|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Gabi to vis, ze se to zlepsi, jen vydrz. S. mela kolem 4tydnu spurt a me prislo, ze kojim furt, ve dne v noci a kdyz jsem ji nemela u prsa, tak jecela, spala vzdy jen chvilku, cca po tydnu se to zlepsilo. Teda kdyz nespi, tak pres den taky jeci, protoze je zvedava a chce pozorovat a ne lezet
, ale basti pres den co dve/tri hodky a v noci ma jednu 5-6 hod. pauzu (cca od desiti do ctyr, pul pate - coz je fajn). Cekam, kdy dorazi dalsi spurtik 

Není tady
jo a ještě......ptala jsem se pediatra na to plošné přeočkování, co je odsouhlaseno zadara po novu....tak mi řekl, že je to proti pneumokokům....nejelpší je prevenar 13 a ten je prý na 3 dávkya za každou se doplácí 300,- a obyče prevenar za darmo, je to tak?
a rotaviry a ostatní se prý platí....?
ani jsem nepsala, že malá měla v poradně v úterý, tedy po týdnu 3380g, takže připrala 390ag-)
Není tady

Mery jj koukni na Ergo ci Manducu - co je lepsi/horsi, ti nikdo nerekne, je to hodne podobne a kazdemu se libi neco jineho
(hlavne nekupuj zadne klokanky atd. , kde jsou ditka prichycena zady k mamince
) Jeste je dobre satkovani, pokud jsi na to. A budes-li mit nejaky dotaz, klido skoc vedle do diskuze k holkam, co nosi a oni ti dotazy zodpovi (teda muzes se zetpat samo i tady, to jen, kdyby jsi chtela neco jineho, treba ohledne tech satku). Jo pak jsou jeste nejaka dalsi nositka, ktera jsou pro mimca vhodna, ale ted si nevybavuju ty nazvy, ale jestli chces vetsi vyber, tak urco skakni do te diskuze 

Není tady

Maharishi to je super, ze obe spi zaroven
uzivej si to
ja jsem taky vzdy stastna, kdyz se mi to povede, ale je to jak kdy
ted v poledne se A. zas predvedla - nez jsem nakojila, stihla otevrit vsechny tempery, vymackat je na stolek, byla popatlana uplne cela, pak dostala napad, ze se pujde umyt, tak byla popatlana i koupelna nastesti nemakala na zdi atd. jen troska byla na koberci, tak jsem to utrela. no a A. jsem vydrhla, koupelnu umyla a obleceni je uz v pracce 
jsem myslela, ze ji pretrhnu
http://www.totsites.com/totimages/34627 … mperek.jpg

Není tady

Mery gratuluju ke kontrole, mala krasne pribira 
jj od lonska schvalili ockovani proti pneumokokum, je dobrovolne, ale pripadne, ze se pro nej rozhodnes tak placene (Prevenar a Synflorix), Prevenar 13 je nove (tusim od 1.5.) hrazen taky, jen s doplatkem 300,-. Ostatni dobrovolna ockovani (zloutenka A, nestovice, menigokok, rotaviry atd. ) se plne hradi

Není tady

Tak jsme nazpět
maminka přehlídla,že má dr. ještě týden dovolenou
takže jsme se akorát projeli autem
a pochodili chvilku ve městě,ještě že ve vedlejší ordinaci jiná dr. udělala Péťovi prohlídku na ten hokej
Začínám mít vykojený mozeček
tak další týden nevím kolik B. váží
no neva,příští týden jim tam strhne váhu
chtěla jsem doma jen nakojit a malou naložit do kočáru a jet ven,ale ta po koju vytuhla a já jsem líná se zvednout a doma je možná i lépe,hezky pod větrákem 
Akar Amálka je táák hezká a malá S. je takovej medvídek okatej,na té poslední fotečce je čisťounká jak andílek 
Holky fakt je to tak,já mám po třech dnech užívání těch homeo prsa opět nalitý,že se těším až mne B. odsaje
a to jsem dva dny měla prsa měkké jak hadr.A dokonce mi příjde,že malá pije kratší dobu když toho je víc 
takže my jsme spurtem ve 3týdnu potvrdili pravidlo 
ale dudat mě by se jí taky líbilo,u prsa se vždycky uklidní..a to si řikám,že kdyby řvala díky kolice,že ani prso nepomůže..tak babo raď
proto se Gábi vůbec nezaobírej tím,že by jsi byla neschopná ty
Mery,jj normál koupíš v lékárně RICINUS COMMUNIS 5 CH = nedostatečná tvorba mléka 5 granulí 2x denně ,já užívám 4x denně podle brožury co mi dala lékárnice 
Upravil(a) Gabu (10. 6. 2010 14:13)
Není tady
Ahoj holky, tak co jste dneska všechny s mimískama dělali?
My jsme byli celý den na zahradě a vykecávaly se švagrovou 
Nikam se mi nechtělo v tom vedru.
Zítra ale jedem na návštěvu, pojedu sama autem asi 30km, tak jsem zvědavá, jak to s holkama zvládnu. Bude to tam sranda, budem tam 3 maminy a 7 dětí 
Gabu, gratulace ke kontrole
a s tím vykojeným mozkem si nelam hlavu 
Mery, taky gratuluji ke kontrole 
Není tady
Ahoj holky,
gratulace ke kontrolam
. My mame zitra po obede.
My dnes byli 2x na prochazce. Dopol, protoze Adamek ne a ne usnout a stale becel a odpol, ze jsme museli na urad a opet becel. A normalne odpol v kocarku usnul a pak spal jeste hodinku doma. Nakojili jsme v pet a chrupka doted.
Jsem zvedava, jak zvladneme zitra tech 36 st. Uz dneska manza napoustel vanu studenou vodou, aby se to tu kapku ochladilo. O zatazenych zaluzkach ani nemluvim a z Adamka jsem udelala nahacka- teda jen s plinou.
No a ja jsem dneska nejaka mrtva. Rano jsem pekla buchtu, ty dve - celkdm dlouhe prochazky (od porodu poprve takhle dlouhe), vyprala jsem, poklidila... A to me ceka jeste hromada plen na vyzehleni... Ale to bud az pozdeji vecer nebo az zitra.
Jo a mam stejnou zkusenost se Sab Simplexem jako Gabu. Adamek mi po nem hodil takovou savli a dvakrat, ze jsme se vratili k BabyCalmu. Snad bude dobre. Me az s tim blitim vystrasil. Jeste stesti, ze jsem zvykla ho davat na bok.
Není tady
Ahoj mefi!
Tak to ani nevím, že má být zítra tak moc stupňů...to by chtělo fakt někam na hory 
Taky mě večer ještě čeká žehlení, vůbec se mi v tom vedru nechce!
Není tady
Tak u nás to bylo dneska lepší než včera-Matýsek byl klidnější a víc spinkal 
Venku jsme nebyli,pouze na balkoně a na dvoře,do toho horka jsem nevylezla a navíc smrad ze silnice
Teď mám nachystaný jídlo,jen je teplejší,tak napapat a lehnu si k němu,budu mu hrát divadlo plyšákama a pak spinkat
Dneska celej den vykecával
je to fakt sranda ty jejich zvuky jaké umí udělat. 
Není tady
Tak malej je po jídle a už si spokojeně oddychuje!Jsem ráda,že jsem s ním v dětském pokojíku-ten je na sever,takže je tady mnohem líp než v ložnici,která je na jih a tam nepomůžou ani zatáhlé žaluzie,je tam hrozně
A zítra jestli bude tolik stupňů tak zase ven nepůjdeme max.brzo ráno,tak jak píše Mraketa.
Není tady
Any u nás to taky bylo lepší, malá už nebyla tak protivná, takže se to celkem dalo 
No my jedem na tu návštěvu, tak asi budem pořád venku...ale co se dá dělat, snad to přežijem..
Any já mám tu pračku s režimem žehlička, ale je to o ničem...nejlepší je sušička a když to hned vytáhneš, tak můžeš rovnou skládat
, ale zatím jsme ji nepořizovali.
Není tady
Tak me by to zehleni ani tak nevadilo, kdyz zehlim jen vecicky pro maleho. Ale boli me u toho tak zada a to je pak des vydrzet. A dnes k tomu to horko... Mozna po Ruzovce...
Není tady
holky, děkujuuu-)
My dneska s malou ani nevylejzali, nechala jsem jí spát doma u otevřeného balkonu, děsný dusno-)
holky, vy už používáte sab a baby calm? Mefi? já s tím čekám, páč tam píšou, od 3. týdne a 1. měsíce...
malá mi zase celé odpo moc nespinkala, pořád chtěla cucat, byl čas, malej byl s manžou u babičky, tak jsem jí dala pokaždý, když si řekla, ale kolem páté po kojení pořád brečela a to dost, uvařila jsem trochu UM, vypila asi 20ml a hned usla....tak nevím....uvidíme....zítra koupím ta homeopatika...ted spí už 3. hodinu....
Není tady
Mery mě Sab simpley doktor napsal už v těch 2 týdnech a dávala jsem ho, ale musím říct nic moc efekt.. A neboj ta homeo fakt fungujou, tak to bude zase ok
Jo a přidala jsem pro zvědavce pár foteček..
Není tady
Me Dr. uz minuly patek rikala o SabSimplexu. Ja na to, ze mam BabyCalm a ona, ze to muzu taky. Tak mu to davam. Na nejakem chatu jsem i cetla, ze kapky kolikrat nasazuji uz i v porodnici. A BabyCalm je prirodni...
Holky, v cem vam ted prckove spi, kdyz je teplo?
Není tady
AHOJ HOLKY,
TAAAK ZÍTRA MÁME 1MĚSÍC 
malá má 3900g-no prostě pinďa maličkatá, celý den jsme venku a mám ji na dvorku a podlévám kočár vodou ať má vlhko
a já řádím s D v bazénku a chladím si nožky
malá mi dopoledne a na večer furt řve tak jsem jí začala dávat probiotické kapky ale myslím že to není prdíkama ale nudou-chce se furt nosit a pozorovat věci v bytě-tak se sw manželem střídáme
dávám tu fotečky z dneška focené na rychlo tak sorry za kvalitu
Není tady