6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A máme tady pondělí, a s ním přichází vyhlášení dalšího tématu našich hrátek, nyní s číslem 68. Vítězkou minulého kola se stává sillwan, která zůstává u klasické a oblíbené jednokitovky a zadává vytvořit ločko z kitu Ephémére by Lilas - jinak nezadává žádné další podmínky.
Kit stahujte zde http://lilasdigiscrap.canalblog.com/ (téměř nahoře)
Svá dílka vkládejte zde do galérie v neděli 13.června 2010 v době od 20.00 do 21.30 hod.
Prosím, dodržujte čas vložení ! Díky.
Není tady
WA by Damayanti Studio
Není tady
Není tady
za EVAJSKA
a za mě
Není tady
Není tady
Tak se taky připojuji a mrzí mě, že jsem nemohla být na srazu. Snad příště
Upravil(a) Floranka (13. 6. 2010 20:19)
Není tady
Není tady
Tak mě je jasné, že za toto dostanu vynadáno, ale jelikož jsem holka statečná, neboli spíše držkatá , nesu jednoho ráčka pro našeho pana porotce, aneb páteční Ostrava . Bylo to perfektní, snad i Tobě se to tady u nás v Ostravě líbilo Stejně tak Jurovi
Není tady
Není tady
Není tady
Není tady
pacina1
Velmi povedené, hodně se mi to líbí, nic bych na tom neměnil!
Tutule
I tohle se mi líbí, pouze mám malinkatou drobnost: vzhledem ke kitu bych fotku možná mírně doostřil...
sillwan
Parádní, moc se mi to líbí, snad jenom bych se v tomto případě držel zlatého řezu (motiv bych dal níže). Ale to je opravdu jenom drobnost, protože se mi to fakt líbí.
evajs
I tohle je paráda, navíc moc pěkná fotka! Jo!
dagi
Parádně dobarvená fotka ke zbytku ločka! Jak říká klasik: "Mé srdce vzlétá jako jestřáb..."
Gabka
Moc hezké, snad jenom ta fotka už je moc přepálená, i když moc hezky barevně ladí...
Jiruska
Nádherná fotka! I zbytek je krásný, pouze mě drobet ruší příliš výrazné ohraničení papírů.
spirula
Krásné! Skvěle poskládané. Pouze stín pod mrňousem (pod nohami) mohl být drobet výraznější a za hlavičkou naopak slabší. Ale to je detail...
Floranka
Moc hezký nápad i zpracování, pouze bych nasadil malinko ostřejší fotku a decentnější stín. Celkově je to ale paráda!
kindle
Být fotky trochu větší (a ne stejné), neměl bych co vytýkat!
AndreaP.
Pominu-li nevhodné použití toho upoceného týpka jako motiv, tak je to hodně povedené a moc se mi to líbí!
lentilkayes
Tleskám, moc se mi to líbí! Jenom mi tam nesedí ta hromádka knih...
svarapaja
Povedené, hezky zpracované, nic bych na tom neměnil!
Štěpánka.Š
Čisté, příjemně jednoduché, akorát by to chtělo při focení příště ostřit na tvář a ne na kopřivy...
Není tady
Vítězí dagi
Není tady
Dagi, moc gratuluju
Není tady
Dagi gratuluju!
Jirko díky za komentář, nevím proč, ale normálně mám ve velkém rozlišení fotku krásně ostrou, až překvapivě...taky jsem si všimla, že se mi po zmenšení a vložení sem nějak "rozdrobila"
Není tady
Dagi mocinky gratulujiiiii Jirko díky za milý komentík
Není tady
DAgi gratuluji a Jirkovi dík za komentář.
Není tady
Dagísku GRATULUJU
Jirko dík za komentík
Není tady
to je tak milé překvapení po ne zrovna ideální noci..
jirko děkuju a vám holky moje za gratulace samo taky
Dagi - veliká gratulace i ode mě! Máš to moc krásný, jak jsem už psala asi stokrát, tvůj styl se mi líbí
Jiří - díky za komentáře, ráda si je čtu...
Není tady