29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A-N-Y 1 napsal(a):
Mahari,výmluva dobrá
že jo a taky dobře reálná...dnes jsem se celkem pohybovala na sluníčku bez opalovacího krému, ale už jsem s tím asi i skončila
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Toša napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
proooooooooooooč?
![]()
přítel... to mu nevadi???
Jako to nevím
a ani se o to raděj nějak nezajímám
Njn, nemá to s tebou lehký
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Nemá to lehký
![]()
![]()
já jsem hodně tvrdá palice a není to semnou vůbec lehký
![]()
,ale už si zvykl-taky co má jinak dělat,že?
Však se jednou dočká, že jo Any?
Třeba na Vánoce by to mohl být pěkný dárek
Nám to tady zachvíli asi zavřou
Není tady
Maharishi napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Nemá to lehký
![]()
![]()
já jsem hodně tvrdá palice a není to semnou vůbec lehký
![]()
,ale už si zvykl-taky co má jinak dělat,že?
Však se jednou dočká, že jo Any?
Třeba na Vánoce by to mohl být pěkný dárek
Nám to tady zachvíli asi zavřou
Bude mít hezkej dárek na vánoce
Máme stejný myšlenky,teď jsem to psala.Možná by Gabu věděla jak založit novej chlíveček.
Není tady
prací do podprdy mám ještě po klukovi, ale byla jsem zklamaná, byly pořád promáčený, ted používám jednorázovky....nedoporučuju....
Není tady
holky, mám dotaz, prý od 3.m se tvoří při koju dávka mlíčka přímo při sání, myslíte tedy, že se pak mohu přeorientovat už jenom na jedno prso? kojím většinou pořád z obou....a jeto ukončený 3.m, nebo od začátku???? díkes.
Není tady
jo k těm pracím vkožkám
já používala jednorázovky a pak jsem přešla na prací od Aventu přišli mi k bradavce šetrnější-jemnější jak ty papírovky
ale noste je v létě v podprdě
jsou víc vidět přes triko
teď už nepoužívám žádné,mlíko začne téct až třeba když je pauza delší jak 2 hoďky což je jen v noci
Jinak při kojení si dávám k druhé bradavce papír.kapesník
uzavřu to,že prací jsou super,ale v né v létě
Není tady
Mery tomu konci nerozumím co myslíš ukončený 3.m, nebo od začátku???? díkes.
z jednoho by jsi měla kojit už dávno,ne?
já kojila z obou jen v porodce,pak hned z jednoho..a teď jen když blbne s kojením..a kojím třeba častěji,tak ji dám i druhý..většinou se jen napije předního z toho druhého.
Není tady
..mě teče mlíčko z toho druhého, když začnu kojit a spustí se to, jen trochu ze začátku, takže zatím vložky nosit musím...
Gabu, jako, že 2 plus, nebo 3 plus......-))))) četla jsem od 3. měsíce....takže je to asi od 2 plus, že? mám prostě vykojenej mozek-))))) pardon....
no, já ten problém měla už u klučíka....v porodce, že máme střídat prsa i vícekrát u koja a z obou, ale jakmila jsem chtěla hned najet na jedno, nikdy to nestačilo, po koju byli oba ještě nespokojení, fajn to bylo, až když vypili u druhé....a tak to mám do dneška, kluka jsem přehazovala u koja do 11 měsíců...marně jsem se to snažila přeonačit, ale prostě to pak nestačilo...u malé ted taky, ale oni jsou oba fakt dost žravý-)
chtěla bych to upravit i kvůli tomu, že malá má vlastně dvojatou dávku předního mlíčko, což není dobré na prdíky, i když se tedy alespon dost ve vedrech napije.....
Není tady