|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Nazdárek maminy,
tak jsme konečně dobudovali pokojíček a děťátka (0,5 roku a 2roky) naše milovaná už s námi nebudou spinkat. Mám z toho docela vítr, tak mě napadlo zkusit chůvičky........
Našla jsem tyto dvě jedna je audio a druhá video:
http://www.nasekocarky-mj.cz/digitalni_ … vicka.html
Zajímalo by mě, jestli má cenu utrácet takovou sumičku za tu video chůvičku, jestli by nestačila jen ta audio, ale jestli to stojí za to, zkusila bych i tu video - ale jestli máte některá zkušenosti s oběma, podělte se o ně. Nerada bych zjistila, že stačila jen ta audio a já koupila třeba tu video - je na ní vůbec v noci něco vidět ? Sice se o nich píše, že mají noční osvětlení, ale v dnešní době, co je psáno ještě nemusí být dáno 
Nebo možná nakonec skončím v děcáku s dětičkama sama. Asi si budu těžko zvykat a dlouho asi nebudu klidně spát........... Prosím poraďte mi.
Díky moc
Není tady
Ahoj Krákorko,
já mám zkušenost jen s klasickou audio chůvičkou. Také jsme děti odstěhovali do vlastního pokojíčku a to cca v 5. měsíci. Můj názor je ten, že audio stačí, stejně v noci spíš a jde jen o to aby ses probudila, když se ti vzbudí děti a když se tam bude už něco ozývat stejně se tam půjdeš podívat 
Není tady

Ahoj, máme Sencor video chůvičku, bydlíme v rodiném domě a děti od roku a něco spí samy v pokoji "v mezipatře" mezi obývákem a ložnicí...
Bez videochůvičky si to nedovedu představit... noční přisvětlování je samozřejmostí a prcky vidíme a přesně víme, co se děje a jestli a jaký zásah je potřeba. Za sebe jednoznačně doporučuji video!
Ta naše funguje tak přes 2-3 stěny do 30m, což stačí i pro posezení na zahradě v létě
Není tady

Ahojky, já měla taky jen audio a stejně jsme ji ani nepoužívali. Když malý kníknul, tak jsem ho slyšela i přes celý byt a hned byla u něho
. Navíc se do toho mísily zvuky i od sousedů
, takže jsem kolikrát letěla do pokoje a malý slastně spinkal
.
Není tady

Krákorka napsal(a):
Nazdárek maminy,
tak jsme konečně dobudovali pokojíček a děťátka (0,5 roku a 2roky) naše milovaná už s námi nebudou spinkat. Mám z toho docela vítr, tak mě napadlo zkusit chůvičky........
Našla jsem tyto dvě jedna je audio a druhá video:
Zajímalo by mě, jestli má cenu utrácet takovou sumičku za tu video chůvičku, jestli by nestačila jen ta audio, ale jestli to stojí za to, zkusila bych i tu video - ale jestli máte některá zkušenosti s oběma, podělte se o ně. Nerada bych zjistila, že stačila jen ta audio a já koupila třeba tu video - je na ní vůbec v noci něco vidět ? Sice se o nich píše, že mají noční osvětlení, ale v dnešní době, co je psáno ještě nemusí být dáno
Nebo možná nakonec skončím v děcáku s dětičkama sama. Asi si budu těžko zvykat a dlouho asi nebudu klidně spát........... Prosím poraďte mi.
Díky moc
Určitě tu video, pro ten pocit že když vidíš co se u dítěte děje - jsi víc v klidu.
Není tady

Mně přišlo video zbytečné, nepředpokládám, že by mi dítě žrala krysa nebo ho unášel upír, v podstatě buď plače se zavřenejma nebo už otevřenejma očima, možná se zamotalo do deky, nic víc neuvidíme.. a jak už tu někdo říkal, stejně tam jdeš a vidíš..
Já se ptala na fóru naší party, se kterou děláme akce už léta, a v poslední době pro rodiče s dětmi.. a ti mi v podstatě doporučili Phillips Avent, nic jiného, že zkoušeli i jiné, ale spokojeni nebyli, ten dosah to nemá.. a co je nejdůležitější, pokud budeš třebas taky jezdit na nějaké takové pobyty, aby to mělo více kanálů, ne jen 2, ať se nekryjete s jinými.. no a uváděný dosah na krabici moc neber, je to v otevřené krajině, musíš počítat s cloněním zdí..
Není tady