|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dobrý večer, má kamarádka se mě ptala zda si myslím, že může otěhotnět když byli s manželem ve vaně a on ji ve vodě rukou dráždil a zasouval prsty do pochvy. Teď kamarádka kňučí zda nemůže být těhotná. Manžel ji uklidnuje, že k ejakulaci nedošlo. Ale zajímá nás zda může takto otěhotnět, pokud by ve vodě byla jeho předejakulační tekutina. Je to velké riziko? Kamarádka by ted neměla otěhotnět, bere silné léky. antikoncepci nebere. Docela mě taky zajímá jak to je s tou tekutinou.Děkuju za názor.
Není tady

křepelko, kolik té kamarádce je ?? podle mého názoru je ta pravděpodobnost asi taková, jako že zítra narazí do Zěmě asteroid... 

Není tady
Teoreticky možné, statisticky silně nepravděpodobné. Přesně jak říká Popelka. Pokud kamarádka nesmí otěhotnět kvůli lékům, doporučuji nějakou spolehlivou ochranu (je to lepší než každoměsíční stres).
Není tady
Popi - nestraš
Bych řekla, že asteriod je pravděpodobnější
Ale všechny známe příbeh o koupající se panně ve vodě po starším bráchovi, že?

Není tady
Teda jako kdyby se někdo ptal, zda může otěhotnět, pokud došlo ke styku, v rámci kterého uniklo to, co tady autorka příspěvku zmiňuje, pak bych se ani moc nedivila, ale že tenhle dotaz mohla položit gramotná osoba, to mně udivuje opravdu, ale opravdu hodně. A nesposkvrněného početí se kamarádka neobává? ;o)
Není tady
Panenka Marie

Není tady