6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dnes po dlouhé a váné nemoci Ota zemřel.
Není tady
Dobrý den,
jsem Otova dcera.
Táta bojoval od 20.1.2010 se zápalem plic, dekubity a otravou krve.... dnes ráno dobojoval....
Pro něj to ji bylo vysvobození.... Dívá se na nás vechny zeshora a u je mu tam lépe, bez bolestí, bez trápení...
Budeme Tě mít napořád v srdíčku, táto.... a je Ti dobře....
Není tady
Ota ví........................, ,e na něj nezapomenu. S láskou a smutkem, a vírou, e tam ten ráj pro tebe opravdu je.
Mája
Není tady
Oto, znala jsem Tě díky Babinetu a zejména díky tomu, e jsme oba roky moderátoři, a i kdy jsme se znali vlastně jen "přes net", stali se z nás za tu dobu výborní kamarádi, Tvůj smysl pro humor, nadhled a celkový přístup byl prostě nepřekonatelný, i to, jak jsi bojoval s následky svého úrazu v mládí, za to jsem Tě vdy obdivovala i za to, jak krásně jsi vdy mluvil o své rodině, o své eně. Častokrát jsi mi pomohl a radou či jen tím, e jsi mě rozesmál. Nikdy na Tebe nezapomenu, bude mi chybět, a budu se modlit v to, a tam nahoře je Ti u jen a jen dobře. Zaslouí si to, byl jsi prostě skvělý chlap Děkuji Ti, za ve...
Upřímnost soustrast Tvé eně, Tvým dětem a celé Tvé rodině, kteří pro Tebe byli vím
Není tady
Oto,
díky za ve, co jsi pro nás na Babinetu udělal. Nechce se mi uvěřit...
Je mi to moc moc líto, upřímnou soustrast rodině.
Není tady
Dobrý den,
jsem tu krátce a pana Otu jsem neznala.Jeliko se vak ji tak trochu povauji za součást Babinetu a vím co to je ztratit taku,posílám jeho rodině upřímnou soustrast. Buďte hodně silní,vzájemně se podporujte a věřte,e čas tomu uleví. Rejka
Není tady
Upřímnou soustrast, budu vzpomínat.
Není tady
I já přeji upřímnou soustrast rodině,nejednou mi pan Ota dobře poradil ...
Není tady
Upřímnou soustrast ...
Otu jsem znala z pročítání příspěvků v jiných diskuzích, kam jsem občasně zavítala, přesto jsem si vdycky jméno Ota spojila s jeho tváří: Přestoe uivatelé Babinetu jsou větinou pouze ve virtuálních vztazích, po určité době je člověk vnímá jako by je znal face to face, proto mne to zamrazilo a je mi to líto
Není tady
Je mi moc smutno. Otu jsem znala nejen z Babinetu, ale psali jsme si i soukromě. Hrozně moc jsem mu v jeho nemoci drela palce a věřila, e to ve dobře dopadne.
Oto, moc si Tě váím, byl jsi vyjímečný člověk a Tvoje psaní mi bude velice chybět. Takových lidí, jako jsi byl Ty, je na světě málo. Mrzí mě, e u se nikdy nepodívá do své oblíbené hospůdky nad ikovem. Jsem ráda, e jsem měla tu čest aspoň troku Tě poznat.
Upřímnou soustrast manelce, dětem, vnoučatům. Vae ztráta je veliká.
Není tady
Také se připojuji s upřímnou soustrastí rodině.
Nejen jim, i nám na Babinetu bude Ota chybět.
Není tady
je mi to moc líto...
upřímnou soustrast otově rodině
průmyslovačko...... upřímnou soustrast Vás vem, i jeho kamarádům a blízkým...... Myslím, e pro nejednu z nás byl Ota blízký kamarád....... a hlavně -- BYL TO SKVĚLÝ CHLAP !!!
Není tady
To je mi líto ... moc ... upřímnou soustrast
Upravil(a) Mía Kulička (4. 6. 2010 14:10)
Není tady
Je mi to moc líto, i mně mnohokrát pomohl. Upřímnou soustrast rodině, drte se.
Není tady
Taky přeji upřímnou soustrast celé Otově rodině...
Není tady
Upřímnou soustrast rodině
Víc takových lidí jako byl Ota...
Není tady
upřímnou soustrast celé rodině..
Není tady