29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
maminky chystáme se na dovolenou, docela se nám líbí Bulharsko...
http://www.cedok.cz/zajezdy/hotel-kalio … -42425.htm
byl jste tam někdo,? jakou máte zkušenost???
Není tady
Ahojky Verunko, my jedem letos do Bulharsk takže ti můžu poreferovat,ale až za měsíc
Není tady
Ahoj Veru, tak my jsme nebyli v Albeně, ale v Nesebaru. Možná jsme jenom narazili na blbý místo, ale zklamalo mě to. Do Bulharska už nikdy nepojedu. Sice levno, ale pláže plný, takže si musíš pronajímat slunečník, protože jinde si nelehneš (konkrétně na Slunečním pobřeží to tak bylo)a byly tam medúzy. A celkově to na mě působilo tak nějak špinavě po cigánsku. U nás opět letos vítězí Mallorca.
Snad se tu najde někdo, kdo v té Albeně byl a poradí jak konkrétně tam to vypadá...
Není tady
Ahojky, my byli vloni, sice taky jinade, ale byla jsem nadšení. víc o tom v tématu dovolená -Bulharsko tady na BB
Není tady
Myslím, že nebudete litovat, Španělsko nikdy nezklamalo Jezdívali jsme vždycky do Sillotu, ale letos asi Cales de Mallorca. Už se tam moc těším. Hezky si to užijte
Není tady
Iwetta napsal(a):
Ahoj Veru, tak my jsme nebyli v Albeně, ale v Nesebaru. Možná jsme jenom narazili na blbý místo, ale zklamalo mě to. Do Bulharska už nikdy nepojedu. Sice levno, ale pláže plný, takže si musíš pronajímat slunečník, protože jinde si nelehneš (konkrétně na Slunečním pobřeží to tak bylo)a byly tam medúzy. A celkově to na mě působilo tak nějak špinavě po cigánsku. U nás opět letos vítězí Mallorca.
Snad se tu najde někdo, kdo v té Albeně byl a poradí jak konkrétně tam to vypadá...
no my jedem do Nessebaru..známé tam byli loni a byli nadšení, tak jsem zvědavá
Není tady
Iwetta napsal(a):
Myslím, že nebudete litovat, Španělsko nikdy nezklamalo
Jezdívali jsme vždycky do Sillotu, ale letos asi Cales de Mallorca. Už se tam moc těším. Hezky si to užijte
Ahojky.. my za 10 dni tak letíme na Mallorcu.. a přímo do Sillotu.. ještě jsme tam nebyli, ale moc se už těšíme.. Jaké to tam je???
Není tady
My jsme byli v Bulharsku s 2 letákem,chytli jsme tam celá rodina střevní potíže.Pláže pěkné,uklízené,ale okolí hotelů bordel a všude samá auta,že se nedalo ani pořádně projít.
Hygiena v restauracích nic moc.Do Bulharska již nikdy.Zklamalo nás to.
To raději zkusíme Chorvatsko,kde je nádherná příroda nebo i to Spanelsko.
Není tady