6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak nějak se zatím cítím lépe tady... ale jde jen o zvyk...
Paci... díky za dokumetační foto.. je prima vás vidět tak pohromadě....
Není tady
Hoj berušky
jen proletím,pač dopoledne bylo náročný,ale mažu vařit,ta´tka se nám vrátí zas až po devátý,tož snad si najdeu chvíli ještě přes kačky spaní
Vedle se mi líbí moc,jen mám trochu pocit,že to psaní zabere víc času,ale možná se mi to jen zdá...model mi připomíná DST a tam moc funkcí nevyužívám
Ale na babi určitě budu...a vůbec, myslím,že to je skvělý najít tu chuť, čas a energii a hlavně nápad na to, stvořit něco novýho, designově upgradovanýho a otevřenýho novejm uživatelům,fakt super
Jůů,Paci, fotečka super, pozdravuj holky
U nás je dneska celkem teplo,tak doufám, že to aspoň chvíli vydrží
Upravil(a) evajs (22. 6. 2010 13:14)
Není tady
Ahojky,
tak jsem dneska porušila svojí dietu a k obědu jsme si dali čočku, doufám, že to na mě nebude mít nějaký negativní dopad.
Vložím ráčka a zatím se loučím, odpoledne mám vyhrazené pro děti, s taťkou totiž teď chvíli nemůžeme počítat.
Zatím...
Není tady
Silwi, je jsem po čase nakoukla a musí Ti napsat, že Tvá depka je určitě spojená s tím, že jsou kluci ještě malí...Já to měla stejné, děcka se pořád rvali,žárlili na sebe, muž byl stále v čudu a nepomohl, nechápal, nevěděl, co furt řeším...Já byla zralá na psychistra - bez nadsázky. Ale vydrž, určitě to přejde..ne, že by se muž změnil, ale jak děcka byli samostatnější, tak neměl pocit té svázanosti a začal se občas chovat normálněji, s děckama časem byla větší a větší sranda a já mohla občas někam vypadnout, protože nemuseli mít stálý dozor..
Určitě jsi pohodová super mamka, o tom nepochybuj..já tě znám i "nevirtuálně" !!!
Depky přejdou, ale je to boj...já nejhůře nesla tu ztrátu možnosti svobodně nakdládat s vlatsním časem..my taky nemáme hlídací babičky a doprošování se manžela, abych mohla jít např. k zubaři, mi přišlo šílené..on byl sice celý den v práci, ale kdy si dojde na zubní si mohl vyřešit on sám...nikoho k tomu nepotřeboval...a jás e musela málem prosit, aby hlídal děcka, když si chci jít umýt hlavu, protže oni by se jinak pozabíjeli...
Držím Ti moc palce, a´t to zvládneš, až budou kluci ve školce, bude to už príma...
budu přes prázdniny pořád v Brně, tak pokud bdueš chtít, dorazte, proberem to všecko a bude líp
Není tady
Ali, dik!!!Urcite bychom vas radi videli, muzeme se domluvit, muzete taky vy k nam
Není tady
Holky, mám nový brejle!!jsem v nich krasavice inteligentní - až seberu odvahu se vyfotit, tak Vám sem hodim fotku!
Není tady
Ali, tak šup sem fotku
Už jedu na novém Babinetu, je skvělý, to tam pomalu okoukávám...
Není tady
Ahoj holky, dílka moc chválím
Já vůbec nestíhám, nový Babinet vypadá pěkně, ale potřebovala bych více času se tam zorientovst.
Paci, super fotka
Není tady
Alenko, na nové brýle jsem zvědavá
Jiruško, moc díky za pochvalu Tvoje dílka jsou super, já spíše stíhám okukovat, takže nechválím moc konkrétně, ale poctivě prohlížím
Není tady
ahoj holky, všem přeji krásné ráno...
Paci - díky za dokumentační fotku vašeho srazíku... to je fajn vás vidět takhle pohromadě...
Věrko - úžasné dílko to fialové... já mám fialovou ráda a tobě se to povedlo skvěle!
Lentilko - tvoje dílko jsem obdivovala už na mmb, ale musím i tu.. je to pecka!!
Spuntiku - to jsi hodná... ale já opravdu obdivuji tvojí práci
Andrejko - děkuji za fajn téma jednokitovky... já hlásím, že mám hotovo a fakt z něj mám radost... myslím, že účast bude snad stoprocentní, protože takové podmínky ještě nebyly...
já mám dnes perný den... za chvíli jedu pomáhat kamarádce se stěhováním... odpoledne mi přijede Ivka z Plzně a bude tu do pátku... tak se těším, počasí vypadá, že bude fajn... zítra máme takovou slezinu ve Varech všichni... ta dortařka švagrovka Dáša s dětma, ségra s dětma, taky ta fotografka Nikol s dětma tam bude a právě ta kamarádka, které dnes pomáhám stěhovat... tak se těšim, to bude fajn!
Není tady
Krásné ráno, tak já se hlásím opět z práce, jako každej den - hezky přeskakuju z nového na starý. Jsem moc ráda, že se vám téma jednokitovky líbí, mít radost - to byl přesně můj cíl. Zjišťuju, že nestíhám ločkovat, no to budou mít moje CT šéfky radost Krásný den všem !
PS : nutně potřebuju aktuální seznam všech vašich scrap blogů, a pak foto-blogů - existuje vůbec něco takového? Nebo má některá z vás na blogu úplně všechny Babinetky, ať to můžu okopčit? Díky, díky, díky !!!
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Krásné ráno, tak já se hlásím opět z práce, jako každej den - hezky přeskakuju z nového na starý. Jsem moc ráda, že se vám téma jednokitovky líbí, mít radost - to byl přesně můj cíl. Zjišťuju, že nestíhám ločkovat, no to budou mít moje CT šéfky radost Krásný den všem !
PS : nutně potřebuju aktuální seznam všech vašich scrap blogů, a pak foto-blogů - existuje vůbec něco takového? Nebo má některá z vás na blogu úplně všechny Babinetky, ať to můžu okopčit? Díky, díky, díky !!!
Koukni ke mě, jen si nejsem jistá, jestli tam mám všechny babinetky http://sonrisin-scrap.blogspot.com/
Není tady
Deborah napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
PS : nutně potřebuju aktuální seznam všech vašich scrap blogů, a pak foto-blogů - existuje vůbec něco takového? Nebo má některá z vás na blogu úplně všechny Babinetky, ať to můžu okopčit? Díky, díky, díky !!!Koukni ke mě, jen si nejsem jistá, jestli tam mám všechny babinetky http://sonrisin-scrap.blogspot.com/
Ajojky můj blog tam nemáš
Upravil(a) lentilkayes (23. 6. 2010 15:34)
Není tady
můj jediný blog co mám, je v podpisu...
Není tady
Holky, nevidely jste Stepanku? Co je s ni?
Není tady
lentilkayes napsal(a):
Deborah napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
PS : nutně potřebuju aktuální seznam všech vašich scrap blogů, a pak foto-blogů - existuje vůbec něco takového? Nebo má některá z vás na blogu úplně všechny Babinetky, ať to můžu okopčit? Díky, díky, díky !!!Koukni ke mě, jen si nejsem jistá, jestli tam mám všechny babinetky http://sonrisin-scrap.blogspot.com/
Ajojky můj blog tam nemáš
jujky, někde se stala chyba... napravím
Není tady
malinkej napsal(a):
holky ahojte, tak mě nejde se do té nové verze přihlásit.
Mali a zaregistrovala ses znova?
Není tady
hezké ránko
jdu vás dočíst, jen na první stránce jsem zpozorovala že Andrejka potřebuje blogy, mám v podpisu, to je na nový Babinet?
Debí můj tam taky nemáš a jestli se můžu vtěrknout, u některých Babinetek taky nejsem
jeden ráček pro radost
Není tady
Svajo, želvičko, už jsem si Tě přidala a kdo se nenašel, hlaste se prosím...
Není tady
Deborah napsal(a):
Tak jestli můžu zvednout ruku, tak já!
Není tady
Verulinka76 napsal(a):
Deborah napsal(a):
Tak jestli můžu zvednout ruku, tak já!
Hned to jdu napravit... moc ráda vás budu mít všechny u sebe
Není tady
Debí, to je super že tam máš všechny, až bude chvilka čas, tak si to u sebe opravím , mám obrovské mezery v odkazech na ostatní......
Není tady
Vkládám jeden RAK pro Jirušku a jeden pro Dušičku..ony tak krásně fotí, že se nedá odolat
Vše z nového kitu od BL Design Srawbery Delight, jen WA z kitů BL Design staršího data
Upravil(a) alenak (25. 6. 2010 12:59)
Není tady