29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
štěpánko, koukala jsem jen zběžně a nevím.. taky jsem na fildu kolikrát houkla a občas mi ujedou nervy a zařvu i teď, jsem tak trochu vznětlivá povaha.. tohle je prostě těžko soudit.. já měla šestinedělí hodně náročné, psychicky jsem na tom nebyla nejlíp, do toho problémy s kojením a vedle věčně obtěžovali dělníci od rána do večera a doopravdy nebyla chvilka "klidu". to ale nemění nic na tom, že filípka miluju a umřela bych pro něj.. ale myšlenky, že bych mu nějak ublížila, ty jsem doopravdy nikdy neměla - to že zařveš, to docela chápu, ale tohle nee..
Ahoj babulenky,
vůbec nestíhám. Ráno vstáváme v půl šesté. Vezu Vojtu k našim a pak Andulku do školy. Pak znova našim a pak znova pro Andulku do školy .
Lentil, no hlavně, že všechno dobře dopadlo Migrény jsou hnus
A soutěžní mi nejde stáhnout, už jsem zkoušela všechno
Není tady
a cizímu bych ho taky nepůjčila.. mám strach i když je s ním venku táta..
ale mám výhodu v tom, že bydlíme v jednom domě s mými rodiči a babička už je důchodkyně, takže když mi bylo fakt nejhůře, pohlídala ho, abych si mohla zdřímnout. co si budeme povídat, prvorodičovství není žádný med a žádný učený z nebe nespadl.. věřím, že příště už bude spousta věcí jinak (i když hormony v šestinedělí těžko ovládat), už budu vědět, co mám čekat, alespoň v určitých situacích .
Štěpánka.Š napsal(a):
Lentil... až mi přejel mráz po zádech...!! Brr..... Jsem ráda, že jsi ok....
Dívky... jukněte na tuhle diskuzi...... http://www.baby-cafe.cz/modules.php?nam … mp;start=0
Já málokdy na něco reaguju... Jsem zastánce hesla ŽIJ A NECH ŽÍT...... ale tohle ....... Na konci jsem musela zareagovat.....
Jsem blázen...??
nejsi. Já bych taky reagovala , ale dnes nemám sílu.Dodávala jsem naději tam, kde vlastně žádná není.
Když si vzpomenu, že při Katce tříletý DAn měl chřipku, pozvracel za noc skoro všechno povlečení napostýlku i v mé posteli, muž na vojenském cvičení, mě několikrát píchali dutiny, navíc jsem šla málem znovu na stůl, že jsem měla zapomenutý kousek placenty, padala jsem na hubu, Katka řvla jak pominutá, syn chtěl , ať jsem u něj, žádné papírové pleny, automatická pračka, obchod kus dál jen do 18,00 hod otevřený ..............a já jsem na děti byla milá , jen oči jsem měla nějak permanentně mokré tak to nějak nepochopím , vlastně ani nechci pochopit. To byla dlouhá věta
Jo a Paci mě poslala ten krásný kit a já jí na oplátku Skypem,jak tancuju. Ta půjde dnes spát jistě veselá, protože se od smíchu neudrží
Není tady
annave napsal(a):
Ahoj babulenky,
vůbec nestíhám. Ráno vstáváme v půl šesté. Vezu Vojtu k našim a pak Andulku do školy. Pak znova našim a pak znova pro Andulku do školy .
Lentil, no hlavně, že všechno dobře dopadloMigrény jsou hnus
A soutěžní mi nejde stáhnout, už jsem zkoušela všechno
Any jestli máš skype, Paci to poslala zazipované, moho posloužit a poslat taky
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Holky moje, nestíhám
Takže Deb, Paci, Dagi se setrou...zapoměla jsem na někoho? Snad ne .....platí pátek, ju? Kdo nemá z vás, tak vám do SZ pošlu svůj mobil, kdyby jste bloudily
Strašně se těším !!!
Tiše závidím
Není tady
čarodějka napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Holky moje, nestíhám
Takže Deb, Paci, Dagi se setrou...zapoměla jsem na někoho? Snad ne .....platí pátek, ju? Kdo nemá z vás, tak vám do SZ pošlu svůj mobil, kdyby jste bloudily
Strašně se těším !!!
Tiše závidím
Hani nahlaš dovolenou,sedni na vlak a přijeď
Není tady
Ahojky holky, přeji hezký den ¨).
U nás v noci byla pořádná bouřka . A už od rána ne děsné dusno.
Sillwan, díky za kuponek. Prosím tě pošly mi do SZ kolik ti mám zaplatit, děkuji .
Není tady
ahojky
tak to zas vypadá na pořádný pařák.. ale co, hlavně že už neleje
ještě rychle skočím s fildou na poštu a pak se asi uklidíme někam do stínku..
krásný den všem!
Ahojky, tak dneska tam bude vedro, už ted je doma na padnutí, co my budeme celý den dělat...
Není tady
spirul, to je co? když venku leje, tak jsme nešťastné z toho, že musíme sedět doma na zadku no a když je takový pařák, tak v podstatě taky, páč to je fakt na padnutí.. proč nemůže být něco mezi? takových 25, naprostý ideál
Pěkný den všem.....
Dagísku..... já hlavně myslím přesně ten případ.... že tam probírají kříčení na 14 denní mimi....
Na Šárku taky občas houknu.... Např.. když se mi vytrhne u silnice, kolem fůra aut a ona chce běžet napřed.... To ani jinak nejde... Ale proč řvát na tak malý nicnechápající uzlíček.... Ty jejich omluvy, že jsou přeci v šestinedělí.......... to miminko ale taky.... Měla jsem hodně zlé šestinedělí.... Náročné jak fyzicky, tak psychicky.... Sama jsem často brečela....a byla zoufalá.... Nikdy by mě ale nenapadlo řvát na miminko..... Ne, že bych se v tom zoufalství přemáhala, abych na ně neřvala, ale vůbec by mě to nenapadlo....
Do té diskuze už raději nepůjdu, za chvíli by mě tam roznesly na kopytech.... Až na dvě ženy, to všechny chápou a hromadně se přiznávají, jak na tato maličká miminečka taky ječely..... Já to nechápu... a nechci chápat.... Kdyby řvaly na kohokoli jiného......ok..... ale na své maličké uzlíčky...??
Není tady
přesně dagi...
Není tady
Jo...a předběžně to vypadá, že bych měla práci..... Opět prodávání a opět v pultovce u soukromníka.....
Ale ještě nevím, nevím..... Ze začátku to vypadalo, že bude stačit, když budu chodit na ráno.... do těch 15 hod..... a pak už začala nenápadně přihazovat.... nejdříve neděli - to by občas nevadilo.... ale pak už do 16 hod....a nakonec... občas by bylo potřeba i celý den...... No... a pak za chvíli by to chtěli pořád... Trošku mě to odradilo... Nerada bych, aby ta moje prďolka hned od tří let odcházela ze školky jako poslední.... Starší šli oba do školky v cca 4,5 letech.... a neumím si představit, že Šárku bych už ve 3 letech odložila hned na skoro celý den... a ještě jí ukrajovala neděle... Jsem na to cíťa....
Tak se asi budu rozhlížet dál..... ale vůbec nevím kde......
Upravil(a) Štěpánka.Š (9. 6. 2010 8:52)
Není tady
Ahoj holky
no jo, souhlasím, když prší, tak se nám to nelíbí a když svítí, tak taky ne ....... taky jsem pro nějakých 25 stupnů
Anička ještě dobírá antibiotika, tak nemůžeme na sluníčko a ani do malého bazénku, tak jsme si udělaly léto včera doma
tady malá ukázka
Není tady
Gabko.... to je krása..... Ta tvá princezna je úžasně fotogenická....... fakt princeznička.....
Není tady
Ahojky babuchy
Tak jsem nějak včera už neměla sílu reagovat, jela jsem s káčou na bazén a vrátily jsme se autobusem až před devátou,takže padla do postýlky a spala až do čtvrt na devět celou noc bez probuzení, musím to začít praktikovat častěji,evidentně si to parádně užívala Já jsem vodní živel,několik let jsem závodně plavala,takže jsem ji vzala na obří skluzavku i tobogány,no co vám budu povídat,měla jsem strach,ale Káča byla nadšená
těším se až s náma bude moc i táta
Jinak k tý diskuzi...já se zdržuju cokoli komentovat nedejbože soudit , protože nikdy nevím kdy to může potkat mě Půl šestinedělí jsem probrečela láskou a měla pocit, že to snad nikdy neskončí,kolikrát jsem na ni koukala dvě hodiny jak spí,kolikrát se nemohla podívat aniž bych se nberozplakala...myslím,že Lukáš už chvílema nestíhal
Ale jestli někdo na dvoutýdenní mimi řve vlivem hormonů, co je na tom k odsuzování,že?je to jakobychom soudily ženy, které jsou protivné při menstruaci...zvláš´t když to opravdu třeba nemohou ovlivnit...
já to neomlouvám,ale vím,jakej jsem měla vztah k feťákům a drogám...půl roku jsem fetovala...dneska mám k tomu vztah ještě tvrdší,ale neodsuzuju... nikdy nevíš co tě může potkat a co můžeš hroznýho provést sobě i blízkým, tvrdit,že bys to nikdy neudělal, je stejně naivní,jako tvrdit, že bys nikdy nemohl bejt nevěrnej
moje kamarádka má známou,která své miminko nenáviděla a jaká je z ní skvělá máma...dodnes tomu nemůže uvěřit... v porodnici jsem bydlela v pokoji, ze kterého před lety vyskočila mamina i s novorozeňátkem...takže jestli je někdo urvanej a řve na mimi ovlivněn chemickými reakcemi, potřebuje pomoc okolí, nebo odborníka...rozhodně si ale nemyslím,že by byl magor,nebo špatnej člověk...může bejt labilní,cokoli...jen slabší povaha...rozhodně lepší když to za šest týdnů odezní,než když rodiče už větší děti bijí, jakkoli fyzicky nebo psychicky týrají, nebo dokonce zneužívají...tím by se lidi měli zabývat, resp. tím jak tomu zabránit...
A vůbec. krásný ráno i celej den
Upravil(a) evajs (9. 6. 2010 9:00)
Není tady
Ahoj holky,
napsala jsem elaborat a prisel danecek a vsechno smazal... takze nic, nechce se mi to psat znova...
Venku je krasne, ale my nemuzeme na slunicko jeste do konce tydne, takze jdu zatemnit barak, uz rano bylo 24 stupnu ve stinu
Stepanko, s tou praci me to mrzi... mozna vzit a hledat neco jineho... Je tezka doba, praci clovek jen tak nesezene, nebo natvrdo rict,. ze jen do tri a zadna nedele - uvidis, mozna sami cuknou... nebudes pak mit vycitky svedomi, zes to nevzala...
Ja take nevim, co bude po materske, tady najit misto v mem oboru bez lezeni do jistych telesnych partii je ohomne tezke, navic ja nejsem ten typ
Tak mozna budu take muset zmenit obor, nebo se prestehovat
Doma v KE bych mela misto hned, ale co uz. I doporuceni co mam od predchozich zamestnavatelu mi je tady na nic... kdekoliv jinde v civilizovanych zemich bych s takovym doporucenim mohla vybirat, ale tady je to o necem jinem... Tak ti budu drzet palce, abys nasla dobrou praci a jeste si mohla popri ni uzivat male sarinky... stejne ostatnim holkam, co praci nemaji a hledaji!!!
No, jsem se rozepsala, tak muzu cast napsat znova, ze jsme byly dnes opet na odberu, Tomaskovi vysla vysoka hladina cukru, ale nebyl pri prvnim odberu nalacno, tak to je tim, dnes odber jen pro jistotu, a jen ten cukr, krev se mu srazela a rval... takze protilatky na celiakii jindy...
Gabko, uzasne fotecky... Jak to delas, ze ti mala tak krasne pozuje... Ti moji dva rarasi neexistuje!
Upravil(a) sillwan (9. 6. 2010 10:23)
Není tady
Mám na to opravdu jiný názor...... Něco jiného, když se tam objeví laktační psychóza........ Ale ženy, které se tam hromadně přiznávají k tomu jak řvou na mimina...... ty myslím nejsou tím případem..... Jak jsem psala i tam..... byla bych určitě velmi ochotná nabídnout pomoc...... a moc ráda a ochotně bych pomohla.... ale pochopení by v tom rozhodně nebylo..
Silvi.... máš pravdu.... myslím, že tak bych to měla udělat...... Ono je to ještě "daleko".... až od půlky září - spíše od října..... ale už toho mám plnou hlavu....
Jinak ohledně těch testů.... to jsou šílené nervy stále čekat, co jak vyjde, viď...? Už aby vše bylo zdárně za vámi....
Upravil(a) Štěpánka.Š (9. 6. 2010 9:12)
Není tady
a tady pár fotek z moc krásného včerejška.....
Měli jsme návštěvu - mé rodiče a sestru s manželem...... Šárinka jen kvetla....
Dokonce se mnou před jejich příjezdem i ochotně uklidila pokojík....
Není tady
Ahoj holky
Ty jo Štěpánko dokonalé hračkářství S tou prací máš ještě čas.pokud nejednají na rovinu a přímo už teď tak bych měla docela strach s čím přijdou až nastoupím.myslím,že si ještě určitě něco seženeš.Moc ti to přeji i ostatním co se úpotýkají se stejným problémem.
Gabi malá je taky kouzelná,jak vy ty děti přemlouváte,já bych musela nakoupit aspoň 100kinder vajec a velkým pytel brambůrek,neb to maj málokdy tak to by možná i zapózovali
jinak jsem zjistila,že jsem fakt prdlá a blázen,začla jsem dělat 14-i denní kalendář pro babičky na vánoce.No fakt na
Není tady
Štěpánka.Š napsal(a):
Pěkný den všem.....
Dagísku..... já hlavně myslím přesně ten případ.... že tam probírají kříčení na 14 denní mimi....
Na Šárku taky občas houknu.... Např.. když se mi vytrhne u silnice, kolem fůra aut a ona chce běžet napřed.... To ani jinak nejde... Ale proč řvát na tak malý nicnechápající uzlíček.... Ty jejich omluvy, že jsou přeci v šestinedělí.......... to miminko ale taky.... Měla jsem hodně zlé šestinedělí.... Náročné jak fyzicky, tak psychicky.... Sama jsem často brečela....a byla zoufalá.... Nikdy by mě ale nenapadlo řvát na miminko..... Ne, že bych se v tom zoufalství přemáhala, abych na ně neřvala, ale vůbec by mě to nenapadlo....
Do té diskuze už raději nepůjdu, za chvíli by mě tam roznesly na kopytech.... Až na dvě ženy, to všechny chápou a hromadně se přiznávají, jak na tato maličká miminečka taky ječely..... Já to nechápu... a nechci chápat.... Kdyby řvaly na kohokoli jiného......ok..... ale na své maličké uzlíčky...??
Ahojky holky... Tak tady asi budu za necitu, páč já na mimíska před cca 16ti lety křičela, už jsem to i do té diskuze napsala...
Není tady
Evajsku, zastávám Tvůj názor, chápu... a jak se říká, nikdy neříkej nikdy, protože člověk nemůže vědět co jej čeká....
JJ, můj manžel vždycky tvrdil, že mě "nikdy" neopustí a jak to nakonec dopadlo... byl skoro rok někde jinde...
Není tady
Štěpánko, vy máte doma úplné hračkářství
Není tady
Debi... jojo... hračkářství..... Ona má Šárinka hodně hraček po těch starších dvou.... Měla kliku, že ani Péťa ani Iva skoro nic nerozbili... No a teď je jediné malé vnouče...a neteř.... takže mí rodiče.... a sestra s mužem... jí toho vždy spoustu navezou..... A tatínek, který se v ní vidí...... to ani nemluvím... Musím ho brzdit.... Teď jsem jí koupila k svátku mluvícího robůtka..... a musela jsem ho schovat, aby jí ho nedal hned.....
To hračkářství hodím za chvíli na blog.....
Upravil(a) Štěpánka.Š (9. 6. 2010 10:23)
Není tady