křičet, že se stěhovat zatím nikde nebude, odstěhuje se, až on bude chtít. Dnes ráno tu jeho operovali, manžel za ní jel odpoledne na motorce do nemocnice na návštěvu a pak z něj vylezlo, že se o tom také bavili a ona zatím nechce, aby se k ní nastěhoval, prý ho ještě pořádně nezná a není si jistá, prý chce ještě počkat a pak se uvidí. Takže na víkendy tam jezdit může, pomáhat jí, s čím bude potřeba taky, vozit jí naším autem taky, ale natrvalo se tam přestěhovat, to zatím raději ne. To je její představa. Manželova představa je, že zatím bude bydlet doma, dělat vše, co si představuje ta paní a čekat na to, až se ona rozhodne, že se může konečně nastěhovat. On dokonce čekal, že já budu ráda, že zatím nechce odejít, když jsem mu řekla, jak si to představuji já a začala o tom autě a stěhování, hrozně ho to rozčílilo, nečekal, že bych mohla chtít, aby odešel, prý si připadá jako kopací míč. Prý nečekal, že budu taková potvora a budu se ho chtít zbavit. A prý jestli mi to teda udělá radost, tak se do konce týdne odstěhuje, pak práskl dveřma a šel spát.
Není tady
Tak ať se odstěhuje, třeba k rodičům, na ubytovnu, ke kamarádovi, kamkoliv. To je ten chlap fakt tak tupej, že to nechápe, že se ještě cítí ukřivděnej??
A já to s kopretinou říkala, že ho nechce ona
Není tady
Vidíš, vrací se mu to krásně zpět. Koneckonců některá děvčata ti tento scénář již dříve předpověděla. Ono je to u vás sice podle vzoru nekonečných seriálů "akční" záležitost, ale pořád je to dokola to samé, no a to by utahalo i vo....la. Možností jeho rádoby tahů na jednu či druhou stranu začíná být čím dál tím méně a tvé reakce jsou typu " to by od tebe nikdy nečekal". A to je přesně ono. Co vlastně čekal? Nepřijde ti, Sorajo, že je opravdu tvů muž legrační?
Můj muž také mnohdy zíral jak vyděšený Homo Erectus na mé poměrně svérázné reakce týkající se pro něho životně důležitých otázek a debata skončila ještě dříve, než začala. Ale co vlastně ti chlapi čekají?
Není tady
Me by zajimalo, proc ho ta pani nechce. Mozna ji to tak prijde pohodlne, on ji se vsim pomuze, zaridi, obstastni.... ale v nedeli si sbali sve saky paky a tahne a ona se na nej muze po zbytek tydne tesit a vymyslet co budou delat. Tvuj manzel te osoci, ze je jak kopaci mic...a to ho mas jako chvalit? Vzdyt si za to muze sam, ze je v teto situaci. Ty se jen branis a to ze on v tom lita je ciste jeho problem.
A on si mysli, ze ho asi stale chces, ze on je takovy poklad o ktereho zeny stoji.... viz:
On dokonce čekal, že já budu ráda, že zatím nechce odejít, když jsem mu řekla, jak si to představuji já a začala o tom autě a stěhování, hrozně ho to rozčílilo, nečekal, že bych mohla chtít, aby odešel, prý si připadá jako kopací míč.
A Sorajo, prosim te at ti v patek udela radost. Fakt alespon na dva tydny, at vypadne a ty si oddechnes. On mozna prozre a pani poleze tak na nervy, ze si jeste rozmysli stehovani....
Není tady
sice je to dům rodičů, ale má tam trvalé bydliště a dosud jakési právo bydlet - nesplnil podmínku nevyskytovat se tam
Neřekla bych. Tady nejde o zrušení trvalého bydliště, tudíž podmínku nevyskytování se (zatím), ale o vyklizení nemovitosti, ke které on nemá žádný právní vztah. Sorajini rodiče jako majitelé mohou rozhodovat o tom, kdo v jejich domě bude bydlet - a troufnu si říci, že žaloba na vyklizení by byla úspěšná, vzhledem k jeho chování (= chtějí pro dceru a vnoučata zajisti klidné bydlení atd.). Navíc z pouhého titulu trvalého bydliště ani nevyplývá povinnost majitele zajistit vystěhovanému náhradní bydlení.
začal křičet, že se stěhovat zatím nikde nebude, odstěhuje se, až on bude chtít... ona zatím nechce, aby se k ní nastěhoval, prý ho ještě pořádně nezná a není si jistá, prý chce ještě počkat a pak se uvidí.
Hahaha - vypadá to, že se bude stěhovat možná i na ubytovnu. Ke kopretině až a jestli milostivě svolí... jakože se do toho nehrne. Bodejť - má chlapa "na hrubou práci", pravděpodobně i na dárečky a podobně a nemusí pro něj hnout prstem, tak proč by si pohoršila, že? Hele, Sor, vaši by tu žalobu měli podat (nakonec zpětvzetí je možné), aby chlapec viděl, že až tak si zas vyskakovat nemůže.
Prý nečekal, že budu taková potvora a budu se ho chtít zbavit
Tak tomu se říká myšlenkový veletoč Týý voe, on ti snad dá za vinu i to, že ho kopretina doma nechce... a ty už taky ne. Nechtěl se náhodou zbavit on vás? No - asi nechtěl, žejo... ono mít krytou pr.del taky nejni k zahození... a co kdyby přece jen na základě tvojí potvorovitosti urval nějakej majetek - jako že když ho vyhazuješ, chtělo by to ňákou kompenzaci, aby se s tím snáz smířil
Není tady
...ježiš to je wůl. Sorajoo je čas přitlačit na pilu z tvojí strany. Teď pán bude inkasovat jím rozdanou hru. Dnes máš být u prvníka, nepletu-li se. Pomůže ti s právními kroky stěhování. Ten můj povedenec se kdysi zkoušel chovat podobně, když jsem vyměnila zámky, /taky byl dům vylučně můj a po podání žádosti o rozvod se tu vyskytoval neoprávněně a proti mojí vůli/,začal tu dělat tyjátry, že mě má rád a že se mnou zůstane, ale jí miluje a bude jí navštěvovat a já to mohu spolufinancovat. No to se přepočítal. /Žádost o rozvod jsem podala ještě než jsem vyměnila zámky, tyhle kroky ti poradí právník./Když to nechtěl pochopit stačila jedna asistence policie / přijela přiblblá hlídka, která tvrdila, že když jsme manželé ještě nerozvedení, pujde páán zpět do domu- vytočila jsem právníka ten jim vysvětlil, že když sami vědí kulové mají se spojit se státním zástupcem, ten jim vysvětlil, že v domě, pokud si to majitel nepřeje, nemá co dělat a už panáček mašíroval. A taky vykřikoval o potvorách co ho nechtěj jen proto, že má milenku a chce si s ní půl týdne z týdne hrát
Neumíš si představit jak jsem se smála a hlavně směju teď, kdykoli si vzpomenu na ty ksichty těch překvapených policajtů, kteří asi z doby minulé mají zažito, že i násilník může domů jen proto, že tam prostě někdy se svolením majitele bydlel
. Ty se Sorajoo neboj ničeho, dům není ani tvůj a pán pomašíruje zřejmě k mamince, protože milenka je z kategorie vyčuránek a nechce si ho nakvartýrovat domů, asi má v pácu bohatějšího ženicha. Nech toho tvýho v klidu vychutnat si to co chtěl. Ty budeš za chvíli jinde a takových co tě chtěj napůl s milenkou je všude dvanáct do tuctu. Já tomu svýmu pro klid mojí duše dala dvě naše auta a celkem tučné fin. vyrovnání ačkoli i právnk mi radil, že mu nemám nic dávat. Během roku neměl ani jedno auto /jedno bylo uplně nové/ a ani peníze. Prostě mu to nová paní předvedla s celou parádou podle pravidla "lehko nabyl " to rozfofrovala a na něj nehleděla, protože jí miloval a všechno jí složil k nohám a pak jen zíral
On to tak chtěl
nemohla jsem mu bránit ve štěstí, to by ode mne bylo sobecké. Starej na to co si vybral byl dost a ten tvůj je taky přeci rozumnej chlap. Jediný co si člověk musí srovnat v hlavě, že není naše povinnost plýtvat energií pro někoho, kdo jí vydává jinde. A že není naše ostuda rozvést se s někým kdo to tak chce.
Není tady
Sorajo, myslím, že na tobě je teď, kromě materiálních záležitostí, promyslet si v sobě, jestli o takového muže ještě stojíš. Jestli ho ještě miluješ. Jestli máš pocit, že bys byla schopna jednou mu zase důvěřovat a obnovit hezký vztah do budoucna.
Myslím, že je to velmi, velmi těžké. Těžší než vztah ukončit a časem potkat jiného, lepšího partnera pro život.
Většina vztahů, kde se partner/ka vrátil zpět od milenky/ce, šla stejně dříve nebo později do kytek. Jen málo vztahů návrat ustálo. To je prostá statistika, i z babinetích stránek za těch víc než 5 let, co sem chodím.
Já vám nevím holky, mě ho je FAKT (BI) líto..... Dovedete si představit jak bude zírat až ho Paní Úžasná kopne mezi půle a Soraja ,už procitnuvší, ho uvidí - generála v trenkách- jako nepotřebného pro SVŮJ živit???? Co mu pak zbude? Dětem bude trapnej nebo k smíchu, milenka ho bez "vaty" chtít nebude, Soraje se zhnusí.....
Já bych mu přála pár přes d*žku hned aby si honem uvědomil, že dělál fatální chybu svého života. Třeba by se pak v tom klubku lidí ještě našel někdo, kdo ho ještě dokáže pobrat a probrat.....
Není tady
Spoustě žen, co zůstaly samy, vyhovuje po nějaké době spíš takzvaný systém spřátelených garsonek. Už nejsou tak moc ochotné se přizpůsobovat novému soužití, mají svůj rytmus, zvyky a soukromí. Takže vypočítavost bych tomu bez bližších informací neříkala. Navíc stěhovat si narychlo domů pána, o kterém opravdu moc nevím, kdo by to udělal? To jen k té paní.
Jiná věc ovšem jsou svérázné představy Sorajina manžela, že zůstane, kde je, dokud se paní nerozhodne, případně napořád, pokud ho paní u sebe doma nebude chtít. Aby měl svou "jistotu", pojištění pro případ neúspěchu. Tady se mi líbí, Sor, jak na to jdeš a jak se k tomu stavíš, i když to určitě bolí. Držím ti pěsti.
Není tady
Sonrajoo, při čtení slov, že si tvůj m. připadá jako kopací míč, jsem si vzpoměla na to, jak po takových reakcích přijsou myšlenky, které mě hrozně vzdalovaly o manžela.
Jim vůbec nedocvakne, že ty začneš přemýšlet o tom koho sis to vlastně pro život vybrala, jak jsem se tak moc mohla splést, já se v jednu chvíli i sama před sebou styděla, že s tímhle žiju, že jsem to neviděla. Takové reakce tě právě posunou o moc výš než se vyskytuje tvůj muž, ty ti dají ten správný nadhled, abys mohla řešit věci nadcházející bez sebezničujících emočních výkývů. I když v první chvíli po vyřčení takové věty stojí člověk jako opařený a nevěří vlastnímu sluchu.
Drž se
Není tady
Sorajo, fakt bych ho nechala jít. Do konce týdne, ať vypadne kam libo.
Paní jako matka chápu - taky dětem nevodím strýčky domů. Společné bydlení s (pro děti) cizím pánem je velmi citlivá záležitost a já bych si ho taky netáhla hned domů. Jedny fusekle jsem vystěhovala, naco si přitáhnout další. Ale odpady protáhnout, vymalovat - to jo, to by se šiklo...
Podívej, merunu na čutání ze sebe dělá on, měl mít nějaký plán ale on má jen srdce v gatích, takže se v tom plácá a ty se nenech citově vydírat. Každý si svůj život do jisté míry určuje sám a on se rozhodl vyměnit ženu. Nemyslím, že tahle změna byl tvůj nápad... tak žádný - já jsem chudák, ty jsi furie. Pouze reaguješ na situaci, která začíná být díky jeho chování neúnosná a jestli s tím nepočítal je čistě jeho problém. Ty máš právo určit si, že jeho s takovým přístupem ve svém životě momentálně nechceš. Tečka. Až se mu vrátí mozek do hlavy, tak se uvidí - je spousta lidí, co to zvládli a jsou spolu...
A z toho právníka vytáhni informace, jak dál - štěstí přeje připraveným. Ty píšeš, že jsi nebyla na takovou situaci připravená. Může tě hřát, že ji zvládáš lépe, než tvůj muž, což je v případě, že on byl iniciátorem téhle frašky dost tristní...
Tak se drž.
Není tady
Ještě k reakce na předchozí příspěvky- já se ani moc té paní Žlučníčkové nedivím, že si ho nechce nastěhovat. Pokud je to dáma se zkušenostmi, možná už si všimla některých podstatných chyb přebíraného exempláře... A ke svým "vycepovaným dětem" si přivést strejdu bezzemka s holým zadkem? To radši víkendového "údržbáře".....
No nic- story se nám posunuje do frašky- Sorajo - DRŽ SE!!!!!!
Není tady
Ono by pro Sonraj bylo opravdu nejlepší, kdyby muže co nejrychleji vypakovala z baráku a to ze dvou důvodů.
Pokud se vztah má rozpadnout, S. se alespoň nebude muset účastnit odchodů a návratů, slovních přestřelek, které jí musí vysilovat.
Jestli pán za čas procitne a uvědomí si tu spoušť co předvedl, odstěhováním od Sonraj jí poskytne zachovat část citů a úcty, které jí doposud zůstaly vůči němu. To samé i dětem. A S. pak může evt. přemýšlet, zda odpustí nebo ne.
Není tady
Ale jo, taky paní chápu, že si nechce nastěhovat do bytu "cizího" chlapa. Notabene jestli u ní pro změnu vypráví o tom, jakej je doma "frajer". Taky bych zbystřila, kdyby vykřikoval, že se z baráku nehne - co kdyby to u mě zopáknul A jak jsem psala - jí to musí maximálně vyhovovat. Přiběhne na písknutí a starosti žádný... z jejího hlediska rozumnej model koexistence.
Ovšem taky mě fascinuje jeho způsob uvažování - jak co do pocitů kopacího míče, tak bydlení a navrch podílu na cizím baráku Do pozice meruny se vmanévroval sám - dámy se pravděpodobně nesešly, aby si řekly "tak, a teď si ho pro potěšení trošičku potejráme" (i když představa to není nezajímavá
) a o voprsklosti jeho požadavků už tady padlo tolik slov... a ještě vykřikuje, jak ukáže těm, co mu brání užívat si nový hračky - fór je v tom, že mu vlastně bráněno není
Upravil(a) helena (21. 7. 2010 9:20)
Není tady
Teď mě ještě tak napadlo, jaké dobroty na vodě paní na víkend uvaří , to bude mňamka.
Není tady
Taky by mohl požádat Soraju, aby uvařila dietku... určitě by to zvládla líp, bližním se má pomáhat a kastrůlky by se mu do auta ještě vešly
A pak kdo je tu potvora
Není tady
Haha, nadhled je potřeba, pragmatismus přivírá zmatenému muži dveře, chaotická neukotvenost názorová ale i citová utahuje smyčku kolem krku a těžko se dýchá. Ještě přijmout skutečnost, že tvů muž je Takový, jen jsi na to přišla až po tolika letech společného soužití. Ještě pár pubertálních výlevů a tvá tepová frekvence při pohledu na něho nedozná změny.
Není tady
Možná s tou PANI budete v budoucnu kamarádky a s klidem jí svého mužika předáš jako velikánské překvapení. Znám případy, kdy milenka později kmitala jak pitomá a manžel si dávakl rande se svou bývaloiu ženou, protože co se týče společných dětí, bylo toho čím dál tím více k řešení, včetně rozšířené rodiny o vnoučata. Avšak odpadla potřeba starosti o nevyžehlené košile a uvařené večeře. Ta už připadla jiné.
Není tady
Soranjaa jsi jednicka zvladas to vyborne, pravda je to, ze cim vic bude techto vystoupenich tim vic budes za tim. Ja taky kdyz jsem ho poslouchala jak ta jeho ma vilu, luxusni vuz, jak uzasne podnika ......a to mi vypravel kdyz jsem byla v jinem stavu tak jsem si rikala jak tady nekdo psal POTES KOSTE tohohle cloveka bych chtela za partnera? je jasne ze tolik let nevymaze za chvilku, ale tyhle vystupy a vyroky zabiraji vytecne.......
Není tady
Sorajo, udělej to tak, jak ty to cítíš a jak je to tobě příjemné. Ostatní by byla jen hra a maska.
Nefungovalo by to.
Včera jsem zaslechla Košanku, jak řekla, že provalená nevěra by se měla trestat třemi lety nepodmíněně. Souhlasím s ní. Jen nevím, jaký trest by byl přiměřený pro takové exempláře, jakým je tvůj muž.... On je hoša tak totálně velde, přímo bych řekla, že je v p....
Takže Bohnice netvrdo a pak ochranná léčba do konečného prozření?
Nevím.
Ten "chlap" nemá kouska cti v těle, žádnou hrdost, žádnou empatii, žádnou sebereflexi, sebeúctu, úctu k druhým.... prostě NIC, totálně vybráno....
A děvče...takový musel být vždycky - nesebevědomý rozmazlený maminčin mazánek.
Konečně to vidíš.
Konečně by to MOHL vidět i on
Není tady
Sorajo, to je partitura, vážně napínák jak to všechno nakonec dopadne
Podle mě jsi borec! Zvládáš to bravurně a věřím Ti, že teď už s klidem. A Tvůj muž to z Tebe cítí a proto je z toho tak hysterickej. Zavařil si a začíná jít do tuhýho, když ho necháš jít a ta druhá si ho nepřipustí, bude muset jít k rodičům?
Je to parádní životní lekce! Sklízí co zasel.
Věř sama sobě, děláš to nejlíp jak můžeš!
Není tady
bude muset jít k rodičům?
Možná právě z toho má největší strach
Když si představím jak bych byla nenadšená z případného (nedejbože - ťuk, ťuk, ťuk ) zpětnastěhování dospělého synka, natož takhle zblblého, velmi pravděpodobně bych mu to sežrat dávala - mateřská láska má taky svoje meze
Když si představím, jak on se v tom plácá a teď se jako třetí hráč kopající do míče objeví paňmáma (možná i s tátou) a bude si mlít to svoje... no to je na mašli.
Není tady
jo co kdo seje, taky slízí, díky tobě sorajo a díky tvému těžce dobývanému klidu to má hclapec jak ve zrychleném filmu. Dělej jak cítíš, ale nenech ho překročit únosné meze.
Není tady