27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj holky, jake mate, prosim vas, zkusenosti s laryngitidou? Delali vasim detem nejake testy, aby na to prisli? Jak se to detem casto vracelo a je to infekcni? Dcera ma uz po treti za sebou sileny kasel, takovy stekavy, kdyz ji to chytne, tak mam pocit, ze ji to ty prudusky roztrha, ma antibiotika, ale pokazde to od ni chytne bracha, tak nevim,jestli se i laryngitida takto prenasi. Moc diky, za tyden jdem na kontrolu, tak se na to poptam, ale zajimaji me vase zkusenosti,diky
Není tady
Ahoj Hani
U nás na laryngitidu trpí Dáda, měl u jí asi 6x. Na to e mu je osm měsíců tak u jí protrpěl hodněkrát.
Vdy je nemocná i Anetka, ale ta kale jinak, taky v záchvatech, ale ne těkavých a nedusí se jako on. Podle mě to způsobí nějaký vir/bacil, ale kadé to dítko to odnese jinak. Dr mě řekla, e na to trpí a prý na to pomůe jen věk, e starí děti u to tak neodnáí. Tak uvidíme.
Verunce i Tomíkovi posíláme pusu
Taky si ty nemoci uíváte, viď? Děsné, my v tom taky stále lítáme
Není tady
Hani nás Dr poslala na alergo testy-bála se náběhu na astma,ale tam s námi nic nedělali kvůli věku .. jen jsme měli doma dejchák a Ventolin ..take kdy měl kael a dusil se tak jsem mu dávala na roztaení párkrát dejchnout.Po roce to natěstí přelo..
Tak se drte marodi
Není tady
Haňule, jak píe piskutek, je dobré pouívat hodně zvlhčovač vzduchu.
Velice ikovný je také inhalátor s vincentkou.
Laryngitida nejčastěji postihuje děti do 6ti let, pak s vyím věkem méně a méně.
Je dobré hodně větrat a při laryngitickém záchvatu hodně pomůe studený vzduch, otevřít dveře od lednce (raději mrazáku) a nechat párkrát nadechnout.
Jaňule, nevím s kterým dítkem Tě poslali na alergologii, já byla s Lenkou v 11ti měsících a dělali jí testy z krve a i klasické koní testy, ale měla za sebou 7 zánětů průduek....
Není tady
HANULE... můj mladí syn Adámek taky trpí na laryngitídu....měl jí u ve dvou měsících a u tenkrát nám dělali krevní testy a zjistili mu z krve e bude i astmatik a alergik.... tedka ve dvou letech jsme byly na krevních testech na co má alergii a skoro vechno má hraniční....
jinak má taky ten oklivej těkavej kael, e se bojím e se udusí...jednou nám úplně zmodral....a jsme skončili v nemocnici....
my máme doma zvlhčovač ale nepouíváme ... je to ílený.... nejlepí je namokřit ručníky a obvěsit tím místnost a pořádně větrat....
Není tady
Spunti .. se imonem..byl tenkrát ani ne roční.Krevní nám udělala a ve 2 letech a to jetě kvůli jinému problému -- neustále nás trápí prapodivné boláčky jejich původ do dneního dne nobjasněn a koní jsme dokončili teprve ve 2,5 letech . No paní Dr je mírně laxní... Máme nakonec jen alergii na trávy - a i to je masakr protoe má neustále napuchlé oči a nos plnej.A teď aktuálně nám Dr. řekla e na nějaké kapky do nosu vyloeně na alergii je malej . No nevím asi budu muset brzo měnit lékaře jeliko se mi to nepozdává ..
Kadopádně otevřený mrazák taky fungoval
Není tady
Verunka napsal(a):
HANULE... můj mladí syn Adámek taky trpí na laryngitídu....měl jí u ve dvou měsících a u tenkrát nám dělali krevní testy a zjistili mu z krve e bude i astmatik a alergik.... tedka ve dvou letech jsme byly na krevních testech na co má alergii a skoro vechno má hraniční....
jinak má taky ten oklivej těkavej kael, e se bojím e se udusí...jednou nám úplně zmodral....a jsme skončili v nemocnici....
my máme doma zvlhčovač ale nepouíváme ... je to ílený.... nejlepí je namokřit ručníky a obvěsit tím místnost a pořádně větrat....
Tak to já kdybych neměla ultrazvukový zvlhčovač tak nevím co bych dělala. Ručníky vůbec nám nepomáhají,ale avůbec.
Není tady
nám teda ručníky taky nepomáhaly tak, jako proud studenýho vlhkýho vzduchu namířenej přímo z hubice zvlhčovače na samův obličej. Chudák byl celej orosenej, poltář provlhlej, ale dýchal volně a krásně.
Není tady
Fidorka napsal(a):
nám teda ručníky taky nepomáhaly tak, jako proud studenýho vlhkýho vzduchu namířenej přímo z hubice zvlhčovače na samův obličej. Chudák byl celej orosenej, poltář provlhlej, ale dýchal volně a krásně.
Ano přesně tak. Taky malá je vdy celá orosená,ale je to prostě super na dech.
Není tady