29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
já teda mám vybráno,ale chudák dítě.. Barbora Brandnerová pak se mi líbí Štěpánek a Štěpánka taky,ale to by zas neprošlo mě doma..
no já mám uklizeno,přijedou známí,teda manželku učitelku ještě neznám,a jdeme s nima na houby,tak jsem zvědavá..
Meg chudáku,taky jsem u kojení ze začátku i brečela.. jo je to fakt věda..
Není tady
Dobry vecir
Leeni Stepanek se mi taky libi, asi kvuli Basnikum...u nas bohuzel nemozne...uz vidim Spanely jak to vyslovujou
My jsme byli cely odpo na plazi...to je pak vzdycky prichod domu...vyndat tasku, osusky, osprchovat se rychle, do toho delat veceri No odpadam do postele, davaji mi muj serial, tak dobroooou
Není tady
Ahojky,
tak my dnes jdeme na prevazeni,tak jsem zvedava...odpoledne jsem uz kojila,sice to z pocatku boli,ale s tou odsavackou to bylo desny
Není tady
a pred tydnem jsem prichazela na sal... toto leti
Není tady
Meg,tak držim palce!
Já se loučim,frčíme na chajdu.Pa.
Není tady
Uz pred tydnem jo To tak utika.... To je dobre, ze kojis, to je nejlepsi cesta, jak se to zahoji
Mates uzivej na chajde Taky bych nekam zase jela...aspon na vikend
Chystam se delat plneny papriky..jeste si romyslim, jestli budou s rajskou omackou a nebo jen s bramborem.
Není tady
ahojky
tak včera jsem tu měla krásnou návštěvu, makču s rodinou, každému něco přivezli,a já je pomalu neměla čím pohostit, tak se Agátka povozila, pak jsem celou rodinku svezla v bryčce, snad se jim to líbilo, teda Agátce určitě, ta nezavřela chvilku pusu....ale bylo to fajn a makča vás všechny pozdravuje....
holky co chcete ty kalendáře, Cizi ty myslíš ten 14denní jako byl loni? a leni ty taky? .....musím mrknout jestli jsou nějaké šablony, nebo něco a pak se hned dohodneme na fotečkách, ale pomalu už vybírejte
Megan vydrž u kojení, a určitě je lepší kojit než odsávat, to ty prsa trpí mnohem více, držím palečky ať už malá přibere a i kdyby ne, tak to doženete, jen se snaž prozatím ještě nepřikrmovat
Není tady
Bré dopo..
Cizí máme stejný nápad,taky peču papriky a bude k tomu rajská..
Clare jj jako vloni.. pak sednu a zkusim nějaký fotky nahrát na rajče,ne moc ať u nich nestávíš 2h a to věřim,že Agátce se líbilo,milovnice
no nic jdu koumat co upeču na zítra páč budeme slavit,se mi fakt chce.. chjo.. nic se mi nechce slavit kord počasí bléé achjo
Meg tak co nabrala?
Není tady
Clare jojo ty 14tidenni, ty se vsem moc libily Ja mam fotky letos nahodou hezky srovnany po mesicich, takze by nemel byt problem neco vybrat. Az to bude aktualni, tak mi rekni
Juu to meli hezky den Makci a spol. Urcite nam to tu jeste pak popise...
Leeni asi k tomu taky udelam rajskou a knedl z Alberta...chci to i na zitra, rano pujdu s Maxikem na plaz, tak at mam vareno
Není tady
Ahojky,
tak jsme zpet od dr
mala nepribira,tak mam zacit prikrmovat.Porodni vaha byla 4110g,pri propusteni 4000g.Ve stredu mela 3930 a dneska 3950 sad i jsem tam kojila z jednoho prsu a to pribrala 40g,coz je pry hodne malo ze ji mlicko nestaci.Pry to muze byt i tema myma bolavyma prsama.tak mi rekli,ze mam davat po kazdem koju jeste 20ml Nutrilonu.
No a na pupicek jsem dostala gencianu a mam ji davat ted tri dny kanavit.
tak mam dneska naladu totalne pod psa
Upravil(a) megan2 (27. 8. 2010 14:07)
Není tady
megan neztrácej naději, snaž se kojit co nejčastěji a co nejvíce z jednoho prsu, aby si malá natáhla syté výživné mlíčko a když jí z jednoho nestačí, dej druhé, 2 dny a mlíka bude hned více...vydrž a neztrácej naději
Není tady
clare-me se to taky nezda kdyby ji to preci nestacilo,tak bude plakat..coz neplace..
myslim,ze to ze nepribrala tolik bude tema bradavkama,ze ji tam treba tolik nenecham-u prsa mi vetsinou usina,tak nechci,aby mi je jen tak žužlala..
Kojit chci co to pujde a tohle me ted sebralo...
skoda,ze nemam doma vahu
Není tady
megan v nejhorším případě si jí kup, anebo určitě je někde i půjčujou, obzvlášť v Praze
já bych se snažila zůstat u kojení, někdy taky miminka přibírají méně a dr. to hned řeší příkrmem, to je blbost
vydrž, držím ti palečky, určitě jde jen o pár dnů a až se ti bradavky zahojí bude to zase dobrý....
Není tady
Megan - zlatíčko vůbec se z toho nenervuj, vážně ne!! Čím víc budeš ve stresu, tím větší budou problémy. Stres a nervy jsou na kojení nejhorší!!!
Vůbec o nic nejde, vážně ne! Hlavní abyste ty i Nátálka byly spokojené a v pohodě a je fuk jestli to bude s Nutrilonem
Vždyť koukni na mě, prsa mám jak Dolly Buster a obě děti nakonec skončili na UV a nic se neděje, Kája je zdravá jako řípa a Kačenka taky
Lëenka -jééé tak Štěpánka Brandnerová je krááásný to zkus prosadit, protože to zní fakt kouzelně
Není tady
tak takhle jsem dneska našla holky když jsem přišla z koupelny :-))
Není tady
Dobre ranko pri sobote
Jee Blue, to je krasna fotka Jenom je teda opet krapet vetsi, tak se nam zase roztahla stranka
My jsme se vcera vecer vsichni tri vydali k mori na terasku na veceri... jeee to bylo prijemny. Maxik byl hodnej, krasne jsme se napapkali, pak se jeste prosli...no domu jsme prijeli v jedenact
Maxik vytuhl uz v aute, tak jsem ho jenom prenesla a spal az do rana V noci nam konecne prisel vitr a trochu se ochladilo a hned je dychatelno. Dneska odpo mame v planu jet do Ikeii,
potrebujeme vymenit trochu dekoraci jak jsme malovali v tom obyvaku No a ted asi pojedu s Maxikem do dvanacti na plaz, vareno mam...tak co doma
Preji hezkou sobotu!!!
Není tady
Ahojky,
tak nas posunuji trosku nahoru...
Blue-moc pekna fotka
Není tady
ahoj vespolek
cizi, tobe obr gratulace k Sofince, jmeno supr, Zofka se mi taky libi:-)
clare, tobe velke diky za hezke odpoledne, mala nemluvi o nicem jinem, jenom kdy pojedem za tetou Tanou a kdy prijede teta Tana i s konikama k nam..:-)
jak jste dopadli na orbe?
stranpi, ja taky doufam, ze toho naseho divocaka ve skolce zkroti... a jak se pripravujes na pracovni rezim?
mi volala doktorka, prvniho zari mame jit s Fandou na triletou prohlidku, lepsi termin si fakt nemohli vybrat.-(
meg, ja se taky pridavam k nazoru se snazit kojeni prebolet a kojit co to pujde, ale hlavne nestresuj, kdyz to nahodou nepujde, tak se prece svet nezbori a i kdybys musela prejit na flasku, prece je dulezitejsi spokojena klidna maminka nez vystresla kojici krvava mamina..
blue, fotka super, jen kapku vetsi.-)
mates, teda to jsi me prekvapila ze bys sla jeste do tretiho prcka, tak to ja mam v tomhle jasno:-)
leeni a u tebe teda jsem zvedava, kdy se zadari, mam pocit, ze to bude jak to budes nejmene cekat a jak to bude nejmene vhod:-)
jo a clare, taky se hlasim o kalendar:)
uz nevim co jsem chtela, snazim se dat dohromady kvartyr, je tu sileny bugr, hromady pradla, ani to neni kde susit, no a k tomu prace na baraku.... proste zas normalni bezny zivot. jeste ze je zitra jeste nedele a nemusim do prace
Není tady
Cau holky pri nedeli!
Zalozila jsem nam nove tema v novem BBN. Jsme v predskolacich a nase tema Skolkacci - Leto2007 - 1. Jmeno na nastenku a heslo je stejne Leto 07 a leto07.
Bohuzel jsem musela zkratit nastenku, protoze je tam povoleno v jednom pripsevku 10000 znaku a nase nastenka mela skoro 13000 tisic. Takze jsem umazla svatky a narozeniny,
coz bohuzel nestacilo a tak jsem musela umazat proste nekoho z holek...vybrala jsem ty, co sem nejmene chodi Berusmon a Zlatynky...timto se jim omlouvam, jestli ctou...
a samozrejme je nevyhazujeme, to vubec, naopak jen at chodi a prispivaji
Takze kdo se pri nedeli nudi, hop do noveho BBN a zkoukmat tady mate odkaz http://novy.babinet.cz/forumdisplay.php … 3-6-let%29
Jo a jeste se prosim registrujte (nahore vpravo) se stejnou prezdivkou
Není tady