|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Téma zavřeno
Silvi.100 napsal(a):
Kikíííí takže chcanduška joooo
Gratulace veliká!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
jj Silvi .. je to tak ... 
na to, že jsem se těšila na pindíka 

Není tady
Bré ránko 
jdu jen pozdravit a vrhnu se zase na malovaní. Sice nevim jak to v tom počasi bude schnout, ale potřebuju to mit dneska hotový, páč mi zitra maji dovést skříně, tak nevim jak bych to zvladala na posledni chvili 
Budu se tu průběžne ukazovat, kdyby se některá z vás ukázala 
Není tady
Ahoj holky.
Andri, užij si to!!!
A Kiki, ty krásně vymaluj, ale nazapomeň odpočívat a v mezipauzách něco dobrého uždibovat 
Upravil(a) Babucha (2. 6. 2010 9:48)
Není tady
Babucha napsal(a):
Ahoj holky.
Andri, užij si to!!!
A Kiki, ty krásně vymaluj, ale nazapomeň odpočívat a v mezipauzách něco dobrého uždibovat
uždibuju už teď 
včera mi strejda dovezl kousek buchty ... to je mňamka ... ty jeho hokus pokusy proste miluju 

A propó ... mám dalšího půl kila nahoře .. takže jsem se konecne dostala na svou výchozí váhu 
Není tady
ahoj holky, taky nakukuju 
Kiki, jakou místnost maluješ a jakou barvou? nechceš se stavit i u nás a vymalovat? 
Není tady
tak jsem dneska objednávala malé plavecké pomůcky a mimíškovi objednala z té samé hmoty kostičky tak už se moc těším.. už máme takového malého plyšáčka jako dárek od Natulky do porodnice..natulka ho schovává ve skříni a pořád ho vytahuje a ptá se kdy už to ponese miminku
...no a kostičky schováme a uvidíme třeba je donese ježíše,

Není tady
Kiki ještě jsem se chtěla zeptat, kdy tě čeká test na cukrovku? hodně kontrol jsme měly ve stejném termínu tak jen pro zajímavost 
Není tady
Téda, nás tu je 
Kiki, blahopřeju k dalšímu půl kilču. Miminku se asi daří. Já mám nahoře skoro 7 kg.
Jinak tady taky prší
. Jo a nějaké dětské zboží teď má v nabídce Lídl, docela se mi tam líbí ty hračky, asi se tam zajedu podívat.
Co máte dnes v plánu, holky těhulky?
Upravil(a) Babucha (2. 6. 2010 9:55)
Není tady
holky já mám nahoře 7 kg a koukám, že naše mimčo je tu skoro nejmladší
(výchozí váha 63 kg, výška 180 cm)
Není tady
MiriDc napsal(a):
ahoj holky, taky nakukuju
Kiki, jakou místnost maluješ a jakou barvou? nechceš se stavit i u nás a vymalovat?
v pokojiku .... napřed jsme tu dělali asi na desetkrát elektriku .. páč pokaždý se podařilo něco poonďat
ale nakonec to máme ... a maluju jen 3 stěny .. chtěla jsem to mit takovy trošku jiny než do těd .... takže jsem si koupila oranžovou tónovku, ale když na ty dve steny, co už mám hotovy, koukám, tak je to spíš růžova ... ale uz to necham. Jedna stěna bude jen bílá, ta naproti ní je světle "oranž", a ty dvě zbyvajici budou tmavší 
Stavila bych se .. jen to mam tak trošku z ruky 
náhodou mě to baví .. jeste jsem chtěla zvládnout ložnici, ale tam mi to asi neprojde ..
tam by se musel vystěhovat nábytek - a hlavně postel .. a ta je moooc těžká - takže bych mu s tim nepomohla .. 
Není tady
Jituš, máš naprosto ukázkový pupík!!!
Tvarem vypadá na klučíka, co myslíš
? Já mám fotky břuchu na rajčeti.
Upravil(a) Babucha (2. 6. 2010 9:59)
Není tady
MiriDc napsal(a):
Kiki ještě jsem se chtěla zeptat, kdy tě čeká test na cukrovku? hodně kontrol jsme měly ve stejném termínu tak jen pro zajímavost
Miri, netuším ....
na kontrolu jsem objednaná až na 29.června .. tak si myslim, že se pak se mnou dr. domluví, že někdy pak ....
Ale co jsem cetla, tak prý se chodi mezi 25 a 28 týdnem. Dřív by se mělo chodit, pokud by bylo nějaky podezření .. nebo co ... ale je mozný, že si to s něčím pletu 

Není tady
Babucha napsal(a):
Téda, nás tu je
Kiki, blahopřeju k dalšímu půl kilču. Miminku se asi daří. Já mám nahoře skoro 7 kg.
Jinak tady taky prší. Jo a nějaké dětské zboží teď má v nabídce Lídl, docela se mi tam líbí ty hračky, asi se tam zajedu podívat.
Co máte dnes v plánu, holky těhulky?
Já se do Lidla zitra chystam 

omrknout ... 
nakoupit 

Není tady
Kiki jj, oni tě objednají tak, aby se to řádně stihlo 
já mám poradnu i ten test na cukr 22.6. tak jsem na to zvědavá
Není tady
Ahoj holkííí!!!!

Není tady
MiriDc napsal(a):
Kiki jj, oni tě objednají tak, aby se to řádně stihlo
já mám poradnu i ten test na cukr 22.6. tak jsem na to zvědavá
jj, veřím že tu hnusárnu
stihnu a že mě nemine
když pudju toho 29.6. na KO, tak bych právě měla být cca 25tt, takže v pohodě, nestresuju 
Není tady
Tak se musíš zítra pochlubit, cos nakoupila, Kiki, já se taky pochlubím 
Romi, ahóój!
Není tady
Romana.P napsal(a):
Ahoj holkííí!!!!
![]()
![]()
čaukíííííííííííííííííí Romíííííííííííííí 

Není tady
Téma zavřeno