29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Neviem ako zacat,ale asi najlepsie bude ked pojdem rovno k veci..
Som muz a nosievam damske spodne pradlo,tango nohavicky...nosievam ho uz pomerne dlhsiu domu samozrejme tak,aby o tom nikto nevedel...problem je ten,ze potrebujem vediet ci je to normalne..ci som naruseny alebo ako to mam povedat..
Citim sa v nich pohodlne,su mi strasne prijemne..nosievam ich stale aj do prace,jedine ked viem,ze potrebujem navstivit lekara tak si ich nedam,samozrejme tiez ked tusim,ze budem mat sex s partnerkou..inak ich mam na sebe stale..
Chcem vas poprosit,aby ste sa mi vyjadrili k tomuto..vopred vam dakujem
Není tady
Nelámala bych si s tím hlavu. Spousta ženských zase ráda nosí pánské boxerky.
Není tady
ono mne to pride tiez normalne,len napriklad doma byvam so sestrou a mamou a nemozem behat po byte iba v tricku a tangacoch,lebo sa bojim ich reakcie..ako ich mam na to pripravit,aby ma s tymto problemom respektovali?
Není tady
No, tak upřímně - mě teda nijak zvlášť nenadchne ani chlap, který lítá po bytě v tričku a trenkách.. Ale k dotazu - prostě bych vysvětlila, že se v nich cítíš fajn, vyhovuje ti materiál atd.
Není tady
Pride mi to jednoduche..len okolnosti su urcite zlozitejsie..co ma trapy:( strasne by som chcel vyriesit tento problem,nech mam uz pokoj a nemusim to proste tajit..
v kazdom pripade ti urcite dakujem si zlata
Není tady
Priateli, a co pánská tanga? Tam nemusíš nic vysvětlovat va hlídat ani při případném neplánovaném sexu s partnerkou.
Není tady
Tak je připravuj postupně. Nejdřív jim předveď pánská tanga a po nějakém čase vyval dámská - s vysvětlením, že je v nich podstatně větší výběr, přece jen pánská až tak na dračku nejdou.
Není tady
mam aj take,ale ide o to,ze panske su robene z predu ako slipy...kdezto u damsky tangacov je to take inaksie neviem to opisat..proste su mi pohodlnejsie a urcite aj lepsie vyzeraju,su viac sexi nemozem si pomoct
Není tady
javena napsal(a):
Priateli, a co pánská tanga? Tam nemusíš nic vysvětlovat va hlídat ani při případném neplánovaném sexu s partnerkou.
To mě napadlo taky, ale řekla bych, že priatel má asi důvod k tomu, proč pánská nee
Není tady
ako som uz napisal,je to ine proste..v damskych sa citim pohodlnejsie a o moc prijemnejsie...
Není tady
Jelikož se dokonce ptáš, určitě ty sám cítíš, že nějaká úchylka tam bude. Nevím, co od nás čekáš? Potvrzení, že je to normální? Nebo že to normální není? K čemu ti to bude? To si musíš srovnat v sobě jenom ty sám.
Já si myslím, že nějaká úchylka tam je. Ale - je to nějaký problém? Pokud se ty sám přijímáš a najdeš přítelkyni, která tě taky bude takového přijímat, je vše OK. Nebo ne?
Ano mas pravdu,len u mna v hlave behaju myslienky,ze ludia odsudzuju uchylky takehoto typu..pre kazdeho to vyzera inak,len mam pocit,ze pre vacsinu ludi budem za uchyla,myslim ze ma odsudia,lebo toto podla mna nieje normalne,ale ja sa citim v poriadku je mi prijemne som vo svojej kozi...
A co sa tyka zien,neviem si predstavit to povedat svojej partnerke...a ten isty prolem je aj doma,aby som sa nemusel skrvat,gatky si nemusel skryvat a vsetko okolo toho... (
Není tady
Ano, ano, čo by tomu povedali ľudia. A doma? Ľahká pomoc. Si dospelý, osamostatni sa a je to.
Ja osobne by som priateľa v dámskych tangách nechcela, ale určite sú na svete ženy, ktorým to nevadí.
Alebo si možno gay. Alebo transvestita. Hlavne by si si to mal v hlave ujasniť ty sám, kdo si a aký život bude pre teba ten, keď sa budeš cítiť dobre.
no a toto je to,ze presne viem co som,kto som a hlavne co chcem...
niesom gay,transvestita a ani bisexual...som vyslovene na zeny,ked vas vidim idem sa zblaznit to je fakt
len tato podla mna drobnost,mi trosku brzdi moj zivot..to je fakt
Není tady
Pro mě je velmi pohodlné spát v pánských trenýrkách. A nikdy mě nenapadlo to považovat za nenormální. Je to pohodlný, je to moje volba a nikomu do toho nic není. Pokud by to někomu vadilo, je to jeho problém, ať si probere sám v sobě, proč mu vadí, že nosím něco co mu způsobuje údiv. Každý máme svobodu vlastního projevu
Není tady
Bodaj by bolo viacej chapavejsich ludi aspon tak ako si ty
Není tady
někdo ujíždí na kabelkách, jiný na botách, ty holt ulítáváš na dámském prádle.
Tenhle úlet nikomu neubližuje, tak proč ne..myslím, že přítelkyni by si to měl říct.Pokud tedy máte nějaký vážnější vztah. Nejprve se zeptej všeobecně, abys zjistil, jestli má vůbec pochopení pro nějaké odlišné chování.
Není tady
laminanonte DAKUJEM za radu
Není tady
je to zajímavé, jak v některých lidech něco takového evokuje homosexualitu:-) neznám ani jednoho gaye,který by nosil dámský prádlo.
každý má něco, mě teda přijde docela ujetý,když si představim chlapa k dámských tangách,vždyť se to mužství tam ani nevejde,ne?:-) ale pokud ti v tom je příjemně proč ne. já nosim pánský trenky na spaní, ale to je spíš jak kraťasy,kdyby mi kámoška řekla, že ráda nosí přes den slipy,asi by to už bylo kapku divný.
majkafo,člověk si musí jen ujasnit, co je jemu vlastní,ale nemusí si na sebe lepit žádnou nálepku, protože jsou lidi,který se do žádnýho šuplíku nevejdou a neznamená to nic špatnýho.
pokud bych měla někoho ráda, snesla bych asi hodně..hlavně ten,kdo s tebou chce být, tak by tě měl brát takovýho,jaký jsi. a na okolí se vykašli, hodně lidí by to šmahem odsoudilo, protože lidi se bojí toho,co je jiný. ale to je jejich problém, ne tvůj.
Není tady
A prave toto je ten problem,ze zeny si nevedia predstavit muzov v damskych tangacoch behat po byte alebo vseobecne ze ich muz taketo nieco ma rad..
Mirka cudovala by si sa,ale zmesti sa mi do nich vsetko tak ako ma.. keby si mala zaujem myslim,ze neaka fotka nebude problem..staci povedat..
A tebe tiez dakujem za vyjadrenie,zaroven za podporu?alebo ako to mam povedat?
Není tady
fotka nebude třeba, já ti věřím:-) já myslím, že je to zvyku, ve vztahu ani v sexu přeci nejde o to, co kdo nosí pod gatěma.alespoň mě je to teda putna. asi bych zkusila nadhodit nějaké takové téma, nevybalila bych to rovnou, ale nějak bych začla, pokud je to pro tebe opravdu důležitý.
Není tady
Ano je to pre mna strasne dolezite mas pravdu..Mam ich doma strasne vela niake ine iba tangace na snurockach
Ale ako????,dojdem za mamou a??neviem si predstavit ako mam zacat temu,aby ma neodsudila..je to velmi tazke
tak strasne po tom tuzim,aby to bolo ok,ale to proste nejde.. Dusim to v sebe,tajim to..skryvam sa,skryvam aj ich..som z toho na rovinu nestastny
Není tady
Zatím tu všichni svorně tvrdí, že to je vlastně jedno, co pod kalhoty nosíš, a že by tě mělo okolí brát takového, jaký jsi.
Je fakt, že lidem třeba v práci by to mělo být šumafuk jaké nosíš prádlo (pokud to nějak neovlivňuje tvůj pracovní výkon, což myslím, že asi neovlivňuje ) a pokud to pochopitelně není navenek vidět a tím to třeba neodrazuje vaše klienty.
Na druhou stranu upřímně říkám, že mě by vadilo, kdyby můj přítel měl zálibu v nošení dámského prádla. Přinejmenším by mě to velmi zneopokojovalo, a bála bych se toho, že tím nošením dámského prádla to nekončí, bála bych se toho, "co je za tím".
A přiznám se upřímně - chlap v dámském prádle by mě nepřitahoval, naopak - odpuzovalo by mě to, a asi by mi to bylo trochu i k smíchu. Nemůžu si pomoct, to je můj pocit. Určitě by mi to hodně vadilo v sexu.
Možná, kdybych takového přítele hodně milovala, a toto by bylo opravdu jediné, co by mě na něm nesedělo, a on mi to postupně a citlivě vysvětlil, možná bych si časem zvykla. Ale vadilo by mě to, to vím.
A nejhorší by bylo, přijít na to náhodou, to by tedy byl pořádný šok.
Vlastně - zkusme si tu situaci obrátit: Co bys autore vlákna, (i vy ostatní) - cítil, když bys zjistil, že tvá milá ráda nosí pod šaty třeba suspenzor.....?
Blossom napsal(a):
Zatím tu všichni svorně tvrdí, že to je vlastně jedno, co pod kalhoty nosíš, a že by tě mělo okolí brát takového, jaký jsi.
Je fakt, že lidem třeba v práci by to mělo být šumafuk jaké nosíš prádlo (pokud to nějak neovlivňuje tvůj pracovní výkon, což myslím, že asi neovlivňuje) a pokud to pochopitelně není navenek vidět a tím to třeba neodrazuje vaše klienty.
Na druhou stranu upřímně říkám, že mě by vadilo, kdyby můj přítel měl zálibu v nošení dámského prádla. Přinejmenším by mě to velmi zneopokojovalo, a bála bych se toho, že tím nošením dámského prádla to nekončí, bála bych se toho, "co je za tím".
A přiznám se upřímně - chlap v dámském prádle by mě nepřitahoval, naopak - odpuzovalo by mě to, a asi by mi to bylo trochu i k smíchu. Nemůžu si pomoct, to je můj pocit. Určitě by mi to hodně vadilo v sexu.
Možná, kdybych takového přítele hodně milovala, a toto by bylo opravdu jediné, co by mě na něm nesedělo, a on mi to postupně a citlivě vysvětlil, možná bych si časem zvykla. Ale vadilo by mě to, to vím.
A nejhorší by bylo, přijít na to náhodou, to by tedy byl pořádný šok.
Vlastně - zkusme si tu situaci obrátit: Co bys autore vlákna, (i vy ostatní) - cítil, když bys zjistil, že tvá milá ráda nosí pod šaty třeba suspenzor.....?
v tom s tebou souhlasím...snažila bych se a zřejmě i dokázala pochopit, pokud by mi to bylo vysvětleno. Ale zjistit to náhodou, tak to bych taky nechtěla.
Není tady
1priatel, bohužel chlapi jsou v těchto věcech posuzování přísněji, než ženy. Asi je to dáno tím, že ženy začaly nosit pánské věci už dost dávno a i tenkrát to vyvolávalo dost odsuzujících reakcí. Chlapi tak daleko ještě nedošli. Chlap je stále symbol pro mužnost, drsnost, lovce a já nevím co ještě. To se prostě s dámskými tangy neslučuje. Dámská tanga (obecně hezké dámské prádlo) ženu dělají více ženskou, sexy, přitažlivou. Dámská tanga na chlapovi, to jde trochu proti sobě, proto nebudeš mít moc velkého pochopení. Nechci tě tím ale odradit. Jestli se ti to líbí e není to jen dočasný výstřelek, měl by ses s tím srovnat především ty sám, být sám sebou a nedbat na okolí. Je to úkol pro tebe se s tím srovnat, tak to tak ber. Nemusíš to hned na všechny vybalit, ale postupně s tím seznamovat ty lidi, na kterých ti záleží. Každý člověk je originál a každý je něčím zajímavý, proč se zabavovat těchto zajímavých věcí. Nebude to však snadné. Ženský s touhle "úchylkou" asi budou mít problém, že prostě nevypadáš mužně a chlapi to samé. Když budeš ale suverén, budou tě brát takového, jaký jsi. Tvůj úkol je srovnat se s názory ostatních a pro ostatní je úkol srovnat se s tebou a mít tě rádi takového, jaký doopravdy jsi. Ostatní nepřinutíš tě brát, ale ty můžeš mít rád sebe, jaký jsi
Není tady