29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
1priatel napsal(a):
nie neni to tak ze mi to robi dobre!!
dal som do googlu sexuologicka poradna a medzi prvymi mi vyhodilo vasu,cize preto sem pisem..
rozumiem vas obe,ale ani jedna neviete ako sa citim..viem,ze to ASI neni spravne,ale ked je niekedy nieco silnejsie ako vy??poznate to?!
ide o to,ze nepotrebujem sa s tym niekomu chvalit ani hovorit o tom..tie moje fotky,vramci srandy pretoze sa snazim to cele brat s mensim humorom..ale aj tak vam dakujem,urcite si z vasich prispevkou nieco zoberem!!
Este raz dakujem..
Trošku si nahoře protiřečíš, na jednu stranu to neděláš, protože ti to dělá dobře, ale na druhou stranu je to silnější než ty.
Co je ASI správné a co je asi nesprávné?? Máš něco v čem si jinej, ale to neznamená, že špatnej, pokus se přijmout sám sebe takovej jakej si. Jak napsala už Ronja.
Třeba si najdi i stránky, kde se schází ti, pro které je něco silnější než je běžněj standard. Třeba ti to pomůže najít odpovědi na otázky, které si dáváš.
Není tady
1priatel napsal(a):
Ano mas pravdu,len u mna v hlave behaju myslienky,ze ludia odsudzuju uchylky takehoto typu..pre kazdeho to vyzera inak,len mam pocit,ze pre vacsinu ludi budem za uchyla,myslim ze ma odsudia,lebo toto podla mna nieje normalne,ale ja sa citim v poriadku je mi prijemne som vo svojej kozi...
A co sa tyka zien,neviem si predstavit to povedat svojej partnerke...a ten isty prolem je aj doma,aby som sa nemusel skrvat,gatky si nemusel skryvat a vsetko okolo toho...(
Ja považujem spodnú bielizeň celkovo za intímnu vec (s výnimkou teda návštev lekára, kúpaliska alebo posilovne) a blízkym ľuďom by som sa veci snažil(a) vysvetliť a dúfať v ich prijatie a cudzím by som to teda nevystavovala veľmi na obdiv, ale inak na ich názor pr.... Každý nech sa stará o svoje intímne záležitosti, nie?
Není tady
mariposa napsal(a):
Ano Bloss, skutečně výstižné slovo - tyto problémy jsou povrchní. Tak to vidím já. Lásku jako povrchní nevnímám, zatímco trenýrky ano. Každý má jiné hodnoty, se zdá.
Já to mám tak, že pokud miluju, nemusím přitažlivosti poroučet, jde to jaksi samo - nepřitahují mě trenýrky, ale to co má ten muž uvnitř, hodnoty, nazírání na svět, pozitivní vibrace atd. Jde to do hloubky a co je na povrchu to je rychle překonáno a opuštěno. To o čem mluvíš Ty je podle mě nějaká společenská norma. Vem si, že před dejme tomu 500 lety nosili chlapy punčocháče a paruky. Jsou to jednoduše věci, které se nacházejí "na povrchu". Proto si myslím, že skutečnou lásku nemůžou zasáhnout. Svým způsobem se pevnost té lásky tímto způsobem ukáže.
Mari, áno aj nie. Muž, ktorý napríklad smrdí, môže mať nádherné vnútorné hodnoty a budem s ním rada - na diaľku - diskutovať, ale jeho blízkosti sa budem vyhýbať. A pokiaľ mi napriek osobnej hygiene bude "smrdieť" jeho osobná vôňa, tak ho môžem ľudsky obdivovať a mať rada, ale telesne sa nezblížime nikdy. Nech je to akokoľvek povrchné, je to chémia a tá si nedá rozkazovať. Nebudem páchať násilie na nikom, ani na mojom tele. Dámske tangá sú trochu iná kategória, ale pre niekoho je to rovnako nerozchoditeľné ako "nevonia mi". C´est la vie.
Není tady
chlap a nosí "tri niti v riti?" Jaxe ti tam vejde vercajk? Nebo přes to nosíš ještě jedno balení? Fyzikálně mi toprostě připadá neproveditelné. Moh´ bys tu třeba vystavit svoje foto v tom úboru?
Není tady
I já si myslím, že ten problém je jinde.. laicky bych řekla, že je to, třebas velmi nízký stupeň, travestitismu - omlouvám se, jestli to nepíšu dobře, nemyslím, že by se cítil být ženou, ale že rád nosí ženské.. prádlo.. zatím?? (to je možná ten strach, který bych jako partnerka takového muže měla, že se to bude časem stupňovat, a projeví se to na veřejnosti)
Víš, můj bývalý nosil pánská tanga v létě do šortek.. a nebyl moc vyvinutý, ale kdyby tam neměl tu "kapsičku", bylo by to všechno venku, a to bez diskuze. Dámská tanga nejsou schopna přikrýt šourek, ledaže bys ho schoval mezi nohama.. a to mi už připomíná hru na dámské přirození..
I když připustím běžného muže, který by, dejme tomu, v nošení dámských tang našel zalíbení opravdu z hlediska pohodlnosti, tak tenhle netravestita by naprosto pochopil, že to asi ostatním přijde divný, a rozhodně by si to nechal pro sebe, neměl by zájem se v tom promenovat ani doma, zvlášť ne před máti, právě proto, že by to byla jeho věc a chtěl by se vyhnout matčiným debatám a výslechům, chápal by, že to lidi moc chápat nebudou.
Že je to u tebe jinak, je vidět právě v té zoufalé snaze se s tím UKÁZAT. BÝT VIDĚN. A přijat.
Jsi už dost starý na to, abys doma před matkou a ségrou chodil ve spoďárech. Jistě, že tě maminka již dávno viděla nahatého, ale ty jsi už mladý muž, vyvinutý.. nevím, já teda bratra fakt vidět nemusím, ve slipech :-) nějak mě jeho přirození fakt nezajímá, ani v náznaku :-) neříkám, že žijeme puritánsky, chodíme pohodlně, ale určitou hranici zachováváme.
PS: A ty si myslíš, že hromada dámských tang v tvém pokoji, i když ti tam, podle tvého, třebas máma nechodí, a pereš si je sám, sušíš přes noc.. myslíš, že už to dávno neví? že ti tam třebas občas nepřijde uklidit, vyvětrat, donést vyžehlené prádlo.. a někdy je prostě zvědavost matek či sester větší, než se zdá, zvlášť pokud si třebas nějak víc zamykáš..
Myslím, že jak ti tu radí, prostě si přiznej, že je to nějaká drobná úchylka, zajdi za sexuologem, nic ti to neudělá, třebas jen víc jasno, a prostě se s tím nauč žít.. ať už se snahou se ukázat, nebo ne..
Není tady