|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Téma zavřeno

Ja mam 1 leginy, chtela jsem si jich koupit vic, ale zatim pockam, protoze tady u nas prsi uz 2 tydny v kuse, takze nemam poradne co na sebe, od kamaradky mam pujcene same tehu veci, ktery sou mi ted uplne na prd...
Ja mam placentu vysoko, takze kopance citim dost, aji kdyz se divam na bricho, tak nekdy dokonce vidim, ze se mi nektery mista nadzvedavaji
Manzel vcera dostal do ucha pekny kopance 
Není tady
Já mám právě po ségře krásné šatky z HaM, ona je nosila jen tak, ale ona má (narozdíl ode mne) ukázkové nohy, takže já je zkusím s legínama 
A to počasí už mě taky štve, já na takovou zimu a déšť nic těhu nemám 
Upravil(a) Babucha (2. 6. 2010 10:23)
Není tady

Babucha napsal(a):
jitka2 napsal(a):
Ju, to je ono! Asi do toho jdu, cena je docela dobrá.
Babu, nechci ti do toho kecat, nevim, z jak velkeho mesta ses, ale kdybys sla treba do Teranovy sehnala bys leginy za 199, mohla by sis je vyzkouset, jaka velikost ti sedi. Kdyz si koupis vesti velikost, tehu leginy vubec nepotrebujes. Ale to je jen muj osobni ¨nazor.
Není tady
Jo, můžu kouknout i do Terranovy, jestli by mi neseděly nějaké tam. Zítra asi půjdeme do nějakých obchodů, tak se podívám.
Upravil(a) Babucha (2. 6. 2010 10:27)
Není tady
Tak to ja obchody planuju zitra a nepo pozítří ... bude moooc zaležen na počasi .. ted tu leje jak z konve uz od rana 

a přitom včera taaak krásne svitilo slunicko 

Není tady
holky ráda bych se vás zeptala, jak jste na tom s pořizováním postýlky, matrace a povlečení plus deka a polštářek? je jedno, v jakém pořadí to seženeme nebo byste radily třeba povlečení až po koupi deky atd...? kupujete tyhle věci přes net nebo v kamenném obchodě? díky
Upravil(a) MiriDc (2. 6. 2010 10:41)
Není tady
No na víkend hlásí docela pěkně, tak snad...
Není tady
MiriDc napsal(a):
holky ráda bych se vás zeptala, jak jste na tom s pořizováním postýlky, matrace a povlečení plus deka a polštářek? je jedno, v jakém pořadí to seženeme nebo byste radily třeba povlečení až po koupi deky atd...? kupujete tyhle věci přes net nebo v kamenném obchodě? díky
Tak já jsem postýlku podědila, tu klasickou. Matraci jsem koupila minulý týden, kombinace kokos-pohanka. Povlečení mám zatím koupené jedno, ještě budu určitě min. jedno kupovat. Deku budu mít novou od sestry a polštářek zatím kupovat nebudu, miminko ho nepotřebuje. Budu ještě kupovat mantinel, ten budu shánět asi přes MimiBazar. Jinak jsem vše kupovala v kamenném obchodě.
Není tady
Babucha napsal(a):
No na víkend hlásí docela pěkně, tak snad...
jen aby 
když jsem tedky poslouchala zpravy .. tak na Morave jsou zase v ohrozeni 

Není tady
MiriDc napsal(a):
Miri, já čekám až budu vědět, co to bude. Podle toho koupím povlečení. Třeba nakonec stejně koupim nějaký neutrální, ale kdybych třeba natrefila na nějaký moc hezký holčičí nebo klučičí...
Postel i matraci máme vybranou, ale koupíme ji až v létě. Něco přes net, něco přes net vybrat, ale koupit v kamenném obchodě 
Není tady
Ja postýlku nemam po kom podědit ... 
ale koukala jsem na netu .. a docela by se mi libila tato http://www.darjanabytek.cz/ItemPage.asp?IID=2 ale jeste nejsem rozhodnuta, jestli do ni pujdu ...
A co se týká matrace .. tu budu kupovat kombinace kokos-pohanka. A zbytek - myslim tim deku a povlečení - to mám nechat v mamčiných rukou .. pry mi všechno našije 

tak jsem zvedava jestli to stihne .. páš segra ma rodit dva mesice přede mnou a ji slibila to stejny a jeste nic nema 

Není tady
kikinecek napsal(a):
ale koukala jsem na netu .. a docela by se mi libila tato http://www.darjanabytek.cz/ItemPage.asp?IID=2 ale jeste nejsem rozhodnuta, jestli do ni pujdu ...
A co se týká matrace .. tu budu kupovat kombinace kokos-pohanka. A zbytek - myslim tim deku a povlečení - to mám nechat v mamčiných rukou .. pry mi všechno našijetak jsem zvedava jestli to stihne .. páš segra ma rodit dva mesice přede mnou a ji slibila to stejny a jeste nic nema
Kiki, tuhle přesně budeme kupovat, už jsem to tady někde psala 
A bez šuplete a bez koleček.
Upravil(a) Romana.P (2. 6. 2010 11:13)
Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
A co se týká matrace .. tu budu kupovat kombinace kokos-pohanka. A zbytek - myslim tim deku a povlečení - to mám nechat v mamčiných rukou .. pry mi všechno našijetak jsem zvedava jestli to stihne .. páš segra ma rodit dva mesice přede mnou a ji slibila to stejny a jeste nic nema
Kiki, tuhle přesně budeme kupovat
libila se mi provedenim a pak hlavne i tou cenou 
takže je jednim z favoritu .. a taky ju budeme pořizovat v lete .. ---- no i kdyz léto je tu za mesic, ze ?? 

Ne, já myslela až tak v tom srpnu
Není tady
Romana.P napsal(a):
A bez šuplete a bez koleček.
jj - bez šuplete a bez koleček 

Není tady
A co vanička?
Není tady
Romana.P napsal(a):
A co vanička?
tak nad tou jsem nepremyslela ... jeste ... jsem si ale rikala, ze bych mohla tak nenapadka zaukolovat skorotchýni 

Nebude to moc troufaly ??? 

Ty uz mas nejakou vyhlidnutou ?
Není tady
my budeme taky postýlku a vše do ní teprve shánět, díky za vaše tipy 
vaničku budu mít od kamarádky po jejich dětech
Není tady
holky, ja bych si taaak přála taky něco dostat 
jak ja vám závidim 
že nebudete muset kupovat úúplně všechno
Není tady
ještě jeden dotaz - máte někdy pocit, že vás mimčo kope jako že do střev?
Není tady
MiriDc napsal(a):
já teda ee, mám to tlumeny diky placente, ale vetšinou je to v oblasti pod pupkem
Není tady
Kiki, nic si z toho nedělej, já taky nic nedostanu 
No já s tou vanou nevim. Jsou různě veliký, musim se asi s někým poradit.
Není tady
Ahoj holky, to je docitani 
Tak gratulace kiki k holcicce. Ja jsem si taky myslela,ze budes mit chlapecka. Meli jsme stejne sladkokysele chute
A ja si myslim, ze u me to bude kluk,takze se radeji pripravim na obe varianty.
Ohledne toho povleceni, nestaci jen nejaka detska deka? Taky se chystam o vikendu na nakup postylky a veci k tomu. Tak uvidim.
Není tady
MiriDc napsal(a):
Mě žádný mimčo nekope

Není tady
Romana.P napsal(a):
MiriDc napsal(a):
Mě žádný mimčo nekope
![]()
![]()
![]()
Romčo neklesej na mysli, za 1-2 týdny si o tom povíme 
Není tady
No kiki, ted jsi me dostala. Ja taky nic nedostanu a to slysim reci od me maminky a sestrenice, skoda, ze nejsi doma, nic by jsi nemusela kupovat, vsechno mame tady pro tebe. Dve postylky, kocarky atd. Ale co nadelam, ze jsem se ocitla na Novem Zelande. Tak uz to tak musim brat. Kdyby jsme se stale na neco ohlizeli, tak to dite nemame nikdy. Uz nejsem nejmladsi pro prvni dite a co je jeste nevyhoda, ze kdyz prestanu pracovat, tak uz nebudu mit zadny prijem.
Není tady
Téma zavřeno