6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Toi, fotečka se moc vydařila
Samozřejmě jsme dorazili k mamce a jen co jsem se pustila do oběda, tak zase malá spustila...to vedro jí fakt nedělá dobře...
Sigi, no to je fakt úasná teplota bazénku, my máme zatím 22 stupnů, tak tam by mě nikdo nedostal
Není tady
Ahojky
Situ,co je manelovi,e je v nemocnici?Doufám,e ho bude mít brzo doma!
Sigi,no to je paráda tolik stupňů a holky jsou krásně si uíváte tepla
Mahar a Toi,jsou to fakt princezny,krásná fotena já se přidám někdy přítě,vy to máte lepí,e jste obě z PV-sice Mahari,to má kousek dál,ale přece to má lepí ne já.Teď je to naprd bez toho auta
Není tady
ANY mám stejnej problém. Taky usne vdy jen na pár minutek.
Situ, tak a ho má brzy doma. Taky doufám, e nejde o nic váného.
Toi, Mahar to je super, e se můete takhle sejít. Taky by se mi nějaká duička na procházky hodila. Kdopak jezdíte s X-Landrem (omlovám se, ale já ty princezny takhle nepoznám)? Mám ho taky a musím říct, e je super, e?
A Sigi, o Vás ani nemluvím, jak bych měnila. Hezky si to uívejte!
A jetě mám dotaz. Zítra mě čeká poměrně náročný den. Spousta cestování po Praze, tak bych ráda byla připravená na případné zavlaování Kubíčka. Jakou vodu mu mám dát, stačí převařit vodovodku, nebo byste kupovaly nějakou kojeneckou?
Není tady
Mraket, pro tak malýho mimíska převař rozhodně tu kojeneckou (třeba Fromin, nebo jde i Toma Natura), z kohoutku bych se bála... Xlandera má Toa
Any, to je fakt hrůza v tom vedru, malá taky spí jen pár minut...nevím teda jak přeijem léto
Není tady
Mraky určitě vodu pro kojence a i tu převařit!!Já ji nechávám vařit aspoň tři minuty!
Matýsek se teď napapal a usnul,tak jsem zvědavá jak bude dlouho spát.Jestli dneska spal celkem hodinu,tak moc a zítra má být jetě větí horko
Holky,maete broučky něčím na opalování?Ikdy se sluníčku vyhýbáme,tak stačí otočení kočárkem,aby na něho zasvítilo-tomu se prostě neubráním .Jestli,jo tak jakou značku a jestli to má i nějakej faktor,tak kolikátka je nejlepí.Díky
Není tady
Pekny vecer holky,
tak koukam, ze v tom horku se nechce spat zadnemu miminku. Adamek byl vzhuru od deviti a usnul az po druhe prochazce nekdy pred patou. A k tomu skoro porad brecel. A kdyz usnul, tak ho hned neco probudilo a spustil nanovo. Takze me dneska neskutecne boli zada...
Situs, take doufam, ze ti manzu brzo pusti domu. Snad to neni nic vazneho...
Mahar, Tosi - fotka se povedla
Sigi, normalne zavist
Není tady
Any, Mraket já jsem tady taky... , ikdy úplně vyčerpaná z toho vedra a hlavně z holek..jedna furt mrančí, e jí bolí ucho a druhá mi celý den řvala
Any, malýho určitě nemazej, ty opalovací krémy můou způsobit alergii - ptala jsem se u tenkrát u Niki...jediný je prostě se slunku vyhýbat - dávat detníček apod. Ale myslím, e těch pár vteřin, ne ho třeba zakryje by snad vadit neměli... A kdyby ses přece jen rozhodla mazat, tak rozhodně pořiď nějakej v lékárně, kterej je hypoalergenní a vhodný pro děti.
JO a my taky furt spíme s Viki spolu...včera jsem ji zkouela přendat do postýlky, jak jsem ji nakojila...no vzbudila se a kdy zjistila, e neleím s ní, tak spustila a nedala se uklidnit.
Není tady
Mahar díky,já se těch krémů taky nějak bojím(taky jsem přemýlela nad lékárnou-v drogice nee)-proto jsem se ptala.Doufám,e to Nikolku co nejdřív přestane bolet,v tom horku si chudinka taky uívá
Tak vidím,e ty mimča zlobily vude-ikdy u nás nebylo brečení,ale neklid a nespavost Zatím pořád spinká a klidně
Není tady
Hezky vecer
Tak my jsme dnes asi svetla vyjimka, protoze Veru dnes byla uplne nejzlatejsi miminko dokonce ani to jeji vecerni rvani nebylo tak hrozne jako obvykle jen jsem zvedava, co bude dnes v noci... dnes ji poprve nebudu balit do zavinky, protoze kdyz jsem ji dnes rano rozbalila, byla hrozne spocena, tak aby ji v noci nebylo horko... jen nevim, kdyz bude mit rucicky venku, jestli vubec usne zatim lezi vedle me u postele v kosi a strka si stridave obe ruce do pusinky... a to celkem tvrde spala, kdyz jsem ji tam pokladala
k opalovacimu kremu: my dostali v lekarne jeden zdarma k olejove koupeli, tak nevim, jestli ho teda muzu pouzivat nebo radsi ne... ja ho teda pouzivam, ale zatim jen pro sebe ma faktor 20, coz je pro me tak optimalni
Není tady
Já jsem to pouívání opalovacích krémů řeila s koařkou a právě ě v nich bývá hodně látek, který můou vyvolat alergii, a zvlá Niki měla celkem problematickou ple, tak to zakázala úplně. Mazala jsem ji,a vlastně po 1.roce, do té doby byla jen v kočárku a nebo ve stínu.
Tak to se má Toi, e malá byla takový zlatíčko. U nás to řvaní gradovalo a prostě celý den byla úplně nepříčetná...
Jste mě Toi a Situ inspirovali s tím videem mimísků, tak jsem vrzla taky jedno na rajče, sice je delí, ale neumím to zkrátit...na závěr tam malá pěkně povídá
Není tady
ahoj holky-)
paradox je ten, e nám to říkala před 2 roky, kdey nás propoutěli z porodky ze těpíkem celkem mladá doktorka-))), ale to je jedno, já dneska zkusila raději tu převařenou vodu a malá jí nechtěla, ale byla z toho vedra hrozně rozhozená, moc nespala a pořád cucala ode mě, dneska se to dalo, páč jsme byli u babičky, kdy něco potřeboval starí, pomohla babička, odpo u jsem neměla mlíko a malá pořád honila, a jsem musela uvařit troku mlíčka a hned usla....dneska se mi nenalila ani jednou moc prsa, snad neztrácím mlíčko, jinak kojim pravidelně po 2 hodinách a kdy spí tak po 3..., ale byli jsme s malym dneska na chirurgii kvůli tomu kakání a tak, take stres, snad spánek pomůe a vrátí se to do normálu....
Gabri......taky to tak budu řeit, holt si mimča trochu procvičí plíce-)
Není tady
Tak koukám,e já to mateřství nějak flákám Zavinovačku jsem vůbec nepouila, Kubík spí s ručičkama za hlavou a v posteli bych si ho v noci nechat nemohla, to bych ho určitě zalehla. Ze začátku se mi stávalo, e jsem se v oku probudila a bála se pohnout, pre jsem si nebyla jistá, jestli jsem neusnula při kojení a nemám ho někde v posteli
Není tady
Ahoj, jdu jen na chvíli pozdravit ...
Any, gratuluju Matýskovi k dvouměsíčninám to to letí
Holky - Mahari a Toi - hooolky jsou krásný
Mana je furt v nemocnici, zítra bude mít CT a dál se uvidí malý od včerejka hodně poplakává a nechce ani moc pít jako by cítil, e tatínek není doma. Dneska ho hlídala sousedka a jak jsem si ho pak vzala domů, tak plakal, co plakal ... řval tak 40 minut a nebyl k utiení. Já se taky po těch stresech a lítání mezi malým, nemocnicí a známýma bojím abych nepřila o mlíčko zkusím pak po kojeníí odsát ... uvidím
Jinak jsme v pořádku, tak vem děkuju a snad to bude dobré a pustí mi ho brzy domů
Není tady
Mery, já měla Bibi taky na umělým, take se teď děsím, e kojo nevydrí. Homeopatika zkus - Ricinus Communis 5CH a ber 5 kuliček a 3x denně. Mně to pomáhá.
Krém na opalování pouívám na obě holky stejný, od Avene s minerálním filtrem.
Jinak dnesky byl dalí uřvanej nespací den, jediné, co zabralo je prso, ale večer u nebylo mlíko, take nastoupila flaka s Nutrilonem. ufff...
Není tady
Sigi, teda bazén zááávidím, já se taky dnes koupala, ale ve vlastním potu
Sito, co je manelovi?
Stázinka mě dnes totálně odrovnala tím bečením, jsem vydímaná jak hadr. Bibi měla obzvlá vztekací den, navíc se pořád někdo o něco bouchala, take jsme měli řev prakticky pořád.
Není tady
Tak koukám, e ty vedra nedělají dobře ani nám ani naim zlatíčkům. Dnes jsem pouila pro malého čaj, jen si vdy troku cucl, asi 3x za den a byl klidnějí, tak asi u toho zůstaneme, kdy budou taková vedra. Vdy, kdy jsem mu nabídla prso, tak řval stejně, tak čajík byl lepí. Vodu jsem nezkouela, čaj jsme koupili v lékárně, nějaký pro nejmení, tak si myslím, e mu nemůe ublíit.
Jinak přes den jsme dnes usínali v kočárku a večer na rukách a kdy byl v takovém polospánku, tak el do postýlky. Parkrát si nás zavolal, ale chtěl jen pohlazení, ani cumlík nee a spinkal dál, no a u spí dvě hodky, tak snad dobré.
Není tady
Situko, co se manovi stalo, e jde na CT? Straně moc drím pěstičky, a je co nejdřív v pořádku
Dr se!
Gabi, s tím vztekáním to máme nastejno, fakt hrůza.
Není tady
Mahari, dostal ledvinovou koliku a budou zjiovat, jestli ten kámen není někde vzpříčený v močovodu jinak by museli zastentovat
Není tady