|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Téma zavřeno
kikinecek napsal(a):
MiriDc napsal(a):
Kiki, koukala jsem na tenhle kočárek v sobotu v obchodě, měli vystavenou tyrkysovou barvu a vypadal moc pěkně
no a to pohlaví - takže na 70 % holka nebo kluk?![]()
my se na něj chystame ke konci týdne .. tady by ho měli taky mit v obchode .. tak tam chci naklusat a mrknout
jinak tech 70% je holčička
juchůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů 
Není tady
Romana.P napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
Ahoj Kiki, to snad není pravda
ahojky Romčo, jj je to pravda ... ale hlavní že mimčo je úpně OK ... fakt je mi teď uz mnohem lip ... tak lehčeji
No to je jasnačka
Já teď do pondělka trnu nad výsladkama sreeningu II.
Romííí, to bude OK, uvidiš 

Není tady
MiriDc napsal(a):
kikinecek napsal(a):
MiriDc napsal(a):
Kiki, koukala jsem na tenhle kočárek v sobotu v obchodě, měli vystavenou tyrkysovou barvu a vypadal moc pěkně
no a to pohlaví - takže na 70 % holka nebo kluk?![]()
my se na něj chystame ke konci týdne .. tady by ho měli taky mit v obchode .. tak tam chci naklusat a mrknout
jinak tech 70% je holčička
![]()
![]()
juchůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů

a podle stehenní kosti odpovídá přesně 21+5 ... to mame šikulku, co ?? trefila se přesně 

Není tady
Holky, vy se máte 
Já už chci taky všechno vědět! Je zajímavý, jak se pomalu z toho, že nám je jedno, co to bude, vyvinulo, že je bych asi radši holčičku a příťa, ač to nepřizná, radši chlapečka 
Není tady
a jistila jsem proc necitim ty pravý kopance ... placentu mam vpředu ... takže mám jen tykový to šťouchání ... ale i za to moc děkuju 
Není tady
Romana.P napsal(a):
Holky, vy se máte
Já už chci taky všechno vědět! Je zajímavý, jak se pomalu z toho, že nám je jedno, co to bude, vyvinulo, že je bych asi radši holčičku a příťa, ač to nepřizná, radši chlapečka
Romi, u nas to bylo úplně naopak 

příťa chtěl holčičku jako prvi, aby se pak mohla o ty dalsi rošťáky když tak starat .. ale jestli bude po mně (jsem nejstarší ze sourozenců) tak teda nevim nevim 

já byla dycky rebel 

Není tady
Karal napsal(a):
Kiki, gratulace!!! My taky jedeme podle tabulek :-)) Takze Barunka? :-)
Ahojky Kaji .... jj bude to Barča .. ale pořád přemýšlím nad tím, že se mi Barbora nelibi, že bysme dali jen Bára .. jestli by to na matrice prošlo .. 
v tom jsme se s příťou shodli 

Není tady
Kiki, tak moc blahopřeji k úspěšné kontrole a k 70% holčičce
. A můžu tě uklidnit - já mám placentu taky vepředu, ale ani ta nezabránila tomu mému rarachovi mě občas pořádně pokopat
Někdy si říkám, díky bohu že ji mám vepředu, protože si nedovedu představit, co by to bylo za rány, kdyby tam nebyla 
Není tady
Babucha napsal(a):
![]()
![]()
. A můžu tě uklidnit - já mám placentu taky vepředu, ale ani ta nezabránila tomu mému rarachovi mě občas pořádně pokopat
Někdy si říkám, díky bohu že ji mám vepředu, protože si nedovedu představit, co by to bylo za rány, kdyby tam nebyla
dekuji 
týjo ... tak to jsem zvedava, co ja budu mit za rarašici 

Není tady
kikinecek napsal(a):
Babucha napsal(a):
![]()
![]()
dekuji
![]()
týjo ... tak to jsem zvedava, co ja budu mit za rarašici
juu holcicka, ja ti to rikala
.... a co je natom obrazku, ja jsem as uz moc unavena z uceni nejak to neumim rozeznat..
... a co pohyby? JA NESTIHAM DOCITAT TAK MI TO VSECHNO ZDEL 
Není tady
kikinecek napsal(a):
Karal napsal(a):
Ahojky Kaji .... jj bude to Barča .. ale pořád přemýšlím nad tím, že se mi Barbora nelibi, že bysme dali jen Bára .. jestli by to na matrice prošlo ..
Kiki, měla jsem ve třídě holčičku, která měla také v rodném listě BÁRA takže to jistě jde 
Není tady
Marti84 napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Babucha napsal(a):
![]()
![]()
dekuji
![]()
týjo ... tak to jsem zvedava, co ja budu mit za rarašicijuu holcicka, ja ti to rikala
.... a co je natom obrazku, ja jsem as uz moc unavena z uceni nejak to neumim rozeznat..
obrázku ??? myslis na rajčeti ?? tam je hlavička a kousek páteře .... jen byla divně natočená - kouka dolů ... 
JInak pohyby citim už asi týden
ale kopance to nejsou - naštěstí - protože mám ve předu placentu ... 
A jak se daří tobě ? Koukám, že už jen týden a budeš to mit taky za sebou 
a co snážo je ?? a nebo jsi to ted radeji odpiskala ??
Není tady
Holky, napíšu vám naše požadavky na kočárek..kdyby vás napadla nějaká značka, hoďte mi sem, prosím, typ
díky
-4 kolka, všechna kola nafukovací, přední ta menší - otočná
-váha ideálně do 15 kg
- kvůli výtahu max. šířka 65 a délka do 105 cm
- korba - raději větší
- no a v neposlední řadě ABY SE NÁM LÍBIL 
už jsme měli neco vyhlédnutého, ale po sobotní návštěvě v obchodě nás od toho prodavač odradil...tak nevím...
Upravil(a) MiriDc (1. 6. 2010 12:06)
Není tady
MiriDc napsal(a):
kikinecek napsal(a):
Karal napsal(a):
Kiki, měla jsem ve třídě holčičku, která měla také v rodném listě BÁRA takže to jistě jde
Jééé tak to je super ... takže to fakticky bude Bára ... kdyby to totiž nešlo, tak jsme ještě chteli zkusit jmeno Marcy - tak jak jsem ho napsala 
Není tady
MiriDc napsal(a):
Marcy? to jsem nikdy neslyšela
![]()
má to být od Marcely, ale psané po anglicku
takže právě nevím, jestli by nám to prošlo 

Upravil(a) kikinecek (1. 6. 2010 12:09)
Není tady
Kiki, tak další pipka do klubu
Aspoň budou mít naši letní kluci (máme dost převahu) z čeho vybírat, 3 roky rozdíl, to je ok 
Miri a jaký jste původně chtěli? Ať aspoň víme, co se ti líbí....a cena max???
Není tady
Andri napsal(a):
Kiki, tak další pipka do klubu
![]()
Aspoň budou mít naši letní kluci (máme dost převahu) z čeho vybírat, 3 roky rozdíl, to je ok
Miri a jaký jste původně chtěli? Ať aspoň víme, co se ti líbí....a cena max???
no vidis ... takze to zase neni na škodu, kdyz je ted vic holek 

Není tady
Andri, chtěli jsme X lander, zkoušela jsem ho i u kamarádky, krásně se s ním jezdí..no v sobotu v obchodě nám říkal prodavač, že se jim často vrací na reklamaci kvůli rukojeti( prasklá), tak nevím...zkusíme se na to ještě poptat, na netu v hodnocení kočárků nepíší o špatné zkušenosti s tou rukojetí..
chceme 2 kombinaci, autosedačku pořídíme zvlášť..max 15,16 tis.
Není tady
Miri, já byla ve třech obchodech a všude mi X-landery pochválili a nebylo to tak, že by chválili všechny kočárky. A na netu jsem těch negativních zkušeností taky moc nenašla. My do něj rozhodně jdeme 
Upravil(a) Romana.P (1. 6. 2010 12:47)
Není tady
kikinecek napsal(a):
Marti84 napsal(a):
kikinecek napsal(a):
dekuji![]()
týjo ... tak to jsem zvedava, co ja budu mit za rarašicijuu holcicka, ja ti to rikala
obrázku ??? myslis na rajčeti ?? tam je hlavička a kousek páteře .... jen byla divně natočená - kouka dolů ...
JInak pohyby citim už asi týdenale kopance to nejsou - naštěstí - protože mám ve předu placentu ...
A jak se daří tobě ? Koukám, že už jen týden a budeš to mit taky za sebou
a co snážo je ?? a nebo jsi to ted radeji odpiskala ??
je to odpiskane...
i dkyz ted teda sme sli jednou naostro... ale to bylo pred par dny a uz jsem mela spino a boli bricho na MS... ale nejak ne a ne se rozbehnout... ale je tolik stresu, ze by to fakt nevyslo... navic jsme ted nadopovana energetakama... takze bych se i bala... a ty statnice no jde me z toho svihnout...
desne se bojim a nejak uz prestavam mit chut na uceni a nemuzu se poradne prinutit...
Není tady
ahoj holky. Tak jsme byla vyřídit v OP ostupný, mazec, byla tam kupa lidí, tak jsem si vystála dvou hodinovou frontu, něco na mé žíle, ale vydrželi
Zjistila jsme že máme 15.6 schuzku ve školce, kde nám řeknou co a jak, tak sjme byla objednaná na gyndu, tak me sestra přeobjednala o týden dřív, tedy na 8.6 tak jsme ráda že je to dřív, aspon už me objedná na to vyšetření srdíčka a dřív mi řeknou co to bude
a hurá nakupovat
Není tady
Děvčata,
nevíte, jestli můžu dávat krev? Mně to nijak zdravotně nevadí, tak pokud to neva mimču, klidně nějakou dám 
A gratulujuuu Miri (i když trochu se zpožděním) a Kikineckovi k holčičkám

Není tady
Téma zavřeno