21. října : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 21. října : Straidelné čokoládové muffiny pro odváné děti. Zabaví i zasytí! 21. října : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Zmraené krabí tyčinky necháme povolit a nakrájíme na mení kousky. Přidáme zakysanou smetanu a nakrájený pomeranč (bez kůry a oloupeme i tu vnitřní blanku). Osolíme podle chuti a necháme vychladit.
Podáváme s tmavým celozrným pečivem nebo jen tak a třeba v mističkách od pomeranče.
Není tady
Pridam svuj....krabi tycinky nechame povolit, nakrajime na mensi spalicky, prsty jeste rozmelnime podelne...majonezu ....pouzivam Hellmann´s, mirne naredim lakem z kyselych okurek, pridam trochu mleteho pepre, a hlavne -utreny cesnek....Smicham vse dohromady, podavam nejlepe na chlebu, nebo i na toastech, nahoru rajce na platky ..je to mnamka
Není tady
Tak to musím zkusit, já mám saláty hrozně ráda, skoro denně si dopoledne nějaký salátek udělám
(hlavně teď v létě) a nechám si ho odleet na odpolední svačinu nebo k večeři. A pak si ho vychutnávám
Taky jsem si vzpomněla na jiný krabí: tyčinky nakrájet, k tomu najemno pórek a Hellmanska nebo tatarka s jogurtem, mírně osolit, pepř, taky je dobrý
Není tady
Ahoj holky, dělávala jsem podobnou pomazánku (v mém případě jako vdy zdravou variantu): krabí tyčinky, cibulka, bílý 3% jogurt, 1 PL zakysané smetany 8%, citronová áva, sůl a pepř. Dnes u ji nedělám, jeliko sloení tyčinek je opravdu bídné - ádné maso, hodně krobů a barviva k tomu. Take teď u jen pomazánku z tuňáka, makrely nebo sardinek.
Není tady