|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Holky tak jsem hodila soutěžní, nějak mi to pořád nešlo, tak se Kindle omlouvám, protože to je ráček pro tebe a nepoved se
napravím to s jiným 

Není tady

Holky, koukala jsem na vaše soutěžní, parádní kousky 
. Já jsem tentokrát vypustila, kitík nebyl pro mě a nechtěla jsem se trápit, to jsem radši uklidila obývák. A že to byla fuška! 
Není tady
Tak kočenky jsem v pořádku, živá a zdravá doma. měla jsem se super.
Dagi, moc děkuji za vložení soutěžního ráčka pro Evajska.
Děkuji za přání k svátku. i když jsem Květoslava, a nevadí, slavit se může vždycky, a přání vždycky potěší.
Dočítat budu zítra, dnes musím vybalit a vždycky jen kouknu co nového.
Evasjkovi přeju, že si užívala narozenin a udělala si nějaké radosti
A do zítřka si snad povzpomínám, co jsem chtěla napsat už minulý týden
Upravil(a) Floranka (20. 6. 2010 20:25)
Není tady

Koukala jsem na soutěžní a Evi kujiiiiii za ráčka, je krááááásnej, tobě se povedl 
Jinak všechny jsou paráááádní, u mě asi vede Jiruška, nádheraaa 
Není tady
floranko, není vůbec zač 
lenti, já se s tím kitem taky docela prala. ale zas by bylo blbé se nezúčastnit, když jsem ho vybrala že
. ale myslím, že jsme si s tím poradily všechny, jako vždy 
pěkný večer všem 
já ho měla pernější.... Robert v trapu, večer si Ríša rozbil svojí novou pistoli, takže řev a hysterie... do toho mu děsně svědila hlava, protože ho venku kousaly mušky... takže další hysterie... tak jsem ho vzala strojkem, umyla oběma hlavu, to zas byla hysterická Julinka... uffff, už jsou v postýlkách, nechala jsem je déle ve vaně... v koupelně sice potopa, ale to se jim líbilo...
jinak soutěžní krásný, líbí se mi moc vaše dílka... zaujalo mě Lentilky a Štěpánky...
já ho dělala docela dlouho, pořád to nebylo ono... ale barvičky má krásný, fialová se mi moc líbí 
Není tady

ahojky holky,
tak jsem se sem konečně pořádně dostala, vždy jsem jen nakoukla a neměla ani pořádně čas napsat.
Včera jsme slavili Matýska ty narozky, po obědě nechtěl spinkat, pak usnul na hodinku v kočárku a vzbudil se s řevem, takže byl pak protivnej, no děs. Ještě jsme chtěli fotit a jako naschvál dojely baterky a to jsem je nabíjela, takže musím koupit nový, protože tady u nás je nekoupím
, takže fotky nic moc. Manžový rodiče tu spali, ale ráno odjeli, no já musela vařit a ještě poklidit od včera, i když jsme byli u našich v pergole, ale natahala jsem si domů zbytky dortů a pití atd. a musela jsem to rozděllit atd.
Chválím Vaše všechna dílečka, všechny to máte moc krásný.
Lentilko děkuji za ráčka, je krásnej, prosím na mailík 

, potěšil mě, já teď dělám jen do šuplíčku jiné nějak nestíhám
Nemám ani soitěžní, nějak jsem to úplně zazdila, což me mrzí, protože Síťi kity jsouo krásný a jak jsem koukala na soutěžní tak to je hotová nádhera. U mě zatím vítězí také Jiruška, ale hezké to máte všechny.
Tutulce přeji také všechno nejlepší k svátku, hodně štěstíčka, zdravíčka, lásky a pohody a posílám pozdrav na dovolenou a ještě jednou děkuji holkám, že mě k sobě přijaly na stálo. 
Jejich kity jsou totiž originální, takové nikdo jiný nemá, no ne?
Jsem nějaká vyšťavená, chytila jsem průvan a bojí mě pusa až k uchu, mám to po tátovi, ten když chytí průvan tak celý nateče, to já naštěstí ne, ale je to velice nepříjemný pocit a když si sáhnu do ucha tak to bolí a na skouosnutí taky, takže mazec. Myslela jsem jestli mi neroste osmička, ale tři mám už venku a nevím, která je to ta co chybí. Ještě se mi udělaly dvě afty v puse, no děs.
Není tady

Holky krásný večer.teď jsem dojela,brácha nás přivezl autem,malá samozřejmně v autě usnula,takže teď řádí.
Všem oslavencům všechno nej nej nej hlavně zdraví,to je nejdůležitější.
S šéfovýma s GT jsem se setkala.Paráda moc jsme se nasmáli,byli tam i manželé tak taky super.Eliška byla z holčiček trošku vykolejená jsou to malá dračice,vůbec to holky nemají jednoduchý,ale zato bylo hodně veselo.Mám i fotky ,ale ty vložím až zítra.Teď jsem jen nakoukla a jdu to tu pofackovat.Soutěžní jsem nestihla tak aspoň kouknu,určitě to budou nádhery.
Zatím papa až zítra,dneska jsem totálně K.O. 

Není tady
Hezký večer, já prostě nevím, které lo vložit do soutěže, tak jedno dám tu, druhé vedle a je to 
Chválím hromadně, vaše dílka jsou prostě fantastická !!!
Není tady
Ahoj holky, vaše soutěžní jsou nádherná, jste šikulky, ani se mi tam to moje nechtělo vkládat když jsem to viděla.
Hodně jsem se s tím prala a pak se mi i kousnul PC 
Ale musím přiznat že ač na to výsledek nevypadá, prala jsem se s tím docela dlouho.....
Floranko, Tutulko, přeji vše nej nej nej k svátku 
Štěpánko, Sillwan, díky moc za pochvalu
lilibule byla jen OKC ale dělalo se mi s ním v podstatě samo 
Není tady
ahoj holky 

Jednokitovku máte nádhernou 
všechny super dílka
Aničko - moc děkuju za ráčka, krása 

Já doháním resty doma, co nestihnu přes týden. Dneska jsme byli s Markétkou celé odpoledne na zahradě a plely.A tak.
Omlouvám se z jednokitovky, prostě nestíhačka.
Jinak u nás nic nového. Snad jen to, že i Pavlik je zamilovanej, chodí s holčinou - ta je v osmičce, Pavel v sedmičce.
Takže za chvilku budu vyvářet ještě pro další členku rodiny. Davida Verča je tu u nás také strávníkem (ale zase na oplátku David u nich) takže je u nás furt veselo a komp přetíženej 
Není tady
ahoj holčiny,
soutěžní jsou super
já jsem ho dělala na poslední chvíli, tak je takové upatlané 
než vás půjdu dočíst, chtěla bych pogratulovat Florance a taky Tutulce na dovču a taky Jirušky Julince opožděně 

jo a tady sem našla odkaz, pro holky které fotí Nikonem, je tu zajímavá soutěž 
http://www.profotografy.dychame.cz/maga … ndar-2011/
Není tady
Andrejko GRATULUJU!! Jedno nebo druhé, obě jsou krásné a zvítězilas

Není tady
Andrejko, jsem ráda, žes vyhrála, protože obě Ločka jsou krásná.
Taky se mě moc líbil ráček Annave ráček pro Dušičku
Paci, myslela jsem na Tebe a záviděla, že jsem měli květinový Havířov. To bych chtěla vidět. To by se mi určitě líbilo. Poslouchala jsem o tom při cestě do Čech
Upravil(a) Floranka (20. 6. 2010 22:21)
Není tady
andrejko, gratulace obrovská! líbily se mi obě ločka 
Andrejko - jsi dobrá, udělala jsi dvě krásná LOčka, takže vítězství je zasloužené 
já jdu spát, nějak to na mě doléhá ta včerejší únava...
zdravím Pacinku a jsem zvědavá na fotky ze srazu s G+T 
Není tady

Andrejko moooooc gratulujiiii 
moc se mi líbí tvé ločko 

Není tady
Ahoj babulenky,
gratuluju všem oslavencům a Andrejce 
Nějak teĎ nestíhám. To cestování s Andulkou a do toho se mi ozývají moje staré zdravotní neduhy. V úterý jsem byla na trhání zubů. No prostě nic moc. A ještě spousta CT povinností.....
No a ještě bych zapomněla. Svája a Floranka mi udělaly krásné ráčky.
Pošlete mi je prosím 
Upravil(a) annave (20. 6. 2010 22:45)
Není tady
Ahoj holky, preji dobre rano
a jen si odlozim a pogratuluji Andrejce k vitezstvi! Me se nejvice libilo Jirusky, Floranky a Lentilky. 
Z novinky od Mystique designs Fascination.
A moje soutezni, ktere jsem vcera nedala, neb kdyz jsem ulozila kluky, muz uz mel vypnuty PC, tak jsem se radeji pustila do uklidu kuchyne... Locko bylo ale porod

Mejte se pekne, radeji jdu, mam depku strasnou, ale strasnou...

Není tady
Dobré ráno všem. U nás prší a je pěkná zima.
Silwan, to je škoda, žes své soutěžní nevložila. je krásné.
Jo a díky za pochvalu. Taky jsem se hodně trápila, než mě vůbec něco napadlo. I když kit je krásný.
Není tady

Ahojenky holkčiny milé, tady je taky zima, prší, no počasí na prdlačku 
A já měla dnes šokový ráno
Kuba (prvnák) ráno ve čtvrt na osm odjel do školy a já si šla ještě lehnout k Dendovi, mobil vypnutý, vypínám na noc. V osm zvonek a sousedka, že se mi nemůžou dovolat od Kuby ze školy, že jedou na dva dny na výlet a on přišel normálně s učením. Tak jsem tam volala, no jasně že to Kuba a trochu i já popletl, mě dali lístek asi před dvouma měsíci, že jedou a to já zazdila
a Kuba mi pořád tvrdil, že jedou 29 a jen přespí ve škole, tak jsem myslela, že se to změnilo a čekala na instrukce ze školy
. Odjížděli 8:25, já stihla rychle naházet do kabele věci, hlavně gumáky a pláštěnku a valit do školy(12 km) aby mohl jet. No zapoměla jsem hyg. potřeby, no ale to snad jednu noc vydrží, hlavně že moh jet s nima. Chudáček stál u autobusu jak hromádka neštěstí, ale jak moh nastoupi tak ožil
Tož snad už bude kliiiid 

Není tady

Floranko malý dáreček k svátku
i když si ho teda neměla, no neva snad i tak potěší 
Silvi parááááááádní ločko 
a soutěžní super 

Není tady

Ahoj holky, zdravím v novém týdnu
blahopřeju Andrejce, fakt super ločko. Jak psala Sillwan, že pro ní to byl porod, tak pro mě taky, tak jsem toho nechala a radši nic neudělala.
Lentil takový šoky hned po ránu, ale dobře to dopadlo a to je hlavní. Ločko od Violett je suprový, moc se mi líbí! 
Sillwan, ločko je úchvatný, jsem úplně unešená, krása! 
Není tady

Já si odložím ráčky dělané z kitu od Violett, doufám, že se budou líbit, a běžím něco dělat, zatím...

Není tady
ahoj holčeny 
tak u nás parádně leje.. no první letní den jak vyšitý teda
. nevím, co se stalo, ale dnes jsme vstávali až v 9:10
, takže vůbec netuším, jestli si filda zchrupne i po obědě, ale samo, že tajně doufám, že jo
.
dílka máte nádherná
. sillwi, je vidět, že s tím soutěžním ses hodně natrápila.. ale poprala jsi se s tím, a to je hlavní..
a copak se děje, z čeho máš depku???
Upravil(a) dagi (21. 6. 2010 11:20)