Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#126 9. 6. 2010 22:33

evajs
Letňátka 2008
Místo: Středočeský kraj
Registrovaný: 7. 9. 2007
Příspěvky: 9597

Re: CHAT : Fotky a jejich úprava č.49

AndreaP. napsal(a):

Krásný večer holky moje milované, sto lidí, sto názorů, kdyby měli všichni stejný, bylo by to nuda a nebylo by to kouzlo a různorodost života, ale fráze vyčtená z příručky "jak žít". To neznamená, že je jeden horší než druhý hjarta Nekamenujme se tady pro to, že má někdo názor takový či makový big_smile Každý tady píše sám za sebe, své postřehy, zkušenosti, životní nadhled a moudrost. Každý jsme prostě jiný. A to je to správné. Jedno ale máme určitě tady všichni společné. Milujeme své děti. A jsme tady jedna pro druhou, jsem tu skupina holek (mimochom, jsme svým zaměřením opravdu rarita na Babinetu - v dobrém myšleno, jsme nejvýraznější skupina tady hjarta) a já prostě věřím tomu, že se dokážeme bavit o všem, jedna druhou vyslechnout, poradit, pomoc, pohladit na dálku. A to dělá skupinu skupinou. Mám vás tady moc ráda hjarta Jste moje rodina, oáza pohody a pochopení hjarta Strašně ráda bych vás všechny poznala osobně !!!

Díky  par hjarta hjarta hjarta
jo a ktík jsem stáhla v pohodě tummenupp A užijte si srazík,záávidím rodna

Upravil(a) evajs (9. 6. 2010 22:35)


http://www.tickerclub.com/cache/b954e19c9c.png http://evajs365.blogspot.com/ 

Za minulostí se ohlížej jen tehdy, působí -li ti to potěšení.

Není tady

 

#127 9. 6. 2010 22:55

lentilkayes
♥♥♥♥♥--
Místo: Třebíč
Registrovaný: 15. 2. 2010
Příspěvky: 740

Re: CHAT : Fotky a jejich úprava č.49

Holky moje milované,
ted jsem si sedla a dočetla vás. Večer totiž uklízím, abych ráno byla v poho a navíc na to mám klid.
Co jsem dočetla vaše příspěvky, nad Florančiným jsem bulela, krásně a pravdivě napsané, ztotožnuji se s tím. hjarta:hjarta:Na věku kdy má žena nebo dívka nezáleží, já měla v osmnácti, jen potřebuje mít oporu, snad chápete jak to myslím. Ted mám kamarádku, je jí devatenáct a má stejně starého kloučka jak já a je výborná máma.
Andrejko taky jsi to napsala výstižně, mluvíš mi z duše hjartahjarta

Není tady

 

#128 9. 6. 2010 23:03

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC
Registrovaný: 14. 6. 2006
Příspěvky: 24389

Re: CHAT : Fotky a jejich úprava č.49

ahoj všem
uf, tak jsem vás dočetla, celý den jsem se nedostala na net až ted.
Včera jsem nechtěla reagovat na diskuzi bbc. Ale koukám, že se to tu celý den řešilo , takže i ode mě příspěvek.
NA bbc mi tazatelka dotazu přišla dost divná. Kdo ví, jak to bylo doopravdy, my jsme tu sousedku neslyšeli křičet. Přišlo mi prostě , že tazatelka je prostě nejlepší mamina na světě a na dítko nezakřičí. Nevím.
řekněte mi - která těhotná je připravená na mateřství? žádná. Však si vzpomente , jak jste alespon prvních čtrnáct dnů lítali okolo miminka, v noci vstávali, přebalovali, než si ženská zvykne (u druhého mi to přišlo jako samozřejmost). Ale u prvního jsem fakt byla vyčerpaná z těch povinností najednu. ženská tomu najendou nemůže uvěřit, že je prdolka na světě, miluje ho, kouká pořád do postýlky.
Záleží také na tom, jestli je pohodové miminko, nebo uřvánek, jak mamča prožívá šestinedělí - hormony jsou hormony a přiznám se, David byl nedonošenej a fakt uřvanej. Tenkrát mi mamka řekla, že je horší než mi dvě dohromady s mojí ségrou, že tohle nezažila. KDyž jsem byla vyfluslá, jednou jsem na něho zařvala, at už je ticho, že toho mám dost - a během vteřiny jsem se rozeřvala a začala ho chovat a litovat toho, že jsem na něho zlá.
Takže určitě bych nikoho neodsuzovala.
A dohromady s třema dětma jsem fakt zažila dost. Ale to je zas jiné témátko stolt


Každý den je jen jednou za život

Není tady

 

#129 9. 6. 2010 23:06

dagi
Host

Re: CHAT : Fotky a jejich úprava č.49

dobrý večír hjarta

tak jsem ještě dočetla a uuuf, co dodat.. andrejko, napsala jsi to moc hezky godlike názorově se ztotožňuju s evajskem.. hjarta

je doopravdy těžké soudit někoho takhle zprostředkovaně.. rozhodně bych matku za to, že zakřičí na miminko neroznášela na kopytech.. ono ji to určitě mrzí a sama si to bude vyčítat. ale co, vždy nikdo nejsme svatý ani dokonalý.. a že by se to nedalo svést na šestinedělí? já myslím, že dalo.. já to prožívala hrozně a stydím se za to, ale prostě tak to bylo a nemohla jsem to ovlivnit, jak se mnou ty hormony cloumaly. a to jsem měla podporu celé rodiny.. a že jsem na filípka třeba zvýšila hlas, nebo že po něm křiknu i teď? to ze mě přece špatnou matku nedělá. miluju ho nade vše a udělala bych pro něj cokoliv. učinil mě neskutečně šastnou a to, že ho máme vnímám jako dar.. ale taky mám své chyby, to přiznávám bez mučení wink. a proto nebudu ostatní odsuzovat nebo se na někoho povyšovat a hrát si na paní dokonalou.

osobně jsem ráda, že se můžeme bavit i o ožehavějších věcech a probírat jiná témata, než jsou fotky a scrap, ale je logické, že určitá témata nás třeba rozdělí na dva tábory.. ale tak je to v pořádku a tak to má být smile.

omlouvám se, že na ostatní věci nereaguju, ale tohle mě docela vyčerpalo smile.

krásnou noc všem hjartasova

 

#130 9. 6. 2010 23:21

spirula
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 4. 8. 2006
Příspěvky: 7574

Re: CHAT : Fotky a jejich úprava č.49

a já zatapetkuju, ještě jedno pro ad77
http://resize.like.cz/images/1276118437adlittlart.jpg

a dobrou hjarta

Není tady

 

#131 10. 6. 2010 7:20

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 14. 6. 2008
Příspěvky: 21872
Web

Re: CHAT : Fotky a jejich úprava č.49

Ahojky holky, přeji hezký den smile.

Já za sebe musím říct, že jsem na mateřství byla připravená, protože když jsem čekala Matýska, tak jsem byla moc šastná, že ho budu mít. Ale jako na miminko jsem na něj nekřičela, spíše teď někdy trochu, když zlobí.

Jinak vám musím říci, že tu máme fakt sousedy na pěst. Matýsek v noci asi dvě minuty plakal, něco se mu zdálo, protože sebou pořád mlel a pak začal plakat. A sousedi nad námi hned začali bouchat do podlahy hak šílení. Nad námi bydlí hodně  mladí manželé a ty děti nemusí. Už mě fakt štvou oni, když někdy nejsou doma, tak jejich pes dokáže proštěkat a provýt celou noc. Kolikrát o víkendu pořádají velmi hlučné mejdany, že ruší lidi kolem okolo a myslí, že mohou všechno. Minule sousedi co bydlí vedle nich a ně museli zavolat MP.

Vedle nás jak bydlí ta maminka s tím malým klučíkem, tak ta mi zase říkala, že paní co bydlí pod ní, tak za ní byla, že prej malej dupe a taky, že někdy břečí, a že to jejímu příteli vadí, že se teď k ní nastěhoval a prý je z toho dítěte psychicky pryč.

Píšu v rychlosti, tak promiňte hrubky.

Není tady

 

#132 10. 6. 2010 7:52

kindle
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Středočeský kraj
Registrovaný: 26. 11. 2009
Příspěvky: 1386

Re: CHAT : Fotky a jejich úprava č.49

ahojky a dobré ránko přeji.
Dočetla jsem Vás holky ukecaný hjarta ale moje... jak už zde bylo psáno, každý má na věc jiný názor a každý člověk má jninou povahu a určité věci řeší prostě jinak a za to nikoho nemůžeme odsuzovat. Jak už jsem psala, já jsem třeba vznětlivější povahy a když na malého zakřičím tak pak jako Dušička kolikrát brečím a vyčítám si že jsem na něj hnusná, ale ono to prostě jinak nejde. Matýsek prostě neposlouchá, dělá si co chce, směje se mi do obličeje a myslí si, že je to hra. Nevím jestli chápe nebo nechápe, ale když mu řeknu, že půjdeme ven nebo že mu dám něco dobrého tak poslechne hned. Tak opravdu nevím. On je prostě celej manžel, když byl malej. To mi vyprávěla manžova mamka, že Martin byl taky zlobivý dítko a že si s ním užila své. Ale je zase nádherný, když k Tobě pak ten prcek přijde a řekne Ti: " Mamino neplakej", to mi dělá Matýsek, když se rozbrečim. Je to kouzelnej pocit a pak zapomeneš úplně na vše špatné a v tý chvíli bych ho umuchlala láskou. V šestinedělí byl hodnej přes den, to pořád spinkal, ale v noci to bylo něco. Střídali jsme se kolikrát s manželem a houpali ho v kočárku v ložnici, protože v postýlce nechtěl sponkat. Taky to byl záhul na nervy, kolikrát jsem nadávala, ale jsem ráda, že ho mám, je to moje všechno na světě. I když druhý mít nebudeme tak chci, aby nepocítil, že je sám.

Jo a včera přinesla neteř ze školky vši. Síla, drbu se klde se dá. Jasně, že jsem ještě večer jela preventivně do lékárny a koupila si nějakou olejovou vodičku jako prevenci. To by mě omejvali kdybych je chytla. Byly jsme u ségry na návštěvě a to jsme to ještě nevěděli. Fuj havě hnusná.


http://lb2f.lilypie.com/wmpWp1.png

http://kindlescrap.blogspot.com/
http://www.rajce.net/u160314                               nové fotky 6.6.

Není tady

 

#133 10. 6. 2010 7:58

malinkej
Letňátka 2008
Místo: Olomoucko
Registrovaný: 15. 6. 2006
Příspěvky: 14133
Web

Re: CHAT : Fotky a jejich úprava č.49

ahojky holky a kde a kdy máte srazík???
Jinak jsem trochu dočetla, strašně se mi líbilo jak to napsala Štěpánka godlike
Jinak tu máme horko big_smile

Není tady

 

#134 10. 6. 2010 7:59

Floranka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Přerov
Registrovaný: 23. 6. 2009
Příspěvky: 1310

Re: CHAT : Fotky a jejich úprava č.49

Krásný den všem. Moc mě mrzí, že se nemůžeme všechny setkat osobně a poklábosit přímo. Osobně člověk reaguje trochu jinak. Já si třeba dávám hodně pozor na to, aby ten druhý neměl pocit, že mu vnucuju svůj názor !!! (Dokonce ani v manželství ne) Tam tu debatu na bbc  jsem přelítla,nepitvala, nerozebírala, jen jsem  vyjádřila názor na příspěvky, které de fakto souhlasily s tím, že maminka reaguje afektem. Napsala názor, tečka!!! Nikoho neodsuzuju, nezatracuju.  Tak mě tak  berte !!!           
I tady respektuju jiný názor. I Evajskův pohled na celou debatu. Cítila to prostě jinak, a na to má právo. a jen jsem jí odpověděla na to , jak já si představuju být připravený na mateřství.
A přeju Vám všem maminkám, abyste vždycky mohly  reagovat na, i své větší děti, v klidu, nemusely trestat ani zvyšovat hlas.

Není tady

 

#135 10. 6. 2010 8:16

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 14. 6. 2008
Příspěvky: 21872
Web

Není tady

 

#136 10. 6. 2010 8:17

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC
Registrovaný: 14. 6. 2006
Příspěvky: 24389

Re: CHAT : Fotky a jejich úprava č.49

Krásné ráno všem pussa
Holky dneska budu mít ulítaný den. Za chvilku jedu do DC podepsat rekvalifikaci, odpoledne znovu do DC (děti maj v divadle školní akademii). Tak přemýšlím, že si s Markétkou posadíme někde na kraj, abychom mohli popřípadě courat čůrat.
Ještě k té debatě. četla jsem včera v noci na bbc celou debatu (a oni když píšou inkognito, tak je to jako od jednoho člověka, ale není). Já neříkám, že je to dobře probůh to ne, že s tím souhlasím, to nesouhlasím, na děti se nemá křičet (stejně to ani nepomáhá, co si budem povídat - děti chce chválit,chválit a zase chválit). Většinou každá to ví tu praxi, ale obtížné je se zachovat v situaci, když dítko leze na nervy.
Strašně jsem si to tenkrát vyčítala, že jsem se těšila na miminko milovaný, byla jsem připravená na těhotenství, nebyla jsem nevyzrálá, ale prostě to šestinedělí je záhůl. Někdo má lepší průběh, někdo horší a není to - podle mýho - zda je někdo připravený nebo není.
Protože ženská může být sebevíc připravená, ale pokud nezažila starat se o dítě 24 hodin, stejně připravená na stoprocent nebude.
takže nesouhlasím s tím, ale chápu.
A ještě jedna věc - co jsem četla na bbc. Jedna mamina tam psala, jaký je rozdíl, když tedy nebudeme křičet na miminko, ale budeme řvát a brečet na manžela nebo starší dítka? Je to jen hluk, to dítě přeci neví, na koho se křičí.
Zastávám názor, když je ženská rozladěná, miminko to vycítí a ještě víc zlobí. Takže - spokojená máma - spokojené dítě. Lehko se to píše, ale však to znáte, pak skutečnost.
Tak pa pa holčiny kapitulation

Upravil(a) dusička (10. 6. 2010 8:18)


Každý den je jen jednou za život

Není tady

 

#137 10. 6. 2010 8:22

kindle
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Středočeský kraj
Registrovaný: 26. 11. 2009
Příspěvky: 1386

Re: CHAT : Fotky a jejich úprava č.49

Duši napsala jsi to pěkně tummenupp

a já si odložím šuplíkový - lilibule jak jinak

http://3.bp.blogspot.com/_Ssqa6VDFVsM/TBCCKff7hbI/AAAAAAAABLk/sLp6CLzunqA/s1600/rakproalenakcherrym.jpg

http://2.bp.blogspot.com/_Ssqa6VDFVsM/TBCDnuRFpOI/AAAAAAAABL0/KvZ93895f2A/s1600/lilibulecherrym.jpg


http://lb2f.lilypie.com/wmpWp1.png

http://kindlescrap.blogspot.com/
http://www.rajce.net/u160314                               nové fotky 6.6.

Není tady

 

#138 10. 6. 2010 8:25

dagi
Host

Re: CHAT : Fotky a jejich úprava č.49

ahoj babuchy tongue

jen vás jdu alespoň pozdravit.. spirulko, včera večer sis odložila ještě nádherné ločko tummenupp. lucka z tebe musí mít radost godlike

a já se dnes taky nudit nebudu big_smile. zastaví se kamarádka s prckem, už teď dopoledne, takže se objevím asi až k večeru..

krásný sluníčkový den smile

 

#139 10. 6. 2010 8:27

pacina1
♥♥♥♥♥--
Místo: Havířov
Registrovaný: 17. 1. 2010
Příspěvky: 766

Re: CHAT : Fotky a jejich úprava č.49

hezký slunečný den smile
Jen vám to tady po ránu zatapetuji ráčkama z kitů co šly dneska do shopů a půjdu s Eliškou na chvíli ven,než to sluníčko začne moc hřát.Včera jsme šly až ve čtyři a za hodinu stejně chtěla domů byla z toho sluníčka totálně vyšavená.Raději se cachtala na balkoně ve vodě.
Holky co jí prcci v takových vedrech.malá mi nechce vůbec vařený jídla,pořád jen okurku salátovku,rajče nebo ovoce,ale musí to být aspoň trochu chlazené z lednice a hodně teda pije.Nutíte je sníst třeba oběd?Mi v tom vedru taky máme raději saláty a lehčí jídla.tak se ptám.Zatím ahoj nakuknu jak bude malá spinkat poo. hjartahjarta

tady ráčky:

http://img819.imageshack.us/img819/2784/goldensungreenfieldspap.jpg

http://img815.imageshack.us/img815/2589/papier7w.jpg

http://img809.imageshack.us/img809/2120/almostparadiseevajsw.jpg


Nebohatneme hmotnými statky,ale bohatneme našimi dětmi!!
http://pacinyblog.blogspot.com/
http://www.tickerclub.com/cache/8c4fc7a4f0.png
http://www.tickerclub.com/cache/9f6a1a3797.png

Není tady

 

#140 10. 6. 2010 8:27

dagi
Host

Re: CHAT : Fotky a jejich úprava č.49

leni, super to mᚠtummenupp. ten ráček pro ali - krásně jsi upravila fotku, moc hezky to ladí tummenupp. a škoda že matýsek je tam tak pidi, ale jinak moc krásné stolt

 

#141 10. 6. 2010 8:29

dagi
Host

Re: CHAT : Fotky a jejich úprava č.49

jé, a teď ještě pacinka.. parádní ráčky, ty prostě umíš! pussa

 

#142 10. 6. 2010 8:32

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC
Registrovaný: 14. 6. 2006
Příspěvky: 24389

Re: CHAT : Fotky a jejich úprava č.49

Kindle nádhera - obě dvě - možná o druhýho udělat ne celou fotku hlavy ale třeba jen oči nebo pusinku , takhle mi přijde, že to moc zapadá. ALe jinak krásně naskládaný tummenupp
Spirul - nádhera tummenupptummenupp
Pací - boží - nejvíc se mi líbí třetí - krásný barvičky tummenupptummenupp


Každý den je jen jednou za život

Není tady

 

#143 10. 6. 2010 8:50

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 14. 6. 2008
Příspěvky: 21872
Web

Re: CHAT : Fotky a jejich úprava č.49

Holky, nevím jestli všechny chodíte do domečku kde jsou kity, zde je zadarmo collab:
http://www.afterfivedesigns.com/shoppe/ … uctid=1717 , od Lily a Kimly smile.

Není tady

 

#144 10. 6. 2010 9:22

evajs
Letňátka 2008
Místo: Středočeský kraj
Registrovaný: 7. 9. 2007
Příspěvky: 9597

Re: CHAT : Fotky a jejich úprava č.49

Ahoj babuny,přeju krásnej den hjarta
Téda,to jsou zase dílka va tummenupp tummenupp
Pacinko, moc děkuju,ten je prostě náádhernej hjarta hjarta hjarta Ani nevím,jestli jsem tuhle colorovanou fotku někdy použila, ve tvým podání je to prostě dokonalý va gloria par
Já jsem ráda,že si tu vždycky můžem vlastně ty věci nějak zrekapitulovat a nakonec zjistit,že to je prostě o tom,že jsme každej jinej a každej pohlížíme na věci ze svýho úhlu...taky by to fakt byla nuda mít na všechno stejněj názor gloria Jak je to u nás...když se představení líbí všem,je na tom něco divnýho lol A tak je to se vším...s jídlem, lidmi, názory na věci...dobře je to hjarta
Já souhlasím s tím,že člověk vlastně nemůže bejt připravenej nikdy na nic...resp. ani bejt nemůže, tím spíš na něco co nikdy nezažil gloria Ale jak píšu je to čistě má osobní zkušenost stolt
Topi, teda, vy si užíváte,achjo...je to hrůza pořád mít pocit,že někomu vadím, nebo muset někomu vysvětlovat, že malý děti prostě občas pláčou hmm Tak snad to časem bude lepší pussa
jo a díky za parádní odkaz na collab,už mám staženo tummenupp A poslední ločko mᚠkrásný, suprově ostínovaný storstark
Dneska když zbude čas,zkusím se kouknout na soutěžní, rozbalila jsem a vypadá to kráásně,miluju tyhle tyrkysovozelený barvičky tummenupp krásnej den hjarta


http://www.tickerclub.com/cache/b954e19c9c.png http://evajs365.blogspot.com/ 

Za minulostí se ohlížej jen tehdy, působí -li ti to potěšení.

Není tady

 

#145 10. 6. 2010 9:23

evajs
Letňátka 2008
Místo: Středočeský kraj
Registrovaný: 7. 9. 2007
Příspěvky: 9597

Re: CHAT : Fotky a jejich úprava č.49

Jo,Káča taky nechce moc teplý,takže baštíme tak různě..jogurt, ovoce, včera snědla trochu masa a br. kaše až večer..takže holt bude jíst teplý jídlo k večeru anebo studený dumbom


http://www.tickerclub.com/cache/b954e19c9c.png http://evajs365.blogspot.com/ 

Za minulostí se ohlížej jen tehdy, působí -li ti to potěšení.

Není tady

 

#146 10. 6. 2010 9:54

čarodějka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Nejdek
Registrovaný: 21. 9. 2008
Příspěvky: 3390
Web

Re: CHAT : Fotky a jejich úprava č.49

Ahojky.
Nestíhám pracuju sad zase včera od rána do večera ,dočetla jsem poslední stránku a asi tady byla zajímavá debata.

LO jsou tu nádherná.


Lepší je užívat života než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Není tady

 

#147 10. 6. 2010 10:01

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Registrovaný: 14. 6. 2008
Příspěvky: 21872
Web

Re: CHAT : Fotky a jejich úprava č.49

Evajs, oni kolikrát na nás dupou i přes den, když si Matýsek zapláče. Nebo když je na chodbě sousedovic klučík, tak na nás dupou jak šílený. Už jsem za tou ženskou nahoře byla, a řekla jsem jí, že jestli nám budou dělat naschvály, že půjdu na družstvo, a že nᚠMates na chodbě neječí. A ona mi na to nic neřekla, a ty jsem jí řekla, že když jejich pes proštěká a provyjeje celou noc, tak že taky za ní nechodím.

Není tady

 

#148 10. 6. 2010 10:25

lentilkayes
♥♥♥♥♥--
Místo: Třebíč
Registrovaný: 15. 2. 2010
Příspěvky: 740

Re: CHAT : Fotky a jejich úprava č.49

Ahojenky babušky, kráááásný den přeji.
Tady moje Lilibule jako ráček pro Andrejku pussa
Silvi pořád ti to nejde poslat na mejlíka roll
http://img.fotoalba.centrum.cz/img22/7368/22807368_1_m6bz12d.jpg
a druhá verze
http://img.fotoalba.centrum.cz/img12/7369/22807369_1_wke09htk.jpg

Není tady

 

#149 10. 6. 2010 10:27

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava
Registrovaný: 9. 1. 2006
Příspěvky: 12313

Re: CHAT : Fotky a jejich úprava č.49

vavavavava Lentilko, to je nádhera !!!!!!!!!!!!!!!  Děkujůůůůůů, prosím prosím pošli, nejlépe obě verze, mě se líbí obě gloriagloria Jsi zlatíčko !!!

Všem krásný den, já jak jinak nenesu nic, nestíhám lol Ale vy ločkujete nádherně !

Není tady

 

#150 10. 6. 2010 10:35

lentilkayes
♥♥♥♥♥--
Místo: Třebíč
Registrovaný: 15. 2. 2010
Příspěvky: 740

Re: CHAT : Fotky a jejich úprava č.49

A ještě šuplík pro LilyG- a jdu to naházet na galerky, to nesnáším vissla
http://img.fotoalba.centrum.cz/img6/9845/22749845_1_4aliclvc.jpg

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů