29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak jsem do růžova vyhajaná
Marcel a Leni, tu opalovačku vám tááák závidím! A vlastně všem co jste v baráčku se zahradou!!! Zrovna dneska dopo jsem se plahočila ulicema s Tobíkem, oba spaření, vy se máte, jen vytáhnete lehátka a hračky a je to , to jediné mi tu fakt chybí!!!
Jo a Stranpi, to jsem ti chtěla napsat - včera jsem to četla s otevřenou hubou my o beďaru a ono tohle!!! teda to je mi fakt moc líto, myslím na vás a zvládněte to oba co nejlíp, mám úplně husinu....
Marcel, školka a
Makči, vždyť hned první den jsem ti říkala, jak máš hezký vlasy, sestřih, melíry, sedne ti to moooc!
jdu se kochnout Mates. fotkama - a ty kecko, tos psala o mě, že kazím fota viď??? taky si tak připadám, všude 2x taková, než vy....
Není tady
čus kočky,všechny vás zdravím,dneska den na padnutí,vedro no hnus..ráno v 9h honem s kamoškou a detma do města,scháním pro štěpina sandálee,to brzo no ale když ještě před týdnem sněžilo,tak coooo
Nooo a samozřejmě už nikde nic,ne co bych si představovala,s pevnou patou a aby nevypadal jak z ústavu,některý ty botky s pevnou patou,kotníkem vypadaj jak protetická obuv a hlavně stojí jako 850kč..a to masakr
Tak asi neco objednám na netu,no risknu to,at chudák neběhá po Chorvatsku v holinách..no vedro ale už v 9h ráno,
děcka ale elánu na rozdávání,štěpin od 7h vzhuru,odpol nespí,to je jasná věc,a celej den venkuuu,skluzavka bazen,kola,motorky..nechápu..my s kamarádkou střííček a pohoda jazz..nooo takže jako jestli už štěpin ted nechrní a přijde v pižamu,tak mě asi šleehne
Mates,tak co,už balíš paštičky?
Makcíí,čuuusíík,tak co tchyníci,nebylo žádné atypíčo
Clare,tyjo to je mazec,fakt máš muj obdiv,že ty tchány takhle schroupeš,no ono člověku asi pod jednou střechou nic nezbyde
Andri,myslím na tě,jak to zvládáš,no ale nebylo před 3lety jinak,co? už to máš namakaný a víš do čeho jdeš
Jinak co se fotek týče...všichni super..štěpin se ted naučil R,tak furt říká pRase na teRase,takže tak si připadám!!
jako strašný..takže od nedele dietka,už jsem splaskla,ale jako krize,když vínko tak dvojka a do pullitru dolejt vodou,zeleninka...noooo jako jestli nedám dolu aspon 3kila..tak k moři mě nikdo nedostane..fakt to na mě padlo tak šíleným zpusobem...
Není tady
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=82380
dneska sem delala...pažitka..cibulka jarní.letní o) doporučuju !!!!!
Není tady
stranpa,tři kila joo-to aby sis nechala uříznout kus ruky,jináč nevim kde bys to mohla jinde sundat jj už začínáme -zlehka,mám slunečník a lovečák
,mám vypráno,vyžehlim jen co je potřeba,nahážu do tašek a frčíme,v pátek osmahnu řízečky,nervy už mám na pochodu
v krámě jsem je fšechny seřvala a Mates dostal 2 facky u čištění zubů
jsem to ale matka-vim hrozná,ale oni děsně řáděj,tatka se tváří ,že je v celé akci ten nejdůležitější,nejvytíženější apod,tak to schytal taky
tedy bez facek
a to jsem ještě ted dopatlala Ondrášovi na zítra dort,nepečený,nahoře jahody,barevný kokos a hrošík,ukážu to Matesovi a on-můžu toho hrocha sníst
kámoš
Andri,náhodou jsi pěkná těhulka,sluší ti to -fakt
já si taky udělala radost cestou ze školky,mám džínové šortky
Není tady
Ahojte, my dneska byly u tchánu na koupačce a super
jinak Stranpo, koukni semka http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=28194 já tu asi pro baru objednám sandíky...
Není tady
ty jo stranpi, ty jsi drak, ja vcera sedmicku vina a ted otviram druhy lahvac, ale od zitrka nezeru ani nepiju, proste to by bylo aby nebylo!!
a kdy vubec jedete k moooori?
ja bych jela hned, ale muzu tak akorat napustit vodu se soli do male vanky
Není tady
jinak sandaly jdu kupovat pro fandu zitra, takze nestras ze uz nesezenu!
mates, horecka v plnem proudu? matysek je kluk zlata, tak ho nemlat
tatka je vzdycky prece hlava rodiny, toz mu to nekaz
ten nas se se mnou nejak opet nebavi, ne ze by me to nejak mrzelo, jsem uz zvykla, ale asi jsem si dovolila moc si odjet na tri dny ke tchynatum...
stranpi, atypico vubec zadne nebylo, akce jedna z horsich, v pet uz jsme jeli domu, ja rozpita, rozezrana - uzena veprova kyta a domaci kabanos, k tomu zakusecky, no neber to, no a nevim pak ktery mamlas zavelel k odjezdu...
jo a Andri, fakt jsi moc hezka tehule
kaci, a uz mas s timto obchudkem zkusenosti?
Není tady
Makčo,já myslela ,že jste jeli všichni a tys jela jen s dětma.
Není tady
makci nene nemám, proč?
Není tady
mates, to vis, tatinek musel pracovat a ja se jela jen flakat, to byl obr problem
kaci, jen se ptam, ja jeste botky pro decka pres net neobjednavala, tak me to zajima...
jinak ja si s dovolenim stahuju od vas fotky z Bedova a musim se fakt smat, jak jsme tam vyfoceni vecer jak jsme hrali ty aktivity, se mi to nejak vybavilo
Není tady
s těma papírama na čele ,vid :-D
Není tady
si jdu nalít štamprličku..
Není tady
jojo
a taky jsem si vzpomnela na pantomimu - milostne hratky a neznosti, bych mela nekdy rict tatkovi, ze takovou pantomimu od neho nechapu
Není tady
jsme to neuhodly,to z domu neznáme
dojíždim fernetka-krásně se táhne
Není tady
díky ten bude zdravej jako řípa
Není tady
gábi,dobře-ten druhý panáček je tvůj-se obětuju(strašně nerada )
Není tady
no já jsem taky docela často s nervama v koncích,bych potřebovala jít někam na terapii o sebeovládání,jsem hroznej rapl
Není tady
z tebe nakonec bude uplna obetni ovce
jojo uz nam zacinaji letnatkovic oslavy, co? to ted bude duvodu k poradnym vecernim pijankum
Není tady
radši bych si tukla live,ale každý den není posvícení.
Makčo,jsme v neděli natukli,že bysme tam mohli jet i v zimě -nemáte zájem jet s naší grupou na hory?Nebo vůbec holky,měl by někdo zájem?
Není tady
mates, ja mam zajem o cokoli, jen jaksi nejsme lyzarska rodina, leda by jsme posbirali igelitky
a taky zalezi jak to budu mit s praci a s penezma, ale nemusi se to objednavat zas pul roku dopredu, nebo jo?
pro nas je to fakt daleko, myslim zemepisne a v zime ani nemluvim
Není tady
no nic, loucim se, jdu se zchladit a rozhodit deti do posteli, at muzu ulozit i tchana..
tak zitra v plne polni cau
Není tady
Kačí..jo jo,na ty jsem koukala huž taký..ale já nevím,štepín má ty nohy dementský pokukuju po Essíčkách..ale to jsou pálky,že si mi protáčej panenky jak švestky na hracím automatu
Není tady