29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Páďa napsal(a):
Ahoj holky, k té kostrči, asi začnu chodit do bazénu, třeba se to tam trochu povolí.
Vážila jsem se dneska ráno a mám navrch 1,5kgzatím dobrý, snažím se nežrat a docela to jde, protože nemám zatím žádné chutě. A taky mám hrůzu z toho, že se za měsíc nevejdu do těhu kalhot (myslím přes stehna a zadek - tam přibírám okamžitě), které jsem si tenhle týden koupila. Takže jím, ale střídmě - žádné za dva
Páďo, já taky jím jenom za sebe :-) Nepřibrala jsem ještě nic, ale už jsem taková nafouknutá, hlavně k večeru, takže nevím, jak by obstály moje džíny, od června nosím jenom sukně, jsou pro mě takové pohodlnější. Když je zima, vezmu si pod to legíny. Už jsem se dívala i po těhu džín.sukních, ale ty střihy jsou hrozné, nelichotivé fuj. Pojedu se podívat do Německa, jestli neseženu něco lepšího tam a plánuju koupit i nějaké ty těhu gaťe..
Není tady
stvorlistok napsal(a):
tetamon ja prave som pocula ze je to zavrsenie cvicenia podla mojzisovej metody ked nemoze niekto otehotniet, ze ked otehotni tak potom este ta kostrc odblokovanie
ja tiez po tom netuzim
moja mamina si kedysi praskla kostrc a to vam poviem nemohla ani chodit, sa smykla na lade a padla ledva sa postavila a hrozne dlho marodovala ...
ale co som chcela povodnevyhlasila by som kto najrychlejsie pribera
som sa postavila na vahu a teda cumela som.. mam 50 kilov takze to znamena 7 kilov navrch
dajme tomu ze je vecer tak kilo dolu no som zvedava ako to pojde dalej
ten nas prcek sa teda ma krasne
TEda 4lí, 7 kilo to je síla :-) Ale tak ty jsi huběňourka, mě to naše prťe se schovalo pod špek:-)) A hlavně to na tobě nemůže být (těch 7kg) ani vidět :-))
Není tady
ahoj holky!!! Kdo má na starosti nástěnku? Už máme prokecáno, tak já založím nový chlív a šupky dupky tam
Není tady
Téma zavřeno