6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
Tak my zatím vedra zvládáme dnes jsme dokonce poprvé s Bery výletovali a byli na takovém malém slavnostním obídku
Kojení se zase rozjelo musím zaklepat,taky užívám ty homeo.... 5CH ,ale kojím ve dne v noci po 2 hodinách přes den se hlásí klidně i častěji,pokud tu přestávku nezaspí
Jinak Beruška je moc šikovná holčička ,na to že jsme ji nesměli dávat na bříško skrz tu zlomenou klíční kůstku,tak je schopná takhle hezky pást po pár pokusech
Jinak závidím Sigi bazének to by se ná taky líbilo
a Veru s Viki jsou kočičky k zulíbání
Situško to je mi líto,že máš trápení hlavně se nenervi hm (omlouvám se,já ti nestihla odp. na FB )
Upravil(a) Gabu (9. 6. 2010 23:36)
Není tady
Dobre rano
tak u nas spat s volnyma rukama proste nejde ma je porad v puse nebo v ocich a u toho neusne, takze asi po hodine zacala knourat a zabralo jen prso... musela jsem vytahnout zase tu zavinku od Sity a za pet minut spala...ale vyslo to az napodruhe... mame doma malyho copperfielda, behem dvou minut mela zase ruce venku tak jsem ji musela stahnout trosku vic... vzbudila se az ve ctyri a zase s rucickama za hlavou ja ji je snad vzdycky jen podrzim u tela nez usne a bude
Sito drzim palecky na o dnesni CT...
jinak jsem zvedava na dnesek jak udou prckove snaset jeste vetsi horko
Gabu Berca je moc sikovna taky zatim moc vlasku nemate, ze?
Není tady
Sito, tak ledvinová kolika je fakt hnus, znám... Tak at to dobře dopadne..
Já už nevím, co s tím mrnětem, už zas jen řičí, at ji chovám nebo ne. Nemůže bejt přece jen u prsa! Je hodně neklidná, pořád se vrtí, v noci taky, asi usnu ve stoje...
Není tady
Dobré ráno holky,
tak já jsem totálně nevyspaná, holky se pořád jaksi budily a ráno vstávaly obě už v 6.30
Gabi, mám to stejný jak ty, musíme to holt vydržet...bude líp
Toši, to video je ve fotkách Viky a Niky 2 úplně dole vpravo..
Toši, tak ji budeš muset asi ještě pořád balit..naštěstí ta zavinka není silná, ale dej jí třeba na noc pod to jen bodýčko s krátkým rukávem a plinku, ať se ti v tom nepeče. V. dnes spala pod peřinkou taky jen v bodýčku.
Gabu, tak to je super s tím kojením... a Berenička krásně pase
situš, tak tvýmu manžovi moooc držím
Není tady
ahoj holky
Sigi teda ten bazen - parada
Maharishi, Toso - to je super, ze jste se takhle sesly a pokecaly
Gabi vydrz, ono se to zas zlepsi
Gabu krasna fotka, male to paseni fakt jde
add krem na opalovani - na A. pouzivam 50+ z Biodermy, na S. nic - slunicku se vyhybame
add spani - S. spi furt tak nejak stejne, venku celkem dobre v kocarku ve stinu. Ale jak je vzhuru, tak je to horsi, vyzaduje pozornost, chce nosit (jeste, ze mam Manducu, bych nic neudelala)
Není tady
Jojo, já si Ergo taky moc chválím, včera jsem s tím vyrzila na kyčle a prima.... Akorát v tom vedru je to blbý, jsme obě uvařený...
Mahari, to máš ještě dobrý s tím vstáváním, mně Bibi teď vstává v 5:30 a nespí po obědě, takže je večer únavou 100x protivnější.
Jinak S. taky spí jen v krátkým bodýku a pod mojí dekou. Zavinování nesnáší, takže horko v zavince nemusím řešit.
Není tady
Akar, myslíš že se to zlepší? Já už začínám pochybovat... Hlavně o sobě. Mám pocit, že stojím za ho... kdyý jí nedokážu pomoct, aby neplakala.
Gabu, malá pěkně pase, Stázku to na břiše rozčiluje, když ji chovám, tak hlavu zvedne, ale blaho jí to nepůsobí
Není tady
Ahojky,no teda ráno a tady se už kecá a kecá
Gabu,malá je šikulka-krásná fotena
A video Mahari je prostě super,stejné žvatlání jako u nás,nádhera
Gábi,to musíš být úplně KO,snad dneska bude klidnější.
Situ,manža měl kdysi ledvinovou koliku a skoro lezl po zdi bolestí-tak držím palečky na dnešní CT.
Jinak dnešní noc paráda,jak jsem se bála,že nebude spinkat,tak večer kolem pul sedmé usnul a spal až do půl sedmé-dvanáct hodin Tak jsem hned rráno otevřela všechny okna,vyvětrala a zatáhla všechny žaluzie,nebo se upečem!!Aspoň,že mám velikánskej balkon do dvora,kde na půlku vůbec nesvítí sluníčko a je tam příjemně a hlavně klid od aut-takže tam budem trávit většinu dne Já na něho dám síť ,nechám ho v chládku a posunu se na sluníčko,opalovat
A to nám tady na ulici začali dělat nový povrch silnice,v noci tam dávali nějaký první potěr-hroznej smrad a dneska to snad dodělají-v tom horku to musí být pro ty chlapi taky zážitek
Gabu,ty jsi měla narozky???Tak všechno nej,nej.........
Není tady
Gábi,v žádném případě nestojíš za h.. ,mě taky malej občas pláče a nepomůže nic to je normální a navíc ty máš ještě jedno malé dítě doma-to vás všechny moc a moc obdivuju,jak to zvládnete Uvidíš,že se to brzo zlepší
Není tady
ANY to jsi na tom ještě dobře..nám dělají zateplení na baráku. Tak nejen, že bydlíme v podstatě na dálnici, kde se téměř nedá vyvětrat...teď, když už by byla možnost třeba to okno chvíli otevřít, tak tam vždy stojí nějaký maník s vrtačkou...hrůza
Není tady
Gábi jejda neblázni, to že plače rozhodně není tvoje vina...to já bych se musela odstřelit, kdybych brala to Vikinčino řvaní na sebe...prostě ber to tak, že ty střevíčka miminek ještě nejsou úplně funkční a proto se ti naši červíčkové kroutí...a navíc plačou při sebemenším nepohodlí...zkus se trochu proti tomu obrnět a ten pláč jakoby "neslyšet". Tak to dělám já. Ale je fakt, že v tom šetsinedělí si ženská všechno moc bere, ale neboj opravdu bude líp
Any, to je super, že si můžeš otevřít okna , nám dělají novou fasádu, takže máme okna zalepený igelitem, tak si dokážete představit, jak to u nás vypadá - skleník hadra...máme zde 26 stupňů...
Akar, Gabi, taky hodně používám manducu, bez ní bysme byli nahraní...akorát je fakt, že je po tom malá strašně upocená.
Není tady
Mraket, tak to jsme na tom podobně...akorát já každou chvíli málem dostanu infarkt, protože bydlíme v prvním patře a nějak nedokážu vstřebat to, že najednou vidím za oknem nějakýho chlapa, kterej na mě čučí To mě fakt vždycky pěkně vyděsí
Není tady
Maharishi napsal(a):
Mraket, tak to jsme na tom podobně...akorát já každou chvíli málem dostanu infarkt, protože bydlíme v prvním patře a nějak nedokážu vstřebat to, že najednou vidím za oknem nějakýho chlapa, kterej na mě čučí To mě fakt vždycky pěkně vyděsí
Však neboj, jsme taky v prvním patře..a Ti chlápci se tam vždy jak naschvál vyrojí, když mám Kubu u prsa a nemůžu ani nikam utéct.
Není tady
dobré ráno my jsme do ted spaly jelikož jdem dnes po dvouch týdnech do poradny musely jsme výlíst jde s námi i brácha,na prohlídku skrz hokej a veze nás táta tak budeme jak Hujerovic
holky díky za pochvaly a za gratulejšn,jo jo Any včera už jsem stejně mladá jako ty
B. spí taky jen v body a ponožtičkách a přesto má samou potničku na čumáčku
Mahi taky nevidím videjko
Gábi když máš malou pořád u prsa tak máš víc mléka,ne JSOU TO MALÝ ZÁVISLÁČCI vydž
Akarku ještě máš návštěvu hod taky fotečku SOFINKY jájsem tak zvědavá
na všechny ty prcíčky
já jsem přihodila fotky na R.dnes nám jsou 4T A V NEDĚLI UŽ MĚSÍC
tak se jdeme chystat,Berča už nadává už se nudíííí
Není tady
Gabu,tak stejně mladá jako já no tak paráda
Fotečky jsou nádherný,malá je krásná -nejvíc se mi líbí ta jak je celá v růžovým .To budou mazánci,když vidím jak spinká v posteli!! stejný jako u nás a v neděli už měsíc-my měli včera dva neskutečně to letí
Není tady
Gabu, mas stesti, zrovna dneska jsem fotky stahla (jinak to foceni pekne flakam )
http://www.totsites.com/totimages/34627 … sledni.jpg
http://www.totsites.com/totimages/34627 … osedac.jpg
http://www.totsites.com/totimages/34627 … 3-SsA2.jpg
http://www.totsites.com/totimages/34627 … detail.jpg
http://www.totsites.com/totimages/34627 … brisku.jpg
Není tady
ahoj holky,Situ.....přeji manžovi brzké uzdravení, to je nepříjemné....snad to bude brzy ok...
Gabi, Pet, tak to máme na stejno, já měla včera a dnes dopo pořád malou u prsa a stejně pořád brečela hlady a pořád honila cucala si ruce a tak, prostě hlad, tak jsem jí dala taky zase trochu UM a hned usla, předtím ani nezabrala.....je to asi tím horkem, jak mají větší žízen, tak se to kojení-režim nějak rozhodí a mě přijde, že nemám tolik mlíka, kolik by potřebovala, prsa vycuclá-)))), ale snažím se, vím, co by se mělo a co ne, ale nechci mít nespokojené a hladové miminko, to je pro mě základ a zároven pro sebe stres z toho, že nemám mlíko, či co.....nebo možná spurtík,i v noci jsem dneska kojila co 2 hodky a to mi malá do včerejška spala v noci i 5 hodin v kuse......nevím, co se děje, ale snažím se to řešit optimálně na všechny strany-)
Ta homeopatika se dají sehnat normoš v lékárně? nebo jen na netu????????????
Jo a ještě jeden dotaz....jaká máte na mimča nosítka, či klokanky a tak? určo už o tom tady byla řeč, ale prosím ještě jednou pro mě......když malá nespí, nebo má nějaký problém, nezvládám ji chovat, nebo nechat v postýlce brečet a starat se zároven o štěpíka, tak si chci něco pořídit....jaká značka a za kolik je fajn????? děkuju moc.
Není tady
aha, už to vidim...Ergo, Manduca....mrknu na to...
Gabi, netrap se, ten začátek je psycho pro všechny, co máme takhle věkově 2 špunty doma-))))) taky na mě občas leze depka-)
Laktace se zvyšuje asi po 3 dnech, takže vydražeeeeet-) to myslim i pro sebe-)
Jo a prcek mi taky začal vstávat už v 5,30h, hrůza-)
Oslavencům vše neeeeeej i dodatečně-)
Není tady