|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Téma zavřeno
Podzimňátka 2010 napsal(a):
MiriDc napsal(a):
holky, někdo tady dříve psal o nějaké velké prodejně kočárků v Praze, tuším, že na Černém Mostě - nepamatujete si, kdo tu o tom psal? díky
www.babystar.cz
www.baby ???.cz teď honem nevím
a myslím, že chicco.cz a ještě tam je bazar kočárku AAA
už jsem to zjistila:
www.babystar.cz
www.babyexpert.cz
www.babypark.cz
Není tady

Novy chlivecek, super 
kocarek mame : Concord Fusion barva polar
Není tady
Andri, díky moc za odkazy
pozitivní je, že ty 3 obchody jsou na Černém Mostě takže celkem při sobě
můžu se zeptat, jaký kočárek jste pro holčičku pořizovali?
Pavli, Concord vypadá skvěle, taky se mi líbí
jen my potřebujeme kočárek s nafuk. koly, aby byl i do mírného terénu, lesní, zpevněné cesty atd...
Není tady
Miri, jukni na první stránku, dala jsem tam do příspěvku Vozový park, mám tam odkaz. My ho máme po Tobískovi, trošku jiný model, ale max. spokojenost...
Na tom ČM je to u sebe, ale je to na druhé straně silnice od metra
měla jsem požadavky:
- 4 a více kolka
- větší kola, tato jsou dokonce ložisková, tže na naše náměstí kočočích hlav super!
- polohování do úplného lehu
- vložná taška na dítě (nosím do pater)
- otočná korba - sedačka
- prostorný
- tmavá barva na madle a po stranách
- nákupní koš
- různé serepetky k tomu byly jako bonus - větrání boudy, okénko, ruční brzda, pláštěnka, síť na hmyz, odrazky, prodlužovací díl na nohy, jejich polohování, atpod.....
- chtěla jsem radši jeden dražší kočár, než 3 obyč...obešla bych se i bez golfek, ale ty jsme kupovali na dovolenou v USA v bazaru za 1000Kč
jukni na MUTSY - by se ti mohl líbit
Není tady
tak se těšíme na další odhalení pohlaví, na řadě jsou : Slani, Miri, Kiki, Gabora, Vecera, Zooey, Romča a Maryt
Ahoj Andri, krásný chlívek, informace si prostuduju 
S tím pohlavím - já jsem děsně zvědavá a chci to vědět, ale přítel néé
Tak nemůžu slíbit, že tuhle info dodám

Není tady
Tak já vám píšu do starýho chlívku...

Není tady
... a tam za mnou přišla Babu, nalákala mě sem a tady nikdo

Není tady
..tak abyste věděly, za trest jdu nakoupit a přijdu až za chvilku 
To jsem vás potrestala, co? 
Není tady
jen nápad, co tady dát přehled kočárků, co budeme mít?
NÁŠ VOZOVÝ PARK:
Jitka
Lenula
Romísek
Babucha
Li.lik
Kiwi
Simona -
Janka
Andri - Hartan Racer Plus, podobný - http://www.kocarky-ruzovypanter.cz/v-13/racer-s/ col. 906
Rebeca
Renda
Macík
Slani
Miri
Kiki
Pavlinka
Gabora
Vecera
Zooey
Romča
Maryt
tak my máme již doma Jané slalom barva amazon 
Není tady
Kiki ahoj, povídej, přeháněj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Není tady
máme zdravý mimčo ... mi spadl šutrák ze srdce ... slyšela jsi to tam u vas na severu ??? 

Není tady
Kiki, obrovská gratulace,
a co pohlaví? ????????????????????????????????????????
Není tady
Miri ... jeden z favoritu je tento kočárek ... http://www.promimca.cz/foto.php?urlenc= … JpZy5qcGc= ale jeste nejsme na 100% rozhodnutý ... to budeme až vlezeme do obchodu a mrkneme na něj live 
Není tady
pohlavím mi dr. nepotvrdil, páč mám stydlivý mimčo ... mělo nohy překřížený ... takže jsme zůstali jen na tech 70% 
Není tady
Ahoj Kiki, to snad není pravda 
Není tady
My jsme rozhodnutí pro : http://www.slune-cz.cz/kocarek-x-lander-xa-2010/
Není tady
Romana.P napsal(a):
ahojky Romčo, jj je to pravda ... ale hlavní že mimčo je úpně OK ... fakt je mi teď uz mnohem lip ... tak lehčeji 

Není tady
Kiki, koukala jsem na tenhle kočárek v sobotu v obchodě, měli vystavenou tyrkysovou barvu a vypadal moc pěkně 
no a to pohlaví - takže na 70 % holka nebo kluk?

Není tady
kikinecek napsal(a):
Romana.P napsal(a):
ahojky Romčo, jj je to pravda ... ale hlavní že mimčo je úpně OK ... fakt je mi teď uz mnohem lip ... tak lehčeji
No to je jasnačka 
Já teď do pondělka trnu nad výsladkama sreeningu II.
Není tady
holky, kočárky vypadají moc pěkně
já začínám být lehce nervózní, že zatím nemáme vybráno...ale to se snad brzy změní
v sobotu chceme jet do Prahy omrknout co mají, tak uvidíme
Není tady
MiriDc napsal(a):
Kiki, koukala jsem na tenhle kočárek v sobotu v obchodě, měli vystavenou tyrkysovou barvu a vypadal moc pěkně
no a to pohlaví - takže na 70 % holka nebo kluk?![]()
my se na něj chystame ke konci týdne .. tady by ho měli taky mit v obchode .. tak tam chci naklusat a mrknout 
jinak tech 70% je holčička 

Není tady
Téma zavřeno