8. června : Váení uivatelé, v současné době pracujeme na vylepení stránek Babinet.cz, co můe způsobovat občasné výpadky či problémy spojené zejména s přihlaováním. Na odstranění problémů a doladění detailů usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení. 8. června : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 28. května : Kyjevské smaené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd! |
|
|
prosím o radu ,jaký vybrat kotel na plyn,měla jsem vybraný -Vaillant vuw 240-3-3atm tec ale po domluvě s topenářskou firmou ,která práci bude provádět mi tato firma navrhla rozhodnout se pro jinou variantu kotle a to kotel kondenzační typ-Vaillant 263-3-5eco tec plus,-je to po*ný kotel ,ale jsem na vákách jestli je tak dobrý .kdy cena je jednou tolik ,jako za normální .úspora má být jen 10 procent,kdyby byl tak dobrý jak píou vichni by nakupolvali tyto kotle a normální u by nikdo nekupoval a u by se ani nevyráběly ,ale není tomu tak .rozumí tady tomu ,někdo .prosím poradte děkuji
Není tady