29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Na konci července mě čeká promoce, dnes jsem úspěšně udělala bakalářské zkoušky. Mám jasno, v čem tam půjdu. Mám krásné šaty, které se na tuto událost hodí. Mamka si nejspíš vezme taky šaty, ale co otec? Má si vzít oblek nebo je to moc formální? Co myslíte? Hlavně napište vy, kteří jste v posledních pár letech byli na promoci. Děkuji.
Není tady
Já měla promoci v prosinci a chlapi měli obleky, spolužáci samozřejmě taky. Takže si myslím, že tím táta nic nezkazí, když si ho vezme
Není tady
Oblekem nezkazí nic. Ale spousta přihlížejících se promoce zúčastnila i v neformálním oblečení. Asi bych volila tak, aby ladil k mamince
Není tady
Gratuluji, já bych volila oblek .
Není tady
Zalezi, jak moc formalni jsou saty tvoje a maminciny (abyste k sobe ladili na fotkach!). Ja jsem mela svetly kostym a chlapi z rodiny obleky, maminka dlouhe tmave saty. Teda ja stejne mela talar, tak je to na fotkach jedno :-)
Není tady
Ahojky, můžete mi prosím někdo poradit? Nejsem si úplně jistá, zda si na svou promoci můžu vzít světlý kostým (světlá krémová, šedý proužek v pase)? Vím, že kostým je na promoci v poho (i když asi nej by byly šaty), ale taky jsem někde četla že světlý oblek u chlapů = faux paux, tak bych nerada dopadla stejně Předem moc děkuji za reakce.
Není tady
Ahoj, já měla na promoci také světlý kostým a nebyla jsem sama. Bylo to úplně v pohodě Je fakt, že už je to asi 6 let, ale snad se to tak nemění.
Není tady
Promoce, na kterých jsem v poslední době byla se silně lišily spíš bych se poptala na dané fakultě, co se nosí. Ale myslím si, že světlý kostým je okay
I když diskuse už je asi pasé Snad do nakonec dopadlo dobře
Není tady
Ahojky, vidím, že se tu řeší promoce, taky máme letos jedny za sebou. Sice syna, měl tmavý oblek, a ostatní muži - manžel i syn samozřejmě taky obleky. Já vínový kostým se světlým sáčkem. Pokud bude všechno ok, čekají nás příští rok další promoce. Už se těším.
Není tady