29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojte..reaguju jen na stranpu:malej mel nedavno cystu v puse..spadl,rozrazil si ret zevnitr...pak se to nejak divne hojilo,furt jsem to koumala,sla k dr.,ten rikal kontorlovat...najednou to zaclo rost az mu to pri mluveni vylejzalo z pusy...velky jako nasakly kliste i takova barva..hnus..tak jsme to jeli vyriznout...mela jsem strach (jen z ty narkozy),ale rikali,ze mel jen lokalni..sice spal,mel nakej sirup na spani,ale nebyla to celkova narkoza..takze si myslim,ze budete mit to samy..probudil se tak po trech hodinach a byl uuplne v pohode..ani unavenej,nic..nic ho nebolelo a druhej den rano jsme jeli domu..tak myslim,ze se toho tak moc bat nemusis.. ;-)
Není tady
Zdarek buchty
Mates ty uz balis do Itlosky? Kdy ze to jedete?
Stranpi jsem se zase nasmala u tvych prispevku Teda ta cysta samozrejme k smichu neni, ale snad to bude takovy light jak pise Luluch
Jeste ani nezacalo poradne leto a uz nemaj sandalky jo Tak to je dobry
Gabi soucitim s tebou a naprosto chapu, ze jsi se rozbrecela, to by bylo moc na kazdou super mamu Hele tak kdyz takhle mala breci a breci porad se s pediatrem, to neni normalni ne. Maxil byl teda taky echt urvanej, ale stacilo mu ze jsem ho vzala do ruky a chovala a byl klid, proste chtel byt u me. Ale ze mala vyzaduje porad dudlat, tak bud chce vic mlicka a nebo ji treba boli brisko ja nevim... Drz se kocko, snad to brzy prejde
Není tady
mates napsal(a):
no já jsem taky docela často s nervama v koncích,bych potřebovala jít někam na terapii o sebeovládání,jsem hroznej rapl
tak já půjdu s tebou, až něco seženeš. Teď jsem s nervama totál v háji a fakt reaguju jak magor...
Není tady
Nazdárek!
Gábi,beru-aspon tam nebudu sama ...co prdíky,rourku,masáž,už nevim jak se co dělá,jsem už mimo,to vedro jí taky asi nedělá dobře..
Cizi,jedeme tuto sobotu v 6 ráno a máme tam být mezi 16-19h. ,tak nám snad nepadne do cesty žádná překážka a my dorazíme včas a v pořádku.Nechávám všechny přípravy na zítřek-to at mi jdou všichni z cesty,páč to tu bude lítat
Mates jel dnes na výlet parníkem,takže jsme museli dřív vstávat ,tatkovi v 6 ráno zvonil tel.
super a odpoledne je ve školce zahradní slavnost,tak tam jdeme,mají to moc pěkné a pak ta lehká oslavička,tatka doveze i své kluky,tak bouchneme šampáno-dětské samo
Není tady
Gabi tak jestli treba zase neni prepapana moc a neboli ji brisko, kdyz je porad u prsu.... ti fakt nevim, uz to taky neumim s miminkama Cert vi co ji muze byt kuratkovi malinkymu vid...
Ja jen doufam, ze na me ted padne spinkaci mimi
Není tady
Mates uz v sobotu jo a odpoledne uz se budete rachat v mori jo Hele a jak to vydrzi prcek v autosedacce tu dlouhou cestu? Mate dvd nebo jak ho zabavite? Max se krouti uz po hodine a po dvou uz rve
Není tady
ahojky
včera jsem dočítala, ale už neměla sílu psát, to horko mě nějak zmáhá a to teď po 2 dny má být přes 30st.....zítra se chystám ke švagrový na bazén
já kupovala sandálky u bati...potřebovala jsem pro všechny, tak to mám za jedno poštovné, vyberu na netu a mám pokoj a míry tam mají hezky napsané, takhle mi to vyhovuje, je fakt, že jedny boty 500Kč, ale to zase není tak hrozný, včera už mi přišli pro Matěje, dneska čekám další várku
kluci jsou dneska hrozně protivný, pořád chtějí ven, jenže nechápou, že maminka má taky práci doma, dneska je ale Kuba doma, nebylo mu dobře, tak ho pošlu na zahrádku s nima, vleze si do stínu a já bych snad mohla i něco udělat
Není tady
ahoj kocky
tak par dnu horko a uz skucime, co? jeste minuly tyden touto dobou jsem malem oblikala na vylet deckam zimni bundy:-)
jinak ja byla rano s obema u doktorky, aby toho pred nastupem do roboty nebylo malo, tak fanda ma laryngitydu, sice mirnou ale nemuze behat, kricet, chodit ven a mezi deti, no a Agule ma zanet spojivek, takze to stejne, se z toho fakt uz poser...:-(
a to jsem dneska chtela jet na sandale, nez se z toho vyhrabem, tak budem kupovat zimni botky...
gabi, nase agule byla taky urvane decko, ta kdyz nejedla tak rvala, ona ani nespala, ja s ni cele noci skakala na balone, oci zavrene, a kdyz jsem padala unavou a prestala skakat, tak ona baterky a rvala a rvala... no a pak fanda, ten se v postylce i dival bez kravalu, tak me tatka posilal k doktorce, jestli neni nemocny, kdyz lezi a nerve:-))
chce to pevne nervy, u nas to preslo az po sestem mesici, toz tak na Morave:-)
Není tady
ahoj ...
tak předně chci popřát k narozeninám Karolínce a Ondráškovi ... vše nejlepší , zdravíčko a krásné prožití radostného dětství..
To samé přeju na zítra i Ondráškovi .. ( aby mu to mamka stihla vyřídit , než bude lítat po bytě a balit poslední zbytky. )
Není tady
ty jo makčo.. to je děs taky se z toho hrabete celoročně..
no , příští týden nastupuješ do práce.. tak hodně štěstí a pevné nervy.. a děti ať jsou zdravé..
Není tady
u nás včera pořádný masakr s kroupama... jsem lítala po baráku k oknům, zda ten nápor vyrží sklo... některé kroupy jak pětikoruny .... no síla.. hřmělo , blejskalo se.. pak to tu někde uhodilo .. rána jak z tanku !!
Není tady
Ahojda
Koukám, že Bedřišky už dom krásné fotky
Gab - Příští týden máme jeden den v týdnu volnej /úterý nechceš abychom přijeli s malou a vytáhli Vás na zmrzku nebo zajedem do parku v Lidicích co? Nebo na Lány?
Že by ses vyvětrala?
Kdyby jo dej vědět nebudu na to úterý nic strkat...
Všechny zdravím a doufám, že si užíváte sluníčko...je tam fakt krásné
My dnes razíme do O2 arény na Eltona - tak se těšim. Malá je u babi prej na zmrzce tak si to užívá a já zase klidu
Není tady
Ledo.. užij si to .. a podej pak hlášení, jaký to bylo..
Není tady
ledo, uzij si Eltona a taky se tesim na reference...
jinak ja pripijim oslavencum jen virtualne, realny pripitek si necham na vecir, Olika uz jsme zapily s matesem vcera:-)
jdu povesit pradlo, nestiham to sbirat, schne to jak blazen... nedavno jsem susila pracku nekolik dnu, ted nez se dopere dalsi, muzu sbirat a zehlit:-)
Není tady
Leduško, jsi zlatá, ale v úterý jedem ke tchánům... Tak snad jindy, rády vás uvidíme!
Makčo, 6 měsíců? uáááá, pommoooc
Cizi, nechápu, jak mohl být Maxík řvací, když vy jste takoví pohodáři!
Dneska jsou holky zatím docela v pohodě, akorát to dusno... jsem úplně splavená, ble...
Není tady
ahoj..
dneska je venku jak u moře.. vlhko , dusno .. jak pršelo se to vypařuje.. i takový opar tu máme.. úúff.. ( ale nestěžuju si ) jen jsem radši dneska víc doma v chládku
Já před chvílí ostříhala Vojtíka.. tak je zas o pár dní mladší ..
odpol se možná vrhnu do bazénu .. aspoň smočit palce u nohy. ať mám pocit , že jsem se letos koupala.
Holkýýý.. to tak letí.. já za 14 dní nastupuju do rachoty .. úúff.. kde jsou ty necelé 4 roky doma ??
Není tady
jo jinak tohle je super... včera jsem večer měla od Vojty klídek, že jsem i mohla v klidu vysát celej barák
http://www.sunar24.cz/zabava-pro-deti/? … ry-content
bavilo ho úplně všechno... hlavně se vyřádil s malováním a chytáním jahod..
(jen už delší dobu pozoruju .. jaký má vkus nebo spíš jak je na to psychicky .. ? Už co malujeme vodovýma barvičkama. tak pořád maloval černou.. ta se mu nějak zalíbila.. normálně jsem ju musela vyndat , aby si zvykl i na jiný barvy... a včera , jak maloval na PC .. tak zase černá ...a tm.fialová... a pořád takov ty tmavé barvy.. Já mu vždycky obarvila něco veselýma barvama a on zase přemalovl tmavou.. ( a pak jako že bubák - když byl panáček celej černej ) nevím kam na to chodí .. bubákama jsme nějak nestrašili..
Myslíte , že to mám nějak řešit ?? je to psychický ?? nebo je prostě jinej .. ? jaký vaše děti používaj barvy ?? - teda asi spíš kluci.. holky maj jiný cítění..
Není tady
Jee Marci to jsou hezky stranky Jinak se vubec neobavej, Maxik v krabici s fixama jako prvni vzdycky sahne po cerny nebo po hnedy
Myslim, ze se jim libi jak jsou vyrazny a ze premalujou vsechno....
Gabi my a pohodovy jo Maxik je bebicko a fnukna do dneska...
Ale jako mimi to rvani ho taky preslo az tak v sestym mesici, to uz mohl i sedet v kocarku a videl, tak pak byl spokojenej
Ledus uzij si koncert
Není tady
Márci napsal(a):
ahoj ...
tak předně chci popřát k narozeninám Karolínce a Ondráškovi ...vše nejlepší , zdravíčko a krásné prožití radostného dětství..
To samé přeju na zítra i Ondráškovi ..( aby mu to mamka stihla vyřídit , než bude lítat po bytě a balit poslední zbytky. )
Márci,díky-vyřídím(odhadla jsi to přesně )
Není tady
zdravíme při večeru.. uff hicák co? ani nestíhám dočítat jen letem světem..
Stranpo ty zas válíš jsem se nasmála jak ti lítaj oči jak švestky na automatu hele a k R gratuluju Štěpin je fakt šikula...
Gábi drž se holka,bude líp
Mates se nám bude stýskat..
už mažu manža chce masírovat nohy
Není tady
Leeni,mě taky,ještě jsem plná dojmů z Bédova ..
Není tady
Leeni ty super zeno, ty jsi sen kazdeho chlapa, jeste by mi chybelo, abych vecer manzovi masirovala nozicky Jesteze Juan nerozumi dobre cesky a necte to tady
Copak vedra se vam nelibi, tak si predstavte, ze ja je tu mam do konce zari....a k tomu ta vlhkost, pradelna hadr Se tesim do CR, ze si oddychnu, ze bude i prset a bude zima
Není tady
Tak jsem do sebe kopla plechovku nealkopiva a cekam co to se mnou udela, treba se zacnu motat
Byli jsme na velkym nakupu, zase mame co jist....tech lidi vsude...mi prijde, ze si vybiraj vsichni stejnej den jako ja
Není tady