|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Někdy je lepší odejít před trápením a bolestí někam jinam. Příspěvky na Babinetu i všechny vzpomínky zůstanou. Více takových lidí mezi námi a svět bude příjemnější. Otu jsem znala jen z příspěvků z Babinetu,ale i tak je mi odchod milého člověka velmi líto.
Smrt pozůstalé bolí, ale leckdy odcházejícího osvobodí. Přejme mu to.
Upřímnou soustrast.
Není tady

Je mi z toho smutno. Otíku budeš nám moc chybět 
Upřímnou soustrast celé rodině, 
Není tady
..take jsem znala otu hlavne jako dobreho nekonfliktniho radce pro kazdeho a skoro na vsechno...i me dobre poradil
...je mi to straasne lito..uprimnou soustrast 
Není tady

Smutná zpráva
....
Upřímnou soustrast rodině a hodně síly na překonání té největší bolesti
.

Není tady
Odchod zasáhne, i když se známe jen po písmenkách. Soustrast celé rodině a ty, Oto, na nás tady prosím občas dohlédni.
Není tady

Ufuf. Tak Oto už je inde, dúfam(verím), že na lepšom. Úprimnú sústrasť rodine, bude chýbať nielen im, ale aj tejto babinetej rodine. 
Není tady
Tedy to je smutná zpráva
Upřímnou soustrast celé rodině.
Neznali jsme se, vyměnili jsme si jen pár krátkých příspěvků, i tak jsem vždy hledávala, co nového Ota napsal. Byl to hodný a moudrý člověk. A v poslední době jsem hledávala zbytečně, říkala jsem si, proč nepíše. No, teď už to vím... Tak ať se má Ota tam nahoře už jenom dobře. A jeho blízké ať bolest dlouho netrápí. 
Není tady

Moc smutná zpráva 
.... Otíkovo příspěvky jsem tak ráda četla, byl to moc fajn chlap 
Celé rodině upřímnou soustrast ...
Není tady
Upřimnou soustrast Otově rodině. Ota by velky virtualni sympaťák.

Není tady
Ještě bych se s Vámi ráda podělila o záznam z koncertu, který se Otovi moc líbil. Je to z lońského září a Ota je tam občas v levém dolním rohu vidět ( pak ještě zhruba v polovině záznamu je ho vidět víc) . Tak snad tam nahoře hrajou taky dobře.
http://www.stream.cz/video/3/358705-phil-shoenfelt
Není tady
Uprimnou soustrast zene, ktere ztratila sveho muze a detem, co ztratily tatu... A v konecnem dusledku vsem, co ho meli radi. 
Není tady
Upřímnou soustrast 
Není tady

Upřímnou soustrast.
Není tady
Otíku, byl jsi takové zdejší sluníčko. Člověk, ze kterého byl cítit úžasný klid, moudrost a nadhled i přesto, že ty sám ses potýkal s vážnými zdravotními problémy. Jsem ráda, že jsem tě mohla alespoň virtuálně poznat a věřím tomu, že se zas jednou někde TAM potkáme.
Upřímnou soustrast celé rodině.
Safra Oto tohleto mi nedělej....... já si kolikrát říkal že už mi dáš ban za ty moje kecy..... a ono prd, vždycky jsem našel jen soukromou zprávu kde jsi mi v klidu vysvětlil co a jak není dobrý psát a tím to skončilo. No a teď se tady dočtu tohle.... 
Tak jen doufám že jsi na lepším...... upřímnou soustrast rodině.
Není tady

Upřímnou soustrast celé rodině
a stále znovu si opakujte, že KDO ŽIJE V SRDCÍCH, NEUMÍRÁ .... chce to čas 
Není tady

Otu jsem znala jen z fotky a z příspěvků tady na Babinetu, působil na mě jako pohodovej chlap. Smutná zpráva. 
Upřímnou soustrast rodině.
Není tady
Upřímnou soustrast rodině i všem přátelům a lidem z babinetu. Ota opravdu dokázal dobře poradit. Je to moc smutná zpráva.
Není tady

Doufám, že si splnil to, co si tu splnit měl. Teď už bude jen lépe...
Není tady
Upřímnou soustrast..... 
Není tady