29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nicholasi, tomu rozumím. Ale zřejmě nejsem emocionálně vyspělá, protože s tím mám problém to říct. U mě je zakopaný pes v dětství, nikdo mi neřekl, že mě má rád...
Není tady
Perdita napsal(a):
Nicholasi, tomu rozumím. Ale zřejmě nejsem emocionálně vyspělá, protože s tím mám problém to říct. U mě je zakopaný pes v dětství, nikdo mi neřekl, že mě má rád...
Nenech si implantovat tezi, že vyslovování formulky "miluju tě" je obecně nějakým znamením emocionální vyspělosti. Je to Nicolasův názor.
Já si třeba myslím, že to vůbec žádnou souvislost s emocionální vyspělostí nemá.
Perdita napsal(a):
já si taky z dětství nepamatuju že bych tohle kdy slyšel, a přesto to zvládnu říct
Není tady
Nicolas napsal(a):
Perdita napsal(a):
Asho, přesně tak jsem to myslela:supr:
1. Protože většina mužů v tvém životě nebyla emocionálně dospělá (jistě mluvíš o tvé vlastní zkušenosti, nikoli o většině mužů tohoto světa, že?)
2. Celou dobu proto mluvím o tom, že "miluji tě" říkají velké holky a velcí kluci úplně v pohodě. Protože v těchto slovech necítí ani závislost, ani povinnost. Je to prostě jen vnitřní pocit, za který není potřeba se stydět či se ho bát. Jak jednoduché
Někdy to říkají i nevelcí kluci ... pro někoho je to naopak jen slůvko, které toho druhého dostane na lopatky ... doslova ... a problém mu to absolutně žádný nedělá... pro každého má to slovo jiný význam. Důležité je, aby se sešli dva co to cítí podobně a je fuk jestli jsou velcí nebo malí. Jak jednoduché.
Není tady
Asho a Blossom díky za podporu. Žiju v pohodě i bez tohoto vyznání
Petře, já to myslela trochu hlouběji, než, že mi tohle v dětství nikdo neřekl.
Není tady
Říkat a slyšet "miluju tě" je tááááááááááááák krásný
umím to říkat i poslouchat a pěkně si to užívám
Není tady