29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
My se taky k faldíkům nedopracujeme,jsem ráda,že přibírá.Denně vypije okolo 900 ml,což si myslím,že je dost a to ještě kouká jestli by něco nebylo,ale vysvětluji mu,že už má velký bříško
Není tady
Jeste Jitu,treba Mei Tai je taky takovy nositko a je urcite levnejsi,nebo se da i usit,nejakej strih by se urcite nasel.
Není tady
Peti,ja jsem z toho už trochu blazen Dělam všechno stejně a jeden den ok a druhy den trošku zarudle
Ale faldíky ted nemame červene,pomohl nam na to ten pudr
Ja mam taky krem z lekarny
Jo a ty dvě princezničky jsou o měsíc mladší a obě už se otočí levou zadní Ještě pořad se nemam znepokojovat??
Leni fotečky super.Stejně tak to cítím i ja.Tohle je to nejkrasnější ,co mě mohlo potkat a v co jsem už ani nedoufala Dneska se mě ta kamaradka pta-taky ji tak miluješ?a obě jsme měli slzy v očích
Niki,kolik Ti vypije maly te kašičky???
Není tady
Tanka napsal(a):
Jeste Jitu,treba Mei Tai je taky takovy nositko a je urcite levnejsi,nebo se da i usit,nejakej strih by se urcite nasel.
Tanko musím na to kouknout a nějak to pořešit.Stojí to přes 3 tisíce Šmarjaáá za to by bylo pytlů cementu
Není tady
Jitu fakt se neznepokojuj, co se týče pohybu. Ona to Terezka pak všechno zvládne během pár dnů těsně před kontrolou u doktora
A my máme i tu dehtovou mast, jak tu psala Jaňule. A pudr teď v tom horku taky dávám, bo mast se roztejká
Jitu ty už chceš taky přikrmovat ?
No mě picne
Já dneska koupila noční kašičku, ale jsem zvědavá, jestli jí vůbec do tří týdnů sníme. Déle nesmí být otevřená
Sissi na komáry máme sítě v oknech a venku je Dany pod síťkou a na kočárku má nastříkaný repelent pro děti.
A četla jsem, že levandule a Tea tree je repelentní
Leni já ani o ty faldíky moc nestojím. Když vidím, jaká je akce jen kolem kritických míst a předstva, že takhe musím řešit každý faldík
Leni mě překvapilo, že máte ve čtyřech měsících stejnou váhu, jako my , ale vaše porodní váha byla o dost vyšší?
To byla ta vaše růstová krize tak velká?
Není tady
Peti, bazének, pohodička se máš
Jitul, klídek, na otáčení má pořád čas To víš, s takovými faldíky
To byla sranda, je to kočička
Holky a jak tu kaši děláte, aby šla do flašky, já se pořád ještě neodhodlala
Není tady
Peti my už davame na noc kašičku A nějak nemam strach,že by se u nas nespotřebovala
Ale já ji to do toho krku fakt nervu násilím
zkratka jí tak chutna
ale nechce mi pít čajík.Když jsme venku,tak ho mam sebou,ted jak je to vedro,ale děla s tím blbiny.Kdyby žízen měla,tak by se asi napila ne??Jinak včera jsem myslela,že budu muset odstříkavat,jak jsem měla tvrde prso,ale k ranu jsem ji měla zase přisátou od 5 do 7
,takže už je to zase ok
ale moc už tomu fakt nedava přes den
Není tady
Mag už jsem Ti to psala Je to fakt řidoučke
Ja bych male neudělala hned žadne lepidlo.A jestli se toho bojíš,tak zkus koupit tu První kaši,ta je taky fajn
Není tady
Peťo kritický byl březen-duben,to přibral málo a teď to dohání.Více méně co jsme najeli jen na příkrm tak přibývá opravdu viditelně.Vychází to 150 g za týden.A to ho krmím přes den po 2,5 hod.Jenže on není chvíli v klidu,pořád sebou mele a neumí jen tak ležet.Dnes za celý den naspal hodně málo a to ještě doma po chvilkách,venku přece nebude spát,když může koukat na stromy
Upravil(a) Leninka41 (8. 6. 2010 21:51)
Není tady
jitulak napsal(a):
Mag už jsem Ti to psala
Je to fakt řidoučke
Ja bych male neudělala hned žadne lepidlo.A jestli se toho bojíš,tak zkus koupit tu První kaši,ta je taky fajn
Jo to víš, mateřská demence
Není tady
Loučím se jdu do pelechu,tak dobrou noc.To sluníčko mě nějak zmohlo.
Není tady
Clari, to cestování, parkování a vše to je brutus co????? Já po několika letech se znovu zajíždím
Peti, jojo, něco takového jste se bavili proti komárům. Jinak sítě máme všude komplet, i na kočíku. Jenže máme otevřené v létě dveře na nich je závěs a semtam se komár prostě dostane Tak něco do ložnice, aby ho nekouslu žebrák
Leni my faldíky teda máme, a těch brad ani umýt krk nejde
No a to pil 900, a ted po očkování nepije už 150, ale 130...málokdy vypije 150.
Ty faldíky budete mít cobydup, 900 je na takového drobínka sakra dost!!
My máme taky jakousi klokanku a to je kumš to mimčo tam dát Tak jsme to zatím vzdali
Jitu, malý nemá ani snahu se točit na bříško..jen na bok, taky koukám. Jen chce sedět, opičák malý
Jinak na ty příkrmy se moc těším Snad to po mně nebude prskat
Tany avon a oriflame nejhorší???? Já byla s oriflame spokojená... A proč jsou nejhorší?? Bez účinků a tak???
Není tady
mag napsal(a):
jitulak napsal(a):
Mag už jsem Ti to psala
Je to fakt řidoučke
Jo to víš, mateřská demence
Jojo tu dámu taky znam
Upravil(a) jitulak (8. 6. 2010 21:54)
Není tady
Jo!!
Dobrá rada pro krmící mámy -hami je nové extra-sytící prý...prd sytící, malého z těch sytících bolí jen bříško a ráno vstává uplně stejně... Takže zbytečně neutrácejte.
Není tady
Kočky, taky jdu, dobrou
Není tady
Sissi malá chce taky pořad sedět.Si ji dam na ruky,když jdeme papat a ona by u toho chtěla snad sedět či co Však extra příplatek ne?? Asi to mysleli takhle
To je jak s tím,že měnili obal vyrobku
A že je tam o 50g mín ??Však je přeci ted levnější
Není tady
Já dneska koupila další hrníček, že zase zkusím vodu a čaj. Tak se napil a pozvracel se
Sissi ...klokanku vyhoď a pořiď si ergonomické nosítko. A už tady o klokance ani nemukni
A ke kaším ...dneska jsem na jedné četla (myslím, že byla od Nutrilonu) , že obsahuje něco , co způsobuje sytost a zlepšuje chuť. Jmenovalo se to na "M" (taky mám tu dámu Demenci
)
Proč to do těch kaší dávají??? Vždyť přeci stačí prostě obilí a ovoce, ne? Proč do těch dětí perou ještě nějaké podpůrné látky?
Není tady
Sissi,no asi tak,ze za ty penize je to smejd..Za stejny prachy koupis mnohem kvalitnejsi kosmetiku.JAko semozrejme jsou na trhu i horsi vyrobky,nejaky "Noname" od vetvi asi bude jeste mnohem horsi
Není tady
Tak nevím. Dany sedět nechce, plazit se nechce, na kolínka nechce, jeho největí pohyb je kmitání nohama (ale za to kmitá pořád a všude) a plácá rukama. A příkrm nechce
A pořád čte.
A tady už se sedá, leze, plazí , přikrmuje o 106 .....
Já se asi přestěhuju do jarňat a tam budeme machrovat
Není tady
Peti,pac jim nejde ani tak o dobro tech deti,ale hlavne aby jim ten jejich vyrobek chutnal nejvic a aby co nejvic vydelali...kolem deti je to moc velkej byznys prece
S komentarem ke klokance souhlasim..Sissinko..vyhod
Není tady
Ty jo,tady někdo vyhrnuje gatata a brod je ještě daleko Peti však on to da,je to maly bojovníček
Není tady
Jitu já vím. Já jsem v poho. A Dany právě taky. Vždyť má full servis , tak kam by se honil
On bude po mámě, ta se taky nehejbala a skončila kvůli tomu v rizikové poradně
A dneska mám tři certifikáty cvičitelky aerobicu
Tanko , že jo ....Sissi klokanku vyhoď
Upravil(a) PetraP (8. 6. 2010 22:17)
Není tady
PetraP napsal(a):
Maltodextrin. A je to v kaši Sunarka
Už jen ten nazev
Holky jdu taky do pelechu Krasné sny
Dobrou
Není tady