4.března : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 4.března : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.března : Stálice mezi moučníky? Vláčná a rychlá hrníčková bábovka z Granka 4.března : Krásná velikonoční dekorace. Stačí stará dřevěná krabička |
|
|
Ali - moc moc děkuju - nádherný
Není tady
Ahoj holky
jsme doma z dovolené bylo to supéér. Až se zaklimatizuju, tak vás dočtu a naházím fotečky na rajče
Paci jsme rády že jsme tě poznaly
Není tady
Gabko - vítej z dovolené... těšíme se na fotky...
Ali - už jsem děkovala a musím i tu... nádhera, moc mi to udělalo radost!
Není tady
Ahoj holky kam jste se mi poslední dobou vypařily ? Prej máte někde nějakou novou zašívárnu
já nevím jak k Vám... ale pokud sem do starého chlívku ještě občas zavítáte... přeji všem krásné léto .... sluníčko... pohodičku.. dětem prima prázdniny ... zdravím všechny
Není tady
Evičko, poslala jsem Ti SZ
Není tady
Evičko - ahoooooj však se shledáme zase... doufám, že se máš prima a užíváš si letní dny...
Není tady
Ahojda, holky kde jsteee??? jaká nová zašívárna? Dnes v noci jsme dorazili z dovči a tak nic nevím...
Není tady
Spirulko.... v SZ bys měla mít zprávu od Andrejky... Jestli ne, napiš jí mejlík nebo SZ... ju..?
Není tady
ať tady máme trošku přírodní krásy
Není tady
Andrejko - tohle je úžasné LO.. miluji hory, takže já jsem opravdu z toho nadšená
jinak soutěžní jsou super, zas překrásná přehlídka, jste takové šikulky...
Není tady
Písla jsem Ti SZ, ale můžu i sem, copak máš za prosbičku?
Není tady