29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Štěpánka.Š napsal(a):
Debi... jojo... hračkářství..... Ona má Šárinka hodně hraček po těch starších dvou.... Měla kliku, že ani Péťa ani Iva skoro nic nerozbili... No a teď je jediné malé vnouče...a neteř.... takže mí rodiče.... a sestra s mužem... jí toho vždy spoustu navezou..... A tatínek, který se v ní vidí...... to ani nemluvím... Musím ho brzdit.... Teď jsem jí koupila k svátku mluvícího robůtka..... a musela jsem ho schovat, aby jí ho nedal hned.....
To hračkářství hodím za chvíli na blog.....
Chichi to je jako u nás, prcci mají spoustu hraček po Niki a ještě po mojí mladší ségře.. a do toho já maniak, vždycky jsem musela někde něco koupit.. taky moje mamča... tatínek vždycky brblá, ale nakonec sám vždycky něco koupí... ale už jsme se uklidnili, už se snažím opravdu jen k svátku apod. akorát moji mamce to nějak nejde vysvětlit Ona vždycky říká, že co mají z čokolády, že tu hned sní, tak jim kupuje pořád nějaké kravinky
ale i ty sladkosti
Není tady
Ty jo, Stepanko a to ja myslela, ze kluci maji hodne hracek! Tak ted vidim, ze mame docela rezervy A Ty jses docela hodne podobna mamince, ze?
Není tady
sillwan napsal(a):
Ty jo, Stepanko a to ja myslela, ze kluci maji hodne hracek! Tak ted vidim, ze mame docela rezervy
A Ty jses docela hodne podobna mamince, ze?
Silvi.... asi ano.... ani nevím.... něco zas mám z táty... ale nejvíce prý jsem byla podobná babičce - tátově mámě.....
A ses sestrou zas máme stejný hlas....!! Ještě mám bráchu... tomu snad podobná nejsem....
Není tady
holky, zdravím vás od ségry... ať se nám v novém dobře daří...
chválím vaše dílka, žasnu a obdivuji... jen nemám čas každé z vás to napsat jako vždy.. ale nadšená jsem... pamatuji si Spirulky a Pacinky LOčka...
jinak jsem se včera sešla se šéfem opět... a domlouváme nějaké kšeftíky... pak napíšu víc, ale vypadá to dobře... a asi si pořídím konečně zrcadlovku, jelikož to na to budu potřebovat... takže se tím teď budu zabývat a vymýšlet, co nejlépe koupit... asi Canon a nějaké objektivy...
Lentilko - jsem ráda, že už je lépe...
Štěpánko - to je fajn, kdyby ta práce vyšla... bych si tam chodila k Tobě nakupovat... máš moc pěkný fotky se Šárkou!
Silwi - co ten foťák... jak je na tom ten kolega?? Já jen jestli s tím můžu počítat...
Není tady
K nam prijde mamka zitra, se tesim hrozne moc... trochu pomoci, konecne! navic pracuje posledni mesic, od cervence bude v duchodu, tak si myslim, ze snad nejak pravidelne dojede
Jdu konecne varit obed, jinak umreme hlady... Dany konecne usnul, vypla jsem pro jistotu i pracku, at si da aspon pul hodku a Tomi polehava u pohadky. Teplotu uz nema, ale je umrncany a pry ho vsechno boli... tak fakt doufam, ze je v poradku a ze se z toho nakonec nevylize nejaka borelioza nebo neco podobneho... fuj, je mi spatne uz jen pri tom pomysleni.
Budu delat jen spenatovou polivku a tvarohove kulicky.
Tak zatim!
Není tady
Já mám dnes pohoda den... Navařeno a napečeno od včera...... Na balkoně připravený bazének na odpoledne....
Doufám, že to tak pohodové bude nejméně do večera....
Ale špenátovka.... mňam.. to máme rádi....
Silvi, tak to si teď mamky užiješ.....
Jiruš..... noooo.... nevím jestli bys tam chodila...a jestli tam vůbec chodíš........ je to večerka naproti kostelu....
Jsem zvědavá, co domluvíš se šéfem....
Upravil(a) Štěpánka.Š (9. 6. 2010 10:46)
Není tady
sillwan napsal(a):
K nam prijde mamka zitra, se tesim hrozne moc... trochu pomoci, konecne!
navic pracuje posledni mesic, od cervence bude v duchodu, tak si myslim, ze snad nejak pravidelne dojede
![]()
Jdu konecne varit obed, jinak umreme hlady... Dany konecne usnul, vypla jsem pro jistotu i pracku, at si da aspon pul hodku a Tomi polehava u pohadky. Teplotu uz nema, ale je umrncany a pry ho vsechno boli... tak fakt doufam, ze je v poradku a ze se z toho nakonec nevylize nejaka borelioza nebo neco podobneho... fuj, je mi spatne uz jen pri tom pomysleni.
Budu delat jen spenatovou polivku a tvarohove kulicky.
Tak zatim!
Silwi - tak je to fajn, že už je trošičku lépe a snad to nebude nic horšího... maminku moc přeji i závidim...
jinak já vařím u ségry chřest s holandskou omáčkou... to miluju.
Není tady
Ahojenky babušky milé, omlouvám se za včerejšek, večer jsem to brzy zapíchla a dnes už hlava NEBOLÍÍÍÍÍ !!! juchů zato mám hroznou rýmu a kašel ted když je teplo, a včera ještě nic, no nevím co se děje. ale to je v poho, s nachlazením můžu v poho fungovat. Jen aby to ode mne nechyt Denda
K tomu řvaní na mimísky- nikdy jsem na ně neřvala, když byly opravdu miminka, ted to už je něco jiného to jinak nejde. Vůbec nechápu, jak jsem psychicky a vlastně i fyzicky přežila období s holkama, když byly hned po roce- to už je dávno....
Dnes jsou tady nádherné fotečky a exkluzivní modelky MOOOOC HEZKÉÉÉ.
Není tady
děkuji za pochvalu fotek
a při focení slibuju Any všechno, např.at se na mě aspon jednou usměje a půjdeme tam a tam, nebo není v okně ptáček, nejede autobus, nepřijel děda
štěpánko, krásné fotky a super hračkářství
silwi, to je fajn, že budeš mít na pomoc mamku
Jirusko, práce a nový fotáček no to budou fotky
lentil, to je fajn, že je ti líp
na oběd udělám slané placičky se sýrem (těsto jako na amolety akorát víc tužší a přidám do toho nastrouhaný sýr, sama sobě si tam dávám ještě stroužek česneku) my se s Aničkou po tom můžeme utlouct
Není tady
Jirusko, ohledne fotaku... mate jiny typ nez my, vy uz mate takovou vlastne polozrcadlovku, manzel se na to klidne podiva, jen rekl, ze kdyz se to ma posilat, tak jestli by to nebylo lepsi rovnou do servisu... Takze zalezi na tobe, jak se rozhodnes. Jen je mozne, ze s tim nebudou moci delat nic (myslim manzel s kolegou), ze jen oprasi ten cip, jestli je vada uvnitr objektivu, tak s tim oni nejsou schopni provest nic...
Není tady
Jé Štěpánko Eliška už se na balkoně čachtá,ale má jen vaničku,neva je spokojená až dost.my máme dneska kuř,polívku a rizoto s těstovinovou rýží.
Není tady
No, mamka prijede jen na par dnu, neb manzel jede pryc. Jiru, dej mi tedy vedet, jak se rozhodla, at ti muzu napsat adresu. Ikdyz, vlastne dnes je streda, tak staci poslat v patek, manzel tu o vikendu nebude.
Není tady
Ahoj holky, já mám zase absenci....
Trošku jsem pročítala, k diskuzi ohledně řvaní na miminka...Já byla v šestinedělí hodně nervní, hlavně, když měla Kika prdíky a už od mala si jedno spaní mezi kojení přes den vynechala, dokonce mi máma vyjednala u dr nějaké prášky na psychiku, co prý při kojení nevadí, nikdy jsem je nevzala, někam založila, ani nevím, kde jsou. Možná jsem na Kiku i zaječela, spíš si myslím, že ne, jen jsem byla ubrečená a neštěstná. Tu maminku neodsuzuju, každý to prostě prožívá jinak, stotožňuu se s názorem Evajs. Moc dobře si ale pamatuju na první den doma z porodnice, kdy jsem vlastně už přes týden pořádně nespala a Kika poslední noc v porodce prořvala prdíky a doma v noci taky, bylo to šílené, už jsem nevěděla kudy kam, držela jsem jí v ruce a říkala jí prosimtě už nebreč a spinkej, manžel pak vzal Kiku do autosedačky a 2x s ní objel vesnici, aby usnula a byl klid, já se pak mohla trošku prospat. Jedna kolegyně mi vyprávěla, že její miminko řvalo a řvalo a že jak ho držela v náručí, proběhla jí myšlenka, že když teď roztáhne ruce, pod nima je dlažba....bude klid, no hrůzná představa, samozřejmě, že nic takového neudělala, je to milující máma 3 dětí a teď i babička, tím chci říct, že prostě hormony každému pracují jinak, každá to jinak prožíváme a zvládáme....
Jdu dělat čínu s rejží, přeju všem krásný den, my jedeme večer do Prahy, Kika bude u našich, my jdeme s manželem na večeři, zítra máme 10 let výročí, tak pak zůstaneme v Praze manžel bude mít dovolenou a zajdeme s Kikou do ZOO, snad nebude tak strašný pařák, jak slibují....
Jo a soutěž mi taky nešla stáhnout
Není tady
sillwan napsal(a):
Jirusko, ohledne fotaku... mate jiny typ nez my, vy uz mate takovou vlastne polozrcadlovku, manzel se na to klidne podiva, jen rekl, ze kdyz se to ma posilat, tak jestli by to nebylo lepsi rovnou do servisu... Takze zalezi na tobe, jak se rozhodnes. Jen je mozne, ze s tim nebudou moci delat nic (myslim manzel s kolegou), ze jen oprasi ten cip, jestli je vada uvnitr objektivu, tak s tim oni nejsou schopni provest nic...
no on je objektiv v pořádku, jen je tam ten vlas a 3 drobky... tak já se teda někam mrknu na servis... to bude jednodušší.. ale každopádně Ti děkuji za ochotu
Není tady
Konečně jsem trošku doplnila svou 365 a okoukla ty vaše..... Všude přibyla spousta nádher...!!
Jiruš... koukala jsem, že tam ještě nemáš vzkazníček...? Okomentila jsem tedy pod fota... ale je tam toho tolik..... že by se hodil....
Kuk sem.... http://vsevjednom.cz/
Upravil(a) Štěpánka.Š (9. 6. 2010 12:00)
Není tady
Ahoj holky, promiňte, že vám sem teď tak vpadnu, ale potřebovala bych poradit.
Jak byste napsaly: Nečekejte až Vám Vaše banka zvýší úrokovou sazbu.
Jde mi o ty velké V - nejsem si teď jistá, jestli by nemělo být "vaše banka". Na internetu ve vyhledávači v textech se vyskytuje obojí.
Díky.
Není tady
Leni opravdu to může být tak i tak, ale já osobně bych napsala obě "v" velké
Není tady
Leni, Tutulko, díky moc
Mám tam obě velké, ale najednou jsem znejistěla a potřebuji to rychle odeslat do tiskárny.
Jste zlaté!
Není tady
Občas taky na Matýska zvýším hlas, když hodně zlobí nebo břečí (spíše se vzteká). A prdíků si taky užil dost . Ale když plakal kvůli prdíkům, tak jsem hlas na něj nezvýšila.
Není tady
holky teď jsem si prohlížela na fotoblogu lily designs její fotky, nechápu jak je upravuje. Přeci nejsou takhle krásně nafocený, vypadají jako když jsou namalovaný. Takový krásně jemný barvičky a ty kity si asi taky kreslí sama nevíte?
Evajsku hezky jsi to tady napsala. souhlasím s Tebou. Já mám taky debilní povahu. Jak není něco po mým a hned tak dokážu být hezky vzteklá a odnáší to většinou chudáček malej, protože je tu většinou jen on. Pak mě to kolikrát mrzí a brečim, ale nikdy bych ho nezmlátila nebo nedej bože něco horšího. Je to moje láska největší - občas dostane jen výchovnou přes zadek a to jen když se vzteká.
Není tady
Tady jedna starší Azur
Není tady
Hoj šmudlinky
leni,Lily má mraky nástrojů k vylepšování fotek, to nám se nikdy nemůže povíst základem je zrcadlovka a dokonalá fotka, pak profesionální photoshop s presety, různé barevné a světelné štětce, brushe, textury, colorování a nevím co všechno
teda aspoň tak si to představuju já
jen pochybuju,že prostě cvakne,upraví a je to
třeba zuzanaH. jestli znáš její fotky, fotí většinu s nějakým soft nastavením,ani nevím co je,jen vím,že má fotky krásně něžný a jemně jakoby barevný,fakt měkce..a to ani netuším co to je
jinak já mám povahu klidnějšího optimisty bych řekla(když řvu,připadám si směšně stejně jako mi připadala moje máma když na mě řvala ), takže moc neřvu...jen prostě chápu, že ne každej se s takovou povahou narodil...
A já zas v tom vedru nejsem schopná udělat jediný ločko,jak strašně mě to nebaví,achjoo..ještěže už s CT končím,moc velkou radost by ze mě ty šéfky asi neměly
tak zase někdy a krásný den přeju
Není tady
Nesu jednu rychlovku a mizím makati papa mějte se moc hezky, nádherně svítí sluníčko
http://www.digishoptalk.com/gallery/sho … mp;cat=all
Není tady
Čauky. Danek už je bez teploty, rochnil si s tím chladicím šátkem: Ten loňský jsem nenašla a tak jsem spíchla nový a naplnila ho hodně, tak to měl jak jitrnici. Ale hlavně, že to pomohlo a teplota šla dolů. Už mám zalité kozičky octem a louhují se, kdyby bylo potřeba. na té debatě včera mě nejvíc zarazilo to, že se ostatní maminky nezamyslely na d tím, co je špatně, proč to tak je a jak se z toho dostat, ale prostě to berou jako normální. Ale normální to není. V žádném případě. Ať si o mě myslí kdo chce co chce. Je to tím, že většina mamin není vůbec připravená na to starat se o dítě. Dřív se prostě staralo o mladší sourozence, holčičky vozily kočárky a přebalovaly i sourozence kamarádek a pod. Navíc naše generace měla spoustu úkolů v domácnosti nebo prostě doma, co musela plnit. Hodně mamin jde do mateřství s tím, že bude mít panenku na hraní. Vím to od kamarádek co zůstaly jako dětské sestry. jsou maminy, že nechtějí kojit, že to bolí, nebo že se jim špatně sedí a tak. My jsme byly vedené, že nějakou bolest musíme vydržet, a že musíme dělat i když jsme unavené. Tož tak.To je můj názor a myslím že i velká zkušenost.Ale psát se mi tam nechtělo.
Upravil(a) Floranka (9. 6. 2010 15:42)
Není tady