3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Maruko,
nemám snad ani slov.
Táta byl moc bezva, měli jsme ho moc rádi.
Oto, moc díky e jsi tu s námi byl, doufám e je Ti u dobře a kouká na nás s úsměvem.
Upřímnou soustrast celé rodině.
Není tady
Otu jsem" znala"jen z dobrých rad,jeho tvář mi vdy naplňovala takovým klidem ,ráda jsem ho četla,nevěděla jsem e má zdr.potíe takhle moc váné je mi to straně líto,takových lidí je málo neměli by odcházet...Ota vdy věděl,poradil ,zvedl náladu jeho humor byl vdy přesný....
je mi to moc líto nemohla jsem uvěřit....
rodině upřímnou soustrast a buďte silní...
Oto.... tam nahoře....bude tu chybět...
Není tady
Upřímnou soustrast celé rodině. Vdycky mě dojímalo Otovo líčení domácího vaření "pro jeho holky"... Říkala jsem si, e to musí být správný chlapík a skvělý táta... Tak u nebude mile nahlíet a laskavě odpovídat ....
astnou plavbu Oto a hodně sil těm, co Ti mávají na rozloučenou z břehu...
Není tady
Upřímnou soustrast...
Není tady
Upřímnou soustrast celé rodině.
Není tady
S Otou jsme se znali jen trochu. Jednou mi napsal něco co mě od chlapa moc potěilo. Vůbec jsem nevěděla e je nemocný.... Straně moc mě mrzí e zemřel, podle přízpěvků to byl fajn chlap
Celé rodině upřímnou soustrast
Není tady
Se slzama v očích, kdy jsem si přečetla tuto nehezkou zprávu-sdílím Vá smutek a upřimnou soustrast. Znala jsem Otu z těchto stránek, občas jsme si taky psali a mám Otu za velkého člověka, kterého jsem měla ráda a budu na něj hezky vzpomínat.
Není tady
Upřímnou soustrast celé rodině
Tobě Oto astnou cestu na druhý břeh
Není tady
Pámbu ti dej věčnou slávu, Oásku. Ale kdo teď bude vědět....?
Není tady
Upřímnou soustrast rodině. Dnes je mi velmi, velmi smutno,byli jsme dnes doprovodit na poslední cestě syna mých nejlepích přátel.Chlapec měl teprve 18 let....nezbývá nám ne věřit ,e tam kde ted´kluci jsou je jim dobře a nic je nebolí...Pane Oto prosím dávejte tam na toho naeho mladocha pozor,věřím vám.
Není tady
Upřímnou soustrast celé rodině
Není tady
Je mi to moc líto, tato smutná zpráva přila jako blesk z čistého nebe.
Upřímnou soustrast vem pozůstalým ...
Není tady
Bolí, keď odchádza na večnos človek, ete viac keď odchádza dobrý človek, ale v srdciach mnohých zostane navdy. Úprimnú sústras celej rodine.
Není tady
Ani já nevěděla, e je Otík nemocný. Je mi moc líto, e u tu není. Přeji upřímnou soustrast celé rodině a asi ve ji zde bylo napsáno a ve je pravda. Ké by bylo více takových tátů a manelů a přátel jako byl Otík. Snad je mu opravdu lépe a u se netrápí
My tu zůstali se vzpomínkou na něj a nikdy nezapomeneme i kdy se "známe" trochu jinak, přesto to byl typ člověka, který zapůsobil na mnoho lidí, jako nikdo jiný tady.
Upravil(a) Misha (4. 6. 2010 23:05)
Není tady
Tak i já si pobrečela nad touto moc smutnou zprávou je mi to straně líto, pana Otu znám jen tady z BB, ale jeho příspěvky se vdy hezky četly!
Opravdu tu, Oto, budete chybět!!
Upřímnou soustrast celé rodině!!! Je to velká ztráta
Není tady