Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#826 20. 7. 2010 10:16

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: Co mohu udělat?

Pandorraa napsal(a):

sorajaa napsal(a):

Dnes jsem přišla z práce a na stole ležel dopis od manžela, když prý s ním nechci mluvit, tak mi musí napsat, že si prý bere od středy dovolenou, bude potřebovat auto, protože té jeho paní  budou brát žlučníkové kameny a on ji musí dovézt domů z nemocnice a pak se o ni starat, takže neví, kdy přijede.
Já mám ale moje služební auto mít koncem týdne v servisu, takže budu to naše potřebovat, abych se dostala do práce. Když jsem mu to řekla, tak začal být úplně hysterický, že prý mu to dělám naschvál, že to auto potřebuje, ať se prý dostanu do práce jinak, nebo ať mu dám tisícovku, že si půjčí auto z půjčovny, no byl úplně nepříčetný.
Není mu líto ani peněz, ani vyčerpané dovolené, prostě pro ni udělá všechno. Pro mě ani holky se takto nikdy nesnažil, to mě mrzí.

Sorajo,
je celkem pochopitelné, že tě to mrzí a nejspíš tě to i bolí... Nevracej se ale do minulosti, řeš přítomnost. Je naprosto nepřípustné, aby tvůj manžel zatahoval problémy své milenky do vaší rodiny. Tobě i tvým dcerám není vůbec nic po tom, že ta paní jde do nemocnice, on nemá sebemenší právo tě tím zatěžovat natož nějak omezovat. Tímhle překračuje všechny meze. Chová se jak trucovité dítě a s tím se nikdy nedomluvíš. To je bezohledné a myslí jen na sebe.
U dospělého muže je o na pováženou. Měl by co nejdříve pocítit důsledky svých činů.
Může mít totiž milenek kolik jen chce, ale ani v nejmenším s tím nesmí omezovat a jakkoliv obtěžovat svou ženu.
Pán to prostě těžce nezvládá, za chvíli bude zralý na psychiatra stolt

ad vytučněné- nebo taky i Sorája,pokud si to nechá ještě chvíli líbit!!!!  hmm

Není tady

#827 20. 7. 2010 10:21

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Sofi1 napsal(a):

Sor, nejsem příznivkyně rychlých akcí, ale tohle by bylo silné i na mne, a že jsem si toho užila taky dost. Žádnou tisícovku a auto?  Ať si vezme auto od svých rodičů . Nedívej se na to, že pro vás doma nikdy takhle ochotný nebyl. Kámen úrazu bude asi v tom, že nemusel. Ty jsi si vždy dokázala poradit. Tohle bylo i u nás. Já jsem vše doma zařizovala, bláhová, že budu patřičně pochválena, a on to bral jako samozřejmost. Já tahala bedny, v zimě odhazovala sníh a on mi přitom mával z okna.  Zatím co onédoně tahal nové židle, protože ona to chudinka přeci neunese. Tvůj muž má prostě v mozku Tebe zakódovanou jako "samostatnou, vždy si poradící ženu, která mu nikdy nic neodmítne" a která ho vždy vyslechne a když se něco "poser.." , tak to nějak zařídíš. Chyba, Chyba,chyba. Trvalo mi dlouho než jsem se naučila, že na přibíjení hřebíků, odhazování sněhu, sečení trávy a výměnu žárovek tady nejsem JÁ. 
Tvému muži to začíná přerůstat přes hlavu a pěkně se v tom máchá. Začíná kolem sebe kopat a myslí si, že mu vše projde - výjde, tak jak chce on. No, je asi na čase mu důrazně připomenout, že doba "hájení" končí. dumbom

Přesně tak.
On NEMUSEL, zatímco teď se cítí jako rytíř, který svou princeznu ochrání před všemi troj-, devíti- i více hlavými saněmi.
A ať to zní sebe hloupěji a sebekrutěji, jednou z těch saní jsi pro něj sorajo teď i ty..... Čím více budeš tedy "dštít oheň a síru", tím odhodlaněji bude bojovat stolt A budou mu růst ramena, až je bude mít jak stodola, budou i tam, kde obvykle mají lidé mozek...srdce...
Proto bych zachovala klid.
Žádné hurá akce a emoce.
Najdi si dobrého právníka a jak to napsala Axi - Dělám co umím drahý, ty teď potřebuješ miláčku auto? Obrať se na mého právníka smile Potřebuješ COKOLIV, vyřeš to s mým právníkem stolt
Drž se.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#828 20. 7. 2010 10:22

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

sorajo - jde do tuhého. Je to útok na tvé hranice. To vidíš ty a vidíme to všichni. On je od toho, aby hledal řešení. On má paralelní vztah a zatahuje tě do něj.  Snad si zvládla odoučit ho od stolu a od servisu v podobě čistého prádla. Je třeba ho odloučit i od tebe. Pán už není jen zaláskovaný, má pocit, že ty to zvládneš, zatímco on a chudinka kopretinka mají problémy. Ted je asi čas se rozhodnout, jestli jej od sebe právnicky odstřihneš, tudíž jestli požádáš o vyrovnání majetku, výživné na děti a konečně i rozvod. Chápu, máš ho stále ráda. Měj ho stále ráda, ale neohrožuj sama sebe. Tohle vidím jako jasný vpád přes hranice. Přece potřebuješ práci....tady už jde o život. Tvůj výdělek je životně důležitý jak pro tebe, tek pro děti....

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#829 20. 7. 2010 11:20

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Auto je váš společný majetek, na užívání máte zatím nárok oba. To ano. Pokud auto běžně používáš na cestu do práce, protože nemáš jinou možnost (nebo jen nějak velmi komplikovanou), pak máš právo si nárokovat jeho užívání tak, jak bylo dosud běžné.
Manžel má druhý dopravní prostředek pro případ jeho potřeby. A do paní ti nic není a i kdyby, tak paní má nárok na odvoz z nemocnice sanitkou, jako každý. V případě tvého manžela se tedy nejedná o žádnou mimořádnou situaci.
Není co řešit.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#830 20. 7. 2010 13:26

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Simonas napsal(a):

Ono to je mozna detinske, ale me prijde, ze Soraja je na nej porad hodna a bere na nej ohled. On kdyz je v nejakem ohrozeni, tak dupe a vriska jako male decko. Proto bych ho pozlobila a vyborne bych se u toho bavila. Jee, ty nemuzes najit klice? No to je mi teda lito,ze pani nepomuzes.... co asi chudak bude delat.Ono to musi asi hodne bolet po te operaci. No a jak budes v jejich ocich vypada.... No mel bys to nejak zaridit...

Tímhle stylem ale, Simonas, se ani jeden nikam nepohnout. Tyhle legrácky se pak můžou protáhnout do nekonečna. Není to řešení!

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#831 20. 7. 2010 13:37

sorajaa
♥♥♥----

Holky, děkuji za názor, vidím to podobně, není už asi na co čekat. Pořád jsem čekala a ono to vůbec nikam nevede. A manželova představa, že přes týden bude doma, přes víkend u ní, případně i v týdnu, pokud paní zavelí, to je pro mě dál nepřijatelný, hrozně mě to ubíjí a už takto dále nechci žít. Manžel tvrdil, že to bude jen než si tam najde novou práci a přestěhuje se, ale žádné kroky, pokud já vím, k tomu zatím nepodnikl, takže to by mohl být běh na dlouhou trať. Také nejsem příznivkyně rychlých akcí, ale vidím, že čekáním se vůbec nic nezmění. Manžel se té druhé nevzdá a aby mi doma denně demonstroval, jak moc ji miluje a jak mu na ní záleží a co všechno pro ni udělá, to už vážně nechci, už to nedávám.
Takže to vidím tak, že auto ať si teda vezme, ale ať si na něj naloží a odveze i své osobní věci.
Zítra ráno mám domluvenou schůzku s právníkem, tak snad budu moudřejší, i co se týká těch praktických věcí.
Do práce se nedostanu bohužel jinak jak autem, mám to 40 km jednu cestu, ale kolegyně mě už nabídla, že pro mě přijede, tak snad to nějak dopadne.
Mám z toho všeho, co mě čeká, obavu, nikdy jsem nemyslela, že budu muset podobné věci řešit. Člověk má být asi připravený na všechno, a já vůbec nebyla.

Upravil(a) sorajaa (20. 7. 2010 13:39)

Není tady

#832 20. 7. 2010 14:31

amba001
♥♥♥----

Sorajaa:
Věř tomu, že pasivní čekání nikam nevede. Moc ti přeji, aby schůzka s právníkem byla efektivní, uvidíš, že se ti hodně uleví, jak píšou zkušené holky(hodně je odivuji, jak si dokázaly poradit a jak to zvládly).Asi máš obavy zt budoucnosti, ale žádná kaše se nejí tak horká, jak se uvaří.
Nediv se, že manžílek setrvává doma, má tam pořád jistotu zázemí, svůj klídek a pohodlíčko. Zatím na tobě "štípal dříví", ty sis to nechala líbit, za kopretinkou si jel kdy chtěl, takže ho nic nenutilo tento stav měnit. Možná má do budoucna jiné plány, ale ty mu u nich na vlastní úkor nemusíš asistovat, ať se stará sám, když si to vabral.

Není tady

#833 20. 7. 2010 14:38

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

xxxx napsal(a):

Simonas napsal(a):

Ono to je mozna detinske, ale me prijde, ze Soraja je na nej porad hodna a bere na nej ohled. On kdyz je v nejakem ohrozeni, tak dupe a vriska jako male decko. Proto bych ho pozlobila a vyborne bych se u toho bavila. Jee, ty nemuzes najit klice? No to je mi teda lito,ze pani nepomuzes.... co asi chudak bude delat.Ono to musi asi hodne bolet po te operaci. No a jak budes v jejich ocich vypada.... No mel bys to nejak zaridit...

...a není lepší ho poslat do ..... než s ním hrát tyhle tyjátry?

Je.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#834 20. 7. 2010 14:38

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Sorajo, nevím, jestli to děláš dobře s tím autem...va   Pokud nemáš jinou možnost jak se dopravovat, neměla bys spoléhat na spolupracovnici.  Náhoda je blbec-onemocní,zvrkně si nohu a co pak Ty? Pokud  má manžel motorku,  tak je pojízdný. Nebo ty bys jezdila na motorce do práce????  Nevím, příliš mu ustupuješ.  Kvůli pohodlí milenky budeš chodit 40km pěšky, když neseženeš třeba odvoz?  vava

Není tady

#835 20. 7. 2010 14:58

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ja som to pochopila tak, Soraja má FIREMNÉ auto, ktoré je ale teraz dočasne v oprave... rodna
Inak, Soraja, tak komédia už sa opäť zmenila v iný žáner... ja som tušila, že to nebude dlho taká sranda. Teraz už to má prvky thrilleru a bacha, aby to čoskoro nebol horor. Páníšek stratil zvyšky súdnosti. dumbom Ja by som ho MOMENTÁLNE nechala ísť, akurát by som náš vzťah (a vzťah s deťmi) ošetrila právne. Keď - alebo AŽ - mu raz testosterón klesne opať na znesiteľnú hladinu, možno sa s ním bude dať dohodnúť (alebo nebodaj aj žiť...?).

Upravil(a) Selima (20. 7. 2010 15:21)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#836 20. 7. 2010 14:59

amba001
♥♥♥----

Hm, já bych mu s autem také neustoupila, vždyť ho potřebuješ , abys mohla pracovat. On si může auto půjčit od rodičů, nebo ať si to zařídí jak chce, tebe to nemusí zajímat.

Není tady

#837 20. 7. 2010 15:02

Koi
♥♥♥♥---

Sorajoo, dopis Axi je opravdu to pravé co muži napiš. Já to kdysi jen manželovi řekla a myslím, že to byl správně cílený zásah.
V nerozhodnutém muži to spustí lavinu chaosu, protože jeho neotřesitelný přístav přestává být tou jistotou, za kterou jej považoval.  Tak jak doposud dokáže rozhodit on tebe, rozhodíš  ho naopak tímto ty.

Znič mu tu jistotu TEBE, on o tobě pak začne přemýšlet jinak. A zmatek v něm  tímto spustíš, protože jak jsi psala, on sám neví, co  "nádhera" přesně zamýšlí, když na tvého muže "nemá" čas.

Pane, daruj mi klid, abych přijal věci, které nemohu změnit, odvahu změnit to, co mohu změnit, a moudrost, abych dokázal rozeznat jedno od druhého.

Není tady

#838 20. 7. 2010 15:05

majkafa
Host

Ona zajištěná paní snad nemá auto? va

Pán ať tam dojede na motorce. Nu, a tam už ji může vozit jejím autem. No problem. smile

Upravil(a) majkafa (20. 7. 2010 15:07)

#839 20. 7. 2010 15:19

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

sorajaa napsal(a):

Holky,je podle vás normální, aby mi manžel ukazoval fotky té jeho paní? Seděl u počítače, pak mě volat, že mi chce něco ukázat, na obrazovce fotka nějaké zmalované ženské s nalepenýma dlouhýma nehtama, no nejdřív mi to nedošlo, jako kdo to je a on prý: tak to je ona! A teď čekal, co já na to, no asi jsem mu ji měla pochválit, jaká to je hvězda a jaký má dobrý vkus a já jsem se začala hrozně smát, mě to v tu chvíli přišlo tak ubohý a fakt až komický, že jsem se prostě neudržela. On vůbec nechápal a hrozně se urazil.
Celý víkend  byl zase u ní, přijel až dnes k večeru, a zase začal o ní, že prý jde zítra na nějakou menší operaci a prý chce, aby pro ni potom přijel do nemocnice, víc nestačil říct, protože jsem mu přibouchla dveře před nosem a odešla pryč. Já už přestávám cokoli chápat.

Tos´ mě Sorajo pobavila. Ale jsem ráda, je  znát, že to bereš mnohem lépe, že získáváš odstup. Bože můj to jouda... co čekal..že ji pochválíš...?!  Já bych okamžitě řekla, že je mi ta tvář povědomá... (došlo by mi o koho jde..), že jsem ji viděla v...tuším se to jmenuje ..jo!! FKÚ pátrá radí informuje lol...
Ale ten tvůj smích byl přesně na místě - to je to nejlepší, cos mohla udělat. Zlehčit to, aniž bys to plánovala a připravovala. A on se tolik těšil, že mu ji pochválíš.... No nic, je to fakt trouba. Ta ženská ho totálně dostala, on zblbnul tak, že mu ani nezávidím moment, kdy pomine účinek drogy.

Bylo by fajn, kdyby ti nebyl na očích a nemuselas´být svědkem jeho mentálního výpadku. Bojím se jediného (furt to píšu dokola, ale považuju to za nejpodstatnější), že se ti znechutí. A on na tom pracuje tedy velmi sveřepě a má bohužel dobře nakročeno. Je jasné, že se budeš zmítat v emocích - zlost, depka, obavy, starostosti, smutek - to každá/každý . Je to přechodné, ale povinné období. Asi jako 8.třída. Nejde přeskočit.
Bude líp.

Sor a pokud můžu doporučit, nevybírej "jeho" míče. Nemusíš. Nechtěj řešit jeho starosti a neřeš je. Ty jsou fakt jeho. A že je to drzost a nestoudnost tě do nich vůbec zatahovat a "demosntrovat" ti jeho lásku nebo čím je to vlastně stižen..., to my  víme. On se tuto skutečnost  zřejmě dozví později, při retrospektivním přehrávání si svého excesu po odeznění jeho " transcendentního" zážitku, doufejme, že bez hospitalizace. big_smile A myslím, že mu veselo nebude....
Ale každopádně si stanov svůj okruh a tam ho nepouštěj - nabouráš si pak své území a to vlastním zapřičiněním. Tak to nedovol...vedeš si totiž výborně tummenupp

Upravil(a) Wiki (20. 7. 2010 15:26)

Není tady

#840 20. 7. 2010 15:49

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

sorajaa napsal(a):

Holky,je podle vás normální, aby mi manžel ukazoval fotky té jeho paní? Seděl u počítače, pak mě volat, že mi chce něco ukázat, na obrazovce fotka nějaké zmalované ženské s nalepenýma dlouhýma nehtama, no nejdřív mi to nedošlo, jako kdo to je a on prý: tak to je ona! A teď čekal, co já na to, no asi jsem mu ji měla pochválit, jaká to je hvězda a jaký má dobrý vkus a já jsem se začala hrozně smát, mě to v tu chvíli přišlo tak ubohý a fakt až komický, že jsem se prostě neudržela. On vůbec nechápal a hrozně se urazil.
Celý víkend  byl zase u ní, přijel až dnes k večeru, a zase začal o ní, že prý jde zítra na nějakou menší operaci a prý chce, aby pro ni potom přijel do nemocnice, víc nestačil říct, protože jsem mu přibouchla dveře před nosem a odešla pryč. Já už přestávám cokoli chápat.

no potěš koště, co to máš za vola???? Za tohle měl dostat polívku od večeře na hlavu,
i když ten smích...... to je asi lepší než polívka tummenupp.
Nenechej se zdeptat, držim palce

Upravil(a) PetrHl (20. 7. 2010 16:09)

Není tady

#841 20. 7. 2010 16:11

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

sorajaa napsal(a):

Holky, děkuji za názor, vidím to podobně, není už asi na co čekat. Pořád jsem čekala a ono to vůbec nikam nevede. A manželova představa, že přes týden bude doma, přes víkend u ní, případně i v týdnu, pokud paní zavelí, to je pro mě dál nepřijatelný, hrozně mě to ubíjí a už takto dále nechci žít. Manžel tvrdil, že to bude jen než si tam najde novou práci a přestěhuje se, ale žádné kroky, pokud já vím, k tomu zatím nepodnikl, takže to by mohl být běh na dlouhou trať. Také nejsem příznivkyně rychlých akcí, ale vidím, že čekáním se vůbec nic nezmění. Manžel se té druhé nevzdá a aby mi doma denně demonstroval, jak moc ji miluje a jak mu na ní záleží a co všechno pro ni udělá, to už vážně nechci, už to nedávám.
Takže to vidím tak, že auto ať si teda vezme, ale ať si na něj naloží a odveze i své osobní věci.
Zítra ráno mám domluvenou schůzku s právníkem, tak snad budu moudřejší, i co se týká těch praktických věcí.
Do práce se nedostanu bohužel jinak jak autem, mám to 40 km jednu cestu, ale kolegyně mě už nabídla, že pro mě přijede, tak snad to nějak dopadne.
Mám z toho všeho, co mě čeká, obavu, nikdy jsem nemyslela, že budu muset podobné věci řešit. Člověk má být asi připravený na všechno, a já vůbec nebyla.

...náhodou jsi dobrá, celkem rychle si dospěla k něčemu co ti tu povětšinou radíme od začátku. Někdo se v tom plácá, "politikaří" a obhajuje vlastní ústupky i roky, aby pak stejně padl na dno vlastní pasti. Právník, vystěhování, alimenty pokud možno v tomto pořadí je to co teď potřebuješ. Uvidíš jak se ti hrozně uleví až za ním zaklapnou dveře a nebudeš se muset dívat na jeho zamilované tokání. Až se probrere z euforie tak se spolehlivě chytne za čumák wink ale to ty už budeš jinde. To auto bych mu milostivě nechala jako vyrovnání, jen pokud by ovšem nedělal divadýlka. Jak jsem už mockrát psala právník mu v tom vymáchá papulu, nech to na něm jsi ve výhodě. Dům totiž není ani tvůj, jestli má panáček pocit, že ho zveleboval, musí se soudit s rodičema a na to je potřeba doklady wink Je to hnus když to takle píšu, ale když se kácí les / A ON TO TAK CHCE/ tak lítaj třísky. Nenech si nasazovat psí hlavu a nech ho vychutnat to co tolik chce. Jednou se tomu zasměješ a milence poděkuješ...

dum spiro spero

Není tady

#842 20. 7. 2010 16:12

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

PetrHl napsal(a):

sorajaa napsal(a):

no potěš koště, co to máš za vola???? Za tohle měl dostat polívku od večeře na hlavu,
i když ten smích...... to je asi lepší než polívka tummenupp.
Nenechej se zdeptat, držim palce

...zásadně nesouhlasim, polívka by byla lepší big_smile

dum spiro spero

Není tady

#843 20. 7. 2010 16:23

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Sorajo tummenupp tummenupp !

Mně se líbí Tvá reakce s autem. Líbí prostě. Líbí se mi, že neděláš zbytečné scény a gesta. Ženy většinou scény dělají, jen výjimečně se objeví žena, která se od tohohle dokáže oprostit tummenupp

Přeju Ti ať si stojíš za svým rozhodnutím to s manželem ukončit jeho odchodem smile Je to Tvé rozhodnutí a má velkou váhu.

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#844 20. 7. 2010 16:28

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

xxxx napsal(a):

jako chlapa by mne víc potupil ten smích než polívka na hlavě tongue

Upravil(a) PetrHl (20. 7. 2010 16:28)

Není tady

#845 20. 7. 2010 16:35

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

stolt Aj podľa mňa je liečivý smiech proste lepší. A polievky je škoda -v Etiópii hladujú deti a v Čechách sa jedlom polieva plešina neverníka ! grater dumbom

Brita

Není tady

#846 20. 7. 2010 16:47

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

mariposa napsal(a):

Sorajo tummenupp tummenupp !

Mně se líbí Tvá reakce s autem. Líbí prostě. Líbí se mi, že neděláš zbytečné scény a gesta. Ženy většinou scény dělají, jen výjimečně se objeví žena, která se od tohohle dokáže oprostit tummenupp

Přeju Ti ať si stojíš za svým rozhodnutím to s manželem ukončit jeho odchodem smile Je to Tvé rozhodnutí a má velkou váhu.

Já taky oceňuji u žen věcnost, bez gest a u rozchodů (vodů) to dokáže málokdo. Jen u toho auta - (jakože by zůstala bez něj) - tam na velkorysost Soraja nemá pozici. Kdyby měla auta dvě - tak ano.

Zasmát se od srdce - to bylo to nejlepší a nejtrefnější, co mohla udělat ...a navíc to nepřipravovala...byla spontánní.

Není tady

#847 20. 7. 2010 17:32

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

PetrHl napsal(a):

xxxx napsal(a):

...ale to uspokojení kdyby byla nudlová a dobře ohřátá big_smile faktem je, že jsem to ještě nikomu neudělala, jsem na to měkká  big_smile a asi líná to uklízet¨, byl to samo jen žert, ten výsměch je dostatečná facka

dum spiro spero

Není tady

#848 20. 7. 2010 19:01

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Sor - auto bych mu opravdu nedávala k dispozici, by´t tady píšeš, že mu do kufru dáš jeho věci a měl by být konec. Ale ! Mám obavu, že ty věci nezabalíš - nevím, nezdáš se mi dost akční na tohle a pak, sice je to dům rodičů, ale má tam trvalé bydliště a dosud jakési právo bydlet  - nesplnil podmínku nevyskytovat se tam. Takže nejen, že ti bude okupovat potřebné auto k tvému živobytí (sakra, já bych ho hnala), ale domů se ti stejně bude vracet do té doby, dokud ho prostě nevyštveš - a to si zase protiřečí s tím nadhledem a "být dámou"

Osobně - já bych mu auto nedala na vození pr*dele cizí ochechule, je to jeho problém, že má o ni starost, tak ať se stará. Řekla bych, že kdyby to bylo jindy, kdybys měla k dispozici firemní auto - ale takhle prostě nelze, do práce se potřebuješ dostat. Ještě bych se ho naivně zeptala, zda z města, kde je nemocnice do jejího bydliště nejezdí busy, či vlak. Hele, není to přeci křehotinka, po operaci už bude mít a tou chvíli kodrcání v buse snad vydrží, když bude mít k dioispozici jeho rámě. Ostatně, z nemocnice ji nepropustí, pokud by měla bolesti, takže tady nejde o to, že "bude po operaci", tady jde čistě jen o to, že on ji slíbil a te´d je z toho na prášky, jak to provede. No a nebo, ať si pujčí auto u svých rodičů., určo má nějaké kámoše, taxiky taky jezdí - bus a vlak jsme zmínila (mohl by to pojmout jako super výlet - vítr jim bude vlát vlasy, až budou hledět z okýnka na ubýhající krajinu...áááách ta romantika gloria)

Sor, fakt, to auto mu nedávej k dispozici, zcela vážně mu řekni, že to auto potřebuješ k pracovní činnosti - moc by mě zajímalo, jak bude vyšilovat, mpohla bys nám to tu přetlumočit (škoda, že nejsem moucha) lol

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#849 20. 7. 2010 19:03

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

... a nebo mu ho poskytni a nech si od něj podepsat papír, že tímto se zavazuje, že už se nebude vracet.....že to bere jako kompenzaci za vyklizení pole

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#850 20. 7. 2010 19:04

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

xxxx napsal(a):

PetrHl napsal(a):

xxxx napsal(a):

...ale to uspokojení kdyby byla nudlová a dobře ohřátá big_smile faktem je, že jsem to ještě nikomu neudělala, jsem na to měkká  big_smile a asi líná to uklízet¨, byl to samo jen žert, ten výsměch je dostatečná facka

taky si myslím, že chlapa by potupil víc smích nad milenkou (sakra, čemu se směje, když jááá ji tak miluju a je nejúžasnější...co na ní vidí k smíchu) - polívka na hlavě by ho možná spíše dohnala k zuřivé agresi...a nemělo by to ten správný efekt (jsem ale jedovatá vissla)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí