|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

je pěkné, když člověk na otázky odpoví, co? 
Není tady
malinahoj napsal(a):
je pěkné, když člověk na otázky odpoví, co?
Proč pěkné? Já bych spíš řekla, že to je každého osobní věc. Je fajn, pokud tohle ostatní respektují. A pokud ne, jejich problém. Nebo Ty to snad vidíš jinak?
Schválně malinahoj, jaký je Tvůj starý nick? Odpovíš mi? 
Není tady
mariposa napsal(a):
Reaguji vědomě na to, co ty nevědomě posíláš ke mně.
"Nehřešte slovem."
Don Miguel Ruiz - Čtyři dohody
...a taky: Neberte nic osobně.
(to o té nepokoře)
Není tady
Daphné napsal(a):
mariposa napsal(a):
Reaguji vědomě na to, co ty nevědomě posíláš ke mně.
"Nehřešte slovem."
Don Miguel Ruiz - Čtyři dohody...a taky: Neberte nic osobně.
(to o té nepokoře)
O které nepokoře, Daphné?
Není tady
mariposa napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
mariposa napsal(a):
Dostala jsi chuť reagovat, viď? A já vím proč
Správně: nevytvářej si domněnky
Že ty si to nejdřív pořádně nepromyslíš a neprocítíš, než něco plácnešReaguji vědomě na to, co ty nevědomě posíláš ke mně.
"Nehřešte slovem."
Don Miguel Ruiz - Čtyři dohody
Tak tohle ti tedy muselo dát ale hoooodně přemýšlení 
Ale i přesto bych řekla, že jsi nic převratnýho nevymyslela a tedy to dost odflákla. Takže: dělej vždy tak, jak nejlépe umíš 
Jo a prosímtě: neber si všechno tak osobně, půjde ti to pak všechno líp, uvidíš 
Tedy abch byla přesná: budeš lépe připravená 

Upravil(a) Pandorraa (7. 6. 2010 18:45)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Tak tohle ti tedy muselo dát ale hoooodně přemýšlení
Ale i přesto bych řekla, že jsi nic převratnýho nevymyslela a tedy to dost odflákla. Takže: dělej vždy tak, jak nejlépe umíš
Jo a prosímtě: neber si všechno tak osobně, půjde ti to pak všechno líp, uvidíš
Tedy abch byla přesná: budeš lépe připravená
Amen.
Není tady
mariposa napsal(a):
Wiki napsal(a):
No, pěkné....ale to víme
A odpověď na otázky je kde?Tak pokud to víš Wiki, tak proč Ti jde stále ještě o ty otázky?
Proč Tě vlastně tolik zajímájí ty moje odpovědi?
Tak když jsem na diskuzi, ráda poznám názory druhých, zajímají mě. Já vážně Mariposo nemohu za to, že každou větu, každou otázku, bereš tak osobně a jsi okamžitě ve střehu a bráníš se..
Odpovědí mohu získat nějakou stimulaci,(proto sem přece chodím), inspiraci - mohu si poopravit svůj názor, získat ten jiný úhel..zrovna nedávno se zde o tom psalo - ale pokud jsem ti dotazem narušila osobní zónu, omlouvám se, nebudu se tě dotazovat. Ačkoliv - mohla jsi předem napsat - "bez otázek" - ušetřily bychom se obě. 
Není tady
Wiki napsal(a):
mariposa napsal(a):
Wiki napsal(a):
No, pěkné....ale to víme
A odpověď na otázky je kde?Tak pokud to víš Wiki, tak proč Ti jde stále ještě o ty otázky?
Proč Tě vlastně tolik zajímájí ty moje odpovědi?Tak když jsem na diskuzi, ráda poznám názory druhých, zajímají mě. Já vážně Mariposo nemohu za to, že každou větu, každou otázku, bereš tak osobně a jsi okamžitě ve střehu a bráníš se..
Odpovědí mohu získat nějakou stimulaci,(proto sem přece chodím), inspiraci - mohu si poopravit svůj názor, získat ten jiný úhel..zrovna nedávno se zde o tom psalo - ale pokud jsem ti dotazem narušila osobní zónu, omlouvám se, nebudu se tě dotazovat. Ačkoliv - mohla jsi předem napsat - "bez otázek" - ušetřily bychom se obě.
Wiki, ptala ses mě na to jestli já jsem pokorná. Jak to u sebe vnímám. Proč Tě vlastně zajímá moje pokora? Zvláštní ne? Podle toho co jsi napsala, Tě moje odpověď zda jsem či nejsem pokorná zajímala proto, že ráda poznáváš názory druhých.
Tak Teď Ti tedy Wiki napíšu můj názor, když ráda poznáváš názory druhých
. Podle mě Wiki, jak vnímám to co je za Tvými slovy, jsi se mě neptala proto, aby Tě má odpověď inspirovala. Bylo v tom něco jiného. A ano, skutečně jsi překročila osobní zónu, toto vnímáš správně.
Upravil(a) mariposa (8. 6. 2010 12:56)
Není tady
mariposa napsal(a):
(to o té nepokoře)
O které nepokoře, Daphné?
Wiki napsala, že nepokorných je nás tu víc....a ty ses začala bránit. 
Upravil(a) Daphné (9. 6. 2010 8:00)
Není tady
Daphné napsal(a):
mariposa napsal(a):
(to o té nepokoře)
O které nepokoře, Daphné?Wiki napsala, že nepokorných je nás tu víc....a ty ses začala bránit.
To je Tvá interpetace Daphné. Já se s tím cos napsala (bránit se) neztotožňuju. Už jsem to psala Wiki.
Není tady
mariposa napsal(a):
Daphné napsal(a):
mariposa napsal(a):
(to o té nepokoře)
O které nepokoře, Daphné?Wiki napsala, že nepokorných je nás tu víc....a ty ses začala bránit.
To je Tvá interpetace Daphné. Já se s tím cos napsala (bránit se) neztotožňuju.
...... ale kvůli tomu nepřestane dvě a dvě být čtyři. 
Není tady
Daphné napsal(a):
mariposa napsal(a):
Daphné napsal(a):
Wiki napsala, že nepokorných je nás tu víc....a ty ses začala bránit.To je Tvá interpetace Daphné. Já se s tím cos napsala (bránit se) neztotožňuju.
...... ale kvůli tomu nepřestane dvě a dvě být čtyři.
No a třeba pro mě Daphné čtyři mínus dvě nemusí být vždy dvě
To vím ale jen já sama, takže o co se to zase pokoušíš kaskadéreko?
Říkám snad já Tobě co Ty si myslíš a jak vnímáš? Nevšimla jsem si, to jen Ty a Tobě podobní máte tyhle podlé tendence kličkovat a řešit druhé lidi
Ještě něco mi chceš dneska sdělit o mě samotné nebo už Ti to stačilo?
Není tady