Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 29. 6. 2010 7:43

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Re: Varianta pro ty, co neumějí nebo nechtějí říkat "miluju tě"

Mně se to nelíbí, ale proti gustu... smile

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#27 29. 6. 2010 14:11

Perdita
♥------

Nicholasi, tomu rozumím. Ale zřejmě nejsem emocionálně vyspělá, protože s tím mám problém to říct. U mě je zakopaný pes v dětství, nikdo mi neřekl, že mě má rád...

Není tady

#28 29. 6. 2010 15:07

Blossom
Host

Perdita napsal(a):

Nicholasi, tomu rozumím. Ale zřejmě nejsem emocionálně vyspělá, protože s tím mám problém to říct. U mě je zakopaný pes v dětství, nikdo mi neřekl, že mě má rád...

Nenech si implantovat tezi, že vyslovování formulky "miluju tě" je obecně nějakým znamením emocionální vyspělosti. Je to Nicolasův názor.
Já si třeba myslím, že to vůbec žádnou souvislost s emocionální vyspělostí nemá.

#29 29. 6. 2010 18:15

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Perdita napsal(a):

já si taky z dětství nepamatuju že bych tohle kdy slyšel, a přesto to zvládnu říct

Není tady

#30 29. 6. 2010 18:50

Asha
♥♥♥♥---

Nicolas napsal(a):

Perdita napsal(a):

Asho, přesně tak jsem to myslela:supr:

1. Protože většina mužů v tvém životě nebyla emocionálně dospělá (jistě mluvíš o tvé vlastní zkušenosti, nikoli o většině mužů tohoto světa, že?)
2. Celou dobu proto mluvím o tom, že "miluji tě" říkají velké holky a velcí kluci úplně v pohodě. Protože v těchto slovech necítí ani závislost, ani povinnost. Je to prostě jen vnitřní pocit, za který není potřeba se stydět či se ho bát. Jak jednoduché wink

Někdy to říkají i nevelcí kluci ... pro někoho je to naopak jen slůvko, které toho druhého dostane na lopatky ... doslova ... a problém mu to absolutně žádný nedělá... pro každého má to slovo jiný význam. Důležité je, aby se sešli dva co to cítí podobně a je fuk jestli jsou velcí nebo malí. offtopic Jak jednoduché.

I pád na d*žku je pohyb kupředu http://www.kolobok.us/smiles/standart/black_eye.gif

Není tady

#31 30. 6. 2010 9:01

Perdita
♥------

Asho a Blossom díky za podporu. Žiju v pohodě i bez tohoto vyznánísmile

Petře, já to myslela trochu hlouběji, než, že mi tohle v dětství nikdo neřekl.

Není tady

#32 30. 6. 2010 10:45

choysia
♥♥♥♥♥♥♥

Říkat a slyšet "miluju tě" je tááááááááááááák  krásný
umím to říkat i poslouchat a pěkně si to užívám  hjarta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí