29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nazdárek, teda nás najít , ale už jsem tu!! Protože jsem zde chvilku nebyla a babinet zanedbávala. Práce mi dopadla dobře, tak snad už tu zase budu pravidelně!
Všem posledním rodícím gratuluji k mimi a vítám nás tady na nové adrese!! Přeji jen pohodu a klídek, zdravé dětičky i maminky!!
Není tady
ahoj holky,
Mefi, mě štěpík trpěl šílěn na prdíky nazabíralo skoro nic, to se musí trošku protrpět, ale budu držet palce....
já venku kojím, ale vždycky se otočím tak,aby mě nikdo neviděl a kdo nechce vidět, nevidí-)
mě dneska malá celé odpo nespala, bylo jí vedro, šíleně rychlá a velká změna počasí-pořád jsem jí měla u prsa-asi žízen, pobrekávala, tak jsem jí uvařila fenyklový čaj do mam-flaštičky s nejmenší dirkou a ona pila a pila.....snad nám to nezkazí kojení, ale pak se jí ulevilo....tak snad....
Není tady
Mraketko ahoj , tak to je fajn, že už malý nemá koliky
a gratulace ke kontrole...
sluni, tebe taky po delší době zdravím
Mery, já jsem dnes byla taky z malé hotová, celý den prořvala, nemohla pořádně spát, asi jak říkáš - nedělá jim dobře ta změna teploty...taky chtěla být pořád u prsa - ale jen cucnout, na zahnání žízně a pak už víc nechtěla a z toho předního mlíka měla akorát bolení
Upravil(a) Maharishi (6. 6. 2010 22:32)
Není tady
Tak ahoj v maminkách
Mě se Stázinka změnila v uřvaný hádě, když je vzhůru (a to ona je skoro furt) tak bečí, vůbec nevydrží chvilku ležet sama. Bohužel už řve i v náručí, jediný co zabere je dudlat prso Dudlík nechce, já už mám hlavu jak džber, vůbec nevím, co s ní...
Včera naspala za den 2 hodiny!!! Ale koukám , že jste to včera měly taky tak, tak že by fakt ten hic?
Dnes jsem navíc poprvé s holkama sama doma, takže maso.
Není tady
teeeeeeeeda, ja se sem cely vikend nedostala a my uz mame ovy domecek v jine vesnicce tak nezbyva nez taky poprat jen to nej nej nej
tehulky mi budou chybet
Ze Smoljaka jsme vcera rano taky byli celkem rozhozeni
jinak vikend proste nadhera vcera jsme byli na oslave Veruncinych bratranku... zase tam bylo vic deti nez dospelych, asi ctyri miminka a dalsi tri tehulky
vse bylo venku a bylo to neskutecne fajn... Verunce jsem oblikla jen bodycko s kratkym rukavem, saticky a ponozky a rekla bych, ze co se tyce teploty, bylo ji tak akorat
a dnes jsme taky spali celou noc... nakojila jsem ji v devet a vzbudila se az v pet a pak o pul devate
Není tady
Ahoj babuchy, jste mě dojaly hned poránu. Nová adresa - hukot, jak to uteklo
Nice jsem zkoukla Honzíka, krásnej klučík.
Situ, malej byl taky jen v nohavičkové body s krátkým rukávem. Když usne, hodím přes něj plenu. Jo a slintá taky Teď si zvyknul při každém brkání, že mu musí z pusy něco vypadnout, takže pereme stále dokola. Už jsem mu teda začala dávat plenu, ale někdy to udělá klidně po čtvrt hodině, takže prádla hafo..
Honzík už jde poslední tři týdny do školky, tak jsem zvědavá na ty dva raubíře o prázdninách.
Jo a Áďa celý víkend tak nějak probručel, začíná být pěknej chovací mamánek.
Jo a jak jsme měli v pátek třídní sraz, tak jsem jela po hodině domů - tatínek s babičkou ho nemohli uklidnit . Závisláček
A co pizza party, Sito?
Mahari, fajn, že sis taky užila kultury
Merry, taky kojím kde se dá a snažím se, aby kdo nechce vidět, neviděl.
Sluni, ahoj, snad zavítáš častěji
Není tady
dobré ránko
Chovací mazánek...to je naprosto přesný výraz i pro Kubíka. Včera se obzvlášť vztekal a nosit samozřejmě jen od maminky...navíc jsme měli na víkend holčičky..
A v sobotu jsme byli všichni v ZOO. Výborný, už jen se v 5-ti lidech a z toho 3 autosedačky dostat do auta (fabie) byl celkem masakr. V ZOO bylo už po hodině po otevření 3000 lidí, dětem bylo horko a Kubík měl stále hlad a najít v tom davu místo na kojení, kde by nás nebylo moc vidět nemožné. Jeli jsme tam hlavně kvůli tomu čerstvému gorilátku, protože se narodil ve stejný den jako Kubík, tak jsme chtěli porovnat jak za těch 6 neděl povyrostli , ale to bylo úplně bez šance. A nasoukání se zpět do auta, které se vyhřívalo 6 hodin na slunci...no prostě výlet
Není tady
Ahoj holky,
nedá mi to, ale musím se vám pochlubit...už jsem oficiálně Mgr. , dnes jsem obhájila diplomku, stálo mě to teda hodně nervů a času (zrovna to tak blbě vyšlo po porodu), ale mám to zasebou
Niki mám teď v jeslích, Viki je u babičky, tak si pro ně zachvíli jedu...dočtu vás pozdějí
Není tady
ahoj holky, jojo, ty vedra jsou pro mimča hrůza, tak kojení jde i přes čajíček dobře, to jsem ráda, přijde mi , že mám o hodně víc mlíko, než jsem měla u štěpíka.....i větší prsa a tak....
ke konci týdne má být až 30 stupnů, to si zase užijeme.....budu asi otírat malou vlhkou žínkou a čajík, nemohu jí mít celý den u prsa, když mám už jedno dítko doma a to mě pořád potřebuje-) kolikrát si říkám, že by byla praktičtější v tomto případě flaška, rychlejší, než kojení a tak, ale v noci chodit ohřívat a tak.....to ne,snad to nějak bude...
docela se děsim toho, až půjde manža do práce a já tu budu s obouma sama, on je štěpík fakt náročnej na obsluhu-)))))
Není tady
Gabriel, už jsi sama, ju? a to je malá ještě o něco starší, než můj raubíř.....
Maha, gratulujuuuuuuuu-) tak vítej do klubu magorek-)))))))))))))))))) já jsem taky-)co jsi dělala za obor?
Není tady
Mery, díky studovala jsem jednooborovou psychologii...
S těma dvouma dětma je to mazec, viď? Já furt něco nestíhám
Kači, taky děkuji...radši jsem to zde nepsala, že to dnes mám, protože zas bych musela vysvětlovat, proč jsem to nedala . Jediný štěstí, že státnice jsem dělala minulý rok, teď by mě asi hráblo, kdybych se ještě musela učit.
Já jsem vlastně začala studovat navazující denní mgr. studium když jsem byla těhotná s Niki, tak se teď těším, že si konečně budu užívat mateřské..
Není tady
Mahari smekám Já to dodělala asi měsíc před otěhotněním a musím říct, že i tak jsem toho měla až nad hlavu. Bohatě mi stačila škola a práce a na víkend holčičky....s 2 dětma ....no jsi JEDNIČKA
Není tady
Ahojky,Mahari obrovská gratulace,jsi fakt dobrá
Já byla dneska na kontrole po šestinedělí a vše OK,tak jsem ráda.Domluvili jsme se,že si nechám dát to tělísko,ale prý se to zavádí při menzes,tak musím počkat až ji dostanu (už se fáááááákt strašně těším
)
Včera malej papal v sedum,hned usnul a pak jedl až ráno v šest
to už má tak třetí noc.
Není tady
tyyyyy jo ANY, tak to taky vubec netusim... ani nevim, jestli se me to vubec tyka, kdyz minule tam byl Bilik... ale asi se priste proste nadtzo objednam k nemu... Mahari gratuluju, jsi vazne hvezda
holky davate jeste nekdo prckum jeste neco jineho krome mlicka??? myslim na osvezeni v tom horku...???
Není tady
AHOOJ HOLKY,
TOŠI nic jiného krom mlík nedávám a nechápu proč Mery dává čajík....není to třeba
jetli tak se dává převařená voda ale čaj až starším
Mahar MOOOC GRATULUJI JSI MOOC ŠIKOVNÁ
Mahar pase ti už Viki koníčky?
Není tady
Toši,stěhuje všechny věci co má v ordinaci.Třeba tam bude Bílik místo něj a bude mít nové zařízení-telefonní číslo bude mít stejné jako má teď tam.Jo a taky tam byla jiná sestřička.
Vím,že se říká,když se kojí,že se nemusí dávat čaj,ale já bych určitě dávala,aspoň trošičku,přece jen je horko.my teda čaj dáváme pravidelně(nekojím)-1x dopoledne,1xodpoledne a někdy i večer-vždycky tak 30až 50 a sladím trošičku Glukopurem-obyčejný cukr nedávám.
Není tady
no takové šílené horko zase není aby se muselo dávat kojeným voda nebo čaj ale mě je to fuk....jen píšu svůj názor
každá maminka si to stejně dělá po svém as tak to má být
Není tady
andulka napsal(a):
no takové šílené horko zase není aby se muselo dávat kojeným voda nebo čaj ale mě je to fuk....jen píšu svůj názor
každá maminka si to stejně dělá po svém as tak to má být
Při UV se má dávat čajík,to ti řekne každej doktor a u kojení nemusí,ale troška může-neuškodí,záleží na každé mamině.
Není tady
Pekny vecer holky,
Mahar, mooooc gratuluji k titulu, jsi jednicka, ze jsi to takhle zvladla
Andulko, nam to rikali v porodce, ze i v tech horkach nemame davat nic jineho nez mleko. Ze kdyz maji mimca zizen, ze staci to predni mliko...
Mraket, tak zotavuju se v pohode. Jizva me jeste tahne vlevo a vpravo - ale hlavne kdyz chodim. Ale uz je to o dost lepsi - muzu si uz i lehnout na zem a zacvicit si cviky, co mi rikala rehabilitacni sestra a nesykat bolesti. A taky uz muzu lepe spat na boku, takze . Ty uz jsi asi s jizvou uplne v pohode, ze? Jizvu mazu ji sadlem a jeste mi rekli, at davam obklad z Rapiku lekarskeho. Jen moc neleham na bricho pres polstar - to mi taky rekla rehabilitacni sestra. Ne, ze by me to bolelo, ale ja nikdy moc na brise nelezela, takze si na to vzpomenu, kdyz je maly vzhuru a to si tezko muzu jit lehnout...
Jinak my uz opravdu kojime jen z jednoho prsu. Tak jsem rada. A posouvame buzeni - misto kazdych dve, tak dve a pul. Zatim to klape a jeste musim maleho budit. Uz se tesim, az bude vetsi a budeme se ridit ciste podle jeho potreb... Delate to tak u starsich deti, ze? Ze jim davate, az kdyz maji hlad... Jen u techhle drobecku by se melo budit a davat papat pravidelne, ze?
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Při UV se má dávat čajík,to ti řekne každej doktor a u kojení nemusí,ale troška může-neuškodí,záleží na každé mamině.
Any, ty nekojis? Ja myslela, ze ano...
Není tady