|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Téma zavřeno
Antí, to je super, že ti to dopadlo dobře
můj manžel by taky raději chlapečka, ale víš jak, je to jedno, hlavně když to bude všechno v pořádku. Teď se hlavně opatruj a odpočívej

Není tady
Páďa napsal(a):
můj manžel by taky raději chlapečka, ale víš jak, je to jedno, hlavně když to bude všechno v pořádku. Teď se hlavně opatruj a odpočívej
![]()
jsem ted z toho všeho až unavená, chlapi to maj asi zakódované, že chtěj kluka jako prvního :-) no co, já to nejsem, kdo ovlivní pohlaví :-) Páďo, kdy jdeš ty?
Není tady

Anti: hh, tak ten muj prosi o holcicku. Vlastne uz ji rovnou rika jako holcicce 
Není tady
tetamon napsal(a):
Anti: hh, tak ten muj prosi o holcicku. Vlastne uz ji rovnou rika jako holcicce
to je hezký
Není tady
MiriDc napsal(a):
Ahoj Marti, taky zdravím, jste ve fázi snažilkování?
nn, nemam praci a musime platit najem z jednoho platu a vsechno takze ted nee.... jestli narazis na metrik, tak to ted takhle vypada skoro porad
, DR mi na to rekl, jneom ze kdyz ste priblrala neni co resit, pak je to jasne.... takze mam mrchu malokdy a jenom hodne slabou 
Není tady
antaliss napsal(a):
Páďa napsal(a):
![]()
jsem ted z toho všeho až unavená, chlapi to maj asi zakódované, že chtěj kluka jako prvního :-) no co, já to nejsem, kdo ovlivní pohlaví :-) Páďo, kdy jdeš ty?
já jdu 30.7. na triply a pak asi za tři týdny na screening. Ale myslím, že pokud bude na screeningu všechno ok, na amc mě nepošlou, a já sama asi ani nebudu chtít, pokud nebude důvod.
Není tady
Páďa napsal(a):
antaliss napsal(a):
Páďa napsal(a):
![]()
já jdu 30.7. na triply a pak asi za tři týdny na screening. Ale myslím, že pokud bude na screeningu všechno ok, na amc mě nepošlou, a já sama asi ani nebudu chtít, pokud nebude důvod.
to chápu..taky bych se o ni sama nehlásila..
Není tady
antlis gratulujem k amc k utz,urcite bude vsetko ok aj zajtra podla vysledkov
pekne relaxuj s nozkami nahor
a gratulacia k holcicke,.. druhy bude kluk 
krtko gratulujeme k princeznej pekne miery
a inak co nove u vas?
cizinko vitam ta naspat
a ako bolo v cr? vasi si urcite maxika uzili a maxik zasa babicku a dedecka. kedy sa zasa chystate do cr?

Není tady
Jo jo chlapi chteji hlavne kluky, ale pak kdyz se jim narodi holcicka, tak se z ni muzou podelat
4listku no meli jsme se paradne jak jinak, i kdyz jsme porad jenom balili a vybalovali.... byli jsme tri dny v Praze, dalsi tri dny v Mariankach, dalsi tri dny na Hracholuskach a zbytek u nasich... takze narocne
Ale pocasko pralo a fakt jsme si to uzili. No a ted se chystam az zase na jare....na Vanoce uz by me do letadla nepustili 
Není tady
Koukám že budeme pomalu zakládat nový chlívek... jsme prostě baby ukecaný 
Není tady
tetamon napsal(a):
Pada: To je 40 stranek nebo jak?
Ne, 1000 příspěvků. Ono to teda jde i víc, ale v pravidlech babinetu je to nějak popsaný, že když má chlívek 1000 záznamů (a víc), že ho ti admini můžou smazat nebo co...
Není tady

4lí - ahooj, jiřík je nemocnej, už je to lepší, bere sirupky naštěstí není problém to do něj dostat, tak se to o hodně zlepšuje, tak snad bude ok, pojedem od pátku na týden na dovču s rodičema a jestli to vyjde tak pojede i tatka s námi na pár dní
jinak nového nic, vše je ok, 11.8. jdu na kontrolu a 20.8. ma veliký utrazvuk ve 20tt, i když už budu skoro ve 22tt
jinak začínám mít pocit, že se to malé hejbe, tak uvidíme, jestli to je ono, nebo ne
a co u vás ?? jaksi užíváte krásné počasí s filípkem ? někdy je to moc hezké, i když se to teď zklidnilo - naštěstí 
Není tady

hoj ty štědrý večere!!!!!
U nás je naprosto luxusní počasí, 19 st. a je mlha!!!!!! 
Včera jsme odpoledne s manžou vystrčili noc a myslela jsem, že padnu, příšerný pekáč na sluníčku.

Není tady

Ranko,
ja posledni tyden, dva, mam znovu rozhadany zaludek
Pricitam to asi stresu, pribylo ho trosku v praci, ale uz me to neba 
Není tady
Dobré ranko,
teda spíš dopoledne 
Hlásím, že mi konečně přestalo být špatně. jen v autě to je pořád hrůza, ale to jsem měla i u Terezky až do porodu.
Taky děkuji všem za rady, zezačátku mě to fakt trošku vyplašilo, ale nemyslím si, že by to byla plodovka.
Dneska bude venku opět na zabití, teď jsme přišli s malou z obchodu a už nevystrčíme ani nos. Možná přijede kámoška s malou, tak se tu aspoň nebudeme nudit.
V sobotu jedeme na dva týdny na dovolenou, tak už jsem ve stresu a pomalu balím, zítra edeme na velký nákup, uf 
Není tady
Hezký den všem,
musím si trochu postěžovat, posledních několik dní mě bolí kostrč, z ničeho nic to začalo. Bolí to když sedím, ale jen v určité poloze. A když se zvednu ze židle, hrůza! Na internetu jsem našla, že se to stává, ale většinou po úrazech páteře nebo pánve, ale já jsem žádnej úraz neměla. Asi to je holt těhotenská daň.
Není tady
Holky, jdu se s Vámi podělit o krásný pocit..volali mi z genetiky, že předběžné výsledky dopadly dobře a nejčastější vady jsou vyloučeny. Písemně mi výsledky přijdou za 2 týdny. Nakonec se zeptali jestli chci vedět pohlaví, tak já že ano a máme potvrzenou holčičku :-)) Jsem tak šťastná:-)) Volala jsem manželovi a on se jen smál, že už to ví přece dávno :-) Už ráno odcházel a povídá ahoj holky a ležte celý den :-)))
Jinak mám pocit, že ráno jsem cítila pohyby, snad to není nějaký dozvuk té amnio, ale bylo to takové šolíchání v podbřišku a pak jakoby bublající bubliny, no nevím jak to popsat přesně :-))
Není tady
Páďa napsal(a):
Anti, paráda
![]()
a je to zatím jen "holčička" nebo už má jméno?
Holčička Linda :-)) Nebo taky holčička Karolínka, nebo možná holčička Emmička. Ale Linda jde moc hezky k našemu příjmení, už před dvěma lety jsme měli vybraná tyto jména..pro kluka jsme se pořád dohadovali, manžel chtěl po něm, já moc ne. Takže jsme stále nevěděli a už je to vyřešené za nás :-))Ale ještě mi to nejde oslovovat moje stále nerostoucí břicho jménem, takže pracovní název bude prostě holčička :-))
Upravil(a) antaliss (21. 7. 2010 14:51)
Není tady

U nas (i diky neochote mrnete nahlasit pohlavi
) mame pracovne nazev "mrne" :-D Je to "TO", ani kluk, ani holka 
Není tady
Téma zavřeno