|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Maruško,
nemám snad ani slov.
Táta byl moc bezva, měli jsme ho moc rádi.
Oto, moc díky že jsi tu s námi byl, doufám že je Ti už dobře a koukáš na nás s úsměvem.
Upřímnou soustrast celé rodině.
Není tady
Otu jsem" znala"jen z dobrých rad,jeho tvář mi vždy naplňovala takovým klidem ,ráda jsem ho četla,nevěděla jsem že má zdr.potíže takhle moc vážné je mi to strašně líto,takových lidí je málo neměli by odcházet...Ota vždy věděl,poradil ,zvedl náladu jeho humor byl vždy přesný....
je mi to moc líto nemohla jsem uvěřit....
rodině upřímnou soustrast a buďte silní...
Oto.... tam nahoře....budeš tu chybět...
Není tady
Upřímnou soustrast celé rodině. Vždycky mě dojímalo Otovo líčení domácího vaření "pro jeho holky"... Říkala jsem si, že to musí být správný chlapík a skvělý táta... Tak už nebude mile nahlížet a laskavě odpovídat ....
Šťastnou plavbu Oto a hodně sil těm, co Ti mávají na rozloučenou z břehu... 
Není tady

Upřímnou soustrast...
Není tady
Upřímnou soustrast celé rodině.
Není tady

S Otou jsme se znali jen trochu. Jednou mi napsal něco co mě od chlapa moc potěšilo. Vůbec jsem nevěděla že je nemocný.... Strašně moc mě mrzí že zemřel, podle přízpěvků to byl fajn chlap
Celé rodině upřímnou soustrast
Není tady
Se slzama v očích, když jsem si přečetla tuto nehezkou zprávu-sdílím Váš smutek a upřimnou soustrast. Znala jsem Otu z těchto stránek, občas jsme si taky psali a mám Otu za velkého člověka, kterého jsem měla ráda a budu na něj hezky vzpomínat.
Není tady
Upřímnou soustrast celé rodině 
Tobě Oto šťastnou cestu na druhý břeh 

Není tady
Pámbu ti dej věčnou slávu, Oťásku. Ale kdo teď bude vědět....?
Není tady

Upřímnou soustrast rodině. Dnes je mi velmi, velmi smutno,byli jsme dnes doprovodit na poslední cestě syna mých nejlepších přátel.Chlapec měl teprve 18 let....nezbývá nám než věřit ,že tam kde ted´kluci jsou je jim dobře a nic je nebolí...Pane Oto prosím dávejte tam na toho našeho mladocha pozor,věřím vám.
Není tady
Upřímnou soustrast celé rodině

Není tady

Je mi to moc líto, tato smutná zpráva přišla jako blesk z čistého nebe.
Upřímnou soustrast všem pozůstalým ...
Není tady

Bolí, keď odchádza na večnosť človek, ešte viac keď odchádza dobrý človek, ale v srdciach mnohých zostane navždy. Úprimnú sústrasť celej rodine.
Není tady
Ani já nevěděla, že je Otík nemocný. Je mi moc líto, že už tu není. Přeji upřímnou soustrast celé rodině a asi vše již zde bylo napsáno a vše je pravda. Kéž by bylo více takových tátů a manželů a přátel jako byl Otík. Snad je mu opravdu lépe a už se netrápí 
My tu zůstali se vzpomínkou na něj a nikdy nezapomeneme i když se "známe" trochu jinak, přesto to byl typ člověka, který zapůsobil na mnoho lidí, jako nikdo jiný tady.
Upravil(a) Misha (4. 6. 2010 23:05)
Není tady
Tak i já si pobrečela nad touto moc smutnou zprávou
je mi to strašně líto, pana Otu znám jen tady z BB, ale jeho příspěvky se vždy hezky četly!
Opravdu tu, Oto, budete chybět!! 
Upřímnou soustrast celé rodině!!! Je to velká ztráta 
Není tady