29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zmražené krabí tyčinky necháme povolit a nakrájíme na menší kousky. Přidáme zakysanou smetanu a nakrájený pomeranč (bez kůry a oloupeme i tu vnitřní blanku). Osolíme podle chuti a necháme vychladit.
Podáváme s tmavým celozrným pečivem nebo jen tak a třeba v mističkách od pomeranče.
Není tady
Pridam svuj....krabi tycinky nechame povolit, nakrajime na mensi spalicky, prsty jeste rozmelnime podelne...majonezu ....pouzivam Hellmann´s, mirne naredim lakem z kyselych okurek, pridam trochu mleteho pepre, a hlavne -utreny cesnek....Smicham vse dohromady, podavam nejlepe na chlebu, nebo i na toastech, nahoru rajce na platky ..je to mnamka
Není tady
Tak to musím zkusit, já mám saláty hrozně ráda, skoro denně si dopoledne nějaký salátek udělám
(hlavně teď v létě) a nechám si ho odležet na odpolední svačinu nebo k večeři. A pak si ho vychutnávám
Taky jsem si vzpomněla na jiný krabí: tyčinky nakrájet, k tomu najemno pórek a Hellmanska nebo tatarka s jogurtem, mírně osolit, pepř, taky je dobrý
Není tady
Ahoj holky, dělávala jsem podobnou pomazánku (v mém případě jako vždy zdravou variantu): krabí tyčinky, cibulka, bílý 3% jogurt, 1 PL zakysané smetany 8%, citronová šťáva, sůl a pepř. Dnes už ji nedělám, jelikož složení tyčinek je opravdu bídné - žádné maso, hodně škrobů a barviva k tomu. Takže teď už jen pomazánku z tuňáka, makrely nebo sardinek.
Není tady