29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobré ránko
Leni, je mi to moc líto Co se týče
, to bylo jasné bohužel už od začátku a lepší to nikdy nebude. Akorát ti udělá ze života ještě větší peklo.
Co se týče penízek...ach jo, vím jaké to je, když nejsou. Držím moc palce... zkus bývalého popohnat... podnájem je fakt strašně nevýhodný a pak už by ses z něj nemusela vyhrabat (leda že si najdeš fajn dospělého zodpovědného chlapa s bydlením
)
Jitu Holky, držte se kvůli těch vašich zlatíček, bude líp, ale budete muset zabojovat... ¨
Takové krásné ráno, ty chlapy fakt nakopat do pr... zadku
Není tady
Clari bývalého nejde popohnat,protože ho poslali pracovat do Německa na minimálně 2 měsíce v kuse.Dali mu diety 100 Euro a musí mu to stačit dokud mu nepošlou víc.Takže až bude výplata,pošle mi peníze tchýně.
A co se chlapů týká,já asi budu hodně dlouho sama.Já neumím jen tak zapomenout.Srdci holt člověk neporučí,mě prostě s ním bylo dobře i přes to všechno,dokázali jsme se smát a jiné věci.Prostě jsme si vyhovovali a proto nechápu proč se to všechno děje.
Včera tady byli pivní slavnosti a já si nedala ani jedno pivo,jen jsem tam chodila a koukala.Jo a Tanko tady byl na závěr slavností o půlnoci ohňostroj a s Matějem to taky ani nehlo a že se to v noci pěkně rozléhalo.
Jediné co malému na slavnostech vadilo,bylo to,když slyšel mluvit Izera do mikrofonu,musela jsem rychle pryč jak začal řvát a to měl opravdu zábavné vystoupení,mohla jsem se aspoň trochu zasmát,ale Matěj neměl pochopení.
Upravil(a) Leninka41 (27. 6. 2010 8:46)
Není tady
Takové krásné ráno a já čtu samé takové hnusné věci. Holky, držte se
Není tady
Jó Mag to je život,taková drsná realita.Vědět tohle všechno dopředu,nevím jestli bych do toho šla,ale na druhou stranu,jsem za Matěje nesmírně ráda,je to moje zlatíčko.
Není tady
Dobre rano
Ach jo Leni drž se to už je fakt na po....
Ja jsem za malou taky moc rada,ale s tatínkem už je to horší
Je u nas ticha domacnost a ja bych ho nejraději nakopala
Sissi nepije intenzivně,to by se tady neohřal,po me předchozí zkušenosti s byvalym bych to nesnesla.Ale to pivo si neodpustí A ví,že jde na noční a že tam o víkendu davají dychat
Malá se nemůže vykakat
Upravil(a) jitulak (27. 6. 2010 9:33)
Není tady
Dobre ranko
Neee,tady sou zase dalsi smutny zpravy Leninko,drz se...fakt ti chlapi,to je teda plémě,chjo.
Tak a me se ALik rano zkulil z postele nastesti ji mame dost prizemni a ma asi 15 cisel,vic ne,a navic tam lezel polstar,takze se spis lek,nez cokoliv jinyho,ale ten plaac.Uplne jinej nez kdykoliv jindy,broucek muj malej
sem ho pomazlila a hned to bylo dobry
Není tady
A jeste jsem vam zapomela napsat,ze jsem vcera na Pouti videla poprve na vlastni oci miminko v klokance spinkalo a bylo tam cely zalomeny a pokrouceny a to ho jeste tatik pridrzoval,jinak by snad vypadlo nebo ja nevim
Není tady
By mě zajímalo.proč to vůbec vyrabí,když je to tak nezdrave??
Tak mě ted mala vytuhla na lehatku ,když papala jablíčkovou vyživu Tak to jsem u ní ještě nezažila
Si to musím někam napsat
Není tady
Na kolínkách
Tanka, ještě že tak
Není tady
No jo
Není tady
Jituškok a Leninko, držte se:hjarta:
Leni, a co jít do práce, hlídání by jsi měla??, třeba jen na zkrácenej úvazek, byly by alespoň nějaké penízky. A s tou hypotékou - radši se dojdi slušně domluvit a byt neprodávej, podnájem to jsou jen další prachy, a nikdy nic nebude tvoje.
Jituš - můj příťa taky od 10.7 nemá práci, takže mám taky vztek a všechno dohromady, on je vlastně na pracáku už rok, prostě ta zasr.... práce není nikde. Kdo by chtěl makat, tak toho nevezmou, protože chtějí jen mladé lidi s jazykovou výbavou ( což my - Husákovy děti jaksi nestihly), případně najít něco normálního za dobrý prachy - to je naprostej sen.
Není tady