|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Moc smutne. Uprimnou soustrast cele rodine.
Není tady
Moc smutná zpráva, nemůžu tomu uvěřit
! Upřímnou soustrast! 
Není tady

Děkujeme všem.... Ota nás všechny ze shora pohlídá, i ty, kteří tam už nahoře jsou...

Není tady
Přijměte mou upřímnou soustrast, nemůžu tomu uvěřit, Ota byl člověk, který každému dokázal poradit,( i když jsem ho osobně nepoznala ), je to velmi smutné .
Není tady
Upřímnou soustrast cele rodině!
Není tady
Oto, at už jsi kde jsi, at je ti tam dobře...
Pokud otu budeme mít ve vzpomínkách, bude s námi, upřímnou soustrast věnuji rodině...
Není tady
Bylo to moc fajn vědět, že Ota ví. Občas jsem se ptala, kam na ty správné odpovědi chodí, kde je získává , často byly tématicky každá odjinud. Co mu dává tolik síly být ochotný každému pomoci?
Oto, klid a mír Tvému statečnému srdci i veliké a moudré duši.
Tobě i Tvé rodině posílám tu nejčistší lásku, jaké je mé srdce schopné hjarta hjarta
Není tady
Nemohu uvěřit........ikdyž jsme se osobně neznali, několikrát mi zde na Babinetu dobře poradil. Ještě jednou díky.
Upřímnou soustrast všem, komu byl blízký........budeš tu chybět !
Není tady

Otu sem moc neznal, jen občas na mě reagoval a vídával sem jeho reakce v jiných diskuzích.. líbil se mi v tom jeho nadhledu. Vždycky sem si říkal: ty je ten chlap je dost v pohodě, dokáže si udržet nadhled a díky tomu takový ten přrozený respekt, který lidé získávají za své dobré činy.
Byl to podle mě správný chlap a těch je vždycky škoda...
připojuji se ke kondolenci, ztráta dobrého člověka je vždy ztráta, ať ho známe či ne...

Není tady
Upřímnou soustrast. Mockrát mi Ota pomohl. Zrovna včera jsme jeli kolem tábora, o kterém jsme si psali a vzpomněla jsem si na něj. A dneska tohle 
Upravil(a) Vlaďka (7. 6. 2010 6:40)
Není tady

Upřímnou soustrast všem pozůstalým. Ota nám tady bude všem chybět...
Není tady
Ota k Babinetu proste patril...Kdyz uz musel do nebe, nebude tam zrovna v tuto chvili sam, jeden pan mu tam zazpiva Ve stinu katedral a druhy ho tak rozesmeje svym cimrmanovskym vzacnym a krasnym humorem,ze to v nebi vydrzi do te doby, nez se tam jednou presune cely Babinet a zacneme znovu...
I slzy jsou bozi dar a tak jim dovolme skanout. Rodine a vsem pozustalym hlubokou soustrast.
Není tady
Upřímnou soustrast všem co ho měli rádi. Byl to skvělý chlap.
Není tady
Ahoj Oto .... je mi líto, že už si nepísneme, že už se asi nedozvím, jak to dopadlo s tvojí hospůdkou a že odsud zmizela jedna z dobrých duší ..... ale zároveň ti to přeju, že už je ti líp a ten bolavý tělesný obal už tě netíží ....
Měj se krásně 
Není tady
Upřímnou soustrast....

Není tady
Upřímnou soustrast rodině ... Otíku díky za tvé rady...
Není tady
Úpřimnou soustrast celé rodině
.
Není tady
....jsem tu zavítala po dlouhé době...před dvěma lety,kdy tu neštastná brečela,byl jeden z prvních,který mi tu pomohl a vše vysvětlil a podpořil...ach jo,je mi to líto....zdravím tě děkuji oto...
Není tady

Krásnou cestu Domů přeji Vám, Oto. Tam, kde všechno začalo, tam to také "končí", aby to začalo opět znovu..
Rodině upřímnou soustrast.
Není tady
Tak to me vyrazilo dech,ze Ota mezi nami,uz neni.Oto at je te tam v nebicku dobre.

Upravil(a) eremuruss (8. 6. 2010 20:11)
Není tady
Pár dní jsem byla pryč a po návratu taková zpráva... Už se nepotkáme na Parukářce, jak jsme si slibovali... je mi to moc líto, ale doufám, že je Otovi tam někde líp...
Upřímnou soustrast celé rodině i všem kamarádům a kamarádkám.
Není tady
Mam pro mnohe z vas dobrou zpravu... Zejmena pro ty, kteri skutecne potrebovali poradit - a na Otu se v mnohem obraceli. Tak vlastne prirozene vznikla i tato poradna - Ota vi... Pametnici vedi...
Jsem v kontaktu s Otovou dcerou, Marii [nick "průmyslovačka"], jeste za Otova zivota... Slovo dalo slovo, a tak jsme se domluvili, ze by se pokusila i ona zde navazat na "tradici" otce - Oty... Jsem za to rad, ze se vyjadrila, ze by to byla pro ni cest... Dovolim si proto upravit i nazev teto poradny na Ota [a dcera] vi... A verit, ze dobre pohnutky muzou mit nejen dobry zacatek - ale i dobry konec... Nebo alepson v dobrem dlouho pretrvavat...
Marie by se pokusila zde zodpovedet i nejake vase stare dotazy. Samozrejme, co uz mate nove, sem s nima... Marie je zdatna v technickych vecech, velice zdatna na netu, takze dotazy co sli na Otu v techto vecech, by mela byt schopna vam zodpovedet... A ja si troufnu rici, na mnoha dalsiho.. A kdyby jste mely pocit, ze se zde snazim delat neco, co nefunguje, nebo fungovat nemuze, nebo ze jsem "prestrelil", prosim hazejte kritiku primo na mne, vsechny konktakty na mne mate, i ty soukrome...
V kazdem pripade ja jsem timto vypravenim opet zacal, a "prestrihavam" pomyslnou pasku staro-noveho diskusniho subfora Ota [a dcera] vi...
Vse dobre vsem...
Juraj
PS: Ota, zdravim Te do nebicka, uz je to cca rok, vid..
Není tady

Juraji, děkuji za úvod, krásně jsem si tu pobrečela na všemi příspěvky, když se zpětně kouknu, kolik tu měl táta příznivců, to je prostě nádhera... jojo, ještě pár dní a je to rovný rok, příšerně to letí, ač to vidím jako včera.
Těším se na diskutování s Vámi všemi, doufám, že to tu poběží jak "za starých časů", i když tak dávné nejsou :-)
krásný den všem!
Marie - průmyslovačka

Není tady