|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Clari vidíš 
Mně t chcíplo taky..což se mi nikdy nestávalo 
Jinak on by právě byl furt na bříšku nebo seděl..a obojí je namáhavé..tak to nejde furt, chjo.
Ted jsem ho nakrmila a šupla do kočáru spát, však to je hrozné, tak čekám kdy spustí. Normálně natvrdo bude spát, je hrozný 
Není tady
Tanka já ho v tom nenosím, to jsem vyaukrovala za 1.- na zkoušku...a je to naprd 
Takže budu možná někdy něco pořizovat, něco co je pevné a drží tělo ne?
Není tady

Leninka41 napsal(a):
Já vařit nemusím,mám od večera studený těstovinový salát
no, chlap jde po práci sklízet seno, myslím že těstovinovým salátem bych ho neuctila

Není tady
Jo a ještě se tu psalo o tom Hami. Bylo 600g za 185 a ted je 550g za 189.- Jako mín a za víc 
Máte někdo nasazený sunar???? Jaký je?
Není tady

....a to se vyplatí
Já zatím zůstávám na Bebě, sice se na ni Kuky netváří, ale má smůlu - mám udělanou zásobu. Vypije teď sotva stovku, trochu víc v noci, ale je to bída. Sunar je prý sladký..
Není tady
Holky to je děs
řev..a řev. Jak už si máma neví rady.. U jídla usíná..kuaaa to je práce. Zítra h budu přes den koupat, jestli je na to horko tak citlivý... Ted usnul v kočíku.. On je prostě unavený moc a spát nechce.. 
Jak dlouho necháváte mimča na bříšku?? On je i půl hodiny, neublíží mu to??
Není tady

sissi, mně nevydrží Kuky ani pět minut
co se dá dělat, nutit jí nebudu.. držet hlavičku trénuje v sedě.
Jinak hlavu vzhůru... zas bude líp.. Zkusila jsi mu přehodit plínečku přes obličej?
My máme zítra druhé očkování, tak se toho taky děsím. Jo a nastřelování naušnic.
Není tady
Ahojte holky
Tak my po druhém očkování dobrý jen mírně zvýšená teplotka.
Sissi krásné videjko 
S nošením - já mám nakonec maducu a nemůžu si ji vynachválit, když malý nespí tak vyrážíme v manduce, ale teď je to lepší s tím sporťákem.
Holky tak čtu jak máte protvné dětičky tak se taky přidávám, první jsem myslela, že očkování pak ASIZUBY teď to vypadá snad na to horko či co 
Leni těstovinový salátek bych si dala, jaký děláš?

[/img]Není tady
Sissi,tak to je dobre,ze v ty klokance nenosis 
Hele a vcera bylo Medarda..tady spadlo asi dest kapek
tak doufam,ze se pranostika vyplni..kazdej den jen deset kapek 
Dneska jsme na prochazce zmokli..to bylo!Jsem nevedela co mam delat driv,jestli stinit,nasazovat plastenku a piroblikat a nebo zase svlikat..bylo kazdejch deset minut jinak 
A netece nam uz od odpoledne voda,nejaci umelci tady prekopli potrubi ci co,delali nejakej pruraz pod silnici a nedke prorazili potrubi a ted tam na to cumej a nevedej co s tim maj delat
A ja sem nastvana,pac jako mohli to aspon rozhlasit mestskym rozhlasem a treba taky pristavit nejakou cisternu s vodou..nedeje se nic.Na piti jsme si vodu koupili,ale zbytek..?
a nikdo nam ani nerekne jak dlouho to muze trvat 
Není tady
A taky sem se inspirovala Lenincinym testovinovym salatem a zitra bude k obedu s kurecim prirodnim platkem..mnaam,to uz se tesim 
Upravil(a) Tanka (9. 6. 2010 19:09)
Není tady
no to byl den
chjo.... zítra během dne ho sprchnu..jestli to pomůže na to horko..nebo já nevím, tady dole v baráku je příjemně, venku jsme an nebyly, jen v podvrátí mimo pařák..tak kua co je protivný??? Odpoledne jsem byla na skok venku a máma hlídala, došla jsem a máma vypleštěné oči, že furt řve a hrozně se vzteká
no já to měla od rána 
Clari plínku zkusím... 
Není tady
Ahojky:)
Sissi ja jsem malou odpoledne nechala spat doma,pač to teplo jí taky neděla moc dobře.No zabrat nemohla,tak jsem si lehla s ní.Spala jsem dřív jak ona
Jenže pak chytla takovy spanek,že jsem ji musela v 7 budit
Tak to jsem zvědava,jak večer usne
A taky si zvykla muchlat na boku plínečku,v posteli ji měla pořad přes obličej
Marluk at Vam to vydrží 
Není tady
Báááf 
Agátka je v manduce i několikrát denně, dneska teda ne, sporťák na ní zatím funguje, uvidíme, jak dlouho to vydrží.
Uspávání je teď u nás lepší, ťuk, ťuk, ale pak se budí třeba po půl hodinách, stačí pochovat pár sekund a spí a pak zase třeba za hodinku. Jo a taky se mi teď v postýlce dost potí, tak jestli to není tím 
Brusi, neprovokuj
Ne, Anežka je zlatíčko 
Já teda taky pořád dokumetuju, ale ono je to furt stejný
By to asi nikoho jinýho nezajímalo 
Dneska jsem tady měla kamarádku co žije ve Švýcarsku a vidím jí tak jednou za půl roku, tak jsme si to parádně užily, Agátka byla děsně hodná
Jo a mateřská je ve Švýcarsku 4 měsíce.
A asi se mi z toho horka oprudila na frndičce 
Upravil(a) mag (9. 6. 2010 19:52)
Není tady
Marluk...nakrájím rajčata,papriky,sal.okurku,uzený sýr,osolím,opepřím,dám majolku a vmíchám vrtulky.
sissi já kupuji Hami v jiné lékárně za 176 Kč
Není tady
Sissi,ja myslim,ze je to tim vedrem a dusnem..Alik taky ted blbe spi.A to i pres den.
Pujdu uspavat..uplne se desim jak to bude zase probihat 
Není tady
Můj brouček dopil mlíčko,položila jsem ho do postýlky a už spinká 
Sissi dnes vypil 930 ml,5 x 160 ml a 1 x 130 ml
otesánek jeden.
Upravil(a) Leninka41 (9. 6. 2010 20:09)
Není tady
Holky malý spí od 6.45 až do rána kolem 5 hodiny. Jen přes den je už třetí den hrozný, uplně moc vzteklý, takový řev... Mně je z toho do beču
Jak ho položím, tak se vzpírá a chce sedět...ale to nejde furt
A pak je tak unavený že řve ještě víc 
Se hrozím zítřka. Plínku mívá u sebe..tak mu ji hodím na pusu
a uteču 

Leni u nás je v lékárně za 195 a dr.max je trvale snížen na 189 

Není tady
Já ho kupovala taky v Maxovi,ale pak jsem šla od Dr a vedle v lékárně ho mají stále za 176,tak si pro něj chodím.
Není tady
On se o jídlo dokáže přihlásit,málokdy je to déle než po 2,5 hod.Jsem ráda,že krásně papká.
Není tady
Sissi, šátek, manduca ... 
Není tady
Mag, jenže on není ke zklidnění ani na rukou 
Leni, taky papáme po 2.5hodinách. A hlady by nebyl...to je řev 
Není tady
Tak u nás den i večer hrozný, prostě dnešek je šílenej, nevydařený výlet, hádka, Kamča protivná, teď nechce spát a já už jsem zralá na chocholouška.
Není tady
Kočky, to mě mrzí, u nás dneska pohoda, spí se od půl osmý ... 
Sissi, se mi Agátka v manduce vždycky uklidní, jak se k sobě tulíme a usne.
Není tady