Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 15. 6. 2010 10:10

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Prosim vas o radu :(

Přinejmenším by mě to velmi zneopokojovalo, a bála bych se toho, že tím nošením dámského prádla to nekončí, bála bych se toho, "co je za tím".
Asi je to případ od případu, ale myslím, že není nutné se hned bát. Taky jsme zíraly, když přišla spolužačka na střední s tím, že "Holky, von nosí dámský kalhotky!!!" No vidíš - zvykla si, vzali se, děti měli a nic "za tím" nebylo. Jen mu to z nějakého důvodu vyhovovalo.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#27 15. 6. 2010 10:43

Astra
♥♥♥♥♥--

1priatel napsal(a):

Ano je to pre mna strasne dolezite mas pravdu..Mam ich doma strasne vela niake ine iba tangace na snurockach smile
Ale ako????,dojdem za mamou a??neviem si predstavit ako mam zacat temu,aby ma neodsudila..je to velmi tazke sad
tak strasne po tom tuzim,aby to bolo ok,ale to proste nejde.. sad Dusim to v sebe,tajim to..skryvam sa,skryvam aj ich..som z toho na rovinu nestastny sad

A jak se ti to daří skrývat, že o tom mama ani sestra neví ? Kde si to prádlo pereš a sušíš ?

Každý chce být šťastný. Aby toho dosáhl, musí především vědět, co vlastně štěstí je.

Není tady

#28 15. 6. 2010 10:49

1priatel
♥------

Dakujem vam vsetkym za nazori..
Kde si ich skryvam a kde si ich periem? Mam sam izbu a radiator asi ako kazdy..periem si ich a  susim u seba v izbe ked nikto neni doma...mam ich tolko,ze nerobim si z toho hlavu...ci uz budem potrebovat oprat alebo kupit si nove..
s tym problem nemam.,..

Není tady

#29 15. 6. 2010 11:21

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Blossom napsal(a):

Zatím tu všichni svorně tvrdí, že to je vlastně jedno, co pod kalhoty nosíš, a že by tě mělo okolí brát takového, jaký jsi.
Je fakt, že lidem třeba v práci by to mělo být šumafuk jaké nosíš prádlo (pokud to nějak neovlivňuje tvůj pracovní výkon, což myslím, že asi neovlivňuje wink ) a pokud to pochopitelně není navenek vidět a tím to třeba neodrazuje vaše klienty.

Na druhou stranu upřímně říkám, že mě by vadilo, kdyby můj přítel měl zálibu v nošení dámského prádla. Přinejmenším by mě to velmi zneopokojovalo, a bála bych se toho, že tím nošením dámského prádla to nekončí, bála bych se toho, "co je za tím".
A přiznám se upřímně - chlap v dámském prádle by mě nepřitahoval, naopak - odpuzovalo by mě to, a asi by mi to bylo trochu i k smíchu. Nemůžu si pomoct, to je můj pocit. Určitě by mi to hodně vadilo v sexu.

Možná, kdybych takového přítele hodně milovala, a toto by bylo opravdu jediné, co by mě na něm nesedělo, a on mi to postupně a citlivě vysvětlil, možná bych si časem zvykla. Ale vadilo by mě to, to vím.
A nejhorší by bylo, přijít na to náhodou, to by tedy byl pořádný šok.

Vlastně - zkusme si tu situaci obrátit: Co bys autore vlákna, (i vy ostatní) - cítil, když bys zjistil, že tvá milá ráda nosí pod šaty třeba suspenzor.....?

Nějak si nedokážu představit, že taková titěrnost jako spodní prádlo by dokázalo změnit moji lásku k milovanému člověku. Tanga přeci nikomu neubližují, je to jen pohodlné. Kde je ten problém???
Znám chlapa, který se celý holí, celé tělo si vyholuje, protože mu to je příjemný, ale kdybys to nevěděla, tak bys to na něm při běžné komunikaci nepoznala, protože to je chlap jako hora, na obličeji fousy, skutečně mužnej (ne kulturista-ti se holí kvůli sportu), při prvním pohledu bys řekla myslivec nebo dřevorubec. A pak zjištíš, že má vyholený podpaží a vlastně všechno.
No ale kdo dokáže říct jestli to je nebo není normální? Copak existuje norma, v tomhle bláznivém světě?
Lidé mívají přesudky co je "normální" a co není a podle těchto šablon asi žijí, nebo jak je to? Nobody is perfect!

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#30 15. 6. 2010 11:32

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Mar, normálnost opravdu existuje. Jde-li o spodní prádlo, je u chlapů normální nosit trenýrky nebo slipy, protože četnost tohoto jevu je velmi vysoká, kdežto nosit dámská tanga už je jev celkem "ojedinělý". Normálnost se dá taky nazvat průměrností smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#31 15. 6. 2010 11:37

Blossom
Host

Mariposo, divíš se, jak může taková titěrnost změnit lásku k milovanému člověku. Bohužel - vzhled obecně lásku změnit může a v oblasti sexu a přitažlivosti to platí dvojnásob. I když to někomu může připadat povrchní, ale tak to prostě je.

Na mě by dámské prádlo na mém partnerovi působilo vysloveně antikoncepčně, tedy anti - přitažlivě a odpudivě. Stejně tak, jako na mě anti-přitažlivě působilo, když kdysi jeden z mých partnerů nosil takové divné plandací trencle - přestože byly evidentně pánské.
A párkrát jsem už přišla i k nějakým známým na návštěvu - většinou to bylo do paneláku, kde bývá přetopeno, a když muž tam běhal ve vytahaném plandacím tílku  a předpotopních trenkách a ona ve vytahaných teplácích a s natáčkami na hlavě, tak to na mě působilo odpudivě.

Myslím, že na pohodlnost a vzhled se doma hodně často hřeší. Že by člověk i doma před partnerem měl chodit v něčem, v čem vypadá dobře a upraveně a pro druhého aspoň trochu přitažlivě.

Protože většinou se pak lidi po mnohaletém vztahu, kde si mylně říkají, že vzhled přeci jejich vzájemnou lásku nemůže ovlivnit, taková přeci titěrnost, a pak se moc diví, že jejich partner/ka odkráčí za nějakým kolegou z práce nebo tak něco, který je vždy upravený. (A pak občas po čase zjistí, že si zevšední a jejich upravený partner jim najednou sedí doma v obýváku v tom samém vytahaném nátělníku...sad )

Ale přitažlivosti neporučíš, ani nějakými odkazy na vysoké vznosné myšlenky o věcech, které mají a nemají být ve vztahu důležité, a které mají a nebo nemají být titěrností.

Upravil(a) Blossom (15. 6. 2010 11:45)

#32 15. 6. 2010 11:42

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Blossom napsal(a):

Mariposo, divíš se, jak může taková titěrnost změnit lásku k milovanému člověku. Bohužel - vzhled obecně lásku změnit může a v oblasti sexu a přitažlivosti to platí dvojnásob. I když to někomu můžepřipadat povrchní, ale tak to prostě je.

Na mě by dámské prádlo na mém partnerovi působilo vysloveně antikoncepčně, tedy anti - přitažlivě. Stejně tak, jako na mě anti-přitažlivě působilo, když kdysi jeden z mých partnerů nosil takové divné plandací trencle - přestože byly evidentně pánské.
A párkrát jsem už přišla i k nějakým známým na návštěvu - většinou to bylo do paneláku, kde bývá přetopeno, a když muž tam běhal ve vytahaném plandacím tílku  a předpotopních trenkách a ona ve vytahaných teplácích a s natáčkami na hlavě, tak to na mě působilo odpudivě.

lze se s partnerem domluvit, že prádlo bude nosit pod kalhotami a nebudeme mi v tom lítat po bytě.
Docela zajímavé by mi přišlo třídění prádla po vyprání...tahle tanga jsou tvá a tahle má..smile
mě se to tedy stát nemohlo.Tanga nesnáším a nosím je jen velmi ojediněle.

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#33 15. 6. 2010 11:52

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Ano Bloss, skutečně výstižné slovo - tyto problémy jsou povrchní. Tak to vidím já. Lásku jako povrchní nevnímám, zatímco trenýrky ano. Každý má jiné hodnoty, se zdá.

Já to mám tak, že pokud miluju, nemusím přitažlivosti poroučet, jde to jaksi samo - nepřitahují mě trenýrky, ale to co má ten muž uvnitř, hodnoty, nazírání na svět, pozitivní vibrace atd. Jde to do hloubky a co je na povrchu to je rychle překonáno a opuštěno. To o čem mluvíš Ty je podle mě nějaká společenská norma. Vem si, že před dejme tomu 500 lety nosili chlapy punčocháče a paruky. Jsou to jednoduše věci, které se nacházejí "na povrchu". Proto si myslím, že skutečnou lásku nemůžou zasáhnout. Svým způsobem se pevnost té lásky tímto způsobem ukáže.

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#34 15. 6. 2010 12:06

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

mariposa napsal(a):

Ano Bloss, skutečně výstižné slovo - tyto problémy jsou povrchní. Tak to vidím já. Lásku jako povrchní nevnímám, zatímco trenýrky ano. Každý má jiné hodnoty, se zdá.

Já to mám tak, že pokud miluju, nemusím přitažlivosti poroučet, jde to jaksi samo - nepřitahují mě trenýrky, ale to co má ten muž uvnitř, hodnoty, nazírání na svět, pozitivní vibrace atd. Jde to do hloubky a co je na povrchu to je rychle překonáno a opuštěno. To o čem mluvíš Ty je podle mě nějaká společenská norma. Vem si, že před dejme tomu 500 lety nosili chlapy punčocháče a paruky. Jsou to jednoduše věci, které se nacházejí "na povrchu". Proto si myslím, že skutečnou lásku nemůžou zasáhnout. Svým způsobem se pevnost té lásky tímto způsobem ukáže.

máš pravdu v tom, že skutečné lásce to nemůže ublížit.Ale lidi přece spolu nežijí jen z lásky.

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#35 15. 6. 2010 12:34

1priatel
♥------

Musim sihlasit so vsetkym s cim ste sa vyjadrili...
ale zasa ked sme pritom,tak som typ chlapa,ktory sa o seba stara,mam vysportovane telo,chodim do solarka staram sa o seba proste..cize co sa tyka vzhladu by moju partnerku nemalo nic odpudzovat-teda aspon myslim smile
Nechcem sa akoze povysovat alebo jak to mam povedat ukazovat???ale je to jednoducho tak...
cize moj mega problem je jedine to pradlo sad si myslim..

Není tady

#36 15. 6. 2010 12:41

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Tak jestli je jediný tvůj problém to prádlo, tak si šťastný člověk smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#37 15. 6. 2010 12:46

1priatel
♥------

Nie tak som to samozrejme  nemyslel smile

Není tady

#38 15. 6. 2010 13:00

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Tak já to vezmu z pohledu ženy, a mám stejný názor jako Blossom. Prostě pro mě je chlap ten "mužnější, drsnější" v daném páru a k tomu mi jaksi tanga nejdou. Jasně, miluju chlapa pro to, jaký je, a ne proto, co nosí na sobě, ale ... prostě tady zůstává to pomyslné ale.... V žádném případě neodsuzuju, každý jsme nějaký, nic není černé či bílé, rozhodně jsem pro "barevnost" života jako takového, určitě bych si ale dala pozor u partnerky na léčbu šokem, to by nemuselo dobře dopadnout, a i sebevětší láska by mohla shořet na popel...opravdu apeluju na to, opatrně jí připravit, vysvětlit. Vím, že to bude pro Tebe sakra těžké, je mi to jasné, ale jinak to asi nepůjde. Však to budeš řešit až u ženy, na které Ti bude skutečně záležet, ostatním je po tom houbelec wink Na ostatní se vykašli, jsi to prostě ty a jim po tom fakt nic není.

PS : jen dodatek, nabídku zaslání fotek v prádle už neopakuj, na todle tento server není stavěný, díky.

Není tady

#39 15. 6. 2010 13:11

1priatel
♥------

Dakujem aj tebe..cenim si to co si napisala..
Jasneeee tie fotky-chapem je mi to jasne smile

Není tady

#40 15. 6. 2010 13:39

Astra
♥♥♥♥♥--

1priatel napsal(a):

Musim sihlasit so vsetkym s cim ste sa vyjadrili...
ale zasa ked sme pritom,tak som typ chlapa,ktory sa o seba stara,mam vysportovane telo,chodim do solarka staram sa o seba proste..cize co sa tyka vzhladu by moju partnerku nemalo nic odpudzovat-teda aspon myslim smile
Nechcem sa akoze povysovat alebo jak to mam povedat ukazovat???ale je to jednoducho tak...
cize moj mega problem je jedine to pradlo sad si myslim..

Tak si Příteli zkus postavit žebříček hodnot. Co je pro tebe větší stres ? Že se můžeš ztrapnit někdy tím, že budeš mít na sobě dámské prádlo nebo je pro tebe větší stres přestat nosit to dámské prádlo ?
Pokud bez toho prádla nemůžeš být, tak se musíš smířit s myšlenkou, že se to někdy provalí a být na to připravený. Kdo je připraven, není zaskočen.
Anebo zkusit začít nosit pánské prádlo a uvidíš co to s tebou udělá. Proč se tak stresovat ?
Ale připrav se na to, že málokterá dívka je tak tolerantní, že jí tvá tanga nebudou vadit. Spíš očekávej zaskočený údiv, výsměch a zesměšňování, znechucení, rozčarování a okamžitý rozchod. Ženy chtějí chlapa a k chlapovi patří chlapské oblečení.

Každý chce být šťastný. Aby toho dosáhl, musí především vědět, co vlastně štěstí je.

Není tady

#41 15. 6. 2010 17:56

majkafa
Host

AndreaP. napsal(a):

PS : jen dodatek, nabídku zaslání fotek v prádle už neopakuj, na todle tento server není stavěný, díky.

Nabídka zaslání fotek v prádle? Hm. Ono to asi nebudou jenom ta "pohodlnější" dámská tanga.
Myslím, že je za dotazem autora vlákna daleko víc a možná to zatím netuší ani on sám, že nejde jen o DÁMSKÁ tanga.

Mě by takový muž taky nepřitahoval. Nepociťovala bych ho dostatečně mužného pro mě.

mariposo, dnes už je celkem běžné, že si muži holí podpaží stejně jako my ženy, a nejenom podpaží.

---------------
teď jsem si přečetla, v jaké souvislosti byly nabízeny fotky. Hm. Co když má priateľ nějakú zvláštní formu exhibicionizmu, jednak se v těch tangách příjemně cítí a druhak (možná hlavně) má touhu ukazovat se v nich druhým?

Upravil(a) majkafa (15. 6. 2010 18:03)

#42 15. 6. 2010 17:59

majkafa
Host

1priatel napsal(a):

Ano je to pre mna strasne dolezite mas pravdu..Mam ich doma strasne vela niake ine iba tangace na snurockach smile
Ale ako????,dojdem za mamou a??neviem si predstavit ako mam zacat temu,aby ma neodsudila..je to velmi tazke sad
tak strasne po tom tuzim,aby to bolo ok,ale to proste nejde.. sad Dusim to v sebe,tajim to..skryvam sa,skryvam aj ich..som z toho na rovinu nestastny sad

Ja osobne neznášam tri niti v riti. big_smile
Je to hodne nepríjemné.
Prosím, odpovieš na moju otázku, prečo sa neosamostatníš, nenájdeš si byt, a potom nebudeš mať problém chodiť vo svojom byte v dámskych tangách? A nájsť si priateľku, ktorej to neva, keď už tak túžiš producírovať sa doma v tých tangách? smile

Upravil(a) majkafa (15. 6. 2010 18:04)

#43 15. 6. 2010 19:26

Hnevka
♥♥-----

Já si myslím, že to není o tom, kdo co nosí víc rád a nebo míň rád a nebo jinak rád. A já vidím ten rozdíl v tom, jestli muž nosí tanga a nebo žena boxerky a nebo trenky a nebo jestli jsou tanga víc nebo míň pohodlný. Vidím rozdíl v tom, jestli si kdysi, když nebylo až tak temoprádlo chlap vzal do hor silonky a nebo je nosil rád ve chvíli, když k tomu nebyl nucen sportem nebo  počasím, A i  tom já cítím to - muž tanga, žena trenky.  To není asi jenom "rozkošná libůstka". já to vidím...Tak si dovolím překopírování....
Transvestismus
SEXUÁLNÍ DEVIACE A ODCHYLKY
Převlékání do prádla, jež patří jinému pohlaví. Muž, který chodí v ženském oblečení chce být pořád muž (a mít rád ženy) a žena chodící v mužském oblečení chce být pořád žena (a mít ráda muže).TV (pozor, nejde o televizi, viz nadpis :-) jsou velice podobní TRANS lidem. Muži v ženském oblečení se zajímají o módu, líčení atd, nebo třeba žádají o ženské hormony ke zvětšení prsou, ale nadále mají rádi ženy a nadále chcou být muži. Už chápeš význam těchto pojmů?
Projevy TV = crossdressing (X-dressing), obvykle se projevují již v dětství.
konec citace
MOje známá si vzala muže, má s ním už dnes tři dospělý děti, ten miloval chodit v poprsence a nevím jak kde, ale doma zaručeně v ní chodil. Tedy chodí. V každém případě mají spolu hezký vztah, děti mají hezký vztah k otci, ale otec vypadá jako muž, ale s teatrálními gesty ženy. Trošku na palici.
Tak - jestli chceš vědět víc, zajdi si za nějakým dobrým sexuologem a dej s ním řeč, pomůže ti orientovat se sám v sobě a zda je dobré otevřít i okolí svoji přirozenost a nebo naopak trošku jí tlumit a tím klidněji žít ještě ne v plně tolerantní společnosti.
A mimo mísu, ve své blízkosti bych víc snesla muže v podprdě než v tangách, s tou holou zadnicí. Byť mi jinak nevadí.

Není tady

#44 15. 6. 2010 22:17

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Nabídka zaslání fotek v prádle? Hm. Ono to asi nebudou jenom ta "pohodlnější" dámská tanga.
Myslím, že je za dotazem autora vlákna daleko víc a možná to zatím netuší ani on sám, že nejde jen o DÁMSKÁ tanga.

Tak přesně tohle mě napadlo taky... neutral

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#45 15. 6. 2010 22:23

1priatel
♥------

majkafa velmi rad ti odpoviem preco to nejde..
Nejde to preto,lebo financne prostriedky mi to nedovolia..nemozem si dovolit kupit byt,tak ako vacsina mladych ludi!!!!
Ak potreujes vediet este nieco,kludne ti odpoviem na tvoje otazky...

Není tady

#46 16. 6. 2010 0:09

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Já myslím že je na čase, abys přestal kecat nám, ale hlavně sám sobě.
Tobě milý příteli vůbec nejde o to, že jsou dámská tanga pohodlnější. Tobě prostě dělá dobře je nosit, a soudím, že by se ti taky hodně líbilo nechat se v nich vidět (viz tvá nabídka zaslání fotek a "problém" s mámou a sestrou). Na internetu najdeš řadu stránek, kde tohle téma můžeš probírat s podobě orientovanými muži, při troše štěstí najdeš třeba i ženskou, které se to bude líbit (nebo to aspoň bude ochotná snášet). Někdo má rád holky, jiný vdolky, dokud tím nikoho neobtěžuješ a nikomu neubližuješ, tak si prostě nos co se ti líbí, ale radím být upřímný sám sobě i k druhým a neschovávat si to za falešné důvody typu "je to pohodlnější" a "chci tak chodit doma před ségrou, abych se nemusel omezovat".

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#47 16. 6. 2010 10:16

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Já si myslím, že si dost velký na to, abys věděl, že si v životě  nemůžeš dělat co chceš a co se Tobě líbí. Přestože by ti to bylo hodně příjemné, před mámou a ségrou choď oblečený. Žádná nahá zadnice. I oblečením vyjadřuješ k lidem úctu.  Ve vztahu s partnerkou nevím, není to o tom, že by Tě mohla přestat mít ráda,ale chlapa vnímáme i vizuálně. Mně by se to hóoooodně příčilo, lepší sex s  chlapem třeba XXXL, než s modelem, který své mužství  ukrývá v proužku damských tang. A kdybych viděla barevné šňůrečky na bocích, proboha! Tím chci říci,že ikdyž  je  mi něco hodně příjemné, zkusím si to nechat jen pro sebe. Je zjevné, že duševně i tělesně  tím netrpíš.

Ronja má pravdu: probírej to virtuálně v diskuzích, ve svém soukromí. Jenže je asi problém, proč si vlastně přišel na Babinet? Není to o  tom ,že chceš šokovat a reakce Ti dělají ,,to" dobře?

Upravil(a) Vladena (16. 6. 2010 17:43)

Není tady

#48 16. 6. 2010 13:53

1priatel
♥------

nie neni to tak ze mi to robi dobre!!
dal som do googlu sexuologicka poradna a medzi prvymi mi vyhodilo vasu,cize preto sem pisem..
rozumiem vas obe,ale ani jedna neviete ako sa citim..viem,ze to ASI neni spravne,ale ked je niekedy nieco silnejsie ako vy??poznate to?!
ide o to,ze nepotrebujem sa s tym niekomu chvalit ani hovorit o tom..tie moje fotky,vramci srandy pretoze sa snazim to cele brat s mensim humorom..ale aj tak vam dakujem,urcite si z vasich prispevkou nieco zoberem!!
Este raz dakujem..

Není tady

#49 16. 6. 2010 14:05

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Příteli, posloucháš se? "nie neni to tak ze mi to robi dobre!!" a přitom "je to silnější než ty"? Prostě je to něco, po čem toužíš a bez čeho nechceš žít. Nikdo přece neříká, že je tam něco špatnýho. Nikomu neubližuješ. "Normální" ve smyslu "většinové" to není, ale to přece neznamená, že je to špatné. Spousta lidí má různé sexuální libůstky, jen to neventilují veřejně, tak to o nich třeba ani nevíš. Moje rada je - přijmi se takový, jaký jsi, i s touto "zálibou". Nevyčítej si, že je to něco špatného, protože to není pravda.

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#50 16. 6. 2010 15:59

1priatel
♥------

Dakujem ti!! smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí