Oznámení

8. června : Vážení uživatelé, v současné době pracujeme na vylepšení stránek Babinet.cz, což může způsobovat občasné výpadky či problémy spojené zejména s přihlašováním. Na odstranění problémů a doladění detailů usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

8. června : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

28. května : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

#1 13. 6. 2010 6:46

almina
♥------

jaký zvolit kotel na plyn

prosím o radu ,jaký vybrat kotel na plyn,měla jsem vybraný -Vaillant vuw 240-3-3atm tec ale po domluvě s topenářskou firmou ,která práci bude provádět mi tato firma navrhla rozhodnout se pro jinou variantu kotle a to kotel kondenzační typ-Vaillant 263-3-5eco tec plus,-je to po*ný kotel ,ale jsem na vážkách jestli je tak dobrý .když cena je jednou tolik ,jako za normální .úspora má být jen 10 procent,kdyby byl tak dobrý jak píšou všichni by nakupolvali tyto kotle a normální už by nikdo nekupoval a už by se ani nevyráběly ,ale není tomu tak .rozumí tady tomu ,někdo .prosím poradte děkuji

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí