|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Katka83 napsal(a):
Any, já vařím hlavně kvůli Honzíkovi, aby měl jednou denně pořádné jídlo. Zrovna sem vytočená, páč to jak on jí ( zrovna teď večeři), to byste ho zabili
![]()
. Vždycky si říkám, budu důsledná, bude jíst u stolu a než to dojí, bude tam prostě sedět, i kdyby tam měl být hodinu. Kecy, kecy, kecy, nemám na to nervy
To znám,to je všude stejný 
Není tady
Katka83 napsal(a):
No, to jsem ráda, že v tom nejedu sama. Vždycky jsem si říkala, jak tohle a tamto mé dítě dělat nebude
Mahari, máš SZ, nevím, jestli si koukala.
Kači nemám žádnou, dostala jsem ráno jen tu první, došla ti odpověď vlastně? Někdy to blbne...
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Mahari,tak to by byla pr.....,kdyby jsme se tam potkaly všechny tři.Jestli tam půjdeš,tak tam jdi před osmou,jinak tam budeš trčet půl dne!Mrzí mě,že na mě Toša nezavolala
![]()
![]()
Já jsem tam vždy chodila těsně po obědě a moc lidí tam naštěstí nebylo, asi tam právě chodí každý brzo ráno 
Šak se určo ještě někde potkáte, PV je malej...a můžem se někdy domluvit všechny tři na to kafčo 
Není tady
my uz taky chrnime
a to jsme toho dnes naspali celkem dost 
ANY ja na tebe chtela zavolat, ale tys byla zrovna u prepazky, tak jsem nechtela rusit... navic bys me treba nepoznala a schytala bych to taky jak jsi byla v ráži
no a rvat tam na celou socialku: "to jsem jáááááá, Tošáááááá" by bylo opravdu vtipné 
Není tady
Toša napsal(a):
my uz taky chrnime
a to jsme toho dnes naspali celkem dost
ANY ja na tebe chtela zavolat, ale tys byla zrovna u prepazky, tak jsem nechtela rusit... navic bys me treba nepoznala a schytala bych to taky jak jsi byla v rážino a rvat tam na celou socialku: "to jsem jáááááá, Tošáááááá" by bylo opravdu vtipné
měla jsi to zkusit,byla by to sranda
na tebe bych určitě nekřičela 
Není tady
Maharishi napsal(a):
Toši a co na slovensku? Na dovču?
No jasně
jedeme do Bojnic, tak se tesim... jen H. si sebou asi bere kolo, tak jsem zvedava, co tam budu delat, kdyz on si bude cyklistit

Není tady
Tááák holky už chrní 
Any, to máš pravdu, že brzo budou jarnátka 2011...hlavně já si musím dávat majzla (především dneska, protože jsme obě děti počali 14.7.
).
Toši, tak to bude super dovča, no s tím kolem je to teď těžky, ale příští rok, už budete jezdit všichni i s malou v sedajdě 
Není tady
jeeeee tak, Mahari, dnes budete abstinovat???
na tu sedajdu na kolo uz se tesim, ani nevis jak... ted se citim takova "odstrcena" protoze s Verunkou spoustu veci nemuzu a Jenicek se samozrejme omezovat nebude... tomu rikam loajalita 
Není tady
Toši,však za rok vyrazíte na kole i s malou 
Mahari,tak to fakt bacha
nebo třeba by to do třetice byl klučina 
Já jsem zatím bez antikoncepce,čekám jak dostanu MS a pak si nechám to tělísko-do té doby nic,nebudu riskovat!
Není tady
Toši, no co se dá dělat, ale zas na druhou stranu si aspon pořádně užiješ Verunky, miminko bude jen chvíli.
A s tím kolem je to celkem naprd..min. rok jsem pořád někam jezdila s Niki na sedajdě a teď vlastně vůbec nemůžu a asi už se dvěma holkama sama nikdy nebudu moct 
Vy asi celkem jezdíte na kole, co? viděla jsem tvoje foteny z různých dovolených...naši chlapi by si asi rozuměli, ten můj je taky podobnej typ jak ten tvůj, co se týče sportovních a rekreačních aktivit 
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Toši,však za rok vyrazíte na kole i s malou
Mahari,tak to fakt bachanebo třeba by to do třetice byl klučina
Já jsem zatím bez antikoncepce,čekám jak dostanu MS a pak si nechám to tělísko-do té doby nic,nebudu riskovat!
Any, fakt žádnej sex radši?? 

Ještě od porodu nic nebylo?
No my dnes radši nic...naštěstí je manža jakejsi nachlazenej, tak aspon nemusím vymýšlet různý výmluvy (ikdyž jsem jednu už přichystanou měla - a to, že mě pěkně bolí spáleny záda
)
Není tady
Maharishi napsal(a):
Toši, no co se dá dělat, ale zas na druhou stranu si aspon pořádně užiješ Verunky, miminko bude jen chvíli.
A s tím kolem je to celkem naprd..min. rok jsem pořád někam jezdila s Niki na sedajdě a teď vlastně vůbec nemůžu a asi už se dvěma holkama sama nikdy nebudu moct
Vy asi celkem jezdíte na kole, co? viděla jsem tvoje foteny z různých dovolených...naši chlapi by si asi rozuměli, ten můj je taky podobnej typ jak ten tvůj, co se týče sportovních a rekreačních aktivit
Tak je nekdy dame dohromady
na kole jezdime, ale jen tak rekreacne... ja mam fyzicku nekde na bode mrazu a H. kdysi prodelal boreliozu a uz se obcas neciti... ma imunitu v haji
kdysi jezdil na kole i po Alpach a po Chorvatsku, ale ted je rad, kdyz zvladne nejakou mensi projizdku... ale pesi turistika to jo, to my muzeme oba 
Není tady
My jsme taky pěší turisti 
No a jak píšeš, tak moje fyzička je hodně špatná, zvlášt po tomhleto těhu. Borelioza je pěknej humus, to ho lituju. Ta dokáže udělat pěknej zásah do organismu 
Manža taky jezdí na kole (vždycky někam na Záhoří a do Drahan, na Kosíř apod) a taky běhá. Chodil na sportovku, takže má fyzičku celkem dobrou
Není tady