|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 … 36 37 38 39 40 41
Téma zavřeno

Nazdárek!!!! Anti, to bude v poho!!!!
Včera jsem měla po dlouhé době krásný den, manža začal uklízet
a odpo jsme šli na prochajdu do lesíka a na pivko (Tam jsem si sedla na lavičku a na ní smůla
)Chvílema jsem i zapomínala , že jsem těhotná, jak mi bylo dobře.
Páďo a šéf je nějaký osel, že by neustál tvé těhu?!?!? J8 jsem teda těhu hlásila hned, protože jsem netušila, jestli náhodou každým dnem nepřištanu na nemocenské.

Není tady

Ahoj!!!! Bramborka bude pěkná parádnice, když se jí nechce ven 

Není tady

Anti hodně štěstí
a dej vědět jak jsi dopadla
Pádi já bych taky už šla s pravdou ven, čím víc času aby za tebe našli náhradu tím líp 
Jinak my jsme se včera pustili do malování. Už dva pokoje, ale to nejhorší nás teprve čeká
Jinak u nás došlo k prvnímu konfliktu kvůli jménu. Přítel nechce Tomáše, ale Tadeáše. Jako to jméno se mi docela líbí, ale připadá mi, že jich je ted všude moc, tak nevím 
Není tady

Lici, to brzo
A co když to bude holka?!?!?

Není tady
Ahoj holky, tak jsem to včera šéfovi řekla. Klepaly se mi kolena jako blázen, ale dopadlo to dobře. On na tom byl možná hůř než já - vůbec nevěděl, co má říct
na shánění náhrady je času dost, nedělám žádnou složitou práci a navíc jsem ve státní správě - to mluví samo za sebe 
Já jsem se bála, aby mu to neřekl někdo jiný - s nikým jsem o tom zatím nemluvila, ale přeci jen už to bříško je trošku vidět.
Anti, určitě bude všechno v pořádku, držím palce!
Liciášku, to už řešíte jména? Já jsem se zařekla, že všechno začnu řešit až po screeningu ve 20tt. Jména, kočárek, všechny potřebné věci po miminko... Ale už teď vím, kde bude problém. Kočárek si vyberu podle sebe, ale o jméno bude teda asi boj. Manžel by byl nejraději, kdyby kluk byl po něm a dcera po mně, což já odmítám z principu. Tak uvidíme, jak to dopadne. Aby si náš potomek nenesl z porodnice jen rodné číslo 
Není tady

Páďo, no vidíš, to nás zatím nenapadlo, co takhle začít dětem udělovat čísla. Navrhni manželovi, že to bude třeba 99
No mě příjde jako rozumné řešení v takových případech si sednout a každý napsat na papír 5 dívčích a 5 chlapeckých jmen a na čem se shodnete, tak to bude. A nebo zvol mojí taktiku 

Není tady

Karal: jaj, holka, prala bych ti, abys to stihla jeste ted v tom relativnim ochlazeni, a ne az zase v tech vedrech...
Sadi: jee, to zni dobre, uklizejici manzel, prochazka...
Pada: taky delam ve statni sprave, sazka na jistotu, budu se mit kam vratit a nebudou kafrat, ze mam nemocny dite
(no, spis nebudou kafrat tak moc :-D)
Sade: a co navrhujes mezinarodnim, takze bysme asi oba napsali 5 uplne ruznych jmen? 
Není tady

ahoj, tak se mi narodila před chvilinkou neteř Anetka...50cm a 3100g - no brečim jak malá 
Není tady
krtkaa napsal(a):
ahoj, tak se mi narodila před chvilinkou neteř Anetka...50cm a 3100g - no brečim jak malá
to je pěkný, gratuluju
už se moc těším na vlastní 
Není tady

Tetamon, mezinárodní vztahy? hmm, vymyslet univerzální jméno, třeba XQWZP 
Krtko, neprodají? koupím 

Není tady
Holky, jsem zpět. NEbylo to hrozné, vrtání u zubaře bez injekce je horší :-) Manža byl se mnou a nejprve mi dělali ult, vše se zdá být v pořádku. Roste dobře, má už od hlavičky k patičce 18cm, mozek se vyvýjí dobře, srdíčko ok, ruce,nohy.. :-) tak to vypadá nadějně :-) Opět jsem byla překvapená, žev tom břiše něco mám, zatím mi neroste, pouze jsem taková jakoby nafouklá, ale to vidím já, když mám nahé břicho, ale ještě to nní pravý těhu pupík:-)No nakonec jsme došli k pohlaví a mudr řekl, že vidí holčičku :-))) jsem se začala smát na celé kolo, manžovi stuhl úsměv, pak se začal smát taky :-) To víte, chtěl kluka. Zítra mi budou volat předběžné výsledky a pohlaví se tedy potvrdí, tak říkal doktorovi, že ještě bude v noci doufat.Ale já si myslím, že to marný :-)))
No pak mi brali tu vodu, sestřička si se mnou povídala,manža to sledoval, takže jsem cítila jenom vpich a kolem minuty to odsával, byl to nepříjemný tlak, ale jak říkám, vrtání do nervu je mnohem horší. :-) Jsem se docela bála, na netu o tom jsou story a horory, ale není to tak. Mám radost :-)
Není tady

Anti, tak teď se hlavně šetři, alespoň 3 dny.

Není tady
AHOJ HOLKY,
kERSTIN, JDU TĚ SEM POZDRAVIT A KOUKÁM, JAK UŽ JSI DALEKO 
JAK SE TI DAŘÍ?
Není tady
Saďourek napsal(a):
Anti, tak teď se hlavně šetři, alespoň 3 dny.
No budu ležkat v posteli, číst knížky, stáhnu si nějakou romantiku.. :-))
Upravil(a) antaliss (20. 7. 2010 11:20)
Není tady
MiriDc napsal(a):
AHOJ HOLKY,
JAK SE TI DAŘÍ?
Jů, ahoj!! Já že jsem daleko?? A co vy tady!
ani se nestačím divit, jak to najednou uteklo
Jinak mně se daří celkem fajn, už leze pupík a nějaký tři dny už cítím, jak se mrňousek vrtí
Jen ty horka byly (a budou
) na padnutí,ale to tobě asi nemusím říkat, asi už máš luxusní pupík
Jak se máš ty a tvoje bublinka? Všechno OK?
Jinak Antal gratuluju, jestli to je fakt holčička, ale taky si myslím, že to na tom UZV poznaj celkem dobře 
, no a hlavně ať je OK 
Není tady
Kerstin napsal(a):
Ahoj holky, zdravím
Marti, tak jsem tujak se máš, kočkoooooooo??? Všechno povyprávěj
hele is co je v to pr...
byla jsem n a pohovru a mela jsem z toho hoodne dobrej pocit.. byl v patek a pry prvni kolo chteli do konec toho minuleho tydne... no a porad s eneozvali a ja uz ztracim nadeji protoze do tohod ruheho kola by me uz as pozvali
....tak jsem z toho uplne v pr...... a co jak velke uz mas brisko? 
Není tady
Kerstin napsal(a):
MiriDc napsal(a):
AHOJ HOLKY,
JAK SE TI DAŘÍ?Jů, ahoj!! Já že jsem daleko?? A co vy tady!
Jinak mně se daří celkem fajn, už leze pupík a nějaký tři dny už cítím, jak se mrňousek vrtí
Jinak Antal gratuluju, jestli to je fakt holčička, ale taky si myslím, že to na tom UZV poznaj celkem dobře, no a hlavně ať je OK
hele a ty uz vis jestli to je slecna co se ti tam vrti? 
Není tady

antaliss: tak to je super, ze to bylo bez problemu, tak pekne lezikat, cist, koukat filmy...nechat se obskakovat 
A drzim palce pro dobry vysledky.
Není tady
Kersti tak to jsem ráda, že jsi v pořádku
už víš pohlaví miminka? teda jestli nechcete překvápko?
naše zlatíčko bude asi pěkná divoška, zdá se mi, že někdy v bříšku snad tančí 
ty jsi na neschopence nebo chodíš do práce?
Není tady
Kerstin napsal(a):
MiriDc napsal(a):
AHOJ HOLKY,
JAK SE TI DAŘÍ?Jů, ahoj!! Já že jsem daleko?? A co vy tady!
Jinak Antal gratuluju, jestli to je fakt holčička, ale taky si myslím, že to na tom UZV poznaj celkem dobře, no a hlavně ať je OK
Děkuji :-) řekl mi to i můj mudr v 8 týdnu, ale to prý hodně typoval :-)) No a co ty? co vyšetření, taky půjdeš na amc vzhledem k tomu min těhu, ne?nebo už jsi byla?
Není tady
Marti84 napsal(a):
Kerstin napsal(a):
Ahoj holky, zdravím
hele is co je v to pr...
byla jsem n a pohovru a mela jsem z toho hoodne dobrej pocit.. byl v patek a pry prvni kolo chteli do konec toho minuleho tydne... no a porad s eneozvali a ja uz ztracim nadeji protoze do tohod ruheho kola by me uz as pozvali
Tyjo, blbá práce, fakt že jo... úplně si pamatuju ty pohovory a stresy, to ti nezávidím
No donekonečna to takhle nejde, něco se už najde
a mně to snad věříš, no ne?
Jinak pohlaví uvidím snad za měsíc na UZV , furt doufám v tu lady
ale kdo ví...
Jé, budu muset asi vařiiiiit
jsem se nějak zapomněla 
Není tady
Héééle, na neschopence už od ¨začátku
ale teď je to samá KO, tak se nenudím...
Jinak na amnio mi prý nabídnou na tom příštím UZV, tak si ho asi nechám udělat i když bude v pořádku, pro sichr
A zatím¨se teda loučím, všëm krásný den, já jdu kuchtit
Tak pa a pěkně se nechte rozmazlovat 
Není tady
Kerstin napsal(a):
Marti84 napsal(a):
Kerstin napsal(a):
Ahoj holky, zdravím
hele is co je v to pr...
Tyjo, blbá práce, fakt že jo... úplně si pamatuju ty pohovory a stresy, to ti nezávidím
No donekonečna to takhle nejde, něco se už najde
a mně to snad věříš, no ne?
![]()
Jinak pohlaví uvidím snad za měsíc na UZV , furt doufám v tu ladyale kdo ví...
Jé, budu muset asi vařiiiiitjsem se nějak zapomněla
jeej s tim varenim nadelas 

... a mne se tak nic nechce delat... ale premyslim, ze bych zkusila neco noveho teba tortilu nebo tak 
Není tady
Téma zavřeno
Stránky: 1 … 36 37 38 39 40 41