|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Téma zavřeno

Konvalinko,tak moc držím palce na zítra,. ten screening v prvním trimestru je věrohodnější než ty tripple testy, co sem slyšela, tak vycházejí falešně pozitivní, tak přeji ať je to rovnou negativní 
já jdu žehlit...už sem umordovaná z neustálýho převlíkání malýho...čůrá venku bez plínky a tak se mu to zalíbilo, že pořád a všude a kamkoli čůrá
ale mám z něj radost 
tak jdu na to, at sou ty tři košíky za mnou....
antall - koukej se ozvat 
Není tady

Dekuji Krtko, no prave to jsem se take dozvedela,ze ty prvni testy jsou verohodnejsi, ale uz bylo pozde na ten screening. No tak snad to bude bez nerviku.
Uf, zehleni... 
Není tady
AHoj holky, tak jsem konečně vykoupaná v posteli. Byl to pořádnej záhul, ale MÁM TO :-)) Dopoledne jsem měla ekonomickou část, odpoledne obhajobu bakalářky a praktickou část.
Z 18 lidí nás to dalo jenom 6. Dusili nás neuvěřitelně, odpoledne jsem byla tak vyčerpaná, že jsem myslela, žeto nedám, ale výsledné známky 1,1,2 :-))) Takže ok. Mám to z krku, jsem hrozně unavená..zítra dám vše do krabic a poputuje to do sklepa :-) pořádně doma uklidím a začínám si pouze a pouze užívat své těhu :-) za 2 týdny jdeme na ult a vývoj.vady, ale vše bude ok, tak se těším :-))
Není tady
Jejda, Maryt, prosimte neslo by to oficielne az po tom odberu? Tak kolem 12 tydne? Ja bych se chtela vyhnout prave tomu, aby tam pak treba bylo napslano, ze jsem vas zase opustila

Není tady
zuzík22 napsal(a):
Ahojte, můžu se k vám přidat? Už jsem teda těhotná nějakou dobu, ale ještě jsem se nějak nedokopala sem přihlásit
Termín porodu mám podle utz 24.12., tak doufám, že to nevyjde a chudák miminko nebude mít narozky na štědrý den
Už mám za sebou zimňátka 08/09, máme doma Danielku, je jí 16 měsíců, takže toho času na počítač moc není.. Jsem pořád hrozně ospalá, spím skoro stejně jako malá, takže volna bez ní moc nemám
Taky jste tak spavé? A ještě k tomu je mi dost blbě, doufám, že už to nebude trvat dlouho a přejde to..
Zuzíku, vítej tady :-) moje kamarádka měla taky 24.12 a nakonec se jí malej narodil až 30.12 :-)) Jinak Danielka je velmi hezké jméno, taky jsem jeho nositelkou. :-)
Není tady

Antaliss
doslova na jednicku si to zvladla, gratuluji. 
Upravil(a) konvalinka009 (8. 6. 2010 20:32)
Není tady
Moc díky za přivítání
Musím se tu nějak zorientovat, koukám, že je vás tu fakt hodně, to je bezva 
konvalinko - jsem na tom stejně, taky mi kafe úplně přestalo chutnat, měla jsem to jako jeden z prvních příznaků. Jen mi chutná ledový, to jsem měla zatím asi třikrát. A co teda piju teď ráda, to je kola, pomáhá mi na ty nevolnosti, ale snažím se to s ní nepřehánět..
antaliss - taky bych radši rodila později jako tvoje kamarádka, nejvíc by se mi líbilo 27.12., to má přítel třicetiny, tak by to bylo takový hezký. Ale asi to těžko vyjde
Jen doufám, že nebudu přenášet až do 2011. Se jménem Daniela jsem taky moc spokojená, byl to u nás kompromis, nemohli jsme se na jméně vůbec dohodnout, takže tohle jsme vybrali až v devátým měsíci s tím, že nám ani jednomu nevadilo, ale teď jsem za něj moc ráda.. To teda gratuluju k těm zkouškám, perfektní známky a ještě tolik lidí neudělalo 
krtko - od tý doby, co jsem těhotná, je žehlení moje noční můra, ostatní věci v domácnosti tak nějak zvládám jak se dá, ale žehlení fakt ne 
maryt - jdu poslat údaje na nástěnku 
Není tady
antalis
gratuluju ke zkousce. ted uz si jen budes uzivat 

Není tady
Antí, velká gratulace!!!!
jen mě překvapuje, že vás tolik vyházeli... 
Konvalinko, já jsem pila taky tak 4 kafe denně, ale pak jsem začala pít bez kofeinu, protože kofein brání usazení vajíčka... pila jsem ho měsíc a hned se zadařilo, takže tomu věřím
No a někdy kolem 4tt jsem ho přestala pít úplně, vůbec mi teď nechutná a naopak když ho cítím, je mi z něj zle.
Jinak držím palce na dnešní KO, pak dej vědět. Já už jsem se s mojí dr. domluvila, že mě pošle na všechny možný vyšetření, i na ten první screening, abychom se vyhli nějakým vadám. Ale věřím, že tentokrát bude všechno v pořádku 
Není tady

Ahojda holky, tak jsem po kontrole
Myslela jsem ze mi vezme krev na ty vyvoj.vad a nic. Pry za tyden mam prijit pouze na odber. Doktor mi neudelal ani ultrazvuk, a ja jsem se tak tesila ze mimco uvidim a konecne budu mit fotecku. Chjo, nemam jeste ani jednu. Ale tak snad je pry vsechno v poradku
tak si chvilku jeste pockam. Cetla jsem clanek na idnes - tehotne bojuji o sve misto v porodnici.... teda dneska padim do Motola se zkusit zaregistrovat, me to uplne vydesilo, ze tady v Praze pokud se nezaregistruju v 14+0, tak mam smolika.... To je sileny. 
Není tady
konvalinka009 napsal(a):
Myslela jsem ze mi vezme krev na ty vyvoj.vad a nic. Pry za tyden mam prijit pouze na odber. Doktor mi neudelal ani ultrazvuk, a ja jsem se tak tesila ze mimco uvidim a konecne budu mit fotecku. Chjo, nemam jeste ani jednu. Ale tak snad je pry vsechno v poradku
tak si chvilku jeste pockam. Cetla jsem clanek na idnes - tehotne bojuji o sve misto v porodnici.... teda dneska padim do Motola se zkusit zaregistrovat, me to uplne vydesilo, ze tady v Praze pokud se nezaregistruju v 14+0, tak mam smolika.... To je sileny.
Teda to je docela síla..a zeptala jsi se ne ty vývojové vady, kdy ti vezme odběr atd? No a s tou porodnicí je to dost hrůzné. Já teda budu rodit v Plzni a žádná registrace není nutná - naštěstí.
Není tady
Páďa napsal(a):
Antí, velká gratulace!!!!
jen mě překvapuje, že vás tolik vyházeli...
Konvalinko, já jsem pila taky tak 4 kafe denně, ale pak jsem začala pít bez kofeinu, protože kofein brání usazení vajíčka... pila jsem ho měsíc a hned se zadařilo, takže tomu věřímNo a někdy kolem 4tt jsem ho přestala pít úplně, vůbec mi teď nechutná a naopak když ho cítím, je mi z něj zle.
Jinak držím palce na dnešní KO, pak dej vědět. Já už jsem se s mojí dr. domluvila, že mě pošle na všechny možný vyšetření, i na ten první screening, abychom se vyhli nějakým vadám. Ale věřím, že tentokrát bude všechno v pořádku
Moc děkuji :-)) dneska jsem hned ráno dala učivo a knihy do krabic a putuje to do sklepa :-))No já jdu taky na ten 1 screening, jelikož minulé těhu byla genetecká vada. Špatně se nám to spárovalo..ale vesměs moje kamarádky na ničem nebyli..dokonce ani na těch zátěžových testech na cukrovku..
Není tady
zuzík22 napsal(a):
Moc díky za přivítání
Musím se tu nějak zorientovat, koukám, že je vás tu fakt hodně, to je bezva
konvalinko - jsem na tom stejně, taky mi kafe úplně přestalo chutnat, měla jsem to jako jeden z prvních příznaků. Jen mi chutná ledový, to jsem měla zatím asi třikrát. A co teda piju teď ráda, to je kola, pomáhá mi na ty nevolnosti, ale snažím se to s ní nepřehánět..
antaliss - taky bych radši rodila později jako tvoje kamarádka, nejvíc by se mi líbilo 27.12., to má přítel třicetiny, tak by to bylo takový hezký. Ale asi to těžko vyjdeJen doufám, že nebudu přenášet až do 2011. Se jménem Daniela jsem taky moc spokojená, byl to u nás kompromis, nemohli jsme se na jméně vůbec dohodnout, takže tohle jsme vybrali až v devátým měsíci s tím, že nám ani jednomu nevadilo, ale teď jsem za něj moc ráda.. To teda gratuluju k těm zkouškám, perfektní známky a ještě tolik lidí neudělalo
krtko - od tý doby, co jsem těhotná, je žehlení moje noční můra, ostatní věci v domácnosti tak nějak zvládám jak se dá, ale žehlení fakt ne
maryt - jdu poslat údaje na nástěnku
Můj manžel chce holčičku Danielku, ale já jsem dostala jméno po své mamce a 3 daniela v řadě mi už přijde moc. :-) Já bych chtěla (pokud bude holka) Lindu, ale když to někde řeknu tak hromadná reakce je linda-pinda. Tak už to nikde neříkám. Nebo Rebeku, ale to je moc extravagantní, nebo Károlínku :-)) No uvidíme :-)
Není tady
antaliss napsal(a):
No já jdu taky na ten 1 screening, jelikož minulé těhu byla genetecká vada. Špatně se nám to spárovalo..ale vesměs moje kamarádky na ničem nebyli..dokonce ani na těch zátěžových testech na cukrovku..
A v kterém týdnu se vlastně dělá ten 1. screening? Přiznám se, že jsem někde slyšela 12tt, někde 16tt a nejsem z toho moudrá...
Není tady
Páďa napsal(a):
antaliss napsal(a):
No já jdu taky na ten 1 screening, jelikož minulé těhu byla genetecká vada. Špatně se nám to spárovalo..ale vesměs moje kamarádky na ničem nebyli..dokonce ani na těch zátěžových testech na cukrovku..
A v kterém týdnu se vlastně dělá ten 1. screening? Přiznám se, že jsem někde slyšela 12tt, někde 16tt a nejsem z toho moudrá...
No já jdu na něj ve 12 týdnu. Teda aspoň si to myslím, jsem na 22 objednaná na ult.budou mi brát krev..ale ještě tam raději zavolám, abych si to potvrdila.
Není tady

1. screening se dělá v rozmezi 11+3 až 13+6. Jo ted vim vsechno, ale uz je u me na nej pozde. Takze ponauceni pro priste.
Antaliss prave ze na ty trippl testy - odber jdu pristi tyden. Ty se zase pry delaji mezi 16 - 17 tydnem a vetsinou pokud dopadl ten 1. screening dobre, tak se od nich pry uz opousti.
Jmeno Linda je pekne, taky se mi libi. U nas jsme jmena teda jeste neprobiraly, ale vetsinou ty kolem uz ho probiraj 
Není tady
Ahoj holky moje
, asi tomu neuverite, ale me tecou slzy 

dojetim, precetla jsem si vasi nastenku a koukam, ze jste na me nezapomely a ze jste me na ni pripsaly jako VIP clenku a ze mi drzite palce 
Jste strasne moc hodny a ja vam za to vsem strasne moc dekuju, strasne moc jste me potesily!

Nastenku mate krasnou a ja vam vsem preju at mimisci
krasne rostou, jsou zdravy a at ten cas pekne rychle utika a vy mate ty uzlicky u sebe 

Upravil(a) Isabel (9. 6. 2010 11:03)

Není tady

Isabel, jak prožíváš tyto vedra ??? a co jinak ?
zase to skočilo ze zimy rovnou do léta, to je hrůza, jak na to nadávám, ale nedá se to...před hodinou tu bylo už 34 stupnu, tak to je tak akorát na to bejt zalezlí doma...dáme prádlo do pračky a pověsíme to vypraný a budem hezky doma uklizet...někdy se to taky musí udělat 
Není tady
Dita.L napsal(a):
Jejda, Maryt, prosimte neslo by to oficielne az po tom odberu? Tak kolem 12 tydne? Ja bych se chtela vyhnout prave tomu, aby tam pak treba bylo napslano, ze jsem vas zase opustila
Určitě
Ale ty nás neopustíš 
Není tady
konvalinka009 napsal(a):
Kovalinko, já jsem taky v Motole
Největší nával je v Podolí, tam se dělají fronty už v 5 hodin ráno 
Upravil(a) Maryt (9. 6. 2010 11:13)
Není tady
Cusky kocky 
Isabel vsak jsme ti rikaly, ze u nas budes mit vzdycky mistecko 
Konvalinko ani jeden utz a jses v 15 tydnu jo? Me ho delal hned v 6.tydnu a ted mi bude delat dalsi za 10 dni na projasneni sije
A ten screening se dela presne jak pises.... Ja se prave vylekala, ze to prosvihnu, protoze 3.7. jedu na dovcu a to budu nejak ve 12.tydnu, ale pry bychom to meli stihnout tesne pred odletem. To jsem si oddychla, i kdyz u prvniho mi to vyslo vsechno dobre....clovek ale nikdy nevi ze...
Antal gratuluju k uzavrenemu VS studiu, urcite na tebe padla obrovska uleva 
Upravil(a) Cizinka (9. 6. 2010 11:12)
Není tady
To vam nezavidim ty fronty na porodnici. Muj dr je sef porodniho oddeleni v nemocnici kam pujdu rodit a zadna registrace se tam nastesti nedela. Kdyz jsem tam byla s Maxikem bylo to v srpnu, v nedeli a za celej den se narodil jenom on, my meli peci - celej personal pro nas 
Není tady
krtkaa napsal(a):
Isabel, jak prožíváš tyto vedra ??? a co jinak ?
zase to skočilo ze zimy rovnou do léta, to je hrůza, jak na to nadávám, ale nedá se to...před hodinou tu bylo už 34 stupnu, tak to je tak akorát na to bejt zalezlí doma...dáme prádlo do pračky a pověsíme to vypraný a budem hezky doma uklizet...někdy se to taky musí udělat
Ahoj Krti
ja ty vedra ted prozivam v praci, chodim brigadnicit do obchodu s potravinama a ted chodim na odpoledne, tak me to i trochu stve, protoze bych se radsi opalovala a chytala bronz 
Jinak jsem dostala uz prvni mesicky po revizi, presne po 25 dnech, no tak jsem rada. Telo se snad dava pomalu do kupy, beru Acidum folicum a snazim se uzivat kazdeho dne, myslet pozitivne a tesim se az zacne aspon podzim a s manzou zase vlitneme na snazenicko 

Není tady
antaliss - na testy na cukrovku se musí až od pětadvaceti, tak nebyly kamarádky mladší? Já se tomu při minulém těhotenství vyhla, ale teď už budu muset, tak na to se fakt netěším
Jinak z těch jmen, co píšeš, se mi asi nejvíc líbí Karolína, tu bych docela taky dala, ale nejde nám k příjmení..
konvalinko - taky budu muset naklusat co nejdřív do porodnice, já budu rodit na Bulovce, tak doufám, že se mi nestane, že pak budou mít stop stav a budu muset na poslední chvíli muset jinam..
cizinko - to šíjové projasnění je právě hlavní část toho screeningu, takže to stihneš určitě 
Není tady

Cizinko - ba ne ultrazvuk mi doktor delal minule ve dvanactem tydnu + projasneni sije, jen jsem si myslela ze mi ho udela i dnes - to uz bych chtela asi moc, ale asi to vypada ze az po tom 20 tydnu. A jeste mi ho delali vaginalne pro zjisteni srdicka tam kde jsem absolvovala to IVF - tam mi ho delali vzdycky.
Takze jsem se dnes uspesne zaregistrovala do Motola, ale teda o fous to pry bylo. Nikdo tam nebyl, vubec jsem necekala.
Zuziku, ty brdo to teda jeste aby byl stop stav, ale stat se to muze, tak se neda nic delat.
No a kdyz je to sijove projasneni hlavni cast toho 1.screeningu, tak ted vaham jestli mi ho teda vlastne taky doktor nedelal a ja o tom ani nevim. Je pravda ze mi minule brali take krev a dnes mi sestricka rikala co mam za krevni skupinu a krevni obraz tez v poradku. Jsem myslela ze se na ten screening posila na nejake specializovane pracoviste. No asi se musim zacit vic a vic ptat co mi vlastne dela a zjistuje. Jsem fakt nejaka zmatena.
Není tady
Téma zavřeno