|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Téma zavřeno
Tak jsem ráda, že s těmi sny v tom nejsem sama, už jsem si myslela, že skončím u Chocholouška

Není tady
ahojte 
ozyvam sa po krasnom slnecnom vikende travili sme skoro cely cas na zahrade, davame ju dokopy, teda skor chlap, treba to zrovna prerylovat...
ja s malym sme sadili a sedeli pod dazdnikom
v sobotu sme si kapanek prismahli ruky 
pozerala som predpoved a tento tyzden ma byt 32 stupnov
ze by konecne leto...
jo a sny tie mam tiez hororove ale ja to mam v duchu tehotenstva a porodu aj nadalej
niekolkokrat krvacanie a potom porod a nemali volne na gynekologii tak ma dali medzi starych ludi bez maleho.. a ze mal nejake trpnutie sije ci co.. no katastrofa radsej nemyslim
antalis ty jo ty mas tiez sny 

Není tady
Teda Antal tvuj sen o Jagrovi me dostal 
Jinak ja mam tez osklivy sny a taky se mi blbe spi, kdyz se v noci vzbudim...a to je skoro kazdou noc, protoze me malej vola, tak potom nemuzu zabrat a spim jenom tak napul a tim padem si i vsechny ty blbosti ze snu pamatuju
Dneska me nekdo honil v krovi, chtel me zabit...pak jsem ja lezla krovim u reky a nasla jsem tam zaklinenou mrtvolu a nakonec jsem svadela byvalyho

Stvorlistku 32 stupnu jo, to uz je jak u nas 
Není tady
jeziiiis vy mate teda sny
a Jagr je 
Cizin, 20 euro za test rikas? To je zlaty? Neee delam si srandu, u nas stoji kolem 15€ ale na ten jsem videla reklamu v telce, ten misto carek napise tehotna - netehotna a jeste k tomu i tyden, ktery odpovida. Ma digitalni displej
No ale ty obyctesty typuju levnejsi, mozna tak kolem deseti eur.
Ja bych ted mela byt tak ve druhem tydnu (pocitano od ovulky), takze prdolka si prave ted nekde vyhlidl mistecko a zavrtava se do hnizdecka
Vsak jsem stale jeste ticho a prihlizim jen nenapadne
teplota neklesa a to uz by mela v tuhle dobu, jenze zase na druhou stranu mam rymu jako traaaaaam, tak snad nebudu zklamana. No uvidime. Vcera vecer a dneska rano mi bylo blivno. 

Není tady
Jinak tehu obleceni mam neco z minuleho, ale tam jsem rodila v lete, takze stejne budu muset neco dokoupit. Ale oblict si ho se branim zuby nehty, na to je jeste spousta casu, to si radsi dam na svych kalhotech na knoflik gumicku
Ja si pamatuju, ze jsem ke konci tehu, uz jen tak smutne koukala do moji skrine a to tehotensky obleceni jsem uz nechtela ani videt 
Není tady
Maryt, diky za hezke uvitani 
Pado, tak ja si ten zazvor koupim a vyzkousim ho. S Krystofem mi bylo strasne zle az do 4 mesice.
Cizin, jo jo, kdyz se sejdeme na oslavu, je nas petadvacet celkem a nekdy i vic. Fakt mumraj

antal a muzu se zeptat, jakou VS studujes?

Není tady
Ditus tak u nas prave maji jenom ten drahej, kterej ti rekne i tyden tehu...jako bych ho nevedela
Kdyz jsem byla tehu s Maxikem, zjistila jsem to na Vanoce v CR a tam jsem si koupila asi pet tech levnych, protoze jsem mela porad tu carku strasne slabounkou. Nakonec jsem stejne koupila ten lepsi a tam uz byly dalnice 
A muzu se zeptat jestli bylo mimi planovany nebo je to prekvapko? No asi planovany, kdyz mas presny udaje o teplote 
Není tady
Cizin, planovany s predstihem jednoho roku
Tech 22 dni na metriku je od vyndani dany
loni v lete uz jsme vedeli ze se budeme stehovat do baraku a rekli si ze az se zabydlime, tak to bude. Proste prisel ten pravej cas
jasne, kdyby ten test aspon dal nejaky presny udaj ale to ne, to je 2 - 3 tydny. Teda tak na displeji v ty reklame. To vime vsechny, jak rikas, takhle prpiblizne

..... a jak se vubec rekne "tehotna" spanelsky?

Není tady
Jeziiiis to nejde ani precist, natoz rict

francouzsky : je suis enceinte, [j svi ansant]

Není tady
Sono incinta
Bella Italia 
Být těhotná se taky dá říct essere grossa, což je doslovně být široká 
Není tady
Dita.L napsal(a):
![]()
jeziiiis vy mate teda sny
a Jagr je
Cizin, 20 euro za test rikas? To je zlaty? Neee delam si srandu, u nas stoji kolem 15€ ale na ten jsem videla reklamu v telce, ten misto carek napise tehotna - netehotna a jeste k tomu i tyden, ktery odpovida. Ma digitalni displejNo ale ty obyctesty typuju levnejsi, mozna tak kolem deseti eur.
Ja bych ted mela byt tak ve druhem tydnu (pocitano od ovulky), takze prdolka si prave ted nekde vyhlidl mistecko a zavrtava se do hnizdeckaVsak jsem stale jeste ticho a prihlizim jen nenapadne
![]()
teplota neklesa a to uz by mela v tuhle dobu, jenze zase na druhou stranu mam rymu jako traaaaaam, tak snad nebudu zklamana. No uvidime. Vcera vecer a dneska rano mi bylo blivno.
Teda, tak to jsi dobrá, že takto v 2 týdnu si to dokážeš určit :-) já jsem věděla, že mám dostat 24.4 v sobotuMS a když nedorazila v úterý, tak jsem mazala pro test a nic.pak jsem testila 3.5 a hned tam byly a v plné síle :-) Takže zítra bych měla být 11tt, ale dle ult jsem otěhutněla déle a mimi je mladší o týden :-) No a studuju ekonomku. Zítra snad touhle dobou už bude hotovo :-)
Není tady
Maryt, to se hned vidi, ze franina a italstina maj spolecnej zaklad
No ale ta spanelstina je necitelna..... vsak moje dcera uz napsala loni do pisemky ze spanelsky mluvili Inkove a byli to krestane
tak to podle toho taky vypada
i ve Spanelsku je to latinka, ale uplne necitelna

a k ekonimce teda klobouk dole, fakt, bo to ja bych nikdy nezvladla. Budes takova hodne chytra ucetni
me staci, kdyz vim, kolik zaplatim u pokladny
drzim palec na zitrek.
antal, no ja ted spis jeste spoliham jeste spis na podvedomi
ale mam dojem, ze bych rada, aby byli krevetky rovnou dve
Kazdopadne, asi 5 dni pred MS teplota rapidne klesne a me zatim neklesa 

Není tady
Maryt napsal(a):
Být těhotná se taky dá říct essere grossa, což je doslovně být široká
no tak ve franstine muzeme jeste rict être pleine - byt plna. Problem je pak u stolu s tchyni, kdyz prohlasis ze jsi plna a ona zacne vyrazne pomrkavat

Není tady
Dita.L napsal(a):
Maryt, to se hned vidi, ze franina a italstina maj spolecnej zaklad
No ale ta spanelstina je necitelna..... vsak moje dcera uz napsala loni do pisemky ze spanelsky mluvili Inkove a byli to krestane
![]()
![]()
tak to podle toho taky vypada
i ve Spanelsku je to latinka, ale uplne necitelna
![]()
a k ekonimce teda klobouk dole, fakt, bo to ja bych nikdy nezvladla. Budes takova hodne chytra ucetnime staci, kdyz vim, kolik zaplatim u pokladny
drzim palec na zitrek.
antal, no ja ted spis jeste spoliham jeste spis na podvedomiale mam dojem, ze bych rada, aby byli krevetky rovnou dve
Kazdopadne, asi 5 dni pred MS teplota rapidne klesne a me zatim neklesa
tak účetní pouze v případě krajní nouze a hladu :-) to mě teda fááákt neba. dOKONCE JSem si změnila obor z financí a účenictví na podnikovou ekonomiku a management. :-) Já teda baz.teplotu nesledovala, protože já jí snad nikdy nemívám zvýšenou:-)))))
Není tady
Ditus spanina je nahodou lehka na uceni...hlavne teda pro Cechy
Me zase prijde desne tezka ta francouzstina, tim jak se pise jinak a jinak vyslovuje. Ale ja ji trochu pochytavam, protoze ziju na Mallorce a tady je katalansky nareci a to ma z francouzstiny hodne slovicek
Antal na zitra drzim vsechny palce! Taky jsem delala ekonomku dalkove, po dvou letech jsem toho nechala, chtela jsem do sveta...a uz jsem se k tomu nevratila 
Není tady

dobré ráno královny zimního paláce!!!!!
nějak si nemůžu zvyknout, že už patřím sem do chlívu. Páteční kontrola dopadla dobře - zatím, ale víc jsem se nedozvěděla, protože tam nebyl můj dr. Nechala jsem si vypsat neschopenku a dneska už konečně zůstávám doma 

Není tady
Antí, držím palce, ať tě na těch státnicích moc nedřou. Ale určo to dobře dopadne!!! 
Sadí, to je moc dobře, že je všechno zatím ok, kdy jdeš příště? Předpokládám, že už ke svojí dr.
A myslím, že někdo jde na kontrolu zítra... Maryt? Nebo se pletu? Já jdu totiž pozítří, tak vím, že mě někdo předběhl 
Není tady

antal - držím taky moc a moc palce, ať to máš vše za sebou a můžeš užívat jen klidu a slastí těhotenství
my sme venku, já teda musela utéct, protože je tam vážně horko, tak dodělám oběd, umyjui nádobí, pověsim venku prádlo a budem přes poledne doma a pak zase hurá na zahrádku do bazénku
vejde se tam teda jen jiřík, ale určitě bdue cákat tak že se svlažim i já 
tak přeju krásný den 
Není tady
Ahojte, můžu se k vám přidat? Už jsem teda těhotná nějakou dobu, ale ještě jsem se nějak nedokopala sem přihlásit
Termín porodu mám podle utz 24.12., tak doufám, že to nevyjde a chudák miminko nebude mít narozky na štědrý den
Už mám za sebou zimňátka 08/09, máme doma Danielku, je jí 16 měsíců, takže toho času na počítač moc není.. Jsem pořád hrozně ospalá, spím skoro stejně jako malá, takže volna bez ní moc nemám
Taky jste tak spavé? A ještě k tomu je mi dost blbě, doufám, že už to nebude trvat dlouho a přejde to..
Není tady
Ahoj 
Antal držím pěsti 
Ještě já jdu zítra na kontrolu, vím že nás jde víc 
Sadine kdy nahodíš metr? Až po kontrole u svého? chceš hodit na nástěnku? A co v práci co ti řekli na neschopenku? Tak se koukej doma pěkně válet 
Zuzíku vítej mezi námi 
Upravil(a) Pavka (8. 6. 2010 13:17)
Není tady
Ahoj Zuzi, vítám tě. 24. prosince není špatné datum, ještě ten svůj poklad můžeš pojmenovat Ježíšek 
Únava už mě pomalu přechází, ale jak mě přechází, nastoupily nevolnosti. Já mám ale termín skoro měsíc po tobě, tak mě děsí, že je ti pořád špatně.
Pavko, budu držet palce!
Není tady
Páďa napsal(a):
Ahoj Zuzi, vítám tě. 24. prosince není špatné datum, ještě ten svůj poklad můžeš pojmenovat Ježíšek
Páďo, to je nápad
Zuzi, vítej
Štedrý den je hezké datum, to budou mít v porodnici sváteční náladu 
Není tady
Dito, Konvalinko, dala jsem vás na nástěnku, pošlete mi SZ údaje, které byste tam o sobě chtěly, a hlavně datum porodu. Zatím jsem tam dala provizorní metříky, upravím je, až budu mít přesné info 
Zuzi, pokud chceš taky na nástěnku, pošli mi stejné údaje do SZ.
Díky 
Upravil(a) Maryt (8. 6. 2010 14:30)
Není tady

Ahojda holky.
Se pekne rozrustame 
Tak at je za nama prvni trimestr a nevolnosti odezni. 
Ja jsem teda uz ve druhem trimestru a nevolnosti mne minuly, akorat ta unava byla desna.
Zavadela jsem Utrogestan, tak asi taky po nem, ale ted bych taky furt spala. Kdyz jsem v praci, tak to musim nejak prezit - i kdyz delam dvanactky, no a jak mam volno, tak bych spala a spala a pokud se nevykopu neco udelat, tak jsem schopna prolezet cely den.
Ale taky jsem prestala pit uplne kafe, pred tehu jsem vypila snad tri, ctyri denne. Nastesti mi prestalo "chutnat", takze to nestalo ani nejake usili, ale to nakopnuti mi asi chybi. A jak to mate Vy s kavou? Bez kofeinove kafe - zkousela jsem jednou - fuj a nekde jsem cetla, ze je to sama chemie, tak nevim co je na tom pravdy.
Dneska jsem si koupila nejaka tehu tricka - teda ty prodejci na tom pekne rejzujou.
Jsem zirala u pokladny...
Zitra jdu take na kontrolu. Asi mi budou delat triple testy, ci jak se tomu rika. Stve me ze jsem propasla ten prvni screening - v tehu poradne jsem se jeste minule (to jsem byla neco kolem 11 tydne) ptala, kdy se delaji vysetreni na vyvojove vady a oni mi rekli, ze v sestnactym tydnu, tak jsem byla nejaka zmatena a nez jsem na to prisla, tak bylo pozde... 
Není tady
Téma zavřeno