6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ali - moc moc děkuju - nádherný
Není tady
Ahoj holky
jsme doma z dovolené bylo to supéér. A se zaklimatizuju, tak vás dočtu a naházím fotečky na rajče
Paci jsme rády e jsme tě poznaly
Není tady
Gabko - vítej z dovolené... těíme se na fotky...
Ali - u jsem děkovala a musím i tu... nádhera, moc mi to udělalo radost!
Není tady
Ahoj holky kam jste se mi poslední dobou vypařily ? Prej máte někde nějakou novou zaívárnu já nevím jak k Vám... ale pokud sem do starého chlívku jetě občas zavítáte... přeji vem krásné léto .... sluníčko... pohodičku.. dětem prima prázdniny ... zdravím vechny
Není tady
Evičko, poslala jsem Ti SZ
Není tady
Evičko - ahoooooj vak se shledáme zase... doufám, e se má prima a uívá si letní dny...
Není tady
Ahojda, holky kde jsteee??? jaká nová zaívárna? Dnes v noci jsme dorazili z dovči a tak nic nevím...
Není tady
Spirulko.... v SZ bys měla mít zprávu od Andrejky... Jestli ne, napi jí mejlík nebo SZ... ju..?
Není tady
a tady máme troku přírodní krásy
Není tady
Andrejko - tohle je úasné LO.. miluji hory, take já jsem opravdu z toho nadená
jinak soutění jsou super, zas překrásná přehlídka, jste takové ikulky...
Není tady
Písla jsem Ti SZ, ale můu i sem, copak má za prosbičku?
Není tady